ورود

مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای خرید هارد داخلی 3-2 ترابایت

memolio
21-11-14, 20:50
سلام . من نیاز به راهنمایی جهت خرید یک هارد بین 2 الی 3 ترابایت برای ذخیره بازیها و فایلهای تصویری دارم.
دو سال پیش یک هارد وسترن سبز 2 ترایی خریدم ولی متاسفانه صدا میده. کار میکنه ولی صدا میده . یک 500 وسترن سبز هم دارم اونم صدا میده.
حالا میخوام با هزینه مناسب یک هارد بخرم که حداقل صدا و حداکثر پرفورمانس رو بده.
هارد سیگیت تا حالا نداشتم . آیا خوبن و بعد از مدتی دچار این صدای کزایی نمیشن.
سری بلک وسترن یا سری Constellation خیلی گرونن ولی آیا ارزش خرید صرفا برای بازی و فیلم رو دارن.
لطفا راهنمایی کنید. پیشاپیش متشکرم.

iSteve
21-11-14, 20:57
سلام دوست من.
ببینید هر قطعه ای یه طول عمری داره. شما بهترین ها رو هم بخرید بازم برای همیشه کار نمیکنن.
سری گرین هاردهای وسترن برای نگهداری دیتا و آرشیو بیشتر استفاده میشن برای بازیها و ویندوز میتونید یک هارد وسترن بلک خریداری کنید اما اگه قیمتش از بودجه ی شما بیشتره به نظرم بهترین هاردی که نسبت قیمت به کارایی خوبی داشته باشه وسترن بلو هست.
:11():

memolio
21-11-14, 20:59
با تشکر از جوابتون سری بلو 2 ترا داره؟

AMD>INTEL
21-11-14, 21:00
سلام . من نیاز به راهنمایی جهت خرید یک هارد بین 2 الی 3 ترابایت برای ذخیره بازیها و فایلهای تصویری دارم.
دو سال پیش یک هارد وسترن سبز 2 ترایی خریدم ولی متاسفانه صدا میده. کار میکنه ولی صدا میده . یک 500 وسترن سبز هم دارم اونم صدا میده.
حالا میخوام با هزینه مناسب یک هارد بخرم که حداقل صدا و حداکثر پرفورمانس رو بده.
هارد سیگیت تا حالا نداشتم . آیا خوبن و بعد از مدتی دچار این صدای کزایی نمیشن.
سری بلک وسترن یا سری Constellation خیلی گرونن ولی آیا ارزش خرید صرفا برای بازی و فیلم رو دارن.
لطفا راهنمایی کنید. پیشاپیش متشکرم.

این مدل 2 ترابایت از سیگیت رو بهت پیشنهاد میکنم Seagate Barracuda ST2000DM001

memolio
21-11-14, 21:06
این مدلی که فرمودید در حدود 275 تومنه سه تراش 355 با همون مشخصاته . آیا کارایی کم میشه . بلو ادیشن وسترن چطور؟

AMD>INTEL
21-11-14, 21:09
این مدلی که فرمودید در حدود 275 تومنه سه تراش 355 با همون مشخصاته . آیا کارایی کم میشه . بلو ادیشن وسترن چطور؟

هاردهای خوبی هستند هم سیگیت سری که بهتون گفتم و هم وسترن دیجیتال بلو .از نظر سرعت تفاوتی با هم ندارند .

memolio
21-11-14, 21:35
یک سئوال دیگر . با توجه به قیمت مناسبتر سری بنفش از سیاه آیا این سری برای من که بازی زیاد میکنم مناسب تر نیست ؟ البته میدونم این سری برای بیزینس و ادیت تصویر و دوربین بکار میره. راستی سری بلو 2 ترا نداره . به این ترتیب یا سیگیت 3 باراکودا ، 3 سبز ، 3 بنفش و یا 2 بلک وسترن برای انتخاب دارم.

AMD>INTEL
21-11-14, 21:40
یک سئوال دیگر . با توجه به قیمت مناسبتر سری بنفش از سیاه آیا این سری برای من که بازی زیاد میکنم مناسب تر نیست ؟ البته میدونم این سری برای بیزینس و ادیت تصویر و دوربین بکار میره. راستی سری بلو 2 ترا نداره . به این ترتیب یا سیگیت 3 باراکودا ، 3 سبز ، 3 بنفش و یا 2 بلک وسترن برای انتخاب دارم.

خیر purple رو برای کار شما توصیه نمیکنم . به نظرم مناسب ترین انتخاب برای شما سیگیتی هست که پیشنهاد دادم . هارد سریعی هست .

M3RS4D 50062
21-11-14, 21:44
منم نظرم رو هارد های سگیت هست
قیمتش خیلی خوبه و کیفیت مطلوبی هم داره
سیگیت باراکودا برای شما انتخاب خوبی هست
موفق باشین:give_rose::give_rose::give_rose:

memolio
14-12-14, 19:39
با سلام بنده امروز یک مدل گرفتم که روش بارکودا ننوشته ولی سریال روش
ST3000DM001 و نوشته Desktop HDD آقا زنگ زدم با فروشنده دعوا که این بارکودا نیست . ولی اصرار داره جدیدا نوشنه بارکودا رو حذف کردن . قراره فردا ببرم. ولی الان نمیدونم درست میگه یا نه؟ لطفا اگر مقدوره سریعا راهنمایی کنید.

AMD>INTEL
14-12-14, 19:41
با سلام بنده امروز یک مدل گرفتم که روش بارکودا ننوشته ولی سریال روش
ST3000DM001 و نوشته Desktop HDD آقا زنگ زدم با فروشنده دعوا که این بارکودا نیست . ولی اصرار داره جدیدا نوشنه بارکودا رو حذف کردن . قراره فردا ببرم. ولی الان نمیدونم درست میگه یا نه؟ لطفا اگر مقدوره سریعا راهنمایی کنید.

بله بارکودا هست 7200.14
Seagate Barracuda ST3000DM001 3TB
Only the registered members can see the link

memolio
14-12-14, 20:40
آقا ما با راهنمایی شما بازش کردیم و نصبیدیم.حالا با چه سیستمی پارتیشن استایل کنیم.MBR یا GPT ویندوزم 8.1 هست و قرار نیست فعلا روش ویندوز نصب بشه.در ضمن بهترین مدل پارتشن بندی و LOw Format نیز باید بشه یا نه؟ متشکرم از راهنمایی تون.

AMD>INTEL
14-12-14, 20:45
آقا ما با راهنمایی شما بازش کردیم و نصبیدیم.حالا با چه سیستمی پارتیشن استایل کنیم.MBR یا GPT ویندوزم 8.1 هست و قرار نیست فعلا روش ویندوز نصب بشه.در ضمن بهترین مدل پارتشن بندی و LOw Format نیز باید بشه یا نه؟ متشکرم از راهنمایی تون.

هاردهای سه ترابایت باید بصورت GPT پارتشین بندی بشه .

memolio
14-12-14, 20:51
تو پارتیشن بندی چی پیشنهاد میکنید؟
داداش خیلی آقایی و خیلی لطف کردی تمام جوابای ما رو سریع میدی. تشکر.

AMD>INTEL
14-12-14, 20:55
تو پارتیشن بندی چی پیشنهاد میکنید؟
داداش خیلی آقایی و خیلی لطف کردی تمام جوابای ما رو سریع میدی. تشکر.

ACRONIS disc director و هر نرمافزار پارتشین بندی که از gpt پشتیبانی کند .