میخواستم بدونم دوستان پیشنهادشون چیه برای مانیتور با توجه به سیستم من، مانیتور فعلی من به غیر از یکسری مشکلاتی که داره چشمام رو اذیت میکنه
استفاده منم برای کارای cad - movie - gaming - web browsing هست
بودجه هم حدود 700
M3RS4D 50062
21-11-14, 13:24
سلام
نظرم روی مانیوتر های ASUS هست
Monitors & Projectors - VX229H - ASUS (Only the registered members can see the link)
قیمتشم باید بین 700 تا 740 باشه
هرکی یه قیمت میده دیگه , کی به کیه:lol::lol::lol:
AMD>INTEL
21-11-14, 13:25
Asus VX229H
حدود 710 هست
Monitors & Projectors - VX229H - ASUS (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
21-11-14, 13:35
این مدل از الجی هم کیفیتش مناسبه و ips هم هست .قیمتش هم مناسبه 550 هست
22MP55HQ
12026
LG 22MP55HQ: IPS Monitor | LG UAE (Only the registered members can see the link)
Mahyar.sfi
21-11-14, 13:47
مانیتور های ASUS در سری VN و VX چه فرقی با هم دارند؟
اگر مانیتور Full HD بگیرم با کارت گرافیکی که دارم میتونم بازی ها رو هم Full HD بازی کنم؟
AMD>INTEL
21-11-14, 13:49
اگر مانیتور Full HD بگیرم با کارت گرافیکی که دارم میتونم بازی ها رو هم Full HD بازی کنم؟
با این کارت بعید میدونم بتونید full hd بازی کنید . برای full hd حداقل به 770gtx نیاز دارید .
Mahyar.sfi
21-11-14, 13:55
با این کارت بعید میدونم بتونید full hd بازی کنید . برای full hd حداقل به 770gtx نیاز دارید .
با توجه به حرف شما الان من با این کارت چه رزولوشینی میتونم خروجی بگیرم
M3RS4D 50062
21-11-14, 14:02
این رو مطالعه کنیدجواب سوال اولتون هست
مانیتور,مانیتور ایسوس,نمایندگی مانیتور ایسوس,ال سی دی ایسوس,ال ای دی ایسوس (Only the registered members can see the link)
در مورد گرافیک هم نظرم رو 770 یا 970 از NVIDIA هست یا R9 280X یا R9 290 که بتونید بازی کنید
البته باید پاورتونم ,یه پاور 750 باشه:give_rose:
Mahyar.sfi
21-11-14, 14:30
این رو مطالعه کنیدجواب سوال اولتون هست
مانیتور,مانیتور ایسوس,نمایندگی مانیتور ایسوس,ال سی دی ایسوس,ال ای دی ایسوس (Only the registered members can see the link)
در مورد گرافیک هم نظرم رو 770 یا 970 از NVIDIA هست یا R9 280X یا R9 290 که بتونید بازی کنید
دوست عزیز من تازه کارت گرافیکم رو تعویض کردم میخوام بدونم در حال حاضر با این کارت چه خروجی میتونم بگیرم
AMD>INTEL
21-11-14, 14:56
دوست عزیز من تازه کارت گرافیکم رو تعویض کردم میخوام بدونم در حال حاضر با این کارت چه خروجی میتونم بگیرم
تنظیمات full hd رو فراموش کنید . بازیهای جدید رو با رزولیشن معمولی با تنظیمات مدیوم
Mahyar.sfi
21-11-14, 15:03
تنظیمات full hd رو فراموش کنید . بازیهای جدید رو با رزولیشن معمولی با تنظیمات مدیوم
به این دلیل رزولوشین خروجی رو پرسیدم که ببینم اصلا ارزش داره مانیتور Full HD بخرم یا نه؟؟
AMD>INTEL
21-11-14, 15:06
به این دلیل رزولوشین خروجی رو پرسیدم که ببینم اصلا ارزش داره مانیتور Full HD بخرم یا نه؟؟
برای گیم باید full hd رو فراموش کنی با این گرافیک
Mahyar.sfi
21-11-14, 15:11
برای گیم باید full hd رو فراموش کنی با این گرافیک
متوجه حرف شما شدم
سوالم اینه که با توجه به باقی سخت افزار من (مخصوصا کارت گرافیک) برای بازی همون خروجی رو با مانیتور Full HD میگیرم که با یک مانیتور HD میگیرم؟؟ در مورد کارای CAD و غیره چطور فرقی داره؟؟
M3RS4D 50062
21-11-14, 16:31
750 همچین کارت سطح بالایی نیست
شما نمیتونی انتظار بالایی ازش داشته باشی
ببینید شما باهاش میتونید بازی کنید ولی نه حرفه ای نهایتا در حد HD
براب پازی در رزولیشن Full HD شما نیاز به SLI داری
Mahyar.sfi
21-11-14, 17:29
750 همچین کارت سطح بالایی نیست
شما نمیتونی انتظار بالایی ازش داشته باشی
ببینید شما باهاش میتونید بازی کنید ولی نه حرفه ای نهایتا در حد HD
براب پازی در رزولیشن Full HD شما نیاز به SLI داری
متوجه حرف شما شدم
سوالم اینه که با توجه به باقی سخت افزار من (مخصوصا کارت گرافیک) برای بازی همون خروجی رو با مانیتور Full HD میگیرم که با یک مانیتور HD میگیرم؟؟ در مورد کارای CAD و غیره چطور فرقی داره؟؟
دوست عزیز ممنون از پاسخت
منم نگفتم کارت سطح بالایی هست گفتم با توجه به این که کارت من که 1080p رو برای بازی ساپورت نمیکنه من با یک مانیتور HD همین رزولوشینی رو خروجی میگیرم که با یک مانیتور FullHD خروجی میگیرم؟؟
M3RS4D 50062
21-11-14, 18:38
دوست عزیز ممنون از پاسخت
منم نگفتم کارت سطح بالایی هست گفتم با توجه به این که کارت من که 1080p رو برای بازی ساپورت نمیکنه من با یک مانیتور HD همین رزولوشینی رو خروجی میگیرم که با یک مانیتور FullHD خروجی میگیرم؟؟
من منظور خاصی نداشتم
فقط خواستم بگم که انتظار بالایی نداشته یاشید ازش:give_rose:
شما میتونی از این گرافیک برای مانیتور Full HD ازش استفاده کنی ولی نه برای بازی
شما رزویشنتون رو میزارید رو Full HD و مشکلی هم نیست نه تو ویندوز نه تو CAD (مگه اینکه تو CAD ازش پردازش زیادی بگیری که گرافیک قطعا کم میاره)
ولی مهم ترین قسمتش اینکه اگه داری الان با یه مانیتور HD بازی میکنی و مشکلی نیست ,وقتی بخای تو مانیتور و رزولیشن Full HD بازی کنی قطعا کم میاره و تنها راه اینه که رزولیشن بازی رو بیاری رو HD
پس : خیر همون طور که دارین رو مانیتور HD خروجی میگیری رو مانیتور FullHD نمیتونی خروجی بگیری
keyone72
21-11-14, 20:04
اقا بیخیال من خودم مانیتورم full hd
هست با گرافیک gt 9500 که قدیمی بود هیچ مشکل تو اجرای بازی های نسل خودش در رزولیشن تمام اچ دی نداشتم
و الان که کارت جدید گرفتم msi radeon r7 260 oc
هیچ مشکل نداررم و همه بازی های روز رو رو high و ultra اجرا میکنم
شما با همین مشخصات سیستم میتونید یه full hd بگیرید هیچ مشکل پیش نمیاد فقط بازی ها با این رزولیشن نیاز به پردازش بیشتری دارند.ولی دیگه اینقدر مشکل پیش نمیاد که برید کارت جدید بگیرید
M3RS4D 50062
21-11-14, 20:55
اقا بیخیال من خودم مانیتورم full hd
هست با گرافیک gt 9500 که قدیمی بود هیچ مشکل تو اجرای بازی های نسل خودش در رزولیشن تمام اچ دی نداشتم
و الان که کارت جدید گرفتم msi radeon r7 260 oc
هیچ مشکل نداررم و همه بازی های روز رو رو high و ultra اجرا میکنم
شما با همین مشخصات سیستم میتونید یه full hd بگیرید هیچ مشکل پیش نمیاد فقط بازی ها با این رزولیشن نیاز به پردازش بیشتری دارند.ولی دیگه اینقدر مشکل پیش نمیاد که برید کارت جدید بگیرید
میشه بازی های روزتون رو بگید چیه؟
واینکه از سیستمتون موقعه اجرای بازی های روز ,خروجی بگیرید و اینجا بزارید؟
keyone72
21-11-14, 21:33
nfc rivals ultra
Shadow of Mordor very high
cod ghost high
و چندتا دیگه یا high بوده یا متوسط
مثل
The Evil Within
Ryse Son of Rome
و....
نیاز به اثبات چیزی به کسی نیست بنده بیکار نیستم به ایشون دروغ بگم
برای اجرا بازی ها حتما نیاز نیست که تایتان ببندیم که انتخاب خوب تو گرافیک و سی پی یو بهترین حالت هست
و واسه full hd هم دیگه این دوستمون رو خیلی میترسونید بابا یه جوری میگید نمیتونه باید دوره شو خط بکشه انگار چیه.این نظره منم درواقع تجربه بنده هست نظر دوستان هم محترم بازم هرطور راحتید
اینم عکس
Only the registered members can see the link
M3RS4D 50062
21-11-14, 21:50
اگه امکانش هست مشخصات کامل سیستم رو با شات بازی Rivals و COD رو هم بزارید
keyone72
21-11-14, 21:59
lg e2240s
i5-4690
r7 260 oc
8 gig ram
میگم نیاز به اثبات نیست اونارو من قبلا بازی کردم و پاک کردم
شما یه دلیل منطقی برای اینکه اصلا full hd نخره بیارید
بله حرفتون رو قبول دارم تفاوت پردازشی بین hd و full hd هست
ولی ایشون هم سیستمشون بد نیست
فقط برای اجرای بازی ها باید تنظیمات رو بیارن پایین همین
M3RS4D 50062
21-11-14, 22:10
lg e2240s
i5-4690
r7 260 oc
8 gig ram
میگم نیاز به اثبات نیست اونارو من قبلا بازی کردم و پاک کردم
شما یه دلیل منطقی برای اینکه اصلا full hd نخره بیارید
بله حرفتون رو قبول دارم تفاوت پردازشی بین hd و full hd هست
ولی ایشون هم سیستمشون بد نیست
فقط برای اجرای بازی ها باید تنظیمات رو بیارن پایین همین
دقیقا حرف شما درسته:great:
ولی وقتی استارت میگن که میخوان رو FullHD بازی رو اجرا کنن ,من بازی رو میخوام با رزولیشن مد نظر با اجرای رون و زنده رو داشته باشن ولی بهشون هم توضیح دادم که میتونن اجرا کنن با رزولیشن HD روی مانیتور FullHD
دیگه اینجا انتخاب با استارتر هست که بخوان بازی رو با راندمان بالا اجرا کنن یا این که بخوان با یه کارت معمولی بازی رو با گرافیک معمولی و پایین اجرا کنن
keyone72
21-11-14, 22:19
حالا من نمیدونم ایشون چه بازی هایی رو اجرا کردن و با چه تنظیماتی ولی خب
میتونم با فول اچ دی بازی کنن فقط گرافیک رو بیارن پایین ولی باز چون تصویر فول اچ دی هست بازم از بازی لذت خواهند برد:cool:
Mahyar.sfi
22-11-14, 19:30
ممنون از همه دوستان بابت
در واقع من سوال الان من اینه که با توجه به این که با این کارت گرافیک باید در هنگام بازی رزولوشین رو بیارم پایین اصلا ارزش داره مانیتور FullHD بخرم یا همون HD کفایت میکنه
Mahyar.sfi
23-11-14, 19:30
دوستان نظرتون راجع به مانیتور مدل LS24D590PL/ZA (Only the registered members can see the link) سامسونگ چیه؟؟
M3RS4D 50062
23-11-14, 20:10
ممنون از همه دوستان بابت
در واقع من سوال الان من اینه که با توجه به این که با این کارت گرافیک باید در هنگام بازی رزولوشین رو بیارم پایین اصلا ارزش داره مانیتور FullHD بخرم یا همون HD کفایت میکنه
بخودتون بستگی داره
ولی خوب من باشم ,یه FULL HD میگیرم و هرجا که گرافیکم کم اورد ,رزولیشن رو میارم رو HD .
M3RS4D 50062
23-11-14, 20:13
دوستان نظرتون راجع به مانیتور مدل LS24D590PL/ZA (Only the registered members can see the link) سامسونگ چیه؟؟
کلا مانیتور های ایسوس رو به سامسونگ ترجیح میدم
چون سامسونگارو تو همین شوراباد خودمون اسمبل میکنن :lol::lol::lol::lol:
Mahyar.sfi
04-12-14, 18:30
من یک هفته ، ده روز پیش مانیتور Asus VX239 (Only the registered members can see the link) رو گرفتم با قیمت 815
نکته ای که باعث شد این تاپیک رو بیارم بالا اینه که یکی از دوستان امروز مانیتور LG 25UM65-P (Only the registered members can see the link) رو گرفت با قیمت 860
میخواستم دوستان نظراتشون رو بگن که این 2 مانیتور با این تفاوت هایی که دارن چرا انقدر تفاوت قیمتشون کمه
برای دوستان بعدی قطعا کمک کننده خواهد بود
با تشکر
AMD>INTEL
04-12-14, 18:52
یک واقعیتی که درباره اسوس هست . پنل های IPS که توسط اسوس عرضه میشه . ساخت شرکت LG هست .
LG و سامسونگ دو شرکت مادر در زمینه صفحه نمایش هستند .
Mahyar.sfi
04-12-14, 18:57
LG و سامسونگ دو شرکت مادر در زمینه صفحه نمایش هستند .
بله در زمینه درست میفرمائید
خیلی برام جالب بود
با این تفاوت سخت افزاری زیاد چرا انقدر قیمت هاشون به هم نزدیکه
AMD>INTEL
04-12-14, 19:00
بله در زمینه درست میفرمائید
خیلی برام جالب بود
با این تفاوت سخت افزاری زیاد چرا انقدر قیمت هاشون به هم نزدیکه
خوب منظورتون از تفاوت سخت افزاری متوجه نشدم . هر دو از پنل IPS استفاده میکنند . ورودی ها هم تفاوتی ندارد.
I M A N
04-12-14, 19:02
LG 25UM65-P (Only the registered members can see the link) دوست من این مانیتور بدون گارانتی مادیران فکر کنم این قیمت هست .
من خودم 22mp55hq که گرفتم با گارانتی مادیران 720 بود من خریدم 490 .
- - - Updated - - -
Only the registered members can see the link
Mahyar.sfi
04-12-14, 19:06
خوب منظورتون از تفاوت سخت افزاری متوجه نشدم . هر دو از پنل IPS استفاده میکنند . ورودی ها هم تفاوتی ندارد.
LG رزولوشین 2Kهست و 25 اینچ
Asus روزولوشین 1080p هست و 23 اینچ
این 2 تا از تفاوت ها
LG 25UM65-P (Only the registered members can see the link) دوست من این مانیتور بدون گارانتی مادیران فکر کنم این قیمت هست .
من خودم 22mp55hq که گرفتم با گارانتی مادیران 720 بود من خریدم 490 .
- - - Updated - - -
LG 25UM65P-IPS (Only the registered members can see the link)
اگر اشتباه نکنم گارنتی مادیران داشت
AMD>INTEL
04-12-14, 19:09
LG رزولوشین 2Kهست و 25 اینچ
Asus روزولوشین 1080p هست و 23 اینچ
این 2 تا از تفاوت ها
اگر اشتباه نکنم گارنتی مادیران داشت
خوب این رو باید از وارد کننده اسوس پرسید که قیمتش بالاست . یا از وارد کننده LG پرسید چرا قیمتش پائینه و ارزان میده
بله گارانتی مادیران هست
I M A N
04-12-14, 19:15
مادیران این مانیتور را عرضه کرده با این اسم IPS 25UM65 (Only the registered members can see the link)
این هم اسم شرکتیش است .
LG 25UM65P-IPS
اگه واقعا با گارانتی است که لینک بدین ما هم بخریم
AMD>INTEL
04-12-14, 19:18
مادیران این مانیتور را عرضه کرده با این اسم IPS 25UM65 (Only the registered members can see the link)
این هم اسم شرکتیش است .
LG 25UM65P-IPS
اگه واقعا با گارانتی است که لینک بدین ما هم بخریم
واقعا مورد خوبیه . قیمت 860 تومنی برای این مونیتور عالیه .:lol:
Mahyar.sfi
04-12-14, 19:21
خوب این رو باید از وارد کننده اسوس پرسید که قیمتش بالاست . یا از وارد کننده LG پرسید چرا قیمتش پائینه و ارزان میده
بله گارانتی مادیران هست
نمیدونم :)
AMD>INTEL
04-12-14, 19:26
لینک مادیران
ماديران - LG Monitor IPS 25UM65-مشخصات، بررسي و خريد-مانيتور ال جي (Only the registered members can see the link)
Mahyar.sfi
04-12-14, 20:58
واقعا مورد خوبیه . قیمت 860 تومنی برای این مونیتور عالیه .:lol:
دقیقا
یجورایی قیمتش زیادی خوبه
BILL-GATES
05-12-14, 00:48
مونیتور فقط سامسونگ، برید بازار ایران پایین میدون ولی عصر اونجا همه چی پیدا می کنین