PDA

مشاهده نسخه کامل : بهترین آنتی ویروس: معرفی آنتی ویروس جدید و بی دردسر

seyed mamali
15-11-14, 20:40
سلام دوستان میخاستم تو این تاپیک جدید یه مقدار در مورد آنتی ویروس ها(Antivirus) و فایروال(Firewall) بحث کنیم

Only the registered members can see the link

seyed mamali
15-11-14, 20:45
الآن خودم نیاز به یه آنتی ویروس دارم ، دوستانی که واردن لطفا کمکم کنن:
به نظر من یه آنتی ویروس برای مصرف خانگی باید
ساده و پر کاربرد باشه ،
راحت و بدون بدبختی آپدیت بشه ،
راندمان سیستم رو نیاره پایین ،
وقتی میخاد فایلی رو پاک کنه آلارم بده و از ما برای پاک کردن فایل اجازه بخواد نه اینکه سرخود فایلارو پاک کنه
واسه بازی ها حالت Gaming mode داشته باشه تا سرعت سیستم موقع اجرای بازی پایین نیاد

مهدی بهادرفر
15-11-14, 21:47
الآن خودم نیاز به یه آنتی ویروس دارم ، دوستانی که واردن لطفا کمکم کنن:
بهنظر من یه آنتی ویروس برای مصرف خانگی باید
ساده و پر کاربرد باشه ،
راحت و بدون بدبختی آپدیت بشه ،
راندمان سیستم رو نیاره پایین ،
وقتی میخاد فایلی رو پاک کنه آلارم بده و از ما برای پاک کردن فایل اجازه بخواد نه اینکه سرخود فایلارو پاک کنه
واسه بازی ها حالت Gaming mode داشته باشه تا سرعت سیستم موقع اجرای بازی پایین نیاد

به نظر من بیت دیفندر و کسپرسکی بهترین آنتی ویروس های موجود هستند.
تو لینک زیر هم می تونید مقایسه و ویژگی های آنتی ویروس ها رو ببینید.
Best Antivirus Software Review 2014 | Virus Protection (Only the registered members can see the link)

seyed mamali
15-11-14, 21:54
بیت دیفندر رو نصب کردم آپدیتش هم کردم....خوب بود ولی موقع پاک کردن فایلا خیلی طولش میداد....ولی در کل خوبه...

Rezasam1
15-11-14, 22:53
من بیت دفندر رو دارم برای ویندوز اصلیم یک بدی که داره خود برنامه رو هم آپدیت میکنه در طول 3 ماه دوبار نسخه برنامه تغییر کرد و نزدیک 500 مگ از حجم اینترنتم پرید

و خیلی هم زمانبر هست نزدیک یک تا دو ساعت طول میکشه

کسپرسکی هم ماشالله فقط هفته اول خوبه بعد یک هفته استارت آپه ویندوز زمان زیادی میبره تا لود بشه البته نه برای همه بیشتره کسانیکه میگن سبکه

فقط برای کارهای روزمره استفاده میکنن نه برای کار با نرم افزارهای متعدد گرافیک و انیمیشن و گیم

رفته رفته این برنامه ها باز میشن و فایروال کسپر شروع به گیردادن میکنه

آنتی ویروسه بی دردسر من ندیدم تاحالا

AMD>INTEL
15-11-14, 22:54
دوباره برگشتم به بیت دفندر 2015 plus . خیلی راحتم باش .

seyed mamali
16-11-14, 10:59
حالا نظر دوستان در مورد آنتی ویروس های free چیه؟
مثلا فرض کنید یه بنده خدایی میخاد Comodo (Only the registered members can see the link) یا Avast (Only the registered members can see the link) یا Panda (Only the registered members can see the link) یا Microsoft .S.E (Only the registered members can see the link) نصب کنه...

به نظرتون این آنتی ویروس ها میتونن با غول های مثل ESET (Only the registered members can see the link) و Kasper (Only the registered members can see the link) رقابت کنن؟

منظور اصلی من بحث روی Comodo (Only the registered members can see the link) هست....

seyed mamali
16-11-14, 11:11
من بیت دفندر رو دارم برای ویندوز اصلیم یک بدی که داره خود برنامه رو هم آپدیت میکنه در طول 3 ماه دوبار نسخه برنامه تغییر کرد و نزدیک 500 مگ از حجم اینترنتم پرید

و خیلی هم زمانبر هست نزدیک یک تا دو ساعت طول میکشه

کسپرسکی هم ماشالله فقط هفته اول خوبه بعد یک هفته استارت آپه ویندوز زمان زیادی میبره تا لود بشه البته نه برای همه بیشتره کسانیکه میگن سبکه

فقط برای کارهای روزمره استفاده میکنن نه برای کار با نرم افزارهای متعدد گرافیک و انیمیشن و گیم

رفته رفته این برنامه ها باز میشن و فایروال کسپر شروع به گیردادن میکنه

آنتی ویروسه بی دردسر من ندیدم تاحالا

درکل همشون یه جورایی دردسر دارن....

یه سوال:
مگه Bitdefender دیگه از نسخه 2014 یا 2013 پشتیبانی نمیکنه؟
مگه لازمه هرسال آدم جدیدشو نصب کنه؟؟؟

Rezasam1
16-11-14, 12:31
هر شرکتی تا سه سال از محصولاتش پشتیبانی میکنه

در مورد برنامه های جانبی در بیت دفندر کمی فرق میکنه برای مثال نسخه مرورگر زرهی و مجازی بیت دفندر که همراه خودش نصب میکنه

به نام Bitdefender Safepay در نسخه 2014 بسیار سنگین و کند بود یک صفحه مجازی مشکی رنگ داشت و هنگام رفت و برگشت مکرر به دسکتاپ هنگ میکرد

در حالیکه در نسخه 2015 به سبکی پره کاه شده و دیگه برای کار کردن باهاش مشکلی نیست

این مرورگر در محیط مجازی باز میشه و مجهز به صفحه کلید مجازی هست و پرداخت اینترنتی رو امن میکنه

منتهی در نسخه 2015 نمیدونم چرا دوبار ورژنش تغییر کرد تغییر ورژن حجم و زمان زیادی میبره

از لحاظ امنیتی زیاد فرقی نمیکنن

SajjadKhati
16-11-14, 12:41
منم با نظر اوستا رضا موافقم
منم آنتی ویروس بی دردسر ندیدم
درباره Avast میتونم راهنمایی ات کنم چون سال ها باهاش کار کردم :

نقاط قوت اش :
آنتی ویروس به نسبت قدرتمند و قابل رقابت با همه ی آنتی ویروسای دیگه هست
هوش مصنوعی به نسبت خوبی داره
فایروال خوبی داره اما یکی از ضعف های اساسی اش هم تو همین فایرواله

مشکلشم تو همون فایروال شه با آپدیت شه که تحریم شد و اینکه به درد بازی نمیخوره

AMD>INTEL
16-11-14, 12:49
من یک مدت بود لیسانس بیت دفندرم اکس‍‍‍پایر شده بود . رفتم سراغ مکافی بدک نبود . ولی با بیت خیالم راحته کاملا .

seyed mamali
16-11-14, 14:55
منم با نظر اوستا رضا موافقم
منم آنتی ویروس بی دردسر ندیدم
درباره Avast میتونم راهنمایی ات کنم چون سال ها باهاش کار کردم :

نقاط قوت اش :
آنتی ویروس به نسبت قدرتمند و قابل رقابت با همه ی آنتی ویروسای دیگه هست
هوش مصنوعی به نسبت خوبی داره
فایروال خوبی داره اما یکی از ضعف های اساسی اش هم تو همین فایرواله

مشکلشم تو همون فایروال شه با آپدیت شه که تحریم شد و اینکه به درد بازی نمیخوره

حالا حرف از بازی که زدید یه چیزی بگم...
یکی از دوستای من کرم بازیه یعنی هرچیرو که بگی بازی کرده...اون پیشنهادش Comodo بود چون یه قسمت داره به اسمGaiming mode ،،،،،حالا نمیدونم اصلا آنتی ویروس خوبی هست یا نه؟؟؟؟

seyed mamali
16-11-14, 14:58
من پریروزBitdefender نصب کردم ، دیروComodoنصب کردم ، Bitdefender سالاریه برای خودش...ولی بدون اجازه کرک هارو پاک کرد!!!نامرد!!!!!:1. (29):

seyed mamali
16-11-14, 15:20
من یک مدت بود لیسانس بیت دفندرم اکس‍‍‍پایر شده بود . رفتم سراغ مکافی بدک نبود . ولی با بیت خیالم راحته کاملا .
یه روش خیلی خوب برای دایمی کردن بیت دیفندر تو Lord بود:

تصویر با کیفیت (Only the registered members can see the link)

Cyberlife
16-11-14, 15:32
من به شما استفاده از آنتی ویروس رایگان Avira+فایروال رایگان Comodo رو توصیه میکنم. استفاده از این دو در کنار هم

یعنی داشتن بهترینها بدون خرج کردن یک ریال برایAvira ،Licence یکی از بهترین و سبک ترین آنتی ویروس ها با هوش

مصنوعی بالا و نرخ تشخیص فوق العاده است و تا الان از لحاظ تحریم مشکلی برای کاربران ایران ایجاد نکرده، علاوه بر آن

حجم آپدیتهای اون خیلی پایین هست و وقتی روی کامپیوتر شما نصب باشه اصلاً به آنتی ویروس فکر نمیکنید و سرعت

کامپیوتر شما نسبت به قبل تغییری نمیکنه. فایروال رایگان Comodo هم که نیازی به تعریف نداره و قدرتمندترین فایروال در

جهان است.

نگاهی به سایت معروف av-comparatives و نشانهای کسب شده توسط Avira بندازید، کسب نشان +Advanced در اکثر

زمینه ها توسط Avira در چند سال پیاپی گویای قدرت کم نظیر این آنتی ویروس هست.

این هم از نتایج سایت مشهور AV-Test :

AMD>INTEL
16-11-14, 15:32
من پریروزBitdefender نصب کردم ، دیروComodoنصب کردم ، Bitdefender سالاریه برای خودش...ولی بدون اجازه کرک هارو پاک کرد!!!نامرد!!!!!:1. (29):

کومودو روی لپتاپم دارم . واقعا قدرتمنده و ویژگی خوبش رایگان بودنش هست . ویروس هایی که سیستم هایی که کاسپرکی اپدیت شده شناسایی نمیکرد رو شناسایی میکرد.ولی بعد از سالها تست نرم افزارهای امنیتی مختلف من به بیت دفندر رسیدم .

AMD>INTEL
16-11-14, 15:34
یه روش خیلی خوب برای دایمی کردن بیت دیفندر تو Lord بود:

تصویر با کیفیت (Only the registered members can see the link)

با توجه به قیمت مناسب ANTIVIRUS PLUS بیست دفندر من لیسانسش رو خریدم . کلا به آنتی ویروس کرک شده به هر شکل اعتقاد ندارم.

seyed mamali
16-11-14, 15:45
با توجه به قیمت مناسب ANTIVIRUS PLUS بیست دفندر من لیسانسش رو خریدم . کلا به آنتی ویروس کرک شده به هر شکل اعتقاد ندارم.
قیمتش چقدره آقا امید؟
مدتش چقدره؟

AMD>INTEL
16-11-14, 15:47
قیمتش چقدره آقا امید؟
مدتش چقدره؟

25 تومن من از کسی میخرم .یکسال کامل

seyed mamali
16-11-14, 15:51
تورو خدا !!!! خیلی خوبه ما آدمای بیچاره و فقیر اگه بخاییم بخریم چند تومن برامون در میاد؟

AMD>INTEL
16-11-14, 16:00
تورو خدا !!!! خیلی خوبه ما آدمای بیچاره و فقیر اگه بخاییم بخریم چند تومن برامون در میاد؟

دور از جان شما . همون 25 هست .

seyed mamali
16-11-14, 16:04
از Avast (Only the registered members can see the link) خیلی تعریف شنیدم!!!!!
نمیخوره بهش که اینقدر گولاخ باشه برو بچ:1~@$S (5):
اینم یه نقل قول از طرف Lord
(Only the registered members can see the link)

مهدی بهادرفر
16-11-14, 16:06

امید جان توتال سکیوریتی هست
من از اینجا (Only the registered members can see the link) گرفتم 38

seyed mamali
16-11-14, 16:09

فقط یه چیزش فکر کنم اذیت کنه ، اونم امکانات خیلی زیادشه ، امید جان به نظرت بیش از حد شلوغش نکردن؟
بعد یه چیز دیگه Comodo خیلی بهUser احترام میزاره ، هر کاری که میخاد کنه ازمون اجازه میگیره; bitdefender هم اینجوریه ؟

- - - Updated - - -

فرقشون چیه برادر؟
کدوم بهتره؟؟؟؟

AMD>INTEL
16-11-14, 16:14

توتال سکوریتی سنگین تر هست به کارم نمیاد .همین آنتی ویروس پلاسش کارم رو راه میندازه

Rezasam1
16-11-14, 18:08
حالا حرف از بازی که زدید یه چیزی بگم...
یکی از دوستای من کرم بازیه یعنی هرچیرو که بگی بازی کرده...اون پیشنهادش Comodo بود چون یه قسمت داره به اسمGaiming mode ،،،،،حالا نمیدونم اصلا آنتی ویروس خوبی هست یا نه؟؟؟؟

بیت دفندر هم تنظیمات پروفایل گیمینگ داره که خودتون باید حالتش رو انتخاب کنید

پاندا خودش تشخیص میده و در صورت اجرای هر نرم افزار یا گیمی در حالت فول اسکرین فعال میشه

کسپرسکی هم باید در تنظیماتش فعال بشه

در لینک زیر یکروز فرصت هست برای دریافت لایسنس 6 ماهه بیت دفندر توتال پروتکشن 2015

Get 6 months free of Bitdefender Total Security 2015 (Only the registered members can see the link)

Mehrdad.A 88
16-11-14, 18:46
برای مقایسه AV ها میتونید به سایت معتبره Only the registered members can see the link یک سری بزنید

از نگاه من بهترین آنتی ویروس های رایگان Avira و Zonealarm هستن
خوبی Zonealarm اینه که فایروال هم داره اما بدیش اینه که روزی فقط یک بار آپدیت میشه و همون یک بار هم ازیت میکنه
اما Avira فایروال نداره راحت آپدیت میشه و محافضتش هم عالیه
من خوذم رو ویندوز هم Avira نصب کردم و هم ZoneAlarm free firewall ( فایروال تنها چون آنتی ویروسش با Avira نداخل پیدا میکنه)

Rezasam1
16-11-14, 19:10
این av-test هم حالش خوب نیست من خودم یادمه مکافی همیشه 4 یا 4.5 از 6 میگرفت حالا که اسمش شده اینتل سکیوریتی شده 6 از 6 ؟!

seyed mamali
16-11-14, 19:23
مک آفی یه مشکل خیلی بد که داره اینه که بدون اجازه فایل هارو پاک میکنه...
البته من 2 سال مک آفی داشتم....
جالب تر از همه اینه که 2 ساله خودشو عوض نکرده ، یعنی فسیلیه برای خودش....

دختر داییم اینا رفتن آمریکا 120 دلار دادن نسخه ی جدید مک آفی رو گرفتن....حالا من اینور دارم میکوبمش....
دختر داییم میگه تو ایران نسخه اینترپرایسش فقط امکان آپدیت داره و همونطور که گفتم اینترپرایس دو ساله تغییر نکرده و این خیلی بده...

Rezasam1
16-11-14, 19:31
سهامه بخش دسکتاپ مکافی برای ر-یم اشغالگر یا همون اسرا--ل هست و ip های ایران رو کلا" مسدود کرده که آپدیت نکنن

mcafee , avast لیست سفید ندارن برای گاردشون فقط برای اسکن دارن برای همین به همه کرکها گیر میدن

لیست سفید قابلیتی هست که باعث میشه شما یک درایو یا فولدرهایی رو به برنامه معرفی کنین تا انتی ویروس کاری بهشون نداشته باشه

seyed mamali
16-11-14, 19:34
سهامه بخش دسکتاپ مکافی برای ر-یم اشغالگر یا همون اسرا--ل هست و ip های ایران رو کلا" مسدود کرده که آپدیت نکنن

mcafee , avast لیست سفید ندارن برای گاردشون فقط برای اسکن دارن برای همین به همه کرکها گیر میدن

لیست سفید قابلیتی هست که باعث میشه شما یک درایو یا فولدرهایی رو به برنامه معرفی کنین تا انتی ویروس کاری بهشون نداشته باشه

منظورتون از لیست سفید همونExclusion هست؟یا فرق میکنن؟

Rezasam1
16-11-14, 19:35
همونه فارسیشو گفتم به اصطلاح

seyed mamali
16-11-14, 19:39
همونه فارسیشو گفتم به اصطلاح

بالاخره ما آدمای خارجی فارسیشو حالیمون نمیشه!!!!!!!:love:(خیلی با کلاسیم مگه نه)

اگه میدونستم برای اسرا--له طرفش نمیرفتم برادر!!!!!خطر داره
درضمن مزخرف هم هست

Rezasam1
16-11-14, 19:44
خطرش همون آپدیت نکردنشه نکته جالبش اینه اگه حتی بعد یکماه سیستم رو روشن کنین میبینین وضعیتش سبزه

و روی اپدیت هم کلیک کنید میزنه برنامه اپدیت هست !

seyed mamali
16-11-14, 19:56
خطرش همون آپدیت نکردنشه نکته جالبش اینه اگه حتی بعد یکماه سیستم رو روشن کنین میبینین وضعیتش سبزه

آقا پس میتونیم به جرات بگیم این آنتی ویروس جایزه ی اسکل ترین آنتی ویروسارو میگیره...(مبارکش باشه)
یه سری اطلاعات در مورد مک آفی (Only the registered members can see the link)

تصویر مک آفی:

Rezasam1
16-11-14, 23:07
مکافی آنتی ویروس بدی نیست ولی نسخه های دسکتاپش بدلیل مسدود بودن ip ایران نصب و آپدیت نمیشن ثبت نام هم نمیتونین بکنین

توضیحات بالا مربوط به نسخه اینترپرایز هست

من نسخه 2014 دسکتاپ رو داشتم بصورت 6 ماهه چیزه خاصی ندیدم داخلش همون ضدویروس سنتی با ظاهری زیبا

نرم افزار جانبی امنیتی خاصی نداره

AMD>INTEL
17-11-14, 01:55
امروز که بیت دفندر 2015 رو نصب کردم . احساس میکنم هم روان تر از قبلتر شده و هم باهوش تر
این هم نشان EDITORS CHOICE که سایت و مجله Pc magazine به این آنتی ویروس داده است .
11965
Bitdefender Antivirus Plus 2015 Review & Rating | PCMag.com (Only the registered members can see the link)

Rezasam1
17-11-14, 02:08
انتخاب همیشگی من برای گشت و گذار در اینترنت

Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere AntiVirus (2014) Review & Rating | PCMag.com (Only the registered members can see the link)

این آنتی ویروس ابری هم با وجود حجم زیر 1 مکابایت عنوان پی سی مگ ادیتور رو هر سال از آن خودش میکنه همانند بیت دفندر 300 مگابایتی

کسی که میخواد تجربه جدیدی از انتی ویروسها کسب کنه این انتی ویروس رو انتخاب کنه

بسیار سبک و قدرتمند من بهش میگم هواپیمای SR71-BlackBird چون تکه

فقط باید 24 ساعته آنلاین باشین محافظت آفلاین براساس هوش مصنوعی یا همون رفتاری هست که دقیق نیست

seyed mamali
17-11-14, 08:43
امروز که بیت دفندر 2015 رو نصب کردم . احساس میکنم هم روان تر از قبلتر شده و هم باهوش تر
این هم نشان EDITORS CHOICE که سایت و مجله Pc magazine به این آنتی ویروس داده است .
Bitdefender Antivirus Plus 2015 Review & Rating | PCMag.com (Only the registered members can see the link)

Bitdefender واسه شما خدای کامپیوترا فوق العادست...نقص نداره لامسب....

- - - Updated - - -

بعید میدونم بشه با این روش سرور سایت تولید کننده برنامه امنیتی رو دور زد .

من قبل از اینکه مک آفی رو پاک کنم دو دفعه با این روش آپدیتش کردم....شایدم الکی آپدیت شده باشه ، ولی گفتم شما حرفه ای ها یه امتحانی بزنید ببینیم حقیقت داره...

seyed mamali
17-11-14, 08:47
برو بچ امروز سی دی گیگابایتو گذاشتم تو دستگاه....تو آتورانش خیلی از آنتی ویروسNotron تعریف کرده(یعنی 10 خط در موردش تعریف کرده هاااااا)....Notron دیگه چیه اصلا؟؟؟؟؟؟

<<<<بچه ها محض رضای Gigabyte یه ذره در مورد Notron حرف بزنید>>>>

من اینارو دارم....ولی تا حالا اسمشم نشنیده بودم(اسمش با کلاسه ها)

تصویر از محیط آنتی ویروسNotron (Only the registered members can see the link)

نقل قولی از مجموعه نرم افزاری Lord (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
17-11-14, 08:58
من اینارو دارم....ولی تا حالا اسمشم نشنیده بودم(اسمش با کلاسه ها)

تصویر از محیط آنتی ویروسNotron (Only the registered members can see the link)

نقل قولی از مجموعه نرم افزاری Lord (Only the registered members can see the link)

نورتون تجربه ناموفقی ازش داشتیم تو یک شرکت . خیلی از ویروس ها رو شناسایی نمیکرد .

Rezasam1
17-11-14, 11:44
نورتون نام محصولات امنیتی شرکت سیمانتک اخیرا" تغییری در نرم افزار امنیتیش داده خبری از Antivirus , Internet Security , norton360 نیست

در سایتش محصولی زده به نام Norton Security با ضمانت 100 درصد محاقظت ! زده یا ویروسها پاک میشن یا پول شما برگشت داده میشه

یک محصول قابل نصب روی 4 سیستم عامل

باید ببینیم چکار میکنه

Mahyar.sfi
17-11-14, 18:04
من تقریبا تمامی آنتی ویروس های مطرح رو نصب کردم و همه خوبی و بدی های خودشون رو دارن
ولی هر بار برگشتم به COMODO
من این محصول رو از ورژن 2 یا 3 استفاده میکنم (+ یک آنتی ویروس مثل AVAST) از چند سال پیش هم که آنتی ویروس هم به این محصول اضافه شده (قبلش فقط فایروال بود) فقط COMODO Free Internet Security رو نصب دارم روی سیستمم
در کل عالیه

اگر من این محصول رو به 2 قسمت تقسیم کنم و بخوام راجع بهشون حرف بزنم
Firewall: واقعا عالیه... عالی ، اگر تنظیمات اولیه رو درست و مطابق استفادتون انجام بدید خیلی راحت از سیستمتون محافظت میکنه حتی بدون آنتی ویروس هم میتونه از صدمه دیدن سیستم عاملتون در مقابل بدافزارها جلوگیری کنه
Antivirus: ابتدا که COMODO انتی ویروس داده بود خیلی ضعف داشت ولی به شدت پیگیر رفع مشکلات بود چه از لحاظ دیتابیس چه عملکرد خود برنامه الان در حال حاضر میتونم بگم آنتی ویروس خوبیه
مجموع این 2 با هم سطح حفاظت خیلی خوبی رو براتون ایجاد میکنه، به لحاظ سرعت برنامه، درگیرکردن برنامه، Startup ویندوز مشکلی نداره و خیلی سریع عمل میکنه

البته باید این نکته رو متذکر شم که در این زمانی که ما زندگی میکنیم امنیت 100% خنده داره... حالا میخواد این حفاظت توسط هر نرم افزاری باشه

seyed mamali
17-11-14, 21:35
من تقریبا تمامی آنتی ویروس های مطرح رو نصب کردم و همه خوبی و بدی های خودشون رو دارن
ولی هر بار برگشتم به COMODO
من این محصول رو از ورژن 2 یا 3 استفاده میکنم (+ یک آنتی ویروس مثل AVAST) از چند سال پیش هم که آنتی ویروس هم به این محصول اضافه شده (قبلش فقط فایروال بود) فقط COMODO Free Internet Security رو نصب دارم روی سیستمم
در کل عالیه

اگر من این محصول رو به 2 قسمت تقسیم کنم و بخوام راجع بهشون حرف بزنم
Firewall: واقعا عالیه... عالی ، اگر تنظیمات اولیه رو درست و مطابق استفادتون انجام بدید خیلی راحت از سیستمتون محافظت میکنه حتی بدون آنتی ویروس هم میتونه از صدمه دیدن سیستم عاملتون در مقابل بدافزارها جلوگیری کنه
Antivirus: ابتدا که COMODO انتی ویروس داده بود خیلی ضعف داشت ولی به شدت پیگیر رفع مشکلات بود چه از لحاظ دیتابیس چه عملکرد خود برنامه الان در حال حاضر میتونم بگم آنتی ویروس خوبیه
مجموع این 2 با هم سطح حفاظت خیلی خوبی رو براتون ایجاد میکنه، به لحاظ سرعت برنامه، درگیرکردن برنامه، Startup ویندوز مشکلی نداره و خیلی سریع عمل میکنه

البته باید این نکته رو متذکر شم که در این زمانی که ما زندگی میکنیم امنیت 100% خنده داره... حالا میخواد این حفاظت توسط هر نرم افزاری باشه

درود برشما...بله من هم با Comodo موافقم الآن Comodo نصبه برام ، اما به هیچ وجه آنتی ویروس های Free رو نمیشه با غولی مثلBitdefender قیاس کرد....
Free ،Free دیگه ، از حد Free بودن که بالاتر نمیره....

AMD>INTEL
18-11-14, 13:18
متاسفانه هنوز شرکت معتبری تو ایران این محصولات رو ارائه نمیده . بهتره فعلآ از همون نسخه 2014 خریداری و استفاده کنین . البته اگر نورتون سایمنتک دوست دارید .

- - - Updated - - -

صد در صد و حتمآ نسخه جعلی و تقلبی و کرک شده بوده .

از شرکتهای معتبر بخر :

فرصتی مناسب برای ارتقاء امنیت وسایل دیجیتال خانگی | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (Only the registered members can see the link)

خیر . محصول کرک شده نبود. از شرکت دمسان لیسانس خریداری شده بود:1. (23):.

seyed mamali
18-11-14, 14:54
اینهم صفحه اصلی آنتی ویروس اینترنت سکیوریتی ترندمیکرو ( پی سی سیلین )

بله حق با شماست درضمن نسخه ای که من استفاده میکردم نسخهMcAfee VirusScan Enterprise 8.8 Patch 3 Retail بود ، که نسخه ای قدیمیه ، یعنی تکنولوژیش طوری بود که فقط یک هسته CPU رو میشناخت!!!!!!!
نسخه ای که دخترداییم تو آمریکا داره استفاده میکنه Enterprise نیست....،هم ضاهرش فرق داره هم روونه...در کل اونم میگه که از کاسپراسکایی که تو ایران داشت راضی تر بوده ، ولی ضاهرا کسپر رو اونجا خیلی خیلی گرونه....

Rezasam1
18-11-14, 15:05
شما نسخه جعلی و تقلبی استفاده میکردی . مکافی اصلآ فروشنده معتبر نداره تو ایران .

دختر دایی شما نسخه اصلی و معتبر خریده و مقایسه نسخه جعلی و تقلبی با نسخه اصلی و معتبر درست نیست .

- - - Updated - - -

آوست اصلآ روی ایران رجیستر و آپدیت نداره و همین باعث شده کسی نسخه های اصلیش رو تو ایران ارائه نده .

شرکت شبکه گستر (Only the registered members can see the link) سالهاست نماینده مکافی در ایران هست البته در نسخه های سرور چون امریکایی هستن

ولی همونطور که گفتم مکافی دسکتاپ سهامش برای اسرا-ل هست و اجازه ثبت نام و اپدیت و نصب انلاین رو نمیده به ایران

حالا میخواد تحت مالکیت اینتل باشه یا نباشه فرقی نمیکنه

seyed mamali
18-11-14, 15:39
مکافی متعلق به اینتل هست .
خیلی از شرکتهای فناوری در اسرائیل دفتر دارن و این چیز عجیبی نیست .

نسخه های اصلی و معتبر مکافی فعلآ تو ایران ارائه نمیشه ، پس خودتون رو خسته نکنین .

در کل اگه من اسرا--لی هم بودم از مک آفی استفاده نمیکردم....همونطور که دوستان گفتن سرور و سالار آنتی ویروس های پولکی Bitdefender هست و بس.....:1041:

درضمن برادر یا خواهر گرامی عزیز....Avast تا اونجایی که من شنیدم آنتی ویروسFreeهست !!!!!!نیاز به لایسنز نداره ، رجیستر کردنش صرفا برای خدمات بیشتر و نظرسنجیه که اونم تاجایی که من میدونم Free هست....!!!!!!

به نام آواست دقت کنید: Avast Antivirus Free X.X.20XX
مثلا: Avast Antivirus Free 9.0.2006 Final

:1041:

seyed mamali
18-11-14, 15:42
آوست اصلآ روی ایران رجیستر و آپدیت نداره و همین باعث شده کسی نسخه های اصلیش رو تو ایران ارائه نده .

درضمن برادر یا خواهر گرامی عزیز....Avast تا اونجایی که من شنیدم آنتی ویروسFreeهست !!!!!!نیاز به لایسنز نداره ، رجیستر کردنش صرفا برای خدمات بیشتر و نظرسنجیه که اونم تاجایی که من میدونم Free هست....!!!!!!

به نام آواست دقت کنید: Avast Antivirus Free X.X.20XX
مثلا: Avast Antivirus Free 9.0.2006 Final
:1041:

Rezasam1
18-11-14, 15:43
اکثر شرکتهای معروف در کنار محصولات لایسنس دار اقدام به عرضه ضدویروس رایگان هم میکنن

مثل

PANDA AVIRA AVAST COMODO AGNITIUM AVG BITDEFENDER

AVAST هم نسخه های تجاری داره

seyed mamali
18-11-14, 15:45
شرکت شبکه گستر (Only the registered members can see the link) سالهاست نماینده مکافی در ایران هست البته در نسخه های سرور چون امریکایی هستن

ولی همونطور که گفتم مکافی دسکتاپ سهامش برای اسرا-ل هست و اجازه ثبت نام و اپدیت و نصب انلاین رو نمیده به ایران

حالا میخواد تحت مالکیت اینتل باشه یا نباشه فرقی نمیکنه

بله رضاجان...بانک مرکزی هم سال ها آنتی ویروسش مک آفی بوده و هست

- - - Updated - - -

اکثر شرکتهای معروف در کنار محصولات لایسنس دار اقدام به عرضه ضدویروس رایگان هم میکنن

مثل

PANDA AVIRA AVAST COMODO AGNITIUM AVG BITDEFENDER

AVAST هم نسخه های تجاری داره

نسخه ی خونگی که نیست؟:1041:

Rezasam1
18-11-14, 15:47
چرا نیست ؟

Avast Anti virus Pro

Avast Internet Security

دو محصول خانگی این شرکت هستند

seyed mamali
18-11-14, 15:57
در مورد نسخه های جعلی یه چیزیرو بد نیست که ازLOR نقل قول کنم....لطفا با دقت بخونیدش تا ابهاماتمون برطرف بشه....

نقل قول (Only the registered members can see the link)

- - - Updated - - -

چرا نیست ؟

Avast Anti virus Pro

Avast Internet Security

دو محصول خانگی این شرکت هستند

ته رضاجان منظورم اینه که اون نسخه های تجاری که شما درموردش بحث میکنید ، استفاده ی خونگی هم دارن یا اینکه واسه خونه بیخودن؟

الآن
Avast Anti virus Pro و Avast Internet Security نسخه هایFree هستند؟

Rezasam1
18-11-14, 16:06
منظور از نسخه های جعلی trial 30 و 180 روزه نیست منظور نرم افزارهایی هستند که بدون نیاز به وارد کردن لایسنس یا سریال آپدیت میشن

مثل برخی نسخه های نود 32 کرک شده و مکافی اینترپرایز که هربار رو اپدیت کلیک میکنید پیغام آپدیت شدن میدهند

فرق نسخه تریال با اصلی در نمایش پیامها هست

مثلا اگه از پاندا تریال 180 روزه استفاده کنید بعد بالا اومدن ویندوز پیامی ظاهر میشه که شما از نسخه تریال استفاده میکنید

بعضی ها هم مثل بیت دفندر اینکارو نمیکنن ولی اخره نام محصولشون در پنجره مربوطه میزنن not for sell که بگن این نسخه تریال هست و نسخه اصل نیست تا کسی نتونه لایسنس هارو بفروشه

Rezasam1
18-11-14, 16:08
در مورد نسخه های جعلی یه چیزیرو بد نیست که ازLOR نقل قول کنم....لطفا با دقت بخونیدش تا ابهاماتمون برطرف بشه....

نقل قول (Only the registered members can see the link)

- - - Updated - - -

ته رضاجان منظورم اینه که اون نسخه های تجاری که شما درموردش بحث میکنید ، استفاده ی خونگی هم دارن یا اینکه واسه خونه بیخودن؟

الآن
Avast Anti virus Pro و Avast Internet Security نسخه هایFree هستند؟

دو محصول برای دسکتاپ هستند بیخود هم نیستند الان یکی از موتورهای ضدویروس GDATA موتوره AVAST هست

seyed mamali
18-11-14, 16:15
دو محصول برای دسکتاپ هستند بیخود هم نیستند الان یکی از موتورهای ضدویروس GDATA موتوره AVAST هست

ممنون از رضا جان بابت توضیحات جامعش...

امیدوارم تو این تاپیک جدیدترین اخبار و اطلاعات در مورد آنتی ویروس ها گذاشته بشه....
تا اینجاش که خیلی خوب بود....

seyed mamali
19-11-14, 09:16
برای دوستانی که ازMcAfee استفاده میکنن یه روش آپدیت آفلاین ساده وجود داره....(من تقریبا 2 سال از این روش استفاده کردم)
هر هفته شنبه ها از لینک زیر قابل دریافته(من توصیه ام اینه که ماهی یکبار این کارو انجام بدید....هفته ای یکبار لازم نیست)

توضیح:فایل رو دانلود میکنید و اون رو نصب میکنید....
برای اطمینان از Update شدن:بعد از 30 ثانیه روی آیکن آنی ویروس درTask bar کلیک راست کنید رویAbout virus scan Enterprise کلیک کنید،
متوجه میشوید که شمارهDAT و تاریخشون تغییر کردن

لینک دریافت آپدیت های آفلاین مک آفی به صورت هفتگی (عصر هر شنبه) (Only the registered members can see the link)

seyed mamali
19-11-14, 13:12
اول اینکه دوست من ، منظورم نسخه اصلی و معتبر ( لایسنس و نرم افزار صد در صد اصلی و معتبر و اورجینال ) بود . نه اینکه سرورش خونه ماست یا خاله و عمو .

بعدش شبکه گستر اصلآ نسخه خانگی نمیفروشه .

سوم اینکه اصلآ لایسنس اصلی مکافی با گارانتی معتبر تو ایران ارائه نمیشه . حالا آپدیت بشه یا نشه . یا مال اسرائیل باشه یا نباشه .

و چهارم فراموش نکن خیلی از شرکتهای فناوری تو اسرائیل دفتر دارن و این اصلآ عجیب و موضوع قابل بحثی نیست .

مخصوصآ مکافی که کلآ base company آمریکایی هست . این شرکت صدتا دفتر تو کشورهای مختلف داره .

بحث داره داغ میشه ها......:slap:

حالا باتوجه به این صحبت ها و شرایط کشور ما....پیشنهاد شما برای نصب یک آنتی ویروس بی درد و سر چیه؟

Rezasam1
19-11-14, 15:17
اول اینکه دوست من ، منظورم نسخه اصلی و معتبر ( لایسنس و نرم افزار صد در صد اصلی و معتبر و اورجینال ) بود . نه اینکه سرورش خونه ماست یا خاله و عمو .

بعدش شبکه گستر اصلآ نسخه خانگی نمیفروشه .

سوم اینکه اصلآ لایسنس اصلی مکافی با گارانتی معتبر تو ایران ارائه نمیشه . حالا آپدیت بشه یا نشه . یا مال اسرائیل باشه یا نباشه .

و چهارم فراموش نکن خیلی از شرکتهای فناوری تو اسرائیل دفتر دارن و این اصلآ عجیب و موضوع قابل بحثی نیست .

مخصوصآ مکافی که کلآ base company آمریکایی هست . این شرکت صدتا دفتر تو کشورهای مختلف داره .

منم نگفتم نسخه خونگی میفروشه گلم ! گفتم نسخه سرور میفروشه اصلا" نخوندی من چی گفتم فقط شبکه گستر رو دیدی و نماینده مکافی

برای بقیه مهم نیست اما برای شما که وب سایت اطلاع رسان امنیت هستین واجبه بدونید چه شرکتهایی نمایندگی دارن

شما با همه ضدویروسها مشکل دارین ؟ کسپرسکی بیت دفندر مکافی ؟ فقط ترندمایکرو خوبه و گارانتیش اصلیه ؟

شما سایتهای معتبر تست انتی ویروس رو قبول ندارین بعد برای مقایسه میایین سن و سال یک محصول رو به رخ میکشین ؟

در ضمن چه بحثی ؟ دوستمون گفتن چرا دسکتاپش اپدیت نمیشه منم گفتم چون اسراییلی هست پس شلوغ بازی درنیار واسه ما

یه نظرسنجی بگیرین ببینین چندنفر ترندمایکرو نصب میکنن چند نفر کسپرسکی

s.m0rteza
19-11-14, 17:31
با سلام به دوستان
آنتی ویروس 360 qihoo یک آنتی ویروس کاملا رایگان و فوق العاده قدرتمند هست که به همگی استفاده از این انتی ویروس رو پیشنهاد میکنم.این آنتی ویروس مجهز به 5 موتور هست:
1-موتور بیت دیفندر 2-موتور اویرا 3-موتور خود 360 4-موتور سیستم ابری 360 5-موتور بهینه سازی سیستم شما
ترکیب اصولی موتورها در کنار قدرت شناسایی فوق العاده این آنتی ویروس خصوصا در حالت آنلاین (به دلیل استفاده از تکنولوژی جدید ابری)امنیت کامل و مثال زدنی رو برای سیستم شما به ارمغان میاره. آپدیت راحت و بدون درد سر در کنار محیط بسیار زیبا و کاربردی این آنتی ویروس هم از نقاط برجسته ی این محصول امنینی می باشد.شاید تنها ایراد این انتی ویروس نداشتن فایر وال باشه.من در سایت 360 برای مسولان سایت نوشتم که چرا فایروال نداره که در جواب گفتند درسته که فایروال نداره.ولی ابزاری در آنتی ویروس تعبیه شده که تقریبا کار فایروال رو انجام میده.البته اگه تمایل داشته باشید میتونید در کنار این بسته امنیتی از فایروال قدرتمند کومودو نیز استفاده کنید.در آزمونهای تمامی سایتهای معتبر این انتی ویروس هر روز داره عملکرد بهتری رو ارائه میده و رتبه ها و عملکردش در هر آزمون رو به بهبود هست.اگه به همین صورت ادامه بده قطعا یکی از بهترین ابزارهای امنیتی در دنیا هست.مطلب آخر هم شاید تصور کنید با داشتن 5 موتور این آنتی ویروس خیلی باید سنگین باشه.در حالیکه واقعا سبکه!این یک شعار یا حرف تبلیغاتی نیست آقایون.این انتی ویروس واقعا سبکه و در حالیت عادی نصف آنتی ویروس ایست اسمارت سکیوریتی از منابع رم و سی پی یو استفاده میکنه.در حالت سکیوریتی که قوی ترین حالت آنتی ویروس 360 هست البته کمی سنگین میشه و حدودا در حد انتی ویروس بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی از منابع رم و پردازنده استفاده میکنه.البته سبک بودن خصوصا برای سیستم های امروزی خیلی مهم نیست و فراموش نکنیم که هدف از نصب آنتی ویروس برقراری امنیت هست.بس زوم کنید روی امنیت!
بگذریم!
آنتی ویروس اشامپو هم از موتورهای بیت دیفندر و امسیسافت استفاده میکنه و آنتی ویروس بسیار کامل و خوبیه.ولی خوب رایگان نیست.آنتی ویروس پاندا گلوبال هم که البته رایگان نیست هم فوق العاده کامل و قدرتمنده.پاندا کلود هم که رایگانه و علی رقم نداشتن فایروال بازم انتی ویروس خوبیه.اوست و ای وی جی و اف سکیور و نورتون و بولگارد هم اصلا برای استفاده پیشنهاد نمیشه.اویرا و ایست و کاسپر هم آنتی ویروس های قابل اعتمادی هستند.
بنده شخصا تجربه ی کار با تمام آنتی ویروسهایی که در این پست ازشون نام بردم رو دارم و اگه سوال یا هر مطلبی درباره ی آنتی ویروس های فوق بود در خدمت دوستان هستم.(اگه وقت کنم بیام)
با مهر ...

unlimited
19-11-14, 18:27
فقط ناد 32 چندین ساله که برام مشکلی درست نکرده و به همه جا سر میزنم و هر فایل و یا ... را هم باز میکنم . خیلی عالیه و کار باهاش راحت

Mahyar.sfi
19-11-14, 18:46
نورتون تجربه ناموفقی ازش داشتیم تو یک شرکت . خیلی از ویروس ها رو شناسایی نمیکرد .

اتفاقا منم تجربه ی شما رو دارم
من هم برای استفاده شرکتی لایسنس Symantec Endpoint رو خریداری کردم ولی بعضی وقت ها ویروس های ساده رو هم شناسایی نمیکرد
اصلا ازش راضی نیستم
البته این رو هم بگم سیمانتک یکی از بهترین کنسول ها رو داره برای تحت شبکه

AMD>INTEL
19-11-14, 18:48
اتفاقا منم تجربه ی شما رو دارم
من هم برای استفاده شرکتی لایسنس Symantec Endpoint رو خریداری کردم ولی بعضی وقت ها ویروس های ساده رو هم شناسایی نمیکرد
اصلا ازش رازی نیستم
البته این رو هم بگم سیمانتک یکی از بهترین کنسول ها رو داره برای تحت شبکه

برای یک شبکه کنسول بحثش جداست . میزان شناسایی خیلی مهم هست . مخصوصا شرکت هایی که انواع ورودی مثل فلش به سیستم ها وصل میکنند.نمیشه ریسک کرد.

Rezasam1
19-11-14, 18:52
PANDA , AVIRA , ESET , TRENDMICRO , WEBROOT , BITDEFENDER , NORTON , KASPERSKY

آنتی ویروسهای بالا مورد پیشنهاد پلیس فتا هستند (Only the registered members can see the link)

من وب روت و بیت دفندر دارم وواقعا" قدرتمند هستند

مخصوصا وب روت که بنده خدا 1 مگابایت هست و همه جا توصیه شده در استفادش از پلیس فتا گرفته تا وب سایت PCMAG

تنها نقصش اینه که باید 24 ساعت انلاین باشه

seyed mamali
19-11-14, 19:28
منم نگفتم نسخه خونگی میفروشه گلم ! گفتم نسخه سرور میفروشه اصلا" نخوندی من چی گفتم فقط شبکه گستر رو دیدی و نماینده مکافی

برای بقیه مهم نیست اما برای شما که وب سایت اطلاع رسان امنیت هستین واجبه بدونید چه شرکتهایی نمایندگی دارن

شما با همه ضدویروسها مشکل دارین ؟ کسپرسکی بیت دفندر مکافی ؟ فقط ترندمایکرو خوبه و گارانتیش اصلیه ؟

شما سایتهای معتبر تست انتی ویروس رو قبول ندارین بعد برای مقایسه میایین سن و سال یک محصول رو به رخ میکشین ؟

در ضمن چه بحثی ؟ دوستمون گفتن چرا دسکتاپش اپدیت نمیشه منم گفتم چون اسراییلی هست پس شلوغ بازی درنیار واسه ما

یه نظرسنجی بگیرین ببینین چندنفر ترندمایکرو نصب میکنن چند نفر کسپرسکی

آقا رضا میشه یه نظر سنجی تو همین تاپیک راه بندازیم؟؟؟؟(عین نظر سنجی هایی که برای انتخاب بهترین کاربرا صورت میگیره)
فکر میکنم راه انداختن یه نظرسنجی درمورد آنتی ویروس ها مفید واقع بشه ، حداقل مشخص میشه که چه تعداد از افراد از چه آنتی ویروسی راضی ترند ، حالا بماند اینکه کدوم بهتر کار میکنه.....
اگه شما ارتباطت با مدیریت سایت خوبه هماهنگی رو صورت بده با تشکر

seyed mamali
19-11-14, 19:31
برای یک شبکه کنسول بحثش جداست . میزان شناسایی خیلی مهم هست . مخصوصا شرکت هایی که انواع ورودی مثل فلش به سیستم ها وصل میکنند.نمیشه ریسک کرد.

امید جان یه مدت یه مطلب داخل یکی از سایتا خوندم ، خنده دار....
نوشته بود که قویترین آنتی ویروسی که میتونه ویروس های ورودی هایی مثل فلشو بشناسه در حال حاظر Ashampoo هست!!!!!:surprised:

Mahyar.sfi
19-11-14, 21:54
به نظرم نظر سنجی راجع به بهترین برنامه حفاظتی بود بهتر بود چون امنیت رو نمیشه فقط با آنتی ویروس بدست آورد هرچند که کلمه بهترین کلمه درستی نیست چون بهترینی وجود نداره نسبت به هر استفاده ای یک برنامه خوبه
در ضمن windows defender و microsoft e
ssentials از لحاظ موتور و دیتابیس یکی هستند

thirty seconds to mars
19-11-14, 22:25
سلام داداجااااا
نظرتون در مورد Baidu antivirus 2015 چیه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:love::love:

Rezasam1
19-11-14, 22:25
از این نظر سنجی ها زیاد بوده و نتایج بیشترش بیت دفندر کسپرسکی و نود 32 بوده

آنتی ویروس هم سلیقه ای شده نه من میتونم شمارو قانع کنم وب روت بهتره نه شما میتونی منو قانع کنی کومودو بهتره

مهم اینه که آنتی ویروس معتبر و شناخته شده استفاده بشه تا امنیت حفظ بشه

منتهی مشکل اینجاست 90 درصد ما داریم رو درب خونه ای سیستم امنیتی می بندیم که پنجره ها و دیوارهای اون نا امنه

ویندوزی که کرک شده و آپدیت نمیشه . بازیهایی که با پچ های ویروسی اجرا میشن و برای اجرای بعضی هاشون نیاز هست در لیست سفید تعریف بشن

برنامه های کرک شده و.... + هزاران کرک حاوی ویروس و تروجان که ما به انتی ویروسها دستور میدیم کاری بهشون نداشته باشن

تو این وضعیت چطور میشه گفت کدوم انتی ویروس بهتر هست ؟

دلخوشیه بیشتر

thirty seconds to mars
19-11-14, 22:32
انتی ویروس فوق العاده ای ..ولی یکم سنگینه....
cpu قوی میخوااد

قابلیت ها BitDefender Total Security :

نهایت قدرت آنتی ویروس و ضد جاسوس
نگهبان حریم خصوصی شما در فیس بوک و توییتر
محافظت در برابر سرقت ID
گارد ضد سرقت برای لپ تاپ
حفاظت از اتصال به اینترنت (فایروال)
بهینه سازی سرعت و کارایی کامپیوتر
به روز رسانی های سریع
فایروال قدرتمند
:lol:

seyed mamali
20-11-14, 08:23
Windows Defender و Microsoft Security Essentials موتور و دیتابیس مشترک دارند ولی تفاوت های زیادی نیز در آن ها وجود دارد.
نقل قول رو ببینید:(مخصوصا اون قسمتایی که قرمز هستند)

.................................................. .................................................. ..............................................

چند سالی است که شرکت مایکروسافت نیز وارد بازار تولید آنتی ویروس شده است ، هر چند کاری به کیفیت این آنتی ویروس های تولید شده نداریم اما چند نکته است که در خصوص این آنتی ویروس های آرام بایستی اشاره کنیم . مایکروسافت دو نرم افزار ضد کدهای مخرب ارائه داده است که به نام های Windows Defender و Microsoft Security Essentials معروف هستند. هنوز برای بسیاری افراد درک تفاوت بین این دو محصول کمی مبهم است و حق نیز با آنهاست ، مایکروسافت در سیستم عامل ویندوز سون خود در قسمت کنترل پنل گزینه Windows Defender را دارد اما در عین حال شما می توانید بر روی این سیستم عامل Windows Security Essentials را نیز نصب کنید ، قاعدتا قرار گرفتن دو آنتی ویروس بر روی یک سیستم غیر منطقی است ، در این مطلب می خواهیم تفاوت بین این دو محصول و اینکه بر روی کدام سیستم عامل بصورت کامل فعالیت می کنند را برای شما تشریح کنیم.

بسته به نوع سیستم عاملی که شما استفاده می کنید شما می توانید از دو محصول ضد بدافزار مایکروسافت به نام Security Essentials و Windows Defender را نصب و استفاده کنید و از شر بد افزارها و ویروس ها راحت شوید. اگر سیستم عامل ویندوز شما نسخه هشت می باشد شما می توانید برای رهایی از شر نرم افزار های جاسوسی ، ویروس ها و سایر بدافزارها از Windows Defender ای استفاده کنید که بصورت پیشفرض بر روی این سیستم عامل نصب شده است. اگر سیستم عامل شما ویندوز هفت ، ویندوز ویستا و یا ویندوز XP است نرم افزار Window Defender فقط برای شما در حذف نرم افزارهای جاسوسی یا spyware ها کمک می کند و در این سیستم عامل های این نرم افزار یک حفاظت کامل را انجام نمی دهد. برای رهایی از شر ویروس ها و سایر بدافزارها از جمله همین جاسوس افزار ها بر روی ویندوز هفت ، ویندوز ویستا و ویندوز XP شما می توانید از آنتی ویروس رایگان Microsoft Windows Security Essentials استفاده کنید که براحتی از همین لینک برای دانلود قابل دسترس است (Only the registered members can see the link). توجه کنید که در ویندوز هشت مایکروسافت نرم افزار Windows Defender را بصورت کامل جایگزین نرم افزار Microsoft Security Essentials کرده است. شما دیگر نمی توانید از Microsoft Security Essentials در ویندوز هشت و ویندوز RT استفاده کنید برای اینکه نرم افزار بهتری توسط مایکروسافت به نام Windows Defender در کنترل پنل شما وجود دارد که شما را از اینکار بی نیاز می کند.

معمولا تولید کنند آنتی ویروس در دنیا برای اینکه بتوانند بهترین حفاظت از سیستم عامل را انجام دهید نرم افزارهای خود را در دو قالب نصب شده روی سیستم عامل و لایو بر روی CD یا DVD ارائه می کنند. برخی از کدها و نرم افزار های مخرب به شما اجازه حذف خود از طریق سیستم عامل را نمی دهند و خود را طوری به فایل های سیستم متصل می کنند که شما با نرم افزار موجود آنتی ویروس قادر به حذف آن نیستید در چنین مواقعی شما از CD یا USB لایو این محصول آنتی ویروس برای حذف ویروس ها استفاده می کنید که می توانید آن را دانلود کنید و بعد از نصب بر روی CD یا USB از طریق Boot سیستم یک اسکن کامل از سیستم خود داشته باشید و اینگونه کدهای مخرب را از روی سیستم حذف کنید. مایکروسافت نیز برای محصول Windows Defender خود یک نسخه آفلاین قابل Boot بر روی سیستم ارائه کرده است که نکته بسیار جالب آن رایگان بودن آن است ، شما می توانید Windows Defender Offline را از همین لینک بصورت رایگان دانلود و استفاده (Only the registered members can see the link) کنید.

نویسنده : محمد نصیری
منبع : انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران
.................................................. .................................................. ..............................................

Rezasam1
20-11-14, 13:12
البته بهتر بود بجای بکاربردن نام دو محصول از یک شرکت فقط اسم شرکت رو میگذاشتین Microsoft

hamed 111
20-11-14, 16:09
شید !!!

من تمام انتی ویروس هارو امتحان کردم
چند وقتی شید داشتم انصافا بی دردسره! قدرتشم همون اویرا هست
البته بعضی ها راضی نیستن بخاطر سکیورتی . . . میگن تقلبیه و . . .

seyed mamali
20-11-14, 16:41
شید !!!

من تمام انتی ویروس هارو امتحان کردم
چند وقتی شید داشتم انصافا بی دردسره! قدرتشم همون اویرا هست
البته بعضی ها راضی نیستن بخاطر سکیورتی . . . میگن تقلبیه و . . .

یه مقدار بیشتر از شید برامون بگید...

seyed mamali
20-11-14, 16:46
البته بهتر بود بجای بکاربردن نام دو محصول از یک شرکت فقط اسم شرکت رو میگذاشتین Microsoft

حق با شماست ولی چون این دوتا تفاوت های نسبتا مهمی با هم دارن گفتیم جدا از هم باشن بهتره...

رضاجان
Webroot
رو هم اضافه کردیم...

mahdinik11
20-11-14, 17:13
با سلام خدمت دوستان گلم . همه ما میدونیم که انتخاب آنتی ویروس بیشتر سلیقه ای هستش و عمدتا بر میگرده به قدرت سخت افزار شما . و گر نه اصولا تمام اینها همه یک کار رو انجام میدند .و اینم میدونیم که صرف داشتن یک اینترنت سیکوریتی و یا انتی ویروس به تنهایی نمیتونید امنیت خوبی داشته باشید من خودم سالهاست که دارم کسپر استفاده میکنم . بیشتر از 10 ساله
خصوصا کمپانی کسپر با این ورزن مولتی دیوایس 2015 خوب نسبت به قبل خیلی سریعتر و رون تر شد . منتها در کنار این همیشه از آنتی ملوربیت هم استفاده میکنم . که این دو در کنار هم به راحتی کار میکنند و مشکلی هم هیچ وقت نداشتم با هیچ کدومشون و یک نکته راجع به کسپر اینکه من این نرم افزار رو بر روی 2500 تا کلاینت تقربا 5 سال هست دارم استفاده میکنم و پشتیبانی . هنوز تا حالا نداشتم سیستمی که بخواد بابت ویروسی شدن ویندوز عوض شه . اون هم با کاربرانی که خیلی هاشون فرق شیفت و دیلیت رو نمیدونند و هر چی گیرشون بیاد به این سیستمها وصل میکنند و میزنند
در کل من نظرم روی کسپر مثبت هستش . با این توضیح که در ورزنهای مختلف امکانات خیلی متفاوتی به شما میده . حتی ورژن شبکه ایش برای یک ادمین شبکه بسیار کمک کننده هستش در کارهای شبکه و ابزارهایی که در اختیار شما قرار میده

Rezasam1
20-11-14, 17:44
حق با شماست ولی چون این دوتا تفاوت های نسبتا مهمی با هم دارن گفتیم جدا از هم باشن بهتره...

رضاجان
Webroot
رو هم اضافه کردیم...

در سیستم عامل باهم فرق میکنن نه دیتابیس اینطوری باشه هرکدوم از محصولات بالا سه نوع مختلف دارن باید ذکر بشن

M3RS4D 50062
20-11-14, 17:44
من خودم از نود استفاده میکنم بد نیست ولی خوب هم نیست
من خودم بیت دفنر رو خیلی قوی میدونم و ازش واقعا راضیم
با تشکر:give_rose:

seyed mamali
20-11-14, 18:41
در سیستم عامل باهم فرق میکنن نه دیتابیس اینطوری باشه هرکدوم از محصولات بالا سه نوع مختلف دارن باید ذکر بشن

حق باشماست رضا جان...ای کاش زودتر میگفتی اصلاحش میکردیم....:1~@$S (8):

hamed 111
21-11-14, 01:15
سلام
ضد ویروس ایرانی که یک جوان ایرانی اهل سمنان بگمونم نامشون آرمان نیری هست:1. (27): سازندشه

از 2موتور آویرا و ناد 32 استفاده میکنه ولی فایروال نداره
دو زبان فارسی و انگلیسی
رابط کاربری بسیار ساده ای داره اصلا اهل گیر و پیچ هم نیست با آپدیت فوق العاده راحت و مرتب

کاربر که نصبش میکنه فقط یکبار میتونه بروز کنه:1. (23): یک یوزر پسورد بملغ 11000تومان باید بحره برا یکسال

تو انجمن پشتیبانی شید کاربرانش دو دسته اند!
1 خیلی راضی هستن از محصول البته کنارش فایروال نصب کردن
2 بعضی میگن تقلبه دزدیه که شید از موتور خارجی استفاده میکنه و یکسری مشکلات دیگه

خودم احتمال داره که شید دوباره استفاده کنم! البته کسپر و بیت رو 2015 رو آزمایش کنم اگه مشکل داشتم میرم شید.

alighify07
21-11-14, 09:24
بعد از تست های زیاد نود و آوست و کاسپر و بیت دیفندر و اف سکیور
من همین مایکروسافت و زوم الارم رو یه سالی هست نصب دارم هم سبکه هم تا حالا ویروس نگرفته و مجانی هم هست

alighify07
21-11-14, 09:27
سلام
خودم احتمال داره که شید دوباره استفاده کنم! البته کسپر و بیت رو 2015 رو آزمایش کنم اگه مشکل داشتم میرم شید.
چند ماهی چند سال پیش شید داشتم و با دوستان سایت عصر جوان حدود بیست هزار ویروس رو تست کردیم شید نصفش رو بیشتر نمیگرفت پس دادمش
شاید جدید خوب شده باشه ولی قدیم که ضعیف بود

AMD>INTEL
21-11-14, 10:06
شید رو من به شخصه یک آنتی ویروس استاندارد نمیدونم . به نظرم در گروه fake antivirus قرار میگیره.ریسک بالایی داره
این نمودارشون هم که نشون میده آنتی ویروس شید رسیده به نهایت شناسایی و تمام رقبا از استکبار جهانی رو له کرده است :lol:.
اشک شوق تو چشام جمع شد .. از نهایت خلاقیت ایرانی ها
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
تنها آنتی ویروس ایرانی Imen بود که حمایت نشد و تقریبا متوقف شد.اگر قرار بود از یک آنتی ویروس ملی حمایت بشه باید از ایمن حمایت میشد.میتونستند با کمی حمایت این آنتی ویروس رو تو مارکت جهانی هم بفروشند.

Cyberlife
21-11-14, 10:35
در نهایت نکته ای که وجود داره اینه که زیاد مهم نیست چه آنتی ویروسی از بین

10 آنتی ویروس برتر انتخاب میکنید، مهم اینه که بتونید اونو هر روز آپدیت کنید.

Mahyar.sfi
21-11-14, 10:48
تقریبا تمامی این برنامه های حفاظتی میتونن از کلاینت محافطت کنند (به شرطی که کاربر هم بلد باشه کار کردن باهاش رو)
اما دوستان برای محیط شبکه چه پیشنهادی دارند؟ به غیر از این که قدرتمند باشه باید کنسول مدیریتی خوبی هم داشته باشه

AMD>INTEL
21-11-14, 12:49
شید رو من به شخصه یک آنتی ویروس استاندارد نمیدونم . به نظرم در گروه fake antivirus قرار میگیره.ریسک بالایی داره
این نمودارشون هم که نشون میده آنتی ویروس شید رسیده به نهایت شناسایی و تمام رقبا از استکبار جهانی رو له کرده است :lol:.
تنها آنتی ویروس ایرانی Imen بود که حمایت نشد و تقریبا متوقف شد.اگر قرار بود از یک آنتی ویروس ملی حمایت بشه باید از ایمن حمایت میشد.میتونستند با کمی حمایت این آنتی ویروس رو تو مارکت جهانی هم بفروشند.
ضد ویروس ایمن - ضد ویروس ایمن (Only the registered members can see the link)

یک نکته درباره شید.این مسئله اپدیت شدن دیتابیس فقط مطرح هست . به دلیل ثابت بودن برنامه و engine و نداشتن هوش مصنوعی کافی ممکنه مشکلات خاص خودش رو ایجاد کند

Rezasam1
21-11-14, 12:51
البته ضدویروس ایرانی پاودیش رو هم باید معرفی کنیم (Only the registered members can see the link 9%BE%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D8%B4%20-%20%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87%E2%80%8C%DB%8C%20%D8%B 1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%20%D8%AE%D8%A7%D9% 86%DA%AF%DB%8C)

Pami
21-11-14, 13:32
من چند ساله از avast free antivirus استفاده می کنم
اگر کوچکترین مشکلی باهاش داشتم عوض میکردم و یه آنتی ویروس با لایسنس میگرفتم ولی به جرات میگم بهترین انتخاب کاربر خونگی هست
هم کرکش نمیکنید و لایسنس رایگان میگیرید هم بسیار سبک و کارآمد هست
اخیرا هم تحریم آی پی ایران رو برداشته و به راحتی میتونید آپدیتش کنید

VAhid_El
21-11-14, 14:14
دوستان من زیاد اهل استفاده از آنتی ویروس نیستم ولی تو کامپیوترهای شرکت میخوام آنتی ویروس نصب کنم چون میدونید که ممکنه خطرات بیشتری این کامپیوترها رو تهدید کنه.
حالا به نظر شما سبک ترین و در عین حال قدرمتند ترین آنتی ویروس ( که توازن خوبی بین این دو ویژکی داشته باشه ) از نظر خودتون کدومه؟
الان نسخه Free آنتی ویروس AVG رو دارم و به نظر خودم خوبه. خوشحال میشم شما هم نظرتونو بگید.

seyed mamali
21-11-14, 15:25
ضد ویروس ایمن - ضد ویروس ایمن (Only the registered members can see the link)

میدونی امید جان تو دیتابیس این آنتی ویروس موسیقیها ، فیلم های خارجی ، عکس ها ،بازی های خارجی به عنوان ویروس
شناخته میشن....
تنها چیزی که ویروس نیست...تصاویر مذهبی و... هستند....
ممنون از پست خوبت:great:

seyed mamali
21-11-14, 15:28
دوستان من زیاد اهل استفاده از آنتی ویروس نیستم ولی تو کامپیوترهای شرکت میخوام آنتی ویروس نصب کنم چون میدونید که ممکنه خطرات بیشتری این کامپیوترها رو تهدید کنه.
حالا به نظر شما سبک ترین و در عین حال قدرمتند ترین آنتی ویروس ( که توازن خوبی بین این دو ویژکی داشته باشه ) از نظر خودتون کدومه؟
الان نسخه Free آنتی ویروس AVG رو دارم و به نظر خودم خوبه. خوشحال میشم شما هم نظرتونو بگید.

وحید جان به نظر من یه نیم نگاهی به Comodo هم داشته باش...نمره ی خوبی رو کسب کرده...Free هم هست...

VAhid_El
21-11-14, 15:46
وحید جان به نظر من یه نیم نگاهی به Comodo هم داشته باش...نمره ی خوبی رو کسب کرده...Free هم هست...
مرسی داداش حتما تست میکنم و خبرشو اعلام میکنم اینجا :wink:

Cyberlife
21-11-14, 16:54

من به شما Avira یا Bitdifender رو توصیه میکنم، سبک، با نرخ تشخیص بالا، هوش مصنوعی عالی

Shahryar
21-11-14, 16:58
متاسفانه این قدر توی خدمات و نرم افزار های ایرانی Malware و Back door و ... دیدم که به شخصه ترجیح میدم استفاده نکنم به خصوص برای آنتی ویروس + کاربران بیشتر نرم افزار های خارجی باعث میشه که سریعتر ویروس ها را شناسایی کنند و بروز رسانی کنند.

دوستان Kaspersky 2014 من تموم شد لایسنسش امروز، یکساله سه کاربره داشتم. از حیث اینکه مشکل امنیتی داشته باشم، واقعاً خوب بود با اینکه سیستم من برحسب کار وب مستری اصولاً مرجع Malware ها، ویروس ها و ... است. اما چند بار اذیت کرد سر اینکه خیلی کند میکرد سیستم را و باید دوباره نصب میکردم.

خوشحال میشم اگه دوستانی که متخصص یا علاقه مند هستند در این زمینه طبق آخرین آمار منتشر شده توسط سایت ها و ارگان های متعبر و نسبتاً معتبر،برترین های 2015 را معرفی کنند. این طور که خوندم Kaspersky و BitDefender کماکان در صدر هستند ؟

Rezasam1
21-11-14, 17:08
در حال حاضر آخرین بررسی برای 5 آنتی ویروس برتر نسخه 2014 برای سایت PCMAG هست که اکثر برنامه های معروف رو هم بررسی با جدول انجام داده

برترینهای 2015 معمولا آخر سال 2015 بطور کلی معرفی میشن اما همان برترینهای 2014 نیز مجدد تونستن در نسخه 2015 آوارد ادیتور بگیرند

The Best Security Suites for 2014 | PCMag.com (Only the registered members can see the link)

Rezasam1
21-11-14, 17:27
در مورد آنتی ویروس ها و فایروال های رایگان اگه به بررسی هاشون دقت کنید توانایی دفع حملات فیشینگ و اکسپلویت رو ندارن

فقط ضد ویروس جاسوس و تروجان هستند بیشتر مناسب مکانهایی مثل کتابخانه ها هستند که نیازی به

گشت و گذار در اینترنت و خریدهای آنلاین ندارند

حملات اکسپلویت معمولا" از طریق بنرهای فلش . فایلهای اکروبات و جاوا . مدیاپلیرها و.. انجام میشن

آنتی ویروسهای لایسنس دار تازه بعضی هاشون میتونن کاملا" دفع کنند چه رسد به رایگان

seyed mamali
21-11-14, 20:14
متاسفانه این قدر توی خدمات و نرم افزار های ایرانی Malware و Back door و ... دیدم که به شخصه ترجیح میدم استفاده نکنم به خصوص برای آنتی ویروس + کاربران بیشتر نرم افزار های خارجی باعث میشه که سریعتر ویروس ها را شناسایی کنند و بروز رسانی کنند.

دوستان Kaspersky 2014 من تموم شد لایسنسش امروز، یکساله سه کاربره داشتم. از حیث اینکه مشکل امنیتی داشته باشم، واقعاً خوب بود با اینکه سیستم من برحسب کار وب مستری اصولاً مرجع Malware ها، ویروس ها و ... است. اما چند بار اذیت کرد سر اینکه خیلی کند میکرد سیستم را و باید دوباره نصب میکردم.

خوشحال میشم اگه دوستانی که متخصص یا علاقه مند هستند در این زمینه طبق آخرین آمار منتشر شده توسط سایت ها و ارگان های متعبر و نسبتاً معتبر،برترین های 2015 را معرفی کنند. این طور که خوندم Kaspersky و BitDefender کماکان در صدر هستند ؟

شهریار جان طبق آماری که من از برو بچ شهر سخت افزار دارم ، حرفه ای ها به دنبال Bitdefender هستند و معمولی ها (مثل خودم) به دنبال Comodo و Avast

به نظر من Bit برای شما از همه مناسب تره

seyed mamali
21-11-14, 20:19
من چند ساله از avast free antivirus استفاده می کنم
اگر کوچکترین مشکلی باهاش داشتم عوض میکردم و یه آنتی ویروس با لایسنس میگرفتم ولی به جرات میگم بهترین انتخاب کاربر خونگی هست
هم کرکش نمیکنید و لایسنس رایگان میگیرید هم بسیار سبک و کارآمد هست
اخیرا هم تحریم آی پی ایران رو برداشته و به راحتی میتونید آپدیتش کنید

من تو سال های 2008 تا2011 از آواست استفاده میکردم....واقعا فوق العاده بود....
چند وقت پیش هم یکی از بستگان که مهندس کامپیوتره آواست رو پیشنهاد کرد....

AMD>INTEL
21-11-14, 20:21

شهریار جان من دوباره بیت دفندر 2015 گرفتم .من نسخه اینترنت سکوریتی نمیگیرم .چون به شدت سیستم رو کند میکنه و واقعا سری قبل هم که بیت داشتم راضی بودم .در حال حاضر بهترین منبع av-comparatives هست .

Shahryar
21-11-14, 21:34
ممنون دوستان اما من آنتی ویروس ساده کفاف کارم را نمیده و باید حتماً Internet Security باشه.

انتخابم بین این سه تاست:

Kaspersky IS 2015
Bitdefender TS 2015
Norton Security 2015

شنیدم Bitdefender باگ زیاد داره توی UI اش و قابلیت هاش ، درسته ؟:1. (27):

AMD>INTEL
21-11-14, 21:36
ممنون دوستان اما من آنتی ویروس ساده کفاف کارم را نمیده و باید حتماً Internet Security باشه.

انتخابم بین این سه تاست:

Kaspersky IS 2015
Bitdefender TS 2015
Norton Security 2015

شنیدم Bitdefender باگ زیاد داره توی UI اش و قابلیت هاش ، درسته ؟:1. (27):

تو نسخه antivirus plus من باگی ندیدم .تو این تست ها av-comparatives نتایج trendmicro هم جالب بود.

Rezasam1
21-11-14, 22:39
بررسی های سایت pcmag به واقعیت نزدیک تر هست برای مثال پرفورمنس یا کارایی کسپرسکی و بیت دفندر در سایت av-test در نوع Internet Security عدد 6 از 6 هست واقعا" دروغ و محال هست

مخصوصا کسپرسکی در کندی سیستم و بیت دفندر در کندی اینترنت نقش زیادی دارن

در حالیکه تست پی سی مگزیم به واقعیت نزدیک تر هست 3 از 5

یکنفر رو پیدا کنید از محافظ اینترنتی کسپرسکی نهایت کارایی یعنی 6 از 6 av-test رو تایید کنه

seyed mamali
22-11-14, 07:29
AntiRun
یه برنامه خیلی خوب هم واسه کشتن ویروسAutorun ورودی های USB و رم ریدر ها هست...
البته این تنها کار برنامه نیست یک کار خیلی مهم انجام میده که در ادامه توضیح میدم:

تا حالا براتون اتفاق افتاده که هارد اکسترنالتونو یا فلشتونو Safly Remove کنید ، بعد یه دفعه یادتون بیاد که ای ی ی ی ی داد فلان چیزو یادم رفت توش بریزم....مجبور میشید فلشو در بیارید و دوباره بزنیدش تو....

اما اگه این برنامه رو داشته باشید دیگه لازم به این کارا نیست....
البته این موردی که گفتم بیشتر به درد هارد های اکسترنال میخوره ، چون براشون خوب نیست که هی برقشون قطع و وصل بشه....

تا از این برنامه استفاده نکنید مزایاشو متوجه نمیشید:

لینک دانلود:AntiRun 2.6 Pro Final (Only the registered members can see the link)

.................................................. .................................................. .................................................. ............

AntiRun 2.6 Pro Final یک نرم افزار امنیتی کوچک است که سیستم شما را در برابر ویروس هایی بر پایه Autorun حفاظت می کند. خطر اجرای ویروس از طریق Autorun در هنگام اتصال دستگاه هایی مانند USB Drive، SD Card، هاردهای اکسترنال، دوربین های دیجیتال و … به سیستم وجود دارد.

Antirun در مرحله اول قابلیت اجرای اتوماتیک (Autorun) دستگاه متصل شده را غیرفعال کرده که همین امر کمک بسیاری به اجرا نشدن ویروس و یا بدافزار می کند.
با اتصال دستگاه به سیستم، Antirun آن را به سرعت برای یافتن ویروس Autorun اسکن می کند که در صورت نیاز امکان پاکسازی آن نیز فراهم است.

.................................................. .................................................. .................................................. ............

Rezasam1
23-11-14, 12:15
نتایج ترندمیکرو جالب نیست و خیلی هم طبیعی هستش .

ترندمیکرو یا همون پی سی سیلین یکی از بزرگترین ، معتبرترین ، پیشرو ترین ، محبوب ترین و پرفروش ترین شرکتهای ارائه دهنده سرویسهای امنیتی و نرم افزارهای آنتی ویروس تو دنیاست .

خیلی از شرکتهای بزرگ فناوری ، مخابراتی ، صنعتی ، مالی و بانکی و مخابراتی از سرویسها و محصولات ترندمیکرو استفاده میکنن و محصولات این شرکت رو به مشتری های خودشون پیشنهاد میدن .

دوست عزیز

اوج شکوفایی و قدرت ترندمایکرو یا میکرو به قول شما برمیگرده به ارائه نسخه تیتانیوم در سال 2012

با نگاهی به نتایج تست AV-TEST در سال 2010 (Only the registered members can see the link) متوجه میشیم که این آنتی ویروس به قول شما پر سن و سال تا قبل سال 2012 نتایج ضعیفی کسب کرده

باوجود نمره بسیار پایین 2.5 از 6 حتی موفق به دریافت گواهی AV هم نشد در صورتیکه کسپرسکی در همین نتیجه از 6 نمره 5 و گواهی گرفت

در سال 2011 موفق شد (Only the registered members can see the link) با نتیجه 3.5 از 6 با محصول تیتانیوم به گواهی برسه که رقیبش کسپرسکی با 5.5 از 6 همچنان در صدر بود

سرانجام در اکتبر 2012 با محصول Titanium Maximum Security 2013

توانست به پای قدرتهای امنیتی برسه پس نتیچه میگیرم این شرکت از سال 1988 که تاسیس شد تا اکتبر2012 کاره خاصی انجام نداده

اما در مورد مشتریان

شاید جالب باشه براتون بدونید که شرکت CheckPoint سازنده محصولات امنیتی ZoneAlarm در محصول Extreme خودش از موتوره کسپرسکی استفاده میکنه

About our Partner | Check Point | Kaspersky Lab US (Only the registered members can see the link)

این هم لیست 73 شرکت که از تکنولوژی های کسپرسکی استفاده میکنند از جمله معروفترین ها :

IBM , GIGABYTE , ASUS , CISCO

Partners | Kaspersky Lab US (Only the registered members can see the link)

در ضمن آنتی ویروس کسپرسکی در تمام تستهای وب سایت های مطرح خارجی و داخلی از جمله پلیس سایبری ایران پیشنهاد شده و مورد تایید هست

ترندمایکرو هم جزو آنتی ویروسهای برتر هست منم قبول دارم اما نه اینکه بخوایم بخاطر قدیمی بودنش اون رو سر تر از بقیه بدونیم

از لحاظ تکنولوژی حرفی نیست اما بعد از سال 2012 یعنی فقط 3 سال هست تونسته خودی نشون بده

seyed mamali
23-11-14, 15:16
به نظر من مقایسه شرکتهای بسیار بزرگ و معتبر و درستکاری مثل سایمنتک یا ترندمیکرو " پی سی سیلین " با شرکتهایی که با ارائه آمارهای دروغ و تبلیغات فریبنده و حتی برخی با کلاهبرداری " مثل کسپرسکی " به دنبال فروش محصولاتشون و کسب درآمد هستن بسیار بسیار کار اشتباهی هستش .

دوست عزیز به نظر من اگه آمار های کسپر دروغ بود ، این همه طرفدار نمیداشت...آمارها دروغن مردم که احمق نیستن!!!!!
نمیدونم کسپر چه هیزم تری به شما فروخته؟؟؟
گله و شکایت دوستان از کسپر بیشتر به خاطر کند کردن سیستم بود ، که اون هم با مدیریت درست به سادگی قابل حله...
ما هم قبول داریم این اسم هایی که الآن معروفن(که یکیشون کسپره) خدا نیستن ، ولی این دلیل نمیشه که بگیم آشغالن...

seyed mamali
24-11-14, 12:39
ممنون از رضا جان(Rezasam1 (Only the registered members can see the link)) به خاطر این طراحی زیباشون ، واقعا برای تاپیک یه چنین جلد خوشگلی لازم بود:

Rezasam1
25-11-14, 18:52
به گزارش مرکز ماهر (Only the registered members can see the link)شرکت Symantec بدافزاری رو شناسایی کرده که از سال 2008 فعال بوده

داشتن یک آنتی ویروس قدرتمند چه حسه خوبی داره واقعا" !

mrijoj
28-11-14, 11:52
فقط و فقط انتی ویروس AVIRA

seyed mamali
28-11-14, 12:18
کسی نگفت مردم احمق هستن .

اون شرکت هست که مردم رو احمق فرض کرده .

این لینک رو ببین : توش ی فایل pdf هم هست . لینک (Only the registered members can see the link)

مطمئنآ 20 میلیون هم خیلی بیشتر از اون چیزی هست که واقعیت داره .

من براساس مستندات و واقعیات و به صورت حرفه ای به موضوع نگاه میکنم . از همون جایی که متخصصین غولهای فناوری مثل Cisco و IBM نگاه میکنن .

میدونی کسپرسکی لوگوی این 2 شرکت رو تو سایتش زده ولی این 2 شرکت از هیچ سرویس و محصول کسپرسکی استفاده نمیکنن و هیچ قرارداد همکاری با کسپرسکی ندارن ؟!

ی کاربر عادی زود باوره و با 4 تا خبر خام میشه . مخصوصآ تو ایران که سیستم اطلاع رسانی دست 4 تا وب سایت و نشریه مورد دار که از کسپرسکی پول میگیرن افتاده و یا 4 تا وب سایت و روزنامه که فرق ضد ویروس رو با فوتوشاپ تشخیص نمیدن .

من که نگفتم حرفه ای هستم....من عین این یارو هستم::127fs3556139:

اما آدم حرفه ای زیاد دیدم ، که کسپر رو میپرستن...البته ماهم نمیگیم که خداست...میگیم خوووووووبه

Rezasam1
28-11-14, 12:28
تقصیر خودت نیست عزیزم .
فکر میکنی کسپرسکی شرکت معتبره و هرچی تو سایتش میزنه درسته .
خسته نباشی برادر . خودت رو آپ تو دیت کن .:lol:

سلامت باشی برادر

میگم شما یه لطفی کن

همین توضیحاتی که اینجا برای ما دادین به پلیس سایبری ایران هم بدین تا کسپرسکی رو از لیست منتخب خودش حذف کنه که دیگه کسی نخره

مرکزه ماهر هم برای وزارت ارتباطات هست حتما" یه چیزی میدونه که زده

خودت رو خسته نکن من نه کسپرسکی دارم نه ترندمایکرو

اگر هم بخوام پیشنهاد بدم فقط Bitdefender Antivirus Plus رو پیشنهاد میدم

Rezasam1
28-11-14, 12:46
2 تا مشکل داره .
لوگوی شرکت شیاد و کلاهبردار کسپرسکی بزرگ و وسط هستش .
لوگوی ترندمیکرو " پی سی سیلین " نیستش !!!!!!

خیلی از انتی ویروسها نیستند Sophos , Trendmicro , F-Prot , escan , viper ....

ولی خب برای اینکه فکر نکنید عمدی در کار بوده ترندمیکرو هم اضافه میکنم

seyed mamali
28-11-14, 12:50
تقصیر خودت نیست عزیزم .
فکر میکنی کسپرسکی شرکت معتبره و هرچی تو سایتش میزنه درسته .

ما هم تا قبل سال 2009 مثل شما فکر میکردین . یهویی ی اتفاقایی افتاد که 2 زاریمون افتاد نه بابا انگار شرکتش همه رو خر فرض کرده !!!

این لینک (Only the registered members can see the link B%8C-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D8%B3%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DA%A9%DB%8C)رو ببین :

توش ی سری خبر هست و هر خبر متن فارسی داره + مدارک و منابع و مستندات و پرینت اسکرین و ی سری فایل pdf .

شرکتی که با درج اسم ی شرکتی که هیچ ارتباطی باهاش نداره دنبال جذب مشتری باشه باید فاتحش رو خوند عزیزم . لینک (Only the registered members can see the link)+ پرینت اسکرین

راستی ایسوس 1 سال قرارداد داشت و قراردادش رو لغو کرد .
گیگابایت هم سال 2011/2012 قراردادش رو لغو کرد .

خسته نباشی برادر . خودت رو آپ تو دیت کن .:lol:

ممنون ولی یه چیزی...
اون قسمت که نوشته "کسپرسکی دست به دامن زیبارویان میشود" خیلی بیخوده چون همه ی شرکتای خارجی دست به دامن زیبارویان هستند ، شرکتای داخلی هم در حدوحدودی که میتونن دست به دامن زیبارویان هستند...

seyed mamali
28-11-14, 13:01

ترندمیکرو یا همون پی سی سیلین یکی از بزرگترین ، معتبرترین ، پیشرو ترین ، محبوب ترین و پرفروش ترین شرکتهای ارائه دهنده سرویسهای امنیتی و نرم افزارهای آنتی ویروس تو دنیاست .

خیلی از شرکتهای بزرگ فناوری ، مخابراتی ، صنعتی ، مالی و بانکی و مخابراتی از سرویسها و محصولات ترندمیکرو استفاده میکنن و محصولات این شرکت رو به مشتری های خودشون پیشنهاد میدن .

عزیز درمورد این هم تحقیق کردم ، عالیه....(یه لینک از خودت هم بزاری بد نیست)
ولی علت پافشاری شما درمورد تحقیر کردن کسپر و شرکت های دیگر رو متوجه نمیشم....:127fs3556139:
:wink:

nima_hl
28-11-14, 13:02
دوستان لطف کنند یکم مهربان تر بحث کنند :give_rose:

seyed mamali
28-11-14, 13:13

حالا Disna جان اگه مابخاییم نسخه ی خونگی این رو تهیه کنیم باید چی کارکنیم؟؟؟تو کدوم سایت بریم؟؟؟
قیمتاش چه جوریه....یه ذره اطلاعات مختصر و مفید بهمون بدی خوبه....:11():

MARINE
28-11-14, 23:26
به عنوان کسی که زندگی با نرم افزارهای امنیتی بوده و گذرانده توصیه من بهش > اول : Bitdefender و دوم : F-Secure هستش.

AM3
29-11-14, 16:33
COMODO رایگان..زبان فارسی.. بهترین فایروال .. درمورد قدرتش هم میتونید به تستهای AV-TEST مراجعه کنید ​(البته اگه تستها رو قبول دارید)

Rezasam1
29-11-14, 16:41
همشون خوبن ترندمیکرو کسپرسکی نورنون پاندا بیت دفندر و...

فقط 8 سال طول میکشه ویروس پیدا کنن اونم گذری

دنبال یه ویروس دیگن یهو میبینن عه این چیه داره راست راست راه میره واسه خودش

یهو میفهمن 8 ساله داره واسه خودش میچرخه

seyed mamali
29-11-14, 21:34
سلام .

ترندمیکرو چندین محصول امنیتی و ضد ویروس برای کاربرهای خانگی داره .
آنتی ویروس
اینترنت سکیوریتی
ماگزیمم سکیوریتی ( که کاملترین محصول هستش و مالتی دیوایس )
آنتی ویروس موبایل و تبلت ( اندروید و اپل )
مدیریت پسورد directpass
فضای ذخیره سازی کلود امن SafeSync

ماگزیمم سکیوریتی همه چی داره .

اولین و تنها نمایند ترندمیکرو تو ایران شرکت دورانتاش هستش . سایتش هم Duruntash Data Processing Co.Ltd�������������� ����������� شرکت پرورش داده دورانتاش (Only the registered members can see the link) هست .

با آدرسهای Duruntash Data Processing Co.Ltd�������������� ����������� شرکت پرورش داده دورانتاش (Only the registered members can see the link) و Duruntash Data Processing Co.Ltd�������������� ����������� شرکت پرورش داده دورانتاش (Only the registered members can see the link) هم میتونید وارد سایتش بشید .

فقط ی موضوعی .

نماینده های بقیه ضد ویروسها چون از پس شرکت دورانتاش و محصولاتش و گارانتی و اعتبارش و پشتیبانیش بر نمی اومدن ( قادر به خراب کردنش نبودن ) سعی کردن از طریق توزیع لایسنسها و نرم افزارهای جعلی و تقلبی و مشکل دار به اعتبار دورانتاش ضربه بزنن .

دیگه از ما گفتن بود .

فرصتی مناسب برای ارتقاء امنیت وسایل دیجیتال خانگی | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (Only the registered members can see the link)

ممنون Disna جان...از قیمت هاش هم یه پست برامون بزاری بد نیست(تقریبی هم بود اشکال نداره)فقط میخاییم نرخ دستمون بیاد...

seyed mamali
29-11-14, 21:47
نه مهم نیست .

ترندمیکرو مثل سیسکو یا آی بی ام و اینتل میمونه .

ی کمپانی بسیار بزرگ و معتبر با سابقه بسیار درخشان .

تو این لیستها هم نباشه خدشه ای بهش وارد نمیشه .

4 برند دیگه اضافه شد Trendmicro , Malwarebyte , Agnitum , Viper

Click here to view the original image of 566x318px.
ممنون از رضا جان(Rezasam1 (Only the registered members can see the link)) به خاطر این طراحی زیباشون

Rezasam1
29-11-14, 23:33
خوب .

اشتباهت همینه دیگه عزیزه دلم .

اولآ شما نباید شرکت بوئینگ رو بقل سایپا و ایران خودرو و پارس خودرو بیاری .

یعنی ترندمیکرو رو جدا کن . نورتون هم مال سایمنتک هست باز حسابش جداست .

این 2 تا شرکت اصلآ حسابشون از بقیه جداست .

بله حسابشون جداست نورنون بعده 8 سال ویروس پیدا میکنه ترندمیکرو پیشرفته و همکار سیسکو تحلیلش میکنه

حالا من یه سوالی دارم اگه Symantec این ویروس رین رو شناسایی نمیکرد ترندمیکرو بوئینگ چکار میکرد؟

میتونست شناسایی کنه که بخواد تحلیلش کنه ؟ این ضدویروسه پیشرفته با تکنولوژی های روز چطور اجازه داده این ویروس 8 سال بچرخه ؟

اینجا جای مناسبی برای تبلیغ انتی ویروس نیست بهتره سری به بازارچه سایت بزنید اونجا براش تایپیک بزنید بفروشید

seyed mamali
30-11-14, 09:09
دوستان لطف کنند یکم مهربان تر بحث کنند :give_rose:

حالا دیگه منم با نظر نیماجان موافقم!!!!
"دوستان لطف کنند یکم مهربان تر بحث کنند :give_rose:"

Shahryar
02-12-14, 00:08
دوستان بعد از اینکه تحقیق کردم و دیدم که بیت دفندر خیلی باگ داره ، رفتم بین نورتون و کسپرسکی تحقیق کردم و متوجه شدم که نورتون ایران را تحریم کرده و همین طور کندی بیشتری را توی برخی از زمینه ها ایجاد میکنه.

برای همین Kaspersky Internet Security 2015 را خریدم و چنده روزه استفاده میکنم خیلی بهتر از نسخه قبلی شده و راضیم. :give_rose:

Rezasam1
02-12-14, 01:24
مبارک باشه

درمورد بیت دفندر میشه بفرمایین چه باگی داره ؟

نورتون اجازه آپدیت میده اما اجازه دانلود خود برنامه و رفتن به سایتش رو نمیده

AMD>INTEL
02-12-14, 02:48
سایت مجله pc magazine درباره Bitdefender Internet Security 2015 نظر مثبتی نوشته و از 5 امتیاز موجود عدد4 رو ثبت نموده است .بزرگترین ایراد هم از نداشتن کنترل بسیار خوب در نظارت Yahoo Messenger protocol قید شده است و دیگری هم نگرفتن امتیاز خوب زمان بلاک کردن malware قید شده است .
امتیاز بیت دفندر و کاسپر هر دو چهار هست .
بررسی کاسپرسکی (Only the registered members can see the link)
بررسی بیت دفندر (Only the registered members can see the link)

Rezasam1
02-12-14, 12:20
نتایج سایت pcmag هم داره جالب میشه نرم افزارهای امنیتی بیت دفندر Antivirus , InternetSecurity , TotalSecurity

از لحاظ شناسایی virus , malware هیچ فرقی باهم ندارن فقط از لحاظ برنامه های امنیتی بیشتر مثل AntiSpam , AntiHacker , Firewall , Tuneup , Parental Control

باهم فرق میکنن اگر اینترنت سکیوریتی بیت دفندر نتونه مالور هارو خوب شناسایی کنه پس انتی ویروس پلاس هم باید همین ایراد در بررسیش زده بشه که نزده

Rezasam1
03-12-14, 16:55
خوب دیگه مشخصه قشنگ خبر ویروس رجین regin رو نخوندی .

اینجا بازارچه هم داره ؟ چه خوب ؟ اتفاقآ داشتم فکر میکردم برم تو کار فروش آنتی ویروس . مرسی از راهنماییتون . :give_rose:

ببین شما تو سایت خودت هم محبوبیت نداری هر خبری میگذاری 4 تا 7 تا نظر منفی میگیری

خجالت بکش با این روش ها ترندمیکرو فروش نمیره کسپرسکی کم بود پاندا رو هم بهش اضافه کردی؟ هر ضدویروسی به غیر از ترندمیکرو

راجع به ویروس رجین حرف بزنه میشه همکار کسپرسکی و کلاهبردار میشه؟

اگه دوتا نظر مثبت تو سایتت زده میشد دلم نمیسوخت برات ولی الان برات تاسف میخورم نه سایتت جایی داری نه اینجا

خوش باشی غول بوئینگ ترندمیکرو

Rezasam1
03-12-14, 18:34
من با مدرک میام جلو منتها بدبختی اینجاست شما هیچ سایتی رو قبول ندارین

این نتایج تست ترندمیکرو 2010 هست ببخشید دیگه ارشیو قدیمیتر پیدا نشد ولی خب میشه حساب کرد این برند25 ساله از سال 1988 تا 2014 چکار کرده

avtest 2010 windows 7 (Only the registered members can see the link)

pcmag 2010 (Only the registered members can see the link)

اوج قدرت ترندمیکرو از سال 2012 هست نه 1988 ادعای برتری امنیت 25 ساله این ضدویروس توسط دیسنا با توجه به مدارک موجود رو خودتون بررسی کنید

نتایج پاندا و کسپرسکی که لقب کلاهبردار توسط دیسنا گرفتند رو هم در سال 2010 ببینید

ویرایش

در حال حاضر ترندمیکرو هم جزو برترینهای ضدویروس هست و نتایجش در هر دو سایت بالا در سال 2014 بسیار عالی بوده

اما اینکه دیسنا قصد داره سایر ضدویروسهارو زیر سوال ببره کار درستی نیست ایشون میگن بیت دفندر بدک نیست !

موتوره درجه یک قدرتمند و مشهور بیت دفندر که در نرم افزارهای امنیتی شرکتهای مطرح ضدویروس مورد استفاده قرار میگیره از نگاه ایشون بدک نیست

پاندا چون اعلام کرده ویروس رجین رو قبل سیمانتک شناسایی کرده از نگاه دیسنا همکاره کسپرسکی هست و بنابراین کلاهبردار هست

اینطوری فایده نداره دوست عزیز چندتا ضدویروس رو زیر سوال بردین که ترندمیکرو رو جلو بندازین؟

نتایج همه چیزرو نشون میده

(((ساسان)))
03-12-14, 20:35
سلام دوستان خسته نباشید.واقعا تاپیک خوبی ایجاد کردید.خیلی لازم بود و تشکر ویژه از نویسنده تاپیک seyed mamali (Only the registered members can see the link)
میخاستم یه مشورتی با شما اساتید بزرگوار بکنم...
باتوجه به اینکه یه کاربر عادی هستم میخامComodo رو نصب کنم،به نظرتون خوب هست؟
کدوم نسخش بهتره؟Internet security یا antivirus?

ممنون میشم راهنماییم کنید:give_rose:

AMD>INTEL
03-12-14, 20:43
سلام دوستان خسته نباشید.واقعا تاپیک خوبی ایجاد کردید.خیلی لازم بود و تشکر ویژه از نویسنده تاپیک seyed mamali (Only the registered members can see the link)
میخاستم یه مشورتی با شما اساتید بزرگوار بکنم...
باتوجه به اینکه یه کاربر عادی هستم میخامComodo رو نصب کنم،به نظرتون خوب هست؟
کدوم نسخش بهتره؟Internet security یا antivirus?

ممنون میشم راهنماییم کنید:give_rose:

اینترنت سکوریتیش رایگان هست .من روی لپتاپم دارم

(((ساسان)))
03-12-14, 20:46
اینترنت سکوریتیش رایگان هست .من روی لپتاپم دارم

ممنون امید جان...
روی سرعت اینترنت هم تاثیر گذاره؟؟؟سرعتUpload یا Download رو میاره پایین؟؟؟

AMD>INTEL
03-12-14, 20:47
ممنون امید جان...
روی سرعت اینترنت هم تاثیر گذاره؟؟؟سرعتUpload یا Download رو میاره پایین؟؟؟

اینترنت سکوریتی کلا کمی روی سرعت نت تاثیر میگذاره مختص کومودو نیست .

(((ساسان)))
03-12-14, 20:52
اینترنت سکوریتی کلا کمی روی سرعت نت تاثیر میگذاره مختص کومودو نیست .

فرق بین Antivirus با Internet security چیه؟؟؟

میشه بعضی مواقع اون قسمتیکه روی کندی سیستم تاثیر میزاررو غیر فعال کنیم؟
اصلا کدوم قسمتش روی نت تاثیر میزاره؟

AMD>INTEL
03-12-14, 21:09
فرق بین Antivirus با Internet security چیه؟؟؟

میشه بعضی مواقع اون قسمتیکه روی کندی سیستم تاثیر میزاررو غیر فعال کنیم؟
اصلا کدوم قسمتش روی نت تاثیر میزاره؟

آنتی ویروس فاقد فایروال هست . ولی اینترنت سکوریتی حاوی فایروال و یکسری اضافات برای امنیت بیشتر موقع کار با اینترنت هست .

(((ساسان)))
03-12-14, 21:16
آنتی ویروس فاقد فایروال هست . ولی اینترنت سکوریتی حاوی فایروال و یکسری اضافات برای امنیت بیشتر موقع کار با اینترنت هست .

واقعا نمیدونم کدوم بهتره؟؟؟
کاملا گیج شدم...
ممنون از راهنماییتون...

AMD>INTEL
03-12-14, 21:22
کاملا گیج شدم...
ممنون از راهنماییتون...

برای کاربرانی که از اینترنت استفاده میکنند . اینترنت سکوریتی گزینه مناسب تری هست . ضریب امنیت خیلی بیشتر از آنتی ویروس هست .
این هم امکانات اینترنت سکوریتی

Antivirus: Tracks down and destroy any existing malware hiding in a PC.
Anti-Spyware: Detects spyware threats and destroys each infection.
Anti-Rootkit: Scans, detects & removes rootkits on your computer.
Bot Protection: Prevents malicious software turning your PC into a zombie.
Defense+: Protects critical system files and blocks malware before it installs.
Auto Sandbox Technology™: Runs unknown files in an isolated environment where they can cause no damage.
Memory Firewall: Cutting-edge protection against sophisticated buffer overflow attacks.
Anti-Malware Kills malicious processes before they can do harm.

seyed mamali
05-12-14, 12:19
کاملا گیج شدم...
ممنون از راهنماییتون...

صد در صد نسخه ی اینترنت سکوریتیش بهتره!!!شک نکنید
البته من خودم از نسخه ی آنتی ویروسش استفاده میکنم...

seyed mamali
05-12-14, 12:22
یه مشکل اساسی که یه هفته ای بود با Comodo داشتم آپدیتشه....
مثل اینکه ایران تحریم کرده باشن با آی پی ایران فقط 25 درصد آپدیت میشه....به محض اینکه آی پی رو تغییر دادم درست شد!!!!
دوستان اطلاعی از این موضوع دارن؟تحریم شده؟

seyed mamali
05-12-14, 15:44
از دوستان کسی خبر تازه ای نداره...
مشکل Comodo چیه که با آی پی ایران سخت آپدیت میشه؟
این مشکل فقط مال من نیست امروز واسه پسر خالم Comodo نصب کردم آپدیت نشد!!!

keyone72
05-12-14, 17:06
با تایید گفته دوستان
کاملا و بدون شک نسخه اینترنت سیکوریتی بیت دیفندر 2015
رو پیشنهاد میدم

hamed 111
05-12-14, 21:55
یه مشکل اساسی که یه هفته ای بود با Comodo داشتم آپدیتشه.... مثل اینکه ایران تحریم کرده باشن با آی پی ایران فقط 25 درصد آپدیت میشه....به محض اینکه آی پی رو تغییر دادم درست شد!!!! دوستان اطلاعی از این موضوع دارن؟تحریم شده؟ سلام 2هفته قبل . . . انتی ویروس و سکوریتی7و8 نصب کردم چند روز درگیر اپدیت بودم! کلا بیخیالش شدم

AMD>INTEL
05-12-14, 21:56
از دوستان کسی خبر تازه ای نداره...
مشکل Comodo چیه که با آی پی ایران سخت آپدیت میشه؟
این مشکل فقط مال من نیست امروز واسه پسر خالم Comodo نصب کردم آپدیت نشد!!!

این بیشتر به سرعت اینترنت برمیگرده . کومودو از محدود شرکت هایی هست که با کاربران داخل ایران مشکلی ندارد.اگر مشکلی بود حتی اجازه دانلود با ایپی ایران نمیداد .

seyed mamali
06-12-14, 07:33
این بیشتر به سرعت اینترنت برمیگرده . کومودو از محدود شرکت هایی هست که با کاربران داخل ایران مشکلی ندارد.اگر مشکلی بود حتی اجازه دانلود با ایپی ایران نمیداد .

امید جان امروز یه چیزیرو کشف کردم:
زمانی که برای اولین بار میخای Comodo رو آپدیت کنی وضع اینجوریه ، ولی بار دوم و سوم که حجم دانلود میاد پایین مشکلی نیست...
البته قبلا هم سابقه داشته وقتی میخاستم سایتی رو باز کنم خیلی طول میکشید ولی به محض استفاده از نرم افزار های تغییر آی پی مشکل حل میشد...؟؟؟!!!

AM3
06-12-14, 13:56
داداش شما میتونستید برید توی سایت کومودو و اپدیت کومودو رو دانلود میکردید چون برای اولین بار اونهم توسط خود انتی ویروس بخواهید اپدیت کنید خیلی طول میکشه و حجم اپدیت اولیه هم بالاست

seyed mamali
08-12-14, 12:43
داداش شما میتونستید برید توی سایت کومودو و اپدیت کومودو رو دانلود میکردید چون برای اولین بار اونهم توسط خود انتی ویروس بخواهید اپدیت کنید خیلی طول میکشه و حجم اپدیت اولیه هم بالاست

بله این روش بهترینه...
کلا سرور های خارجی تو حجم های بالا سرعت خوبی ندارن و قطع و وصل هم میشن
اما با روشی که شما گفتین دیگه مشکلی نیست چونIDM مشکل قطع و وصل شدن و حل میکنه...

کلا واسه آپدیت آنتی ویروس برای اولین بار اگه بشه به صورت آفلاین اقدام کرد بهتره ، چون دیگه آدم نگران قطع و وصل شدنش نیست...
البته زمانی که Bitdefender داشتم این مشکل نبود یعنی خود آنتی ویروس عینIDM مشکل قطعی رو حل میکرد ، وقتی ارتباط قطع میشد و دوباره اقدام به آپدیت میکردم از اول شروع نمیشد آپدیت رو از هرجا که قطع شده بود ادامه میداد...ولی متاسفانه Comodo اینجوری نیست...

AMD>INTEL
08-12-14, 12:53
کلا سرعت اینترنت ما قابل قیاس با کشورهای دیگه نیست . ممکنه سرورهای اپدیت دارای یکسری تنظیمات زمانی و سرعت باشند . به خاطر همین ارتباط قطع میشه .

seyed mamali
08-12-14, 16:16
کلا سرعت اینترنت ما قابل قیاس با کشورهای دیگه نیست . ممکنه سرورهای اپدیت دارای یکسری تنظیمات زمانی و سرعت باشند . به خاطر همین ارتباط قطع میشه .

بارها شده که خواستم از سرور های خارجی فایلی با حجم بالا رو دانلود کنم که وسط کار کلا لینک دانلودTime out یا نمیدونم Expire شده...تازه اگر لینک رو با آی دی امRefresh هم کنیم گاهی اوقات دانلود از اول شروع میشه!!!
البته اگه فایل ها توسط ایرانی های عزیز آپلود شده باشه حجم های بالا رو میشکونن و چند قسمتی میکنن تا مشکل برطرف شه...بالاخره ایرانیان عزیز واسه هرچیزی راه حلی پیدا میکنن!!!:11():

AMD>INTEL
08-12-14, 19:47
تست Malware Removal Tests در سایت av-comparatives تاریخ نوامبر 2014

SajjadKhati
21-12-14, 23:17
پادویش :give_rose:

disna
07-01-15, 00:49
1- انتخاب برند خوب
2- انتخاب مدل آنتی ویروس درست
3- انتخاب گارانتی خوب و معتبر .

ترندمیکرو Trend Micro
وب روت Webroot

disna
07-09-18, 09:50
[QUOTE=disna;307623]1- انتخاب برند خوب

ترندمیکرو Trend Micro
وب روت Webroot

گارانتی آنتی ویروس : دورانتاش

متاسفانه بعد از 2 سال " در سال 1394 و به دلیل اعتراض برخی اعضای کمیسیون افتا نصر و سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران ، پلیس فتا اسامی شرکتهای ایرانی رو حذف کرد. ولی اسکرین شات اسامی رو تو این ]لینک میتونید ببینید.

البته یک سری تغییرات هم در نمایندگی ها به وجود اومد. ولی دلیل اصلی اعتراض اعضای کمیسیون افتا به پلیس فتا که در %A9%D9%85%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%A7"]این جلسه[/URL] اتفاق افتاد ، حضور نام شرکت معتبر و پیشرو دورانتاش در لیست بود. چون بقیه شرکتها قدرت رقابت با این شرکت رو ندارن و بیش از 10 سال هستش که دارن سعی میکنن مانع آشنایی کاربران و شرکتهای ایرانی خریدار آنتی ویروس با شرکت دورانتاش بشن و معرفی دورانتاش توسط پلیس فتا باعث شده بود همه نقشه هاشون نقش بر آب بشه.

AMD>INTEL
07-09-18, 19:42
[QUOTE=disna;307623]1- انتخاب برند خوب

ترندمیکرو Trend Micro
وب روت Webroot

گارانتی آنتی ویروس : دورانتاش

متاسفانه بعد از 2 سال " در سال 1394 و به دلیل اعتراض برخی اعضای کمیسیون افتا نصر و سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران ، پلیس فتا اسامی شرکتهای ایرانی رو حذف کرد. ولی اسکرین شات اسامی رو تو این ]لینک میتونید ببینید.

البته یک سری تغییرات هم در نمایندگی ها به وجود اومد. ولی دلیل اصلی اعتراض اعضای کمیسیون افتا به پلیس فتا که در %A9%D9%85%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%A7"]این جلسه[/URL] اتفاق افتاد ، حضور نام شرکت معتبر و پیشرو دورانتاش در لیست بود. چون بقیه شرکتها قدرت رقابت با این شرکت رو ندارن و بیش از 10 سال هستش که دارن سعی میکنن مانع آشنایی کاربران و شرکتهای ایرانی خریدار آنتی ویروس با شرکت دورانتاش بشن و معرفی دورانتاش توسط پلیس فتا باعث شده بود همه نقشه هاشون نقش بر آب بشه.

لینک های خروجی قرار ندهید
دسترسیتون به فروم قطع میشه