سلام دوستان من میخواهم بازی call of duty advance رو تو سیستمم اجرا کنم ولی حداقل رمی که میخواد 6 گیگ هست در صورتی که رم سیستم من 4 گیگ هست!! راهی هست منبدون خرید ماژول رم از طریق هارد دیسک فضای رم خودم رو برای بازی افزایش بدم؟!
مهدی بهادرفر
15-11-14, 21:17
سلام دوستان من میخواهم بازی call of duty advance رو تو سیستمم اجرا کنم ولی حداقل رمی که میخواد 6 گیگ هست در صورتی که رم سیستم من 4 گیگ هست!! راهی هست منبدون خرید ماژول رم از طریق هارد دیسک فضای رم خودم رو برای بازی افزایش بدم؟!
حافظه مجازی قسمتی از حافظه دیسک سخت یا هارد دیسک است که به صورت موقت در اختیار سیستم عامل قرار میگیرد؛ این امکان در اکثر سیستم عامل ها از جمله دو سیستم عامل معروف و محبوب Windows و Linux وجود دارد.
Only the registered members can see the link
محل نگهداری اطلاعات بر روی هارد ديسک را يک Page file می گويند. در فايل فوق، صفحات مربوط به حافظه اصلی ذخيره و سيستم عامل در زمان مورد نظر اطلاعات فوق را مجددا” به حافظه اصلی منتقل خواهد کرد. در ماشين هایی که از سيستم عامل ويندوز استفاده می نمايند، فايل فوق دارای انشعاب swp است.
ویندوز از این فضا برای نگهداری داده های موقت خودش استفاده می کند. بهترین انتخاب مقدار Default و پیش فرض ویندوز است. در صورت مدیریت نادرست آن و دستکاری بی علت از جانب شما ممکن است باعث کاهش سرعت کامپیوتر شوید. با استفاده از VirtualMemory کامپیوتر اطلاعاتی که روی RAM برای مدتی بدون استفاده مانده است را به هارد دیسک انتقال میدهد و با این کار فضای نسبتاً زیادی را برای سیستم خالی میکند.
2نکته مهم:
1. سرعت هارد از رم واقعی بسیار کمتر است.
2. رم قادر نیست که بیش از یک و نیم برابر خود از حافظه مجازی استفاده کند.
استفاده از virtual memory از لحاظ اقتصادی کمک بزرگی به کاربر می کند زیرا قیمت RAM با Hard Disk قابل مقایسه نیست.
حالا چگونه مقدار virtual memory را تنظیم کنیم:
در قسمت Initial size MB سایز را بر حسب مگابایت وارد کنید و روی دکمه Set کلیک کنید و سپس روی OK کلیک کنید تا تغییرات اعمال شود.
مهم: ميزان حافظه موجود هارد ديسک که برای حافظه مجازی در نظر گرفته خواهد شد بسيار حائر اهميت است. در صورتی که فضای فوق بسيار ناچيز انتخاب گردد، همواره با پيام خطائی مطابق "Out of Memory”، مواجه خواهيم شد. پيشنهاد می گردد نسبت حافظه مجازی به حافظه اصلی دو به يک باشد. يعنی در صورتی که حافظه اصلی موجود 16 مگابايت باشد، حداکثر حافظه مجازی را 32 مگابايت در نظر گرفت.
Reza_It93
15-11-14, 21:47
اقا مهدی از توضیح خوب شما متشکرم ولی سوال من در مورد این هست که میتوانم با افزایش فضای رم توسط هارد بازهی های که رم 6گیگ میخواد رو اجرا کنم ضمنا رم من 4 گیگ هست؟!
مهدی بهادرفر
15-11-14, 21:58
اقا مهدی از توضیح خوب شما متشکرم ولی سوال من در مورد این هست که میتوانم با افزایش فضای رم توسط هارد بازهی های که رم 6گیگ میخواد رو اجرا کنم ضمنا رم من 4 گیگ هست؟!
این بازی با رم 4 گیگ هم اجرا میشه. تست شده
مطمئناً بازدهی این روش کمتر از یک رم معمولی است
Reza_It93
15-11-14, 22:36
پس میشه همچین کاری کرد!! ضمنا یکسری برنامه ها هستند که ایجاد حافظه مجازی از طریق هارد میکنند این نرم افزار ها مفید هستند نسبت به virtual memory?!
ضمنا من پس با رم 4 گیگ بازی call of duty advance رو با خیال راحت دانلود کنم؟!!!
مهدی بهادرفر
15-11-14, 22:49
ضمنا من پس با رم 4 گیگ بازی call of duty advance رو با خیال راحت دانلود کنم؟!!!
باید CPU و گرافیک قوی داشته باشید
با نرم افزار
virtual memory تفاوت چندانی ندارد
Reza_It93
15-11-14, 22:51
سی پیو من اینتل g645 سوکت 1155 هست با فرکانس 2.9 و کارت گرافیک منم شاتل تک انویدیا 550ti هست؟! جواب میده که دانلودش کنم؟!
مهدی بهادرفر
15-11-14, 23:05
سی پیو من اینتل g645 سوکت 1155 هست با فرکانس 2.9 و کارت گرافیک منم شاتل تک انویدیا 550ti هست؟! جواب میده که دانلودش کنم؟!
نه این بازی سیستم خیلی قوی می خواد
Reza_It93
15-11-14, 23:21
اقا مهدی تو قسمت حداقل سیستم مورد نیاز نوشته با کارت گرافیک انویدیا 450 هم کار میکنه!!!
مهدی بهادرفر
16-11-14, 07:21
اقا مهدی تو قسمت حداقل سیستم مورد نیاز نوشته با کارت گرافیک انویدیا 450 هم کار میکنه!!!
بله اما شما رمت پایین
تو فروم های خارجی نوشتن میشه با رم 4 گیگ هم بازی کرد ولی باید سیستمتون قوی باشه
Reza_It93
16-11-14, 14:08
حالا با این مشخصات سیستم من میتونم این بازی رو نصب و با حداقل جزییات بازی کنم؟!
مهدی بهادرفر
16-11-14, 14:57
حالا با این مشخصات سیستم من میتونم این بازی رو نصب و با حداقل جزییات بازی کنم؟!
احتمالش هست نصب بشه ولی اگه نصب هم بشه چون رمت پایینه بازی با فریم خیلی پایین حدود 7-8 فریم اجرا میشه و عملاً نمیشه بازی کرد دیگه
k0123
27-07-15, 16:50
یه سوال دارم میخوام بدونم الان منظور از حافظه اصلی چیه ینی فضایه خالی که تو هارد داریم
AMD>INTEL
27-07-15, 17:00
یه سوال دارم میخوام بدونم الان منظور از حافظه اصلی چیه ینی فضایه خالی که تو هارد داریم
حافظه اصلی یعنی رم سیستم . هارد فضای ذخیره سازی هست .
k0123
27-07-15, 17:03
ممنون من بارم 4 باید جندو وارد کنم
AMD>INTEL
27-07-15, 17:05
ممنون من بارم 4 باید جندو وارد کنم
متوجه منظورتون نشدم .
k0123
27-07-15, 17:13
تو توضیحات نوششته اگه 16 مگابایت حافضهی اصلی بود ما باید 32 مگابایت وارد کنیم
- - - Updated - - -
الان من بارم 4 چه رقمی رو باید وارد کنم
AMD>INTEL
27-07-15, 17:19
تو توضیحات نوششته اگه 16 مگابایت حافضهی اصلی بود ما باید 32 مگابایت وارد کنیم
- - - Updated - - -
الان من بارم 4 چه رقمی رو باید وارد کنم
توصیه میکنم تغییر ندید . روی همون حالت SYSTEM MANGE SIZE باشه .