ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب کارت گرافیک برای این مادربرد!!

Reza_It93
14-11-14, 14:31
سلام من مادربرد سیستمم گیگا p61ad3 هست میتونم روی این مادربرد کارت گرافیک 980 انویدیا نصب کنم؟!

AMD>INTEL
14-11-14, 14:33
میتونید نصب کنید ولی مقداری افت خواهید داشت . همچنین باید پردازندتون قدرتمند باشد
Only the registered members can see the link

Reza_It93
14-11-14, 14:35
حدودا چند درصد افت خواهد داشت!؟ ضمنا علت این افت چی هست؟!

AMD>INTEL
14-11-14, 14:39
حدودا چند درصد افت خواهد داشت!؟ ضمنا علت این افت چی هست؟!

این کارت نیاز به پردازنده قدرتمند و اسلات PCIE 3.0 16X دارد .
البته مادربرد شما اسلات PCIE 3.0 دارد . پس فقط میمونه پردازنده شما . باید نوع پردازندتون رو اعلام کنید تا دقیق بهتون بگم .

Reza_It93
14-11-14, 14:41
با پردازنده اینتل g645 چطور هست؟!

AMD>INTEL
14-11-14, 15:07
با پردازنده اینتل g645 چطور هست؟!

100% به مشکل گلوگاه میخورید . مینیمم COREI5 باید داشته باشید . باید قطعات متناسب باشند

Reza_It93
14-11-14, 15:09
رم ژل 4 گیگ با فرکانس 1333 و تایمینگ 99924 باهاش تناسب داره؟!

AMD>INTEL
14-11-14, 15:25
رم ژل 4 گیگ با فرکانس 1333 و تایمینگ 99924 باهاش تناسب داره؟!

بازیهای فعلی حداقل 8 گیگ رم لازم دارند . مشکل اصلی شما پردازندتون هست .

Reza_It93
14-11-14, 15:29
اگه یک رم دقیقا مثل مال خودم بگیرم و دوال کانال بکنم به نظر شما جواب میده؟! و سوال من اینه کارت گرافیک نیاز به حجم داره یا نیاز به فرکانس رم؟!

AMD>INTEL
14-11-14, 15:42
اگه یک رم دقیقا مثل مال خودم بگیرم و دوال کانال بکنم به نظر شما جواب میده؟! و سوال من اینه کارت گرافیک نیاز به حجم داره یا نیاز به فرکانس رم؟!

این سوال آخر رو جواب میدم . امیدوارم روند قبلی تاپیک هایی که ایجاد میکنید رو ادامه ندید .
بله یک رم مثل رمی که دارید کافی به نظر میرسه .در گیمینگ پردازنده و گرافیک نقش بیشتری رو ایفا میکند . رم اگر ظرفیتش مناسب باشه مشکلی نیست .شما برای بدون مشکل بازی کردن گیم ها نیاز به پردازنده قویتر دارید .

Reza_It93
14-11-14, 15:49
اقا امید نمیدونم چرا اینقدر به من حساس شدید؟!این انجمن مهمترین فعالیتش راهنمایی کاربران هست!! پس خواهشا صبور باشید!!

ویندوز سون من 32 بیت هست که کلی بازی و نرم افزار توش نصب هست و دوست ندارم حذفش کنم چون بازیهای های جدید نیاز به ویندوز سون 64 بیت دارند نرم افزاری هست که بشه ویندوز سون 32 رو به 64 بیت تبدیل کنه؟! یا نرم افزاری هست بازی ها رو تو سیستمه 32 بیت اجرا کنه؟!

AMD>INTEL
14-11-14, 15:52
این کار امکان پذیر نیست . تبدیل ویندوز 32 به 64 یا بالعکس .

Reza_It93
14-11-14, 15:57
اقا امید من هاردم پنج درایو داره تو درایو c ویندوز xp نصب هست و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت نصب هست تو درایو e کلی فیلم و عکس هست! من میتونم ویندوز جدید سون 64 بیت رو تو درایو e نصب کنم؟! مشکلی پیش نمیاد؟!

M3RS4D 50062
14-11-14, 15:58
شما با vm ware یه ویندوز 7 64بیتی نصب کنید و رروی اون بازی کنید
البته میتونید یه پارتیشن رو به یه ویندوز دگه اختصاص داد .مثلا یه درایوی بجز درایو c
و سیستم شما دارای دو سیستم عامل میشه

Reza_It93
14-11-14, 16:02
اقا امید vm ware چی هست؟! نرم افزار هست؟! چون من الان دو ویندوز دارم با نصب میندوز سون 64 بیت سیستمم 3 ویندوزه میشه؟! منظورم اینه تو درایو e میتونم ویندوز سون 64 بیتی نصب کنم؟!

Reza_It93
14-11-14, 16:27
ضمنا تو این نرم افزار باید ویندوز سون 64 بیت رو نصب کنم یا نه؟!

Reza_It93
14-11-14, 21:56
دوستان اگه کسی با نرم افزار vm ware اشنایی داره در مورد راه اندازی این نرم افزار به من اطلاعات بده!!!

M3RS4D 50062
15-11-14, 00:06
دوستان اگه کسی با نرم افزار vm ware اشنایی داره در مورد راه اندازی این نرم افزار به من اطلاعات بده!!!

برای چه استفاده ای میخواید؟
این برنامه برای اجرای مجازی سیستم عامل ها استفاده میشه
مثل ویندوز
لینوکس
مک
فیری OS ها
و....
حالا اگه چیزه دیگه ای خواستین بگین تا راهنماییتون کنم
و اینکه بهتره یه تاپیک دیگه بزنید و سوالتون رو بپرسید چون به اعنوان تاپیک ,این سوالتون ربطی نداره
موفق باشین:give_rose:

Reza_It93
15-11-14, 02:15
برای نصب ویندوز سون 64 بیت میخوام؟!چطور هست جواب میده؟!

M3RS4D 50062
15-11-14, 10:51
برای نصب ویندوز سون 64 بیت میخوام؟!چطور هست جواب میده؟!

بله جواب میده
این اخرین نسخش هست
اینو دانلود کنید دانلود (Only the registered members can see the link)
بعد نصب کنید
و بعد از نصب باید اون ویندوز 7 که میخواید رو داخل vm ware نصب کنید
و این هم اموزش
کتاب آموزش نرم افزار VMware WorkStation 10 به زبان فارسی (Only the registered members can see the link[Only the registered members can see the link].rar)

Reza_It93
15-11-14, 12:41
اقا مرصاد من کل کتاب اموزشی شما رو مطالعه کردم و ویندوز 64 بیت مجازی درست کردم ولی موقع اجرای ویندوز مجازی پیغام اروری مبنی بر اینکه گزینه intel vt-x بایوس غیر فعال هست!! راه حل این مشکل چی هست؟!

M3RS4D 50062
15-11-14, 13:39
اقا مرصاد من کل کتاب اموزشی شما رو مطالعه کردم و ویندوز 64 بیت مجازی درست کردم ولی موقع اجرای ویندوز مجازی پیغام اروری مبنی بر اینکه گزینه intel vt-x بایوس غیر فعال هست!! راه حل این مشکل چی هست؟!

یه شات بزارید

Reza_It93
15-11-14, 13:42
اقا مرصاد تو تنظیمات بایوس uefi مادربرد من گزینه intel virzulation غیر فعال هست به نظر شما علتش همین نیست؟!

اینم شات

M3RS4D 50062
15-11-14, 14:46
اقا مرصاد تو تنظیمات بایوس uefi مادربرد من گزینه intel virzulation غیر فعال هست به نظر شما علتش همین نیست؟!

اینم شات

فکر میکنم همین باشه
فعالش کنید و نتیجه رو بگید

Reza_It93
15-11-14, 14:48
خطرناک نیست؟! یعنی به پردازنده و دیگر قطعات صدمه نمیزنه؟!

seyed mamali
15-11-14, 18:57

نه خیلی نرم افزار خوبیه....(اصلا خطرناک نیست){من خودم فکر میکردم ترسناکه!!!!)
به نظز من اول این کارو انجام بده:
ابتدا برنامه securable (Only the registered members can see the link) رو دانلود کن و از ساپورتvmware رو COU مطمین شو
(یه شات ازش بزار که دوستان ببینن عین شات من (Only the registered members can see the link))
بعد از این که این کارو کردی اونوقت میشه به شکل قطع قضاوت کرد:1. (31):

ولی یه پیشنهاد بهت بکنم برادر بهتره که بازی ها رو رو ویندوز اصلی نصب کنی نه مجازی
ویندوز مجازی اصولا راندمانو میاره پایین(منظورم اینه که 64 بیتی رو درست و حسابی رو یکی از درایو ها نصبش کن و قال قضیرو بکن) این تصویرو نگاه کن ببین چقدر راندمان CPU اومده پایین: تصOnly the registered members can see the linkویر

یه تاپیک من قبلا ایجاد کرده بودم برو توش ، آقا امید اونجا خیلی به من کمک کرد:

Reza_It93
15-11-14, 20:47
سید جان منظور از خطرناک بودن فعال کردن حالت intel virzulation هست در تنظیمات بایوس مادربردم!!! اینم شات

ضمنا اقا سید من تو درایو c ویندوز ایکس پی دارم و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم میتونم تو درایو e ویندوز سون 64 بیت نصب کنم؟!

M3RS4D 50062
15-11-14, 21:37

نه دادا
مگه داری با C4 کار میکنی
راحت فعال کن
تو این تاپیکی هم که گفتن , من یه دیده سطحی انداختم که خیلی کامل توضیح دادن
اون تاپیک رو حتما کامل مطالعه کن:give_rose:

seyed mamali
15-11-14, 21:46
ضمنا اقا سید من تو درایو c ویندوز ایکس پی دارم و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم میتونم تو درایو e ویندوز سون 64 بیت نصب کنم؟!

با vmvare لازم نیست درایو خاصی رو به ویندوز اختصاص بدی چون اصول کار روی مجازی بودنه....
اگه منظورت نصب کردن ویندوز اصلی(به قول خودم ویندوزی که قال قضیرو میکنه)هست....من بهت توصیه میکنم این کارو نکن(بخدا تجربه دارم این حرفو میزنم)
من اگه جای شما بودم:
اگه سیستمم قوی بود(سی پی یو 6 هسته ای -------- گرافیک خفن مثلاGTX760--------هارد سرعت بالای ساتا 3 یا 2):
یه سون 64 بیتی نصب میکردم و تو اون تمام برنامه های لازم رو نصب میکردم{نصب کردن برنامه ها که کاری نداره ، از پاک کردن ویندوز قبلیت نترس)
بعد درصورت لزوم ، برای نصب کردن سخت افزار هی قدیمی مثل پرینتر و ... از Windows xp mode که استاندارد خود ماکروسافته استفاده میکردم
اصلا از نصب کردن دوباره ی ویندوز ذوری نکن این بهترین راهه با توجه به اینکه شما میخایی سخت افزارتو تغییر بدی و اصولا وقتی سخت افزاری تغییر میکنه ویندوز باید عوض بشه...

Reza_It93
15-11-14, 21:48
در مورد شاتم چیزی نگفتید؟! ساپورت میکنه cpu یا نه؟! یا باید تو بایوس تغییر ایجاد کنم؟!

seyed mamali
15-11-14, 22:27
در مورد شاتم چیزی نگفتید؟! ساپورت میکنه cpu یا نه؟! یا باید تو بایوس تغییر ایجاد کنم؟!

شات نذاشتی که برادر؟!!!
بزار ببینیم

seyed mamali
15-11-14, 22:32
با این برنامه شات بگیر ببینیم:
securable (Only the registered members can see the link)

اگه نتونستی دانلود کنی تو گوگل دنبالش بگرد

Reza_It93
15-11-14, 22:39
دوست عزیز شاتم رو تو پیج قبل گذاشتم!!!

- - - Updated - - -

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

seyed mamali
15-11-14, 22:42
دوست عزیز شاتم رو تو پیج قبل گذاشتم!!!

- - - Updated - - -

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

با اون چیز خاصی معلم نمیشه...
با اون برنامه ای که من گفتم شات بگیر...اون تیر خلاصو میزنه...

Reza_It93
15-11-14, 22:47
مگه شما منظورتون نرم افزار سکوربل نبود خوب تو شات گذاشتم دیگه!!!

seyed mamali
15-11-14, 22:49
یه نمونه شات با اون برنامه که از سیستم خودم گرفتم:

شات سیستم من (Only the registered members can see the link)

این نشون میده که سیستم من پشتیبانی میکنه

seyed mamali
15-11-14, 23:06
مگه شما منظورتون نرم افزار سکوربل نبود خوب تو شات گذاشتم دیگه!!!

احسنت...(ببخشید اینترنت من امروز سرعتش اومده پایین)

خب با توجه به این شات سیستم شما ازWindows Xp Mode پشتیبانی میکنه
ولی در مورد vmware باید ابتدا تنظیمات بایوس رو صورت بدید....

بازم تاکید میکنم راه اصولی اینه که سخت افزارایی که میخای رو بخری و نصب کنی ، بعد ویندوزای الآنت رو پاک کنی ، یه ویندوز 64 بیتی درست و درمون نصب کنی بعد توی اون هر کدوم ازWindows Xp Mode یا vmware رو خاستی نصب کنی(اگه تحقیق کنی Windows Xp Mode بهتره ، مخصوصا برای کارای سبک)

به هر حال اگه میخایی تنظیم بایوس مادربردت رو انجام بدی پیشنهاد میکنم یه تاپیک جدید بسازی تا اونجا آقا امید و نیما جان قدم به قدم راهنماییت کنن.....

Reza_It93
15-11-14, 23:25
اقا امید و نیما جان لطفا منو در تنظیم بایوس راهنمایی کنید؟!

توقسمت بایوس uefi مادربرد گیگا بایت من نوشته intel veruzalation غیر فعال که میتونم فعال کنم اما میترسم به سی پیو من صدمه برسه!!! اشکالی نداره فعال کنم؟!

AMD>INTEL
15-11-14, 23:28
اقا امید و نیما جان لطفا منو در تنظیم بایوس راهنمایی کنید؟!

توقسمت بایوس uefi مادربرد گیگا بایت من نوشته intel veruzalation غیر فعال که میتونم فعال کنم اما میترسم به سی پیو من صدمه برسه!!! اشکالی نداره فعال کنم؟!

این از قابلیت های پردازنده هست . به هیچ عنوان صدمه نمیزنه و دقیقا برای virtual machine هست .

Reza_It93
15-11-14, 23:32
اقا امید با نرم افزار خاصی میتونم مقدار حجم رم خودم که 4 گیگ هست به 6 یا 8 گیگ برسونم از طریق هارد!! برای اجرای بازیهایی که نیاز به 6 گیگ رم دارند؟!

AMD>INTEL
15-11-14, 23:35
اقا امید با نرم افزار خاصی میتونم مقدار حجم رم خودم که 4 گیگ هست به 6 یا 8 گیگ برسونم از طریق هارد!! برای اجرای بازیهایی که نیاز به 6 گیگ رم دارند؟!

این بازیها سیستم رو بررسی میکنند . اگر فیزیکال رم سیستم کمتر از 6 گیگ باشه اجرا نمیشوند.بعید میدونم بشه بصورت نرم افزاری این گیم رو دور زد .

Reza_It93
15-11-14, 23:38
از طریق visual memory خود ویندوز نمیشه؟!

AMD>INTEL
15-11-14, 23:40
از طریق visual memory خود ویندوز نمیشه؟!

بعید میدونم .چون فیزیکال رم رو بررسی میکنه نه virtual memory

Reza_It93
15-11-14, 23:48
اقا امید نصب ویندوز سون 64 بیت تو درایو e بهتر هست(منظورم سه ویندوزه بودن) یا استفاده از vm ware و اجرای ویندوز سون 64 بیت؟!

AMD>INTEL
15-11-14, 23:50
100% نصب ویندوز 64 بیت . چون میتونید از تمام منابع سیستم برای اجرای گیم استفاده کنید .

Reza_It93
15-11-14, 23:55
اگه خواستم ویندوز سوم که ویندوز سون 64 بیت هست رو حذف کنم باید چیکار کنم؟!چون نمیتونم درایو e رو فرمت کنم؟!

ضمنا نصب ویندوز سون 64 بیت چقدر حجم میگیره؟!

seyed mamali
16-11-14, 07:32
آقا رضا همونطور که امید جان فرمودند باید CPU رو دست بالا بگیری ، تو بازیای جدید CPU خیلی مهمه
اگه خواستی هزینه کنی پولتو برای Cor i3 دور نریز.....Cor i5 بگیر(i7 بگیری که دیگه ترکوندی ی ی ی ی ی ی )
تفاوت قیمت بین Cor i5 و Cor i3 حدود 300000 تومنه...

تفاوت قیمت زیاده ولی اگه Cor i3 بگیری پشیمون میشی....

قیمت (Only the registered members can see the link)

قیمت (Only the registered members can see the link)

seyed mamali
16-11-14, 10:08
از داخل ویندوز فرمت میکنی؟!!!!! خب معلومه نمیشه
یه دونه DVD ویندوز سون سالم و مطمین نسخه ی Ultimate داشته باش(اگه نداری بگو که یه سایت خوب بهت معرفی کنم)

نصب ویندوز 64 بیت چندان تفاوتی با 32 بیت نداره....
بازم یه توصیه برادرانه:اگه میخایی سخت افزاری اضافه کنی (مثل کارت گرافیک یا CPU) نصب ویندوزو موکول کن به بعد از اون کار....

seyed mamali
16-11-14, 10:11
رضا جان یه سوال:
شما میخایی که سه تا ویندوز در سه درایو مختلف داشته باشی؟
دقیقا چه ویندوزایی؟

Reza_It93
16-11-14, 14:07
دوست من تو درایو c ویندوز xp و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم و میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو تو درایو e نصب کنم!! چقدر حجم میگیره و موقعی که میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو حذف کنم باید چیکار کنم که کامل حذف بشه و تو منو استارت اپ نباشه!!!

seyed mamali
16-11-14, 14:19
دوست من تو درایو c ویندوز xp و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم و میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو تو درایو e نصب کنم!! چقدر حجم میگیره و موقعی که میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو حذف کنم باید چیکار کنم که کامل حذف بشه و تو منو استارت اپ نباشه!!!

خب... درایو e حداقل باید 30 گیگ باشه....شما بعد از اینکه ویندوز 64 بیت رو نصب کنی به احتمال زیاد دسترسی به یکی از ویندوز هات از بین میره!!!! ولی نگران نباش این موقتیه ، چون ویندوز هات که از درایوc و e پاک نشدن....اگه این اتفاق افتاد باید برنامه EasyBCD رو نصب کنی تا مشکلت حل بشه (کار کردن با این برنامه خیلی ساده است ، اصلا جای نگرانی نیست)

تا حالا ویندوز نصب کردی دیگه؟:1~@$S (5):

Reza_It93
16-11-14, 14:26
دوست من درایو E من 90 گیگ فضای خالی داره!!چرا دسترسی به دیگر ویندوز ها از بین میره؟! اقا امید میگه مشکلی پیش نمیاد؟!دوست من تا حالا من کلی ویندوز نصب کردم ولی تا حالا سیستمم 3 ویندوزه نبوده؟! حالا این نرم افزار easy bcd چی هست کارش چیه؟!

seyed mamali
16-11-14, 14:38
این قانون همیشه در موقع نصب سیستم های تعاملی(چند ویندوزیه خودمونو میگم) پابرجاست:
از قدیم به جدید نصب کنید: یعنی مثلا اول XP بعد 7 بعد 8
اگر ترتیب از قدیم به جدید نصب کنید به هم بخوره بایدbootloader رو از اول تنضیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)

حالاااااااااااااااااا:اگر دوتا ویندوز یکسان داشته(مثلا دو تا Seven )باشیم باز هم ممکنه به مشکل بخوریم و بایدbootloader رو از اول تنظیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)

یه اطلاعات کلی از نرم افزار EasyBCD :

برنامه ای برای ویرایش bootloader یا منوی بوت BSD,Ubuntu,Linux,2003,XP,Windows Vista,Windows 7 و Mac OS X
یه تصویر ازش:
چندتا لینک دانلود:
لینک دانلود (Only the registered members can see the link)
لینک کمکی1 (Only the registered members can see the link)
لینک کمکی2 (Only the registered members can see the link)
لینک کمکی3 (Only the registered members can see the link)

seyed mamali
16-11-14, 14:40
دوست من درایو E من 90 گیگ فضای خالی داره!!چرا دسترسی به دیگر ویندوز ها از بین میره؟! اقا امید میگه مشکلی پیش نمیاد؟!دوست من تا حالا من کلی ویندوز نصب کردم ولی تا حالا سیستمم 3 ویندوزه نبوده؟! حالا این نرم افزار easy bcd چی هست کارش چیه؟!

امید جان راست میگه ولی احتمالش هست که این مشکل پیش بیاد(چون داری دوتا Seven نصب میکنی)
تو یه پست اطلاعات کامل رو گذاشتم...

Reza_It93
16-11-14, 14:50
پست رو کجا گذاشتی؟!

seyed mamali
16-11-14, 15:25
پست رو کجا گذاشتی؟!

این قانون همیشه در موقع نصب سیستم های تعاملی(چند ویندوزیه خودمونو میگم) پابرجاست:
از قدیم به جدید نصب کنید: یعنی مثلا اول XP بعد 7 بعد 8
اگر ترتیب از قدیم به جدید نصب کنید به هم بخوره بایدbootloader رو از اول تنضیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)

حالاااااااااااااااااا:اگر دوتا ویندوز یکسان داشته(مثلا دو تا Seven )باشیم باز هم ممکنه به مشکل بخوریم و بایدbootloader رو از اول تنظیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)

یه اطلاعات کلی از نرم افزار EasyBCD :

برنامه ای برای ویرایش bootloader یا منوی بوت BSD,Ubuntu,Linux,2003,XP,Windows Vista,Windows 7 و Mac OS X
یه تصویر ازش (Only the registered members can see the link)

چندتا لینک دانلود:

seyed mamali
16-11-14, 15:34
آموزش نرم افزارEasyBCD:

لینک دانلود فایل pdf (Only the registered members can see the link)

seyed mamali
16-11-14, 15:36
فیلم آموزشی نرم افزارEasyBCD:

Reza_It93
16-11-14, 20:20
اقا امید نظرتون رو راجع به نصب دو ویندوز سون نگفتید؟! ایا ویندوز سون قبلی من حذف میشه یا نه؟! این جور که سید میگه میگه احتمال داره ویندوز سون قبلی حذف بشه؟!نظر شما چیه؟! چون من میخواهم ویندوز 64 بیت رو امشب نصب کنم خواهشا زودتر راهنمایی کنید!!!

seyed mamali
16-11-14, 20:23
اقا امید نظرتون رو راجع به نصب دو ویندوز سون نگفتید؟! ایا ویندوز سون قبلی من حذف میشه یا نه؟! این جور که سید میگه میگه احتمال داره ویندوز سون قبلی حذف بشه؟!نظر شما چیه؟! چون من میخواهم ویندوز 64 بیت رو امشب نصب کنم خواهشا زودتر راهنمایی کنید!!!

دقت کن: ویندوز سون قبلیت حذف نمیشه

امکان داره bootloader یکی از ویندوزای قبلیت بپره که اونم یه راه حل داره عین هولو
وقتی ویندوز جدیدت اومد بالا بعد از نصب برنامه های کاربردیت میتونی برنامه EasyBCD رو نصب کنی و bootloader ویندوزات رو دوباره تنظیم کنی....دقت کن ، دقت برادر جان

دانلودEasyBCD:
چندتا لینک دانلود:

آموزش نرم افزارEasyBCD:

لینک دانلود فایل pdf (Only the registered members can see the link)

فیلم آموزشی نرم افزارEasyBCD:

Reza_It93
16-11-14, 21:32
دوست من منظور منم همین حذف شدن بوت لودر هست که برای بازگردانی کلی دردسر داره؟! اقا امید من منتظر جواب قطعی شما هستم؟!

AMD>INTEL
16-11-14, 21:39
برای نصب همزمان مشکلی نیست . اگر یک منوی زمان بوت بیاد . دوباره سیدی ویندوز رو میگذارید . مرحله نصب میرید گزینه REPAIR رو انتخاب میکنی . تو لیستی که میاد گزینه startup repair رو میزنید و منوی بوت شما درست میشه .

Reza_It93
16-11-14, 21:43
اقا امید یعنی منظور شما اینکه دو ویندوزم تو بوت لودر حذف میشه و فقط ویندوز سون 64 بیت تو منو بون میاد؟!ضمنا من از طریق حافظه فلش میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو نصب کنم توسط نرم افزار yumi!! ایرادی نداره که؟!

AMD>INTEL
16-11-14, 21:48
اقا امید یعنی منظور شما اینکه دو ویندوزم تو بوت لودر حذف میشه و فقط ویندوز سون 64 بیت تو منو بون میاد؟!ضمنا من از طریق حافظه فلش میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو نصب کنم توسط نرم افزار yumi!! ایرادی نداره که؟!

بله احتمال به نمایش در نیومدن ویندوز اول هست .برای نصب با فلش هم مشکلی نیست
میتونید برای ترمیم بوت لودر از Visual BCD استفاده کنید
نصبش میکنید تو لیست درایوها اون درایوی که ویندوزش تو لیست نیست انتخاب کرده و اوکی میکنید

Reza_It93
16-11-14, 21:52
با easy bsd بهتر میشه اینکار رو کرد یا نرم افزار visual bsd ?! راستی نرم افزار visual bsd رو سرچ میکنم چیزی نمیاد؟!

- - - Updated - - -

با easy bsd بهتر میشه اینکار رو کرد یا نرم افزار visual bsd ?! راستی نرم افزار visual bsd رو سرچ میکنم چیزی نمیاد؟!

AMD>INTEL
16-11-14, 21:53

- - - Updated - - -

فرق ندارند .
Visual BCD Editor - Windows 8|7|Vista (Only the registered members can see the link)

Reza_It93
16-11-14, 22:19
میتونید روش کارشو برام کامل توضیح بدید؟! منظورم اینه ادرس 2 ویندوز قبلیم رو چطور بهش اضافه کنم؟! با تایپ کردن یا از خو منو نرم افزار؟!

seyed mamali
17-11-14, 09:00
میتونید روش کارشو برام کامل توضیح بدید؟! منظورم اینه ادرس 2 ویندوز قبلیم رو چطور بهش اضافه کنم؟! با تایپ کردن یا از خو منو نرم افزار؟!

شما نرم افزارو الآن نصب کن خودت یاد میگیری...راحته...هولویه.....
تو تا فایل آموزشی تو صفحه های قبل برات گذاشتم از اونا هم استفاده کن

Reza_It93
17-11-14, 12:32
سلام سید
من این بازی metro redux رو نصب کردم ولی موقع اجرا میگه یا باید ویندوز 32 بیت باشه یا 64 در صورتی که ویندوز سون من 32 بیت هست!! مشکلش چیه؟! لطفا سریعتر راهنمایی کنید!!

seyed mamali
17-11-14, 16:53
سلام سید
من این بازی metro redux رو نصب کردم ولی موقع اجرا میگه یا باید ویندوز 32 بیت باشه یا 64 در صورتی که ویندوز سون من 32 بیت هست!! مشکلش چیه؟! لطفا سریعتر راهنمایی کنید!!

با این ارور چندیتن بار مواجه شدم....ولی راه حل دقیقشو نمیدونم ، به هر حال توصیه ام اینه که یه بار تمیم برنامه های مورد نیاز بازی هارو نصی کنی:

DirectX
Java Runtime Environment
MSXML 4.0 Service Pack 3
Microsoft .NET Framework 4
Microsoft .NET Framework 4.5 Final
Microsoft .NET Framework 4.5.1
Microsoft .NET Framework 4.5.1.2
Microsoft MSXML 6 x86
Microsoft MSXML Core Services 4.0 Service Pack 3
Microsoft Silverlight 5.1.20913.0 Final x86
Microsoft Visual C++ 2005 SP1 x86
Microsoft Visual C++ 2008 SP1 x86
Microsoft Visual C++ 2010 SP1 x86
Microsoft Visual C++ 2012 x86
Microsoft Visual J# 2.0 Redistributable Package
Microsoft XNA Framework Redistributable

و این برنامه ها:
NVIDIA PhysX 9.13.0725
OpenAL

توجه:امکان داره برنامه ها توسیستمت نصب باشن،دوباره نصبشون کن و هنگام نصب روی گزینه Repair کلیک کن
توجه:همه برنامه هارو میتونی تو سایتOnly the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) پیدا کنی ،،، فقط کافیه اسم برنامه هارو از اینجا کپی کنی و توی قسمت Search سایتOnly the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) وارد کنی....

بعد از نصب و یاRepair کردن همه برنامه ها یه دور سیستمو به طور کامل ریستارت کن...

Reza_It93
17-11-14, 21:38
دوستان نصب ویندوز سون 64 بیت حدودا چند گیگ حجم بر میدارد؟!
ضمنا جدیدترین ورژن سون 64 بیت رو بهم معرفی میکنید؟! یا لینکش رو برام بگذارید؟!

seyed mamali
17-11-14, 21:51
دوستان نصب ویندوز سون 64 بیت حدودا چند گیگ حجم بر میدارد؟!
ضمنا جدیدترین ورژن سون 64 بیت رو بهم معرفی میکنید؟! یا لینکش رو برام بگذارید؟!

یه ویندوز سون 64 بیتی خوب (Only the registered members can see the link)
تا 22 مهر هم آپدینش کردن

حواست باشه اینو دانلود کن اشتباهی 32 بیتو دانلود نکنی؟
Installation Indexes x64

Reza_It93
17-11-14, 21:56
ضمنا من ویندوز سون 64 بیت که تو سایت ir-dl.com هست رو دانلود کردم اخرین اپدیت اون هم ماله ماه می 2013 هست؟! چطوره خوبه؟! همینو نصب کنم!!

seyed mamali
17-11-14, 22:07
آره فرقی نمیکنه...فقط اگه خواستی ویندوز لودر رو از اینجا (Only the registered members can see the link) دانلود کن(کرک ویندوزه ، دایمیش میکنه)