سلام
من خیلی دوست دارم مدیریت یک کارخانه باشم. ترجیحا کارخانه هم زیر مجموعه صنایع غذایی باشه. یا حداقل یکی از معاونت های کارخانه باشم.
کارخانه درست و حسابی منظورم هست.
25 سالم هست و حدودا 200 هزار تومن هم پول دارم.
:1. (29):
M A H R A D
10-11-14, 12:19
«همهی ما توقعات و آرزوهایی داریم و شاید یکی بخواهد رییس جمهور شود، شاید بخواهید سردبیر شوید یا فردی ثروتمند شوید.
آیا هر فردی کارهای لازم برای رسیدن به هدف را انجام داده؟ پاسخ منفی است. بیشتر اوقات مردم تنها به رؤیاهایشان فکر میکنند.
(کارلوس کـیروش ـ سرمربی تیم ملی فوتبال در اولین کنفرانس مطبوعاتی)
iranch
10-11-14, 15:28
سلام آقا مهرداد
بحث های مدیریتی مثل مدیر فروشگاه هایپر استار هم باشم. علاقه مندم.این طور شغل ها
AMD>INTEL
10-11-14, 15:33
دوست عزیز برای مدیریت شما رزومه لازم دارید . پیش نیاز مدیریت فروش . ده سال سابقه در فروشندگی هست و گذراندن دوران مدیریت MBA و .... هست .
iranch
10-11-14, 15:51
سلام این دوره های MBA که جدیدا میزارن به درد نمیخوره. به قول یک بنده خدایی که خودش شرکت خصوصی داره . میگفت اینها همش فرمول هست. فرمول به درد نمی خوره. از فرمول خروجی مدیر بیرون نمیاد. باید اساتید خودشون مدیر باشن. ماهیت قضیه رو یاد بدن. نه نرم افزارو امار و حرف های کتابی
AMD>INTEL
10-11-14, 16:02
سلام این دوره های MBA که جدیدا میزارن به درد نمیخوره. به قول یک بنده خدایی که خودش شرکت خصوصی داره . میگفت اینها همش فرمول هست. فرمول به درد نمی خوره. از فرمول خروجی مدیر بیرون نمیاد. باید اساتید خودشون مدیر باشن. ماهیت قضیه رو یاد بدن. نه نرم افزارو امار و حرف های کتابی
اگر دقت کرده باشی . تاکید اولم روی رزومه کار هست . این عملکرد یک شخص تو شرکت های قبلی خیلی مهم هست . کسی که تجربه داشته باشه میتونه چجور از این فرمول ها استفاده کند .
عمده مشکل دانشگاه های ما کاربردی نبودن درس ها تو بازار کار هست . یک مهندس که تازه از دانشگاه فارغ تحصیل بشه . برای هر شرکت دارای هزینه هست تا آموزش عملی و کارآموزی رو طی کند .
در کل دوست عزیز برای رسیدن به موفقیت و مدیریت باید سالها زحمت کشید .