ورود

مشاهده نسخه کامل : [ SSA Review ] بررسی تخصصی مادربرد ASUS RAMPAGE V EXTREME

Mahdi_Moosavi
09-11-14, 23:32
بررسی پادشاه جمهوری گیمرها و حرفه ای ها : ASUS Rampage V Extreme ( با جوایز 70 دلاری برای خوانندگان ) (Only the registered members can see the link)

مقدمه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

چند سالی است که کمپانی اینتل در پلتفرم‌های High-End به‌قدری قدرتمند ظاهر شده که رقیب دیرینه‌اش (کمپانی AMD) را با اختلاف فاحش پشت سر گذاشته است. پس از معرفی چیپست X79 و پردازنده‌های با معماری Sandy Bridge-E و سوکت LGA 2011 در اواخر سال 2011 و در ادامه معرفی پردازنده‌های رده بالا Ivy Bridge-E در اواسط سال 2013 میلادی و حضور بسیار قدرتمند، موفق و بدون رقیب این پلتفرم رده بالا در بازار کامپیوترهای شخصی گران قیمت و فوق حرفه‌ای، حدوداً دو ماه پیش و همراه با معرفی رسمی پردازنده‌های مبتنی بر معماری Haswell-E مادربردهای مبتنی بر سوکت LGA 2011-v3 و چیپست بسیار قدرتمند Intel X99 نیز روانه بازار شدند. همان‌طور که پیش بینی می‌شد پلتفرم جدید کمپانی اینتل مثل همیشه در عمل نیز فراتر از حد انتظار ظاهر شد. پشتیبانی از پردازنده‌های با 8 هسته حقیقی که به‌واسطه تکنولوژی Intel® Hyper-Threading توانایی پردازش 16 رشته در ثانیه را دارد، پشتیبانی از پیکربندی 4 کاناله حافظه رم DDR4 با فرکانس بیش از 3300MHz، پشتیبانی ذاتی و بدون واسطه از 40 Lane PCI-Express 3.0 با قابلیت ارائه پیکربندی‌های 4 گانه Multi GPU به‌صورت x16/x8/x8/x8 و پشتیبانی از آخرین نسخه پرسرعت‌ترین درگاه‌های تجهیزات ذخیره سازی مانند نسل سوم m.2 x4 32Gb/s، 10Gb/s SATA Express و فراهم نمودن زیرساخت‌های لازم برای تعبیه انواع مختلف سامانه‌های بی‌سیم Bluetooth و WiFi از جمله قابلیت‌های و ویژگی‌هایی می‌باشند که این پلتفرم را به ابرقدرت بی‌رقیب پلتفرم‌های Desktop تبدیل کرده است.تمامی ویژگی‌های یاد شده را در نظر داشته باشید و آن‌ها با قابلیت‌های کم نظیر و فوق‌العاده مادربردهای سری ROG کمپانی ASUS جمع کنید! نتیجه به دست آمده مادربردی خارق‌العاده و بی‌نظیر خواهد بود! ASUS RAMPAGE V EXTREME یا همان پادشاه جمهوری گیمرها و حرفه‌ای دقیقه همان مادربردی است که در این رویو قصد داریم تا به معرفی، تست و تحلیل نتایج و قابلیت‌های آن بپردازیم.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

این مادربرد مجلل و گران قیمت 474 دلاری که در بدو ورود خود به بازار بیش از 28 رکورد جهانی اورکلاک در بنچ مارک های مختلف را جا به جا کرده دنیایی از قابلیت‌های و امکانات مدرن و جدید حال حاضر دنیای کامپیوتر را به همراه دارد. از جمله این امکانات می‌توان به پانل مخصوص اورکلاک کمپانی ASUS تحت عنوان OC Panel، پشتیبانی از ماژول آخرین نسخه WiFi و Bluetooth به‌صورت آنبرد، بهره‌مندی از سوئیچ‌ها و حس‌گرهای مختلف برای کنترل بهتر فرآیند اورکلاکینگ حرفه‌ای، تعبیه متریال بسیار باکیفیت و مدرن در مدارات مختلف رگولاتور ولتاژ در سرتاسر مادربرد، تعبیه پروتکشن های ایمنی متعدد برای تضمین دوام و عمر مادربرد در سخت‌ترین شرایط ممکن، پشتیبانی از سیستم صوتی بسیار باکیفیت SupremeFX 2014 و امکانات نرم افزاری متعدد اشاره کرد.در این بررسی علاوه بر این مادربرد سعی داریم تا عملکرد کلی این پلتفرم را نیز در شرایط مختلف بسنجیم.

با ما همراه باشید ...

ادامه بررسی در وب سایت شهرسخت افزار (Only the registered members can see the link)

در این تاپیک همچنین در مورد کمی و کاستی های این رویو و کلا در مورد این مادربرد صحبت خواهیم کرد .

منتظر نظرات شما دوستان هستیم ...

Rezasam1
09-11-14, 23:52
خسته نباشی مهدی جان اینم والپیپرش

AMD>INTEL
10-11-14, 00:00
مهدی جان نوشته شده خازنهای elena که درستش ELNA هست .

Mahdi_Moosavi

ViViD
10-11-14, 17:40
سلام

دستت درست سید جان بسیار مفید بود

فقط سوالی که در جهت روشن شدن ذهن دوستان که در قرعه کشی می خواهند شرکت کنند آیا همزمان با نوشتن نظر در سایت نیاز هست که از سری بردهای X99 هم خرید کنند تا بتوانند در قرعه کشی شرکت داده شوند؟

Rezasam1
10-11-14, 18:19
سلام

فقط سوالی که در جهت روشن شدن ذهن دوستان که در قرعه کشی می خواهند شرکت کنند آیا همزمان با نوشتن نظر در سایت نیاز هست که از سری بردهای X99 هم خرید کنند تا بتوانند در قرعه کشی شرکت داده شوند؟

یک میلیون و 900 هزار تومن مادربرد بخریم که 70 دلار ببریم؟ تازه اونم تو قرعه کشی ؟

Shahryar
10-11-14, 21:56
سلام

یک میلیون و 900 هزار تومن مادربرد بخریم که 70 دلار ببریم؟ تازه اونم تو قرعه کشی ؟

دوستان شما هر مادربرد X99 ای از ایسوس، بخرید میتونید در صورت برنده شدن در قرعه کشی ازش استفاده کنید. حالا دوست داشتید Rampage V Extreme بگیرید ، X99 Deluxe بگیرید یا هر چی که دوست دارید. :give_rose:

Rezasam1
10-11-14, 22:10
دوستان شما هر مادربرد X99 ای از ایسوس، بخرید میتونید در صورت برنده شدن در قرعه کشی ازش استفاده کنید. حالا دوست داشتید Rampage V Extreme بگیرید ، X99 Deluxe بگیرید یا هر چی که دوست دارید. :give_rose:

عجیبه ! تو صفحه اصلی زده شده همراه با جایزه های 70 دلاری برای خوانندگان نه خریداران هر بردی از X99 ایسوس

صد رحمت به آواژنگ

تازه معمولا باید جایزه قرعه کشی قیمتش بیشتر از خود قطعه باشه

طرف میگه شما که میخواهید برنج بخرید40 هزار تومن از ما بخرید که تو قرعه کشی ماشین 70 میلیونی شرکت کنید نه اینکه که بگه 40 هزار تومن برنج بخرید چایی برنده شید

دیگه ارزونترین X99 هم فک نکنم زیر 800 تومن باشه

زیاد جالب نشد

AMD>INTEL
10-11-14, 22:13
به نظر من هم قرعه کشی رو آزاد میگذاشتند . اشتیاق کاربران به خرید هم اضافه میشد . ولی به هر حال هر شرکتی سیاست های خودش رو دارد.

Rezasam1
10-11-14, 22:40
به نظر من هم قرعه کشی رو آزاد میگذاشتند . اشتیاق کاربران به خرید هم اضافه میشد . ولی به هر حال هر شرکتی سیاست های خودش رو دارد.

خرید زمانی اشتیاق آور میشه که جایزه قرعه کشی فراتر از انتظار باشه

مثلا من میخوام یک برد X99 بخرم جایزه شرکت ایسوس باید اونقدر سنگین باشه که منو منصرف کنه از تحقیق و خرید برندهای گیگابایت و ام اس آی و ...

مبارکش باشه هرکی قسمتش شد

Mahdi_Moosavi
11-11-14, 00:08
مهدی جان نوشته شده خازنهای elena که درستش ELNA هست .

@Mahdi_Moosavi (Only the registered members can see the link)

ممنون .... اصلاح شد .

Shahryar
11-11-14, 09:13
عجیبه ! تو صفحه اصلی زده شده همراه با جایزه های 70 دلاری برای خوانندگان نه خریداران هر بردی از X99 ایسوس

صد رحمت به آواژنگ

تازه معمولا باید جایزه قرعه کشی قیمتش بیشتر از خود قطعه باشه

طرف میگه شما که میخواهید برنج بخرید40 هزار تومن از ما بخرید که تو قرعه کشی ماشین 70 میلیونی شرکت کنید نه اینکه که بگه 40 هزار تومن برنج بخرید چایی برنده شید

دیگه ارزونترین X99 هم فک نکنم زیر 800 تومن باشه

زیاد جالب نشد

خرید زمانی اشتیاق آور میشه که جایزه قرعه کشی فراتر از انتظار باشه

مثلا من میخوام یک برد X99 بخرم جایزه شرکت ایسوس باید اونقدر سنگین باشه که منو منصرف کنه از تحقیق و خرید برندهای گیگابایت و ام اس آی و ...

مبارکش باشه هرکی قسمتش شد

رضا جان، عزیزانی که زحمت میکشند کامنت میگذارند را ایسوس میخواسته به نحوی ازشون تشکر کنه و خیلی ساده برای همین اومده کوپن خرید 70 دلاری برای بهترین کامنت ها در نظر گرفته. این قرعه کشی برای خریداران مادربردهای X99 نیست، این قرعه کشی برای تشکر از خوانندگان بررسی هست. از بین 50-60 نفری که کامنت میگذارند که انتظار دارید جایزه میلیونی بگذارند ؟ :1. (27):

پس این جایزه اصلاً قرار نیست کسی را منصرف و یا تشویق کنه ، صرفاً میخواد تشکر کنه از عزیزانی که وقتشونو میگذارند و کامنت تخصصی میگذارند و چون تعدادشون ممکنه 50-60 نفر باشه، به 7 نفر به قید قرعه کشی جایزه میدند.

حالا آواژنگ دوست داشته بود هدست و فلش مموری جایزه میداد، این ها Voucher جایزه میدند. این خیلی چیزه عجیبی نیست ...

پس مقایسه این جریان با قرعه کشی های گسترده طیفی که میبینید کلاً باطل هست. :give_rose:

Rezasam1
11-11-14, 13:48
من هم اولین پستم گفتم ظاهرا خوب نخوندین گفتم جایزه برای خوانندگان هست نه خریداران

اگه برای خوانندگان جایزه 70 دلاری گذاشتند خیلی هم عالی هست دستشون درد نکنه

بعد دوستی گفتن باید خرید کنیم که بحث جدا شد

بعد گفتم اگه برای خریداران هم باشه باید جایزش رقمی قابل توجه باشه که طرف بگه خب من بجای خرید سایر برندها از ایسوس بخرم که شانس هم تو قرعه کشی یه مادربردی نوت بوکی بردیم

کسی که داره دومیلیون پول این برند رو بده مسلما 3 میلیون هم داره پردازنده هشت هسته ای اکستریم بخره حالا با این رقمهای بالا دیگه 200 تومن پوله کیسش هم نمیشه

که بخواد ترغیب بشه این برند رو بخره

بحث خرید مادربرد و شرکت در قرعه کشیه جایزه ای که چند برابر از خود قطعه مربوطه ارزونتره جای سوال داره

من گفتم اگه به خرید هم باشه جایزش باید گرونتر باشه نگفتم به خوانندگان پراید بدن که!

ViViD
11-11-14, 18:45
سلام
بسیار متشکرم از اینکه دوستان در بحث شرکت کردند :lol:

من هنوز کامل تفهیم نشدم یعنی اگر من در بحث شرکت کنم و قرعه کشی بشود و برنده اعلام بشوم اگر برد ایسوس بخرم تخفیف کوپن 70 دلاری بهم میدن؟؟؟

یا اینکه باید یک برد خریده باشم و در نظرسنجی شرکت کنم و قرعه کشی بشود در اینصورت اگر برنده شدم کوپن 70 دلاری بهم میدن؟؟؟

:give_rose:

Rezasam1
11-11-14, 18:48
اینطور که من فهمیدم اگه تو قرعه کشی برنده بشی و بخوای یک مادربردx99 بخری با این کوپن بهت تخفیف میدن

این متن اصلیه قرعه کشی هست :

جایزه این قرعه کشی جذاب، 7 کمک هزینه 70 دلاری خرید مادربرد های X99 ایسوس تا پایان سال می باشد !

یعنی شما با برنده شدن در قرعه کشی و خرید هر یک از مادربردهای X99 ایسوس تا پایان سال، می توانید 70 دلار نقد جایزه یا به عبارت دیگر تخفیف بگیرید !

-----

من یک سوال برام پیش اومد . جهت روشن شدن وضعیت قرعه کشی :

گزینه یک : این جایزه برای کسانی هست که در صفحه اصلی کامنت میگذارن

گزینه دو : این جایزه برای کسانی هست که در صفحه اصلی کامنت میگذارن و قصد خرید مادربرد X99 رو دارند

مهدی بهادرفر
11-11-14, 22:46
اصلاً مفت باشه کوفت باشه:1. (35):

فوقش من اگه برنده بشم جایزم رو به یکی که میخواد برد X99 بگیره می فروشم.

قیمت پایه 200

هرکی خواست پ.خ بده:lol:

VAhid_El
12-11-14, 00:52
دوستان من اصلا فقط خود 70 دلارو بکنند 65 دلار نقد بدند هم راضی ام :lol:
ولی واقعا اسوس همه مدله زرنگه و جلب بازی در میاره.
به شخصه به شدت به این نحوه جایزه گذاری شاکی ام.
شهریار جان رسیدگی کن برادر.

ViViD
12-11-14, 16:08
اگر درست متوجه شده باشم برای من که قصد خرید برد X99 داشتم شرایط خوبی هست

من در قرعه کشی شرکت میکنم اگر برنده شدم بهم در خریدن برد تخفیف میدن 70 دلار خود برد چقدر قیمت داره؟ مثلا میخواستم برد Rampage V Extreme بگیرم قیمتش 1800 هست با تخفیف میشه 1600 :lol:

اینجوری باشه من ترجیح میدم GA-X99-SOC Force بخرم :wink:

Shahryar
12-11-14, 16:15
ماشالله این قدر توی ایران این جریاناتو ندیدیم که برای کاربران کلی سوال ایجاد کرده :1. (35):

دوستان چیزی که ایسوس داره برای تشکر از خوانندگان جایزه میده Voucher هست، یعنی کوپن تخفیف. 7 تا کوپن تخفیف تقریباً 210 هزار تومنی را به 7 نفر به عنوان جایزه کامنت دادن میده.

حالا شما دوست دارید بفروشیدش ، بفروشیدش ، دوست دارید بدید کس دیگه ای استفاده کنه بدید و ... . این جایزه مال شماست و هر کاری میتونید طبیعتاً باهاش بکنید فقط باید به ما اعلام کنید اگه برنده شدید که کی قراره استفاده کنید چون شما مسئول و صاحب جایزه خودتون هستید.

پس جایزه برای خوانندگانی هست که قصد خرید داشته باشند یا بخواند بفروشند کوپنو و یا بدند به کسی ...

نکته مهم : این کوپن برای هر مادربرد X99 ایسوس هست ! نه فقط این مادربرد ، این مادربرد گرون ترین مدله !

پیچیدگی و نارضایتیش حالا کجاست ؟ :1. (35):

این جریان توی خیلی جاهای دنبال هست. برای مثال من خودم یه ووچر Logitech برنده شده بودم توی یه مسابقه ای 100 دلار بود، 50 دلار فروختم . :lol:

mrq313
25-11-14, 10:57
سلام من ورژن سوم این مادربرد یعنی Rampage III Extreme را دارم ولی این یکی واقعا خیلی با ورژن 3 تفاوت داره، اضافه شدن قابلیت وای فای ، پنل اورکلاک ، صدای منحصر به فرد و خیلی قابلیت های دیگه این مادربرد را متمایز از نسل های قبلیش کرده از "شهر سخت افزار " هم به دلیل ارائه بررسی تخصصی این مادربرد تشکر میکنم.

M A H R A D
10-12-14, 20:57
معرفی برندگان قرعه‌کشی بررسی مادربرد ASUS Rampage V Extreme (Only the registered members can see the link)