PDA

مشاهده نسخه کامل : اشکال در بالا آمدن ویندوز

milkyway
09-11-14, 20:46
سلام دوستان جان
یک عدد سوال!!
بعضی اوقات که ویندوزو ری استارت میکنم رو آرم ویندوز گیر میکنه که با زدن دکمه ری استارت باز هم ویندوز بالا نمیاد و چند بار اینکارو میکنم ولی بی فایدست و مجبور میشم کلید پاور رو بزنم که باز هم روشن نمیشه مگر اینکه کلید سیم رابطمو(محافظ کامیپوتر)خاموش کنم به نظرتون علت چیه!?حیرانم!
الان در حال عوض کردن ویندوز هستم که در طی نصب ویندوز سیستم باید چند بار ری استارت بشه که روی آرم ویندوز گیر میکنه! مشکل کجاست?!الان داشتم ویندوز مینصبیدم دیدم بعد نصب شدن قسمتهایی از ویندوز و ری استار شدن سیستم یه خطا میده که دوباره ری استارت میشه و بعد از چند بار نتونستم ویندوز نصب کنم!😖
مشخصات:
ویندوز7,سی پی یو اینتل Qore 2 quad Q6600 ,رم دو عدد اپیسر دو گیگ 1333و 1600 ،کارت گرافیک Nvidia Geforce 9500 GT ,هارد دو عدد 160 گیگ و یک عدد اکسترنال سیگیت 500 گیگ،پاور ایسوز دی وی دی رایتر ال جی،مادر برد ازراک g41.
ببخشید سیستم ضعیفه ☺.
با سپاس

AMD>INTEL
09-11-14, 20:51
سلام دوستان جان
یک عدد سوال!!
بعضی اوقات که ویندوزو ری استارت میکنم رو آرم ویندوز گیر میکنه که با زدن دکمه ری استارت باز هم ویندوز بالا نمیاد و چند بار اینکارو میکنم ولی بی فایدست و مجبور میشم کلید پاور رو بزنم که باز هم روشن نمیشه مگر اینکه کلید سیم رابطمو(محافظ کامیپوتر)خاموش کنم به نظرتون علت چیه!?حیرانم!
الان در حال عوض کردن ویندوز هستم که در طی نصب ویندوز سیستم باید چند بار ری استارت بشه که روی آرم ویندوز گیر میکنه! مشکل کجاست?!الان داشتم ویندوز مینصبیدم دیدم بعد نصب شدن قسمتهایی از ویندوز و ری استار شدن سیستم یه خطا میده که دوباره ری استارت میشه و بعد از چند بار نتونستم ویندوز نصب کنم!������
مشخصات:
ویندوز7,سی پی یو اینتل Qore 2 quad Q6600 ,رم دو عدد اپیسر دو گیگ 1333و 1600 ،کارت گرافیک Nvidia Geforce 9500 GT ,هارد دو عدد 160 گیگ و یک عدد اکسترنال سیگیت 500 گیگ،پاور ایسوز دی وی دی رایتر ال جی،مادر برد ازراک g41.
ببخشید سیستم ضعیفه ☺.
با سپاس

پاور سیستم شما چیه دوست عزیز .

milkyway
09-11-14, 22:21
پاور سیستم شما چیه دوست عزیز .

نمیدونم آیا از طریق ویندوز میشه فهمید!?

AMD>INTEL
09-11-14, 22:22
نمیدونم آیا از طریق ویندوز میشه فهمید!?

خیر. باید در کیس رو باز کنید و ببینید.
یک شات با HWMONITOR هم بگیرید .

milkyway
09-11-14, 22:33
خیر. باید در کیس رو باز کنید و ببینید.
یک شات با HWMONITOR هم بگیرید .

والا یه برگه مشخصات روی پاور بود قبلا کنده شد الان چیزی نیست از کجا بفهمم!
در مورد شات، پست اول عرض کردم ویندوز خراب شده!

AMD>INTEL
09-11-14, 22:41
والا یه برگه مشخصات روی پاور بود قبلا کنده شد الان چیزی نیست از کجا بفهمم!
در مورد شات، پست اول عرض کردم ویندوز خراب شده!

خوب دوست عزیز با یک پاور سالم تست کنید . تو این وضعیت باید تست با قطعات سالم انجام بدید .

milkyway
09-11-14, 22:47
خوب دوست عزیز با یک پاور سالم تست کنید . تو این وضعیت باید تست با قطعات سالم انجام بدید .

متاسفانه پاور دیگه ای ندارم.😞

AMD>INTEL
09-11-14, 22:53
متاسفانه پاور دیگه ای ندارم.������

تنها راهش تست با قطعات سالم است .

milkyway
09-11-14, 22:59
تنها راهش تست با قطعات سالم است .

ممکنه واسه قطعات دیگه باشه !?
چون اگه منظورتون اینه که پاور ضعیفه باید بگم که چنتا از کابلهای پاور داخل کیس بدون استفاده مونده از همشون استفاده نکردم!

AMD>INTEL
09-11-14, 23:01
ممکنه واسه قطعات دیگه باشه !?
چون اگه منظورتون اینه که پاور ضعیفه باید بگم که چنتا از کابلهای پاور داخل کیس بدون استفاده مونده از همشون استفاده نکردم!

بله میتونه از قطعات دیگه هم باشه . مسئله خرابی پاور هست احتمال زیاد و کاهش ولتاژ در یکی از شاخه ها

milkyway
09-11-14, 23:06
پاور مناسب سیستم من قیمتش چنده!?

AMD>INTEL
09-11-14, 23:09
پاور مناسب سیستم من قیمتش چنده!?

430 وات گرین حدود 140 تومن

milkyway
09-11-14, 23:14
اگه یه لپ تاپ در حد و اندازه همین کامپیوترم بخوام بخرم چیو پیشنهاد میکنید!?
یا دنبال لپ تاپ با چه مشخصاتی باشم!?

AMD>INTEL
09-11-14, 23:27
اگه یه لپ تاپ در حد و اندازه همین کامپیوترم بخوام بخرم چیو پیشنهاد میکنید!?
یا دنبال لپ تاپ با چه مشخصاتی باشم!?

برای خرید و مشاوره برای خرید. یک تاپیک در قسمت مشاوره برای خرید لپتاپ بزنید. حتما بودجتون رو مشخص کنید .

SajjadKhati
10-11-14, 09:31
همونطور که اوستا امید گفت ، علاوه بر پاور ، با نرم افزار HDD Regenerator هارد هاتو و مخصوصا اون هاردی که توش ویندوز میریزی رو اسکن کن و گزارش بده
این نرم افزار هم تو مجموعه Hirents Boot هست

milkyway
10-11-14, 09:57
نخیرررر.اوضاع مثه اینکه داغونه!
حالا ویندوز هم نصب نمیشه😞

SajjadKhati
10-11-14, 10:23
میدانم
اون نرم افزار اصلا ربطی به ویندوز نداره
بصورت بوت هه
با نرم افزارای بوت کار نکردی؟

nima_hl
10-11-14, 10:24
سلام

این مشکل معمولا به دلیل خراب شدن یک یا چند خازن دی سیستم شما به وجود میاد

معمولا اولین خازنهائی که خراب میشوند خازنهای مدار تغذیه مادربرد هستند

لطفا تمام قطعات اضافه را از سیستمتون جدا کنید و با یک عدد هارد و یک تیغه رم سیستم را تست بفرمائید

اگر مشکل حل شد یکی یکی قطعات را متصل کرده و مجددا تست کنید

ولی اگر با مینیمم قطعات هم این مشکل را داشتید به دقت خازنهای اطراف پردازنده روی مادربرد را نگاه کنید

اگر خازنی باد کرده بود با تعویض آن احتمالا مشکلتون برطرف میشه

اگر خازنها سالم بودند همانطور که امید جان فرمودند ممکنه خازنهای درون پاور مشکل پیدا کرده باشند که باید پاور باز و خازنها چک بشه

milkyway
10-11-14, 12:57
الان کیسو باز کردم میبینم فن سی پی نمیچرخه با دست چرخوندمش آروم میچرخه، به این مربوط نمیشه آیا!!??

milkyway
10-11-14, 12:59
سلام
خازنهای اطراف پردازنده روی مادربرد را نگاه کنید

اگر خازنی باد کرده بود با تعویض آن احتمالا مشکلتون برطرف میشه

روی مادر برد که خازن خرابی من ندیدم.

AMD>INTEL
10-11-14, 13:03
الان کیسو باز کردم میبینم فن سی پی نمیچرخه با دست چرخوندمش آروم میچرخه، به این مربوط نمیشه آیا!!??

همون فن cpu رو عوض کنید . نتیجه رو اعلام کنید .

milkyway
30-11-14, 23:17
همون فن cpu رو عوض کنید . نتیجه رو اعلام کنید .

سلام فن رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد.

AMD>INTEL
30-11-14, 23:20
سلام فن رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد.

یک ویندوز جدید نصب کنید بدون نصب درایور . ببینید باز مشکل باقیه یا نه ؟

milkyway
30-11-14, 23:24
داشتم ویندوز نصب میکردم بعد ری استارت شدن سیستم و در حین کامل شدن عملیاته نصب، خطا داد که نصب ویندوز نمیتونه کامل بشه و باید ری استارت بشه و بعد ری استارت دوباره همون خطا.

AMD>INTEL
30-11-14, 23:26
داشتم ویندوز نصب میکردم بعد ری استارت شدن سیستم و در حین کامل شدن عملیاته نصب، خطا داد که نصب ویندوز نمیتونه انجام بشه و باید ری استارت بشه و دوباره همون خطا.

خطا رو یاداشت نکردید ؟
با برنامه زیر سلامت رم سیستم رو بررسی کنید
Only the registered members can see the link

milkyway
30-11-14, 23:28
یاد داشت نه ولی عکس گرفتم ، اما چون با موبایل آنلاینم نمیونم راحت عکسشو آپلود کنم که ببینید.

AMD>INTEL
30-11-14, 23:35
یاد داشت نه ولی عکس گرفتم ، اما چون با موبایل آنلاینم نمیونم راحت عکسشو آپلود کنم که ببینید.

خطا رو اگر بتونید بنویسید کمک میکنه به حل مشکل

milkyway
30-11-14, 23:40
این خطای اول:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
30-11-14, 23:44
این خطای اول:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

الان صفحه اول رو دوباره نگاه کردن متاسفانه پاورتون هم غیر استاندارد هست .
شما اولین کار تست رم بگیرید با memtest

milkyway
30-11-14, 23:45
این هم عکس دوم:

AMD>INTEL
30-11-14, 23:50
این هم عکس دوم:

شمااول رم رو تست کنید . معمولا پاور غیر استاندارد مشکلاتی بوجود میارند.همین کار نکردن فن پردازنده هم ممکنه به پردازنده سیستمتون صدمه زده باشد.

milkyway
01-12-14, 00:04
دو تا رم دارم هر دو همزمان رو سیستم باشه و تست کنم!!??

AMD>INTEL
01-12-14, 00:05
دو تا رم دارم هر دو همزمان رو سیستم باشه و تست کنم!!??

بله مشکلی نیست . فقط باید حداقل 1 ساعت زیر تست باشه .

milkyway
01-12-14, 12:21
بله مشکلی نیست . فقط باید حداقل 1 ساعت زیر تست باشه .

رمو تست کردم مشکلی نداشت.

حالا باید چه کنم!!??سی پی یو را هم میشه تست کرد!!??

AMD>INTEL
01-12-14, 14:57
تو این مرحله توصیه میکنم . برای عیب یابی قطعات رو با نمونه سالم تعویض کنید تا قطعات خراب مشخص بشه .چون با توجه با حرف های خوئدتون که مادربرد قبلا تعمیر شده و فن پردازنده مدتی کار نمیکرده نمیشه سلامت این قطعات رو تضمین کرد.

milkyway
01-12-14, 16:41
تو این مرحله توصیه میکنم . برای عیب یابی قطعات رو با نمونه سالم تعویض کنید تا قطعات خراب مشخص بشه .چون با توجه با حرف های خوئدتون که مادربرد قبلا تعمیر شده و فن پردازنده مدتی کار نمیکرده نمیشه سلامت این قطعات رو تضمین کرد.

دادا من کی گفتم مادربرد تعمیریه!!??

AMD>INTEL
01-12-14, 16:45
دادا من کی گفتم مادربرد تعمیریه!!??
مورد شما رو با یکی از دوستان دیگه انجمن اشتباه گرفتم .چون عموما بالای 8 تاپیک تو ذهن من هست
الان دمای پردازنده تو بایوس چند درجه هست ؟

milkyway
01-12-14, 17:37
مورد شما رو با یکی از دوستان دیگه انجمن اشتباه گرفتم .چون عموما بالای 8 تاپیک تو ذهن من هست
الان دمای پردازنده تو بایوس چند درجه هست ؟

CPU:61°
MB:48°
CPU Fan Speed:3090 RPM

AMD>INTEL
01-12-14, 17:48
CPU:61°
MB:48°
CPU Fan Speed:3090 RPM

تو بایوس این دما خیلی بالاست . فن رو عوض کردید.خمیر سیلیکون زدید ؟

milkyway
01-12-14, 21:01
تو بایوس این دما خیلی بالاست . فن رو عوض کردید.خمیر سیلیکون زدید ؟

البته گذاشتم نیم ساعت کار کنه که این دما به دست اومد،خوده فن یه مقداری خمیر داشت،و مقداری هم خمیر روی سی پی یو بود.

AMD>INTEL
01-12-14, 21:09
البته گذاشتم نیم ساعت کار کنه که این دما به دست اومد،خوده فن یه مقداری خمیر داشت،و مقداری هم خمیر روی سی پی یو بود.

دما بسیار بالاست . یا فنی که تهیه کردید درست نصب نشده یا فن مناسب این پردازنده نیست .کلا برای تعویض فن . باید خمیرها قبلی با پنبه تمیز بشه روی پردازنده اندازه یک عدس خمیره تازه زده بشه و بسته بشه .
این دما میتونه عامل نصب نشدن ویندوز باشه .تنظیمات بایوس هم load setup default کنید.
در کل شما نیاز به چند قطعه برای عیب یابی دارید .اینطوری به سختی میشه عیب رو درآورد .

milkyway
01-12-14, 22:06
دما بسیار بالاست . یا فنی که تهیه کردید درست نصب نشده یا فن مناسب این پردازنده نیست .کلا برای تعویض فن . باید خمیرها قبلی با پنبه تمیز بشه روی پردازنده اندازه یک عدس خمیره تازه زده بشه و بسته بشه .
این دما میتونه عامل نصب نشدن ویندوز باشه .تنظیمات بایوس هم load setup default کنید.
در کل شما نیاز به چند قطعه برای عیب یابی دارید .اینطوری به سختی میشه عیب رو درآورد .

یادم اومد یک DVD دارم امتحان کردم ،از رو DVD ویندوزو نصبیدم.و اوکی شد