باسلام پردازنده یه مشکل پیداکرده که خودبه خود پرمیشه مثلا الان رو 1درصد هست بعد میره رو4درصد یه دفعه میره رو80درصد توtask manager
اینم عکس
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
به طوری که هیچ نرم افزاری فعال نیست وفقط نگاه میکنم هیچ حرکتی هم نمیکنم وخودبه خود تا70درصد پرمیشه وباعث افت سرعت میشه گیم حالا باید چیکارکنم تادرصد cpu حرکتی نکنه ونره الکی رو80درصد
nima_hl
07-11-14, 03:21
باسلام پردازنده یه مشکل پیداکرده که خودبه خود پرمیشه مثلا الان رو 1درصد هست بعد میره رو4درصد یه دفعه میره رو80درصد توtask manager
اینم عکس
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
به طوری که هیچ نرم افزاری فعال نیست وفقط نگاه میکنم هیچ حرکتی هم نمیکنم وخودبه خود تا70درصد پرمیشه وباعث افت سرعت میشه گیم حالا باید چیکارکنم تادرصد cpu حرکتی نکنه ونره الکی رو80درصد
سلام امید جان
احیانا idm روی سیستمت نصب نداری؟
لطفا از تب پروسس در زمانی که یوزیج بالا میره اسکرین شات بگیر تا ببینیم کدام نرم افزار به پردازنده فشار وارد میکند
امید رض
07-11-14, 03:33
سلام امید جان
احیانا idm روی سیستمت نصب نداری؟
لطفا از تب پروسس در زمانی که یوزیج بالا میره اسکرین شات بگیر تا ببینیم کدام نرم افزار به پردازنده فشار وارد میکند
سلام اقانیما
نه idm ندارم
واقعا خیلی سخت شکارکردن پرشدن سیپیوتا درصد33تونستم بزارم تا80هم میرفت ولی سریع
امید رض
07-11-14, 03:39
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
nima_hl
07-11-14, 04:06
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
امید جان توی همین جدول روی cpu کلیک کن اون علامت مثلث میافته کنار cpu و برنامه ها به ترتیب استفاده از پردازنده مرتب میشه
اینجوری خیلی راحت میتونی متوجه بشی کار کدام برنامه است :wink:
aryaiee
07-11-14, 13:17
البته دوست عزیز گاهی ویروس هم این مشکل رو پدیدار میکند که ممکن است حتی در TASK هم مشخص نباشد.
امید رض
07-11-14, 13:31
البته دوست عزیز گاهی ویروس هم این مشکل رو پدیدار میکند که ممکن است حتی در TASK هم مشخص نباشد.
سلام چه ویروسی؟ باچه نرم افزاری بایدازبین ببرمش؟ چون کم کم دارم شک میکنم به ویروسی داره مگه نرم افزارهاالکی توحالت بیکاری چقدرقدرت دارن که100درصد سیپیو 6هسته ای روپرمیکنه
یه نرم افزاری که بشه بایه کلیک نابود کرد ویروس چیه؟
- - - Updated - - -
امید جان توی همین جدول روی cpu کلیک کن اون علامت مثلث میافته کنار cpu و برنامه ها به ترتیب استفاده از پردازنده مرتب میشه
اینجوری خیلی راحت میتونی متوجه بشی کار کدام برنامه است :wink:
دقیقا میشه بگیدکدوم گزینه چون گیج شدم
aryaiee
07-11-14, 13:41
سلام چه ویروسی؟ باچه نرم افزاری بایدازبین ببرمش؟ چون کم کم دارم شک میکنم به ویروسی داره مگه نرم افزارهاالکی توحالت بیکاری چقدرقدرت دارن که100درصد سیپیو 6هسته ای روپرمیکنه
- - - Updated - - -
اون چیزی که با یه کلیک بخواد نابود SHOT GUN میشه نه نرم افزار!
باید با یک آنتی ویروس مناسب و آپدیت ویروس یابی کنید و یا ویندوز عوض کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تیم مدیریت محترم نام تاپیک احتیاج به ویرایش دارد.
امید رض
07-11-14, 14:45
بله متسفانه هچی اسکن وclean هم میکنم درست نمیشه مجبورم ویندوزعوض کنم
ایا این پرشدن هایه بیخود برابیکاریه cpu نیست؟ به نظر شما موقع بیکاری cpu نبایداز0درصد بالابزنه توهرساعتی مشکل داره یه اگه به بالابره درصدش مشکل داره؟
AMD>INTEL
07-11-14, 14:46
بله متسفانه هچی اسکن وclean هم میکنم درست نمیشه مجبورم ویندوزعوض کنم
ایا این پرشدن هایه بیخود برابیکاریه cpu نیست؟ به نظر شما موقع بیکاری cpu نبایداز0درصد بالابزنه توهرساعتی مشکل داره یه اگه به بالابره درصدش مشکل داره؟
با avira rescue cd بصورت بوتیبل اسکن کن
nima_hl
07-11-14, 16:01
- - - Updated - - -
اینجا که تو عکس علامت زدم کلیک کن
یه بار بزنی صعودی میشه دو باره بزنی نزولی میشه
رو حالت نزولی بزن که نرم افزاری که بیشترین استفاده را از پردازنده میکنه بیاره بالای لیست
امید رض
07-11-14, 18:29
Only the registered members can see the link
خوب گذاشتم وهنگاه 0درصد
اینجوریه
ویه دفعه عرض 3ثانیه میره رو90درصد وکل این صفحه پرمیشه ازدوباره برمیگرده رو0درصد از دوباره نوسان
امروز با3تاانتی ویروس تست کردم بازم درست نشد یکی اویرا ونود32 وکسپراسکای کلافه شدم دیگه یه راهی بمن بگید
:1~@$S (6)::1041::1~@$S:دیگه امیدی ندارم:127fs3556139:
AMD>INTEL
07-11-14, 18:35
خوب گذاشتم وهنگاه 0درصد
اینجوریه
ویه دفعه عرض 3ثانیه میره رو90درصد وکل این صفحه پرمیشه ازدوباره برمیگرده رو0درصد از دوباره نوسان
امروز با3تاانتی ویروس تست کردم بازم درست نشد یکی اویرا ونود32 وکسپراسکای کلافه شدم دیگه یه راهی بمن بگید
:1~@$S (6)::1041::1~@$S:دیگه امیدی ندارم:127fs3556139:
آنتی ویروس بصورت بوتیبل اسکن کنید .این file1.exe خیلی عجیبه
پروسس های مشکوک زیاد دارید file1.exe مشکوک میزنه.:1~@$S (8):
اگه آنتی ویروس دیگه ای دارید حذفش کنید و ESET Nod32رو با آخرین آپدیت نصب کنید.احتمال داره ویروس svchost.exe هم داشته باشه سیستمتون و بسرعت داره کل هارد رو ویروسی میکنه.این فعالیت سی پی یو برای اینه
alksdj
07-11-14, 19:00
هاردتون به احتمال زیاد ویروسی هست دوست عزیز
بهترین راه این هست که هارد رو با یک سیستم دیگه که آنتی ویروس روش نصب باشه و آپدیت باشه ویروس کشی کنید
AMD>INTEL
07-11-14, 19:17
بهترین روش بوت نجات avira هست . البته روش مهدی جان هم خوبه . برنامه زیر رو بگیر اپدیت کن و اسکن کنید
aryaiee
07-11-14, 19:38
از همون اول بهتون گفتم ویروسه!
ویندوز عوض کن بهترین راه هستش عزیز.
امید رض
07-11-14, 19:42
قاتلان پیداشدن!!!!!دست دوستان عزیز که توتایپیک کمک میکنن پیداشد
1.file1.exe
2.dlllhost.exe
3.یه برنامه که اولش mey بود ویکی همsvchost.exe که مشکوکه
خوب این برنامه ها به طور عجیبی 4ثانیه میومدن غیب میشدن ازدوباره برمیگشتن باچندبرابرکردن برنامه ها که به طور غافل گیرانه end شدن وتا یه ربع سیپیو از 0و6درصد بالانمیرفت که فکرکنم همیناهستن وموقع ریست سیستم یاخاموش شدن اون ازدوباره برمیگشتن وموقعی که end میکنمشون تاموقعی که سیستم روشنه به خوبی سیپیوکارمیکنه
خوب چیکارکنم برایه همیشه کلکه این 3گزینه روبکنم
نود32 چه قسمت وچجوری میتونم اینارونابودکنم؟
وآویرا روچه گزینه ای ودقیق روچه قسمت هایی؟
فقط میتونم بگم کارتون عالیه حرف ندارین
YosefFaraji
07-11-14, 19:42
با ویندوز عوض کردن ویروس حذف نمیشه و تو درایوهای دیگه هست .اول با یک آنتی ویروس خوب ویروس کشی کنید بعد یه ویندوز جدید نصب کنید.
AMD>INTEL
07-11-14, 19:47
1.file1.exe
2.dlllhost.exe
خوب این برنامه ها به طور عجیبی 4ثانیه میومدن غیب میشدن ازدوباره برمیگشتن باچندبرابرکردن برنامه ها که به طور غافل گیرانه end شدن وتا یه ربع سیپیو از 0و6درصد بالانمیرفت که فکرکنم همیناهستن وموقع ریست سیستم یاخاموش شدن اون ازدوباره برمیگشتن وموقعی که end میکنمشون تاموقعی که سیستم روشنه به خوبی سیپیوکارمیکنه
avira بصورت بوتیبل هست . ایمیجش رو دانلود کنید . بعد رایت کنید و سیستم رو باهاش اسکن کنید .اون برنامه که معرفی کردم رو نصب کن شاید بتونه بشناسدش .
امید رض
07-11-14, 19:47
بله دوست عزیزممنون که گفتین ویروسه
اخه بدبختی اینه که بعداز 5روز ازدوباره به این حالت برمیگرده اول فکرده بودم براخودشه وکلا نگاه به این مسئله نکرده بودم که دیگه دیدم غیرعادیه
امید رض
07-11-14, 19:51
avira بصورت بوتیبل هست . ایمیجش رو دانلود کنید . بعد رایت کنید و سیستم رو باهاش اسکن کنید .اون برنامه که معرفی کردم رو نصب کن شاید بتونه بشناسدش .
اینارو بشناسه اونوقت خوده انتی ویروس اونا رو پاک میکنه ؟ایا بهترین راه نابودکردن اسکن کردنه؟یا نشناسه اونوقت بایدچیکارکرد؟
AMD>INTEL
07-11-14, 19:53
اینارو بشناسه اونوقت خوده انتی ویروس اونا رو پاک میکنه ؟یا نشناسه اونوقت بایدچیکارکرد؟
من ویروس های خیلی خطرناک تر رو با دیسک های نجات kaspersky و avira پاکسازی کردم از سیستم .
اون برنامه هم خوبه . اپدیتش کن بگذار اسکن کنه . فقط system restore ویندوزرو خاموش کن .
YosefFaraji
07-11-14, 19:54
1.file1.exe
2.dlllhost.exe
نود32 رو با آخرین آپدیت نصب کنید و درایوها رو اسکن کنید خودش ویروس ها رو شناسایی میکنه
با ویندوز عوض کردن ویروس حذف نمیشه و تو درایوهای دیگه هست .اول با یک آنتی ویروس خوب ویروس کشی کنید بعد یه ویندوز جدید نصب کنید.
شاید بالغ بر حداقل 8 مورد این مشکل رو داشتم.در اکثر موارد با تعویض ویندوز مشکل حل میشود.ساختار این ویروس به طوری هستش که در فایلهای ویندوز میشینه و ظاهرا خیلی از آنتی ویروسهای موتور سبک مثل avira و nod نمیتونند حتی موقع اسکن پیداش کنند.البته فرمایش شما هم متین بله خوب گاه وقتی هم ممکنه ساختار ویروس عوض شده باشه.اما قبل از اسکن این بهترین راه هستش که عوض کنند.
nima_hl
07-11-14, 21:25
والا امید جان من از اسنشیال خود ماکروسافت چند ساله استفاده میکنم و خیلی ازش راضی هستم
هم سبکه هم مجانی . هم خود ماکروسافته میدونه اون تو چه خبره :wink:
اگر شب اینترنت مجانی داری ممنون میشم نصبش کنی ببینیم با این ویروس چه میکنه
YosefFaraji
07-11-14, 23:10
شاید بالغ بر حداقل 8 مورد این مشکل رو داشتم.در اکثر موارد با تعویض ویندوز مشکل حل میشود.ساختار این ویروس به طوری هستش که در فایلهای ویندوز میشینه و ظاهرا خیلی از آنتی ویروسهای موتور سبک مثل avira و nod نمیتونند حتی موقع اسکن پیداش کنند.البته فرمایش شما هم متین بله خوب گاه وقتی هم ممکنه ساختار ویروس عوض شده باشه.اما قبل از اسکن این بهترین راه هستش که عوض کنند.
وقتی ویروس توی درایو های دیگه رفته باشه بعد نصب ویندوز هم تو درایو ها هست و به محض باز کردن درایو ها دوباره سیستم ویروسی میشه.باید بعد نصب ویندوز اولین کار نصب آنتی ویروس و ویروس کشی باشه.البته ویروس های مختلف فرق میکنن.من زیاد تجربه نداشتم روی سیستم خودم اینجوری بود چندسال پیش.شما با تجربه تر هستین و بیشتر سروکار دارید با این مسائل:merci: