PDA

مشاهده نسخه کامل : فعال نشدن کارت wifi لپتاب در ویندوز 8.1

mojtabak2
07-11-14, 01:26
سلام دوستان
چند روز پیش واسه یه لپتاب جی 510 ویندوز 8.1 نصب کردم کالا درایو ها درست نصب شد و کار میکرد اما امروز لپتاب کارت شبکه وای فای غیر فعال شد نه توی دیوایس مینجر بود وقتی میخواستم درایو رو نصب کنم ارور no appropriate driver to be install میده با تعویض ویندوز و نصب دوباره هم مشکل برطرف نشده اما با ویندوز 7 درست شده احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه؟؟؟ :great:

M3RS4D 50062
07-11-14, 11:17
سلام دوستان
چند روز پیش واسه یه لپتاب جی 510 ویندوز 8.1 نصب کردم کالا درایو ها درست نصب شد و کار میکرد اما امروز لپتاب کارت شبکه وای فای غیر فعال شد نه توی دیوایس مینجر بود وقتی میخواستم درایو رو نصب کنم ارور no appropriate driver to be install میده با تعویض ویندوز و نصب دوباره هم مشکل برطرف نشده اما با ویندوز 7 درست شده احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه؟؟؟ :great:

به نظرم نرم افزاریه
مودم 3G نصب کردی رو لپ تاپ ؟ ممکنه بخاطر درایور مودم باشه
یا اینکه نرم افزار خاصی نصب کردی که با درایور وایرلست مشکل دار

AMD>INTEL
07-11-14, 12:27
درایور رو از لینک زیر دانلود کنید .درایور مخصوص ویندوز 8.1
Only the registered members can see the link

mojtabak2
07-11-14, 16:36
به نظرم نرم افزاریه
مودم 3G نصب کردی رو لپ تاپ ؟ ممکنه بخاطر درایور مودم باشه
یا اینکه نرم افزار خاصی نصب کردی که با درایور وایرلست مشکل دار
نه فقط قبل از این مشکل میخواستم نسخه بکترک 5 رو نصب کنم مشکل داشت حالت بوت رو گذاشتم روی uefi که دیگه نه ویندوز بالا میومد پیغام چک مدیا میداد باش ور رفتم درست شد ویندوز بالا اومد اما وا فای غیر فعال شده ویندوز 8.1 رو دوباره نصب کردم ولی باز وای فای رو نمیشناسه ارور no appropriate driver to be install رو میده حالا ویندوز 7 درست شده نمیدونم دوباره 8.1 نصب کنم باز درایور رو پیدانکنه:1. (27):

- - - Updated - - -

درایور رو از لینک زیر دانلود کنید .درایور مخصوص ویندوز 8.1
Only the registered members can see the link

این درایو رو دانلود کردم باز مشکل داره نصب نمیشه ارور no appropriate driver to be install رو میده

M3RS4D 50062
07-11-14, 21:29
نه فقط قبل از این مشکل میخواستم نسخه بکترک 5 رو نصب کنم مشکل داشت حالت بوت رو گذاشتم روی uefi که دیگه نه ویندوز بالا میومد پیغام چک مدیا میداد باش ور رفتم درست شد ویندوز بالا اومد اما وا فای غیر فعال شده ویندوز 8.1 رو دوباره نصب کردم ولی باز وای فای رو نمیشناسه ارور no appropriate driver to be install رو میده حالا ویندوز 7 درست شده نمیدونم دوباره 8.1 نصب کنم باز درایور رو پیدانکنه:1. (27):

نصب کامل بک ترک رو میدونبن؟
با فایل سیستمی ها اشنایی دارین؟
نظرم اینکه ویندوز رو پاک کنین یه بار دیگه نصب کنید
یه بار هم همین الان با ubuntu try تست بگیرید که وای فای رو دتکت میکنه یا نه

mojtabak2
08-11-14, 16:36
نصب کامل بک ترک رو میدونبن؟
با فایل سیستمی ها اشنایی دارین؟
نظرم اینکه ویندوز رو پاک کنین یه بار دیگه نصب کنید
یه بار هم همین الان با ubuntu try تست بگیرید که وای فای رو دتکت میکنه یا نه
اره دوست عزیز مشکل از دیسک بکترک بود با کالی لینوکس مشکل نداره فکر کنم نرافزاری باشی امروز باز 8.1 رو نصب میکنم ببینم چی میشه :1. (19):

STUXNET
09-11-14, 11:01
میتونه ورژن ویندوزت باشه چون اصولا ویندوز8.1 باید به صورت پیش فرض بشناسه وکارکنه چون فقط لپ تاپ های lenovo gسری این مشکل رودارن