سلام دوستان سوالی داشتم
چند وقتیه تا مودم ریست نکنم سرعت دانلود از سرور های خارج از کشور درست نمیشه!! افتضاح پایین میاد فقط سایتهای خارجی!! به محض اینکه مودمو ریست میکنم درست میشه!
آسیاتک دارم چرا اینطوری شده؟؟؟
با پشتیبانی هزار بار تماس گرفتم میگن ما نمیدونیم !!!
کسی بلده؟:great:
AMD>INTEL
04-11-14, 00:27
به پشتیبانی آسیا تک زنگ بزنید و ازشون dns رو بگیرید و دستی ست کنید .
M3RS4D 50062
04-11-14, 01:05
البته مودمتون رو یک بار ریست کنید
اگه بازم مشکل داشتین Firmware مودمتون رو اپدیت کنید
اگه بازم مشکل داشتین از پشتیبان سرویس دهندتون کمک بگیرید
البته از مطمئن شین که عت این مشکل نرم افزار یا بد افزار نباشه!!!!
من خودم وقتی موبایلم رو به wifi وصل میکنم هر دستگهایی که از wifi داره نت میگییره ,لیمیت میشه!!!!
گوشیم Nokia E52 هستش ,میرم دانشگاه وصل که میشم به wifi دانشگاه ,همه نتشون میپره!!!! یعنی پادشاهی میکنم . . . :Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
mehdi_802
04-11-14, 04:23
به پشتیبانی آسیا تک زنگ بزنید و ازشون dns رو بگیرید و دستی ست کنید .
ممنون
ولی dns هم گرفتم ازشون ست کردم بازم فرقی نداشت چون خروجی اینترنت مودم تا ریست نکنی سرعت محدود آسیاتک رو میده!! گفتم چند هفته ایه اینجوری شده
بازم ممنون از پاسخ دوستان:love:
mehdi_802
04-11-14, 04:25
البته مودمتون رو یک بار ریست کنید
اگه بازم مشکل داشتین Firmware مودمتون رو اپدیت کنید
اگه بازم مشکل داشتین از پشتیبان سرویس دهندتون کمک بگیرید
البته از مطمئن شین که عت این مشکل نرم افزار یا بد افزار نباشه!!!!
من خودم وقتی موبایلم رو به wifi وصل میکنم هر دستگهایی که از wifi داره نت میگییره ,لیمیت میشه!!!!
گوشیم Nokia E52 هستش ,میرم دانشگاه وصل که میشم به wifi دانشگاه ,همه نتشون میپره!!!! یعنی پادشاهی میکنم . . . :Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1)::Love-ssa~! (1):
همه این کارا رو هم انجام دادم باز با سایتهایی که سرور خارج از ایران دارن ریست میخواد!
مرسی:great:
M3RS4D 50062
04-11-14, 13:23
دو تا مورد دیگه هم هست:
1.اگه مودمت wireless هست با یه لپ تاپ دیگه ازش دانلود کن ببین اونم همینطوریه ؟ یا اگه ADSL هست با کابل LAN
2.مودمت رو عوض کن و با مودم جدید رو سیستمت تست بگیر و همچنین مودم خودت رو با یه سیستم دیگه تست بگیر
موفق باشی:great:
AMD>INTEL
04-11-14, 13:35
الان دقیقا چه سرویسی از آسیا تک گرفتی . مورد شما مثل این هست که داری از اینترانت استفاده میکنی .
mehdi_802
05-11-14, 21:49
دو تا مورد دیگه هم هست:
1.اگه مودمت wireless هست با یه لپ تاپ دیگه ازش دانلود کن ببین اونم همینطوریه ؟ یا اگه ADSL هست با کابل LAN
2.مودمت رو عوض کن و با مودم جدید رو سیستمت تست بگیر و همچنین مودم خودت رو با یه سیستم دیگه تست بگیر
موفق باشی:great:
این دو مورد رو هم با مودم های مختلف تست کردم اونا هم همینطور بودن تا ریست میشد به سرعت عادی سرویس در ساعت غیر رایگان بر می گشت، من فکر میکنم مشکل از سمت سرور آسیاتک باشه چون قبلا ها اینجوری نبود:1. (31):بهشون بار ها مطرح کردم اصلا نمی فهمن ما چی میگیم، شاید هم خودشون میزنن به کوچه علی چپ:whistle:
ممنون از شما
mehdi_802
05-11-14, 21:57
الان دقیقا چه سرویسی از آسیا تک گرفتی . مورد شما مثل این هست که داری از اینترانت استفاده میکنی .
خیلی ساله سرویس محدود شبانه رایگان از آسیاتک دارم الان حامی فعاله برام، یه حدس دیگه میزنم اینه که دارن رو پروژه اینترنت ملی آی پی ها رو تفکیک میکنن که پهنای باند داخل عالیه، ولی این مشکل روی سایتهای خارج پیش میاد:1. (18):
AMD>INTEL
05-11-14, 22:00
خیلی ساله سرویس محدود شبانه رایگان از آسیاتک دارم الان حامی فعاله برام، یه حدس دیگه میزنم اینه که دارن رو پروژه اینترنت ملی آی پی ها رو تفکیک میکنن که پهنای باند داخل عالیه، ولی این مشکل روی سایتهای خارج پیش میاد:1. (18):
ماه پیش هم چند روز من هم مشکل dns داشتم . بعد از چند روز بهتر شد . به احتمال زیاد دارن یک کارایی میکنند . سرعت هم واقعا افت دارد ولی قیمت ها همینطوری بالا میره .
مهدی بهادرفر
05-11-14, 22:10
ماله منم بعضی مواقع برای سایت های خارجی اذیت می کنه اما سایتای داخلو مثل فشنگ باز می کنه
این چیزا دیگه برامون عادی شده
M3RS4D 50062
05-11-14, 22:41
البنه من یه چیزی رو بگم برای همه
Cach و History موروگراتون هم بعضی وقتا که سنگین میشن باعثه این مشکلات میشن