PDA

مشاهده نسخه کامل : >> مشکل باتری لپ تاپ <<

YosefFaraji
03-11-14, 19:19
سلام.من یه لپ تاپ Lenovo SL400دارم که باتریش خیلی ضعیف شده و در حد 10 دقیقه نگه میداره.قبلنا حدود یه ساعت نگه میداشت.آیا راهی هست که بشه همین باتری رو یجوری احیا کرد؟فعلا پول ندارم برای تعویض باتری
تو اینترنت یه روش هایی رو خوندم در مورد تو فریزر گذاشتن باتری.آیا این روشها جواب میده؟و اگه جواب میده مراحل کار رو بگید.ممنون
تو برنامه HW Monitor وقتی باتری 100درصد شارژ داشته باشه مینویسه 4800mWh ولی بالاترش نوشته Designed Capacity 51000mWh یعنی یه جورایی وقتی باتری شارژ میشه کل باتری پر نمیشه و یه قسمت هاییش غیر فعاله.اگه کسی میتونه کمک منه ممنون میشم راهنمایی کنه.شات از Battery Careهم گرفتم شاید به درد بخوره

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
03-11-14, 19:21
سلام.من یه لپ تاپ Lenovo SL400دارم که باتریش خیلی ضعیف شده و در حد 10 دقیقه نگه میداره.قبلنا حدود یه ساعت نگه میداشت.آیا راهی هست که بشه همین باتری رو یجوری احیا کرد؟فعلا پول ندارم برای تعویض باتری
تو اینترنت یه روش هایی رو خوندم در مورد تو فریزر گذاشتن باتری.آیا این روشها جواب میده؟و اگه جواب میده مراحل کار رو بگید.ممنون
تو برنامه HW Monitor وقتی باتری 100درصد شارژ داشته باشه مینویسه 4800mWh ولی بالاترش نوشته Designed Capacity 51000mWh یعنی یه جورایی وقتی باتری شارژ میشه کل باتری پر نمیشه و یه قسمت هاییش غیر فعاله.اگه کسی میتونه کمک منه ممنون میشم راهنمایی کنه.شات از Battery Careهم گرفتم شاید به درد بخوره

Only the registered members can see the link

فریز کردن که علمی نیست . تنها راهش تعویض سلول هست . که اول باید بتونید تمیز روکش باطری رو باز کنید و بعد سلول ها رو عوض کنید .

YosefFaraji
03-11-14, 19:34
فریز کردن که علمی نیست . تنها راهش تعویض سلول هست . که اول باید بتونید تمیز روکش باطری رو باز کنید و بعد سلول ها رو عوض کنید .
من فقط یه روشی میخوام که باتری یکم بهتر بشه.نمیخوام مثل روز اول بشه.باید سلول ها مخصوص همون باتری باشه؟

AMD>INTEL
03-11-14, 19:36
من فقط یه روشی میخوام که باتری یکم بهتر بشه.نمیخوام مثل روز اول بشه.باید سلول ها مخصوص همون باتری باشه؟

سلول ها وقتی قابلیت شارژ پذیریشون از دست میره باطری نمیتونه درست کار کنه . سلولها باید مشابه باشند

YosefFaraji
03-11-14, 19:45
سلول ها وقتی قابلیت شارژ پذیریشون از دست میره باطری نمیتونه درست کار کنه . سلولها باید مشابه باشند
تو بعضی از سایتا روش فریز کردن رو پیشنهاد کردن و گفتن باتری 1الی 2ساعت شارژنگه میداره بعد فریز.15ساعت تو فریزر باشه و بعد اون 4 5 شارژ و خالی بشه.به نظرتون اینکارو انجام بدم؟

AMD>INTEL
03-11-14, 19:49
تو بعضی از سایتا روش فریز کردن رو پیشنهاد کردن و گفتن باتری 1الی 2ساعت شارژنگه میداره بعد فریز.15ساعت تو فریزر باشه و بعد اون 4 5 شارژ و خالی بشه.به نظرتون اینکارو انجام بدم؟

ممکنه معایب هم داشته باشه . هر چقدر هم شما باطری رو عایق کنید . احتمال جذب رطوبت هم هست . به خاطر همین پیشنهاد نمیکنم .

YosefFaraji
03-11-14, 19:52
ممکنه معایب هم داشته باشه . هر چقدر هم شما باطری رو عایق کنید . احتمال جذب رطوبت هم هست . به خاطر همین پیشنهاد نمیکنم .
ممنون داداش از راهنماییتون.قیمت باتریشو نمیدونید؟

AMD>INTEL
03-11-14, 20:01
ممنون داداش از راهنماییتون.قیمت باتریشو نمیدونید؟

حدود 90 تا 100 تومن .

nima.maleki
28-11-14, 12:21
سلام و درود خدمت شما.من یه لپ تاپ DEEL 3521 INSPIRON15رو به مدت یک ساله که خریدم و در موارد خیلی اندک از باطریش استفاده میکنم و بیشتر به طور مستقیم به اداپتور وصله.ولی برای اینکه باطری خراب نشه هر یک هفته یکبار به لپ تاپ وصلش میکنم و یک ساعت از باطری استفاده میکنم و دوباره از لپ تاپ جداش میکنم.اما دیشب با یه مشکل مواجه شدم وقتی باطری رو به لپ تاپ وصل کردم و سیستم رو روشن کردم همه چیز تا بالا اومدن صفحه ی WELCOMEویندوز مثل همیشه عادی بود ولی وقتی دسکتاپ بالا اومد با تصاویر در هم ریخته و با رنگ های غیر طبیعی مواجه شدم که این حالت حدود 15 ثانیه بعد بر طرف شد و دسکتاپ به حالت معمولیش برگشت.چندین بار لپ تاپ رو ریستارت کردم ولی باز همون حالت سر جاش بود.ولی وقتی اداپتورو به باطری وصل میکنم یا لپ تاپو بدون باطری با اداپتور روشن میکنم این حالت از بین میره.///خواهش میکنم کمکم کنید خیلی از این وضع ناراحتم.ایا مشکل از باطریه یا از سخت افزار لپ تاپه؟خواهش میکنم زود بهم پاسخ بدید.با تشکر فراوان:11()::11()::11()::11()::11()::11():

YosefFaraji
28-11-14, 14:31
سلام و درود خدمت شما.من یه لپ تاپ DEEL 3521 INSPIRON15رو به مدت یک ساله که خریدم و در موارد خیلی اندک از باطریش استفاده میکنم و بیشتر به طور مستقیم به اداپتور وصله.ولی برای اینکه باطری خراب نشه هر یک هفته یکبار به لپ تاپ وصلش میکنم و یک ساعت از باطری استفاده میکنم و دوباره از لپ تاپ جداش میکنم.اما دیشب با یه مشکل مواجه شدم وقتی باطری رو به لپ تاپ وصل کردم و سیستم رو روشن کردم همه چیز تا بالا اومدن صفحه ی WELCOMEویندوز مثل همیشه عادی بود ولی وقتی دسکتاپ بالا اومد باتصاویر در هم ریخته و با رنگ های غیر طبیعی مواجه شدم که این حالت حدود 15 ثانیه بعد بر طرف شد و دسکتاپ به حالت معمولیش برگشت.چندین بار لپ تاپ رو ریستارت کردم ولی باز همون حالت سر جاش بود.ولی وقتی اداپتورو به باطری وصل میکنم یا لپ تاپو بدون باطری با اداپتور روشن میکنم این حالت از بین میره.///خواهش میکنم کمکم کنید خیلی از این وضع ناراحتم.ایا مشکل از باطریه یا از سخت افزار لپ تاپه؟خواهش میکنم زود بهم پاسخ بدید.با تشکر فراوان:11()::11()::11()::11()::11()::11():
سلام.احتمال داره باتری خراب شده باشه و ولتاژ کمتری بده به قطعات که احتمال سوختن قطعات هست.البته آقا امید (Only the registered members can see the link) جواب بدن بهتره.ایشون تجربه بیشتری دارن

AMD>INTEL
28-11-14, 16:02
بعید میدونم این بهم ریختن تصویر از باطری باشه . احتمال زیاد برمیگرده به قسمت تغذیه لپتاپ . که باید تست بشه . اینطوری خیلی سخته نظر دادن .شما بایوس رو از سایت دل بگیرید و اپدیت کنید .