PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل سویچ بین حالت ac mode و battery mode در لپ تاپ asus n55sl

ariax77
31-10-14, 01:24
سلام. من یه لپ تاپ asus n55sl دارم.
چند وقتیه بعضی وقتا با یه مشکل عجیب تو لپ تاپم مواجه میشم
و اون اینه که بعضی وقتا (مخصوصا مواقعی که کار گرافیکی از لپ تاپ میکشم مثل گیم) لپ تاپ دائم بین حالت battery mode و ac mode سویچ میکنه.
امروز چند ساعتی یه بازی رو انجام دادم. حدوداً یک ساعت از بازی خارج شدم و دوباره وارد شدم. وقتی بازی به محیط گرافیکی خودش وارد شد این مشکل دوباره برام پیش اومد! در صورتی که قبل از اون مشکلی وجود نداشته بود. بعد از خارج شدن از بازی مشکل برطرف شد! برای تست این مساله بلافاصله سراغ performance test ویندوز رفتم و دیدم که وقتی داشت روی تست گرافیک لپ تاپ کار میکرد این مشکل دوباره تکرار شد و در بقیه ی تست مشکلی وجود نداشت!
البته این رو بگم بعضی مواقع بدون اینکه کار خاصی با لپ تاپ انجام بدم هم این مشکل پیش اومده برام!
دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟!!

AMD>INTEL
31-10-14, 10:44
سلام. من یه لپ تاپ asus n55sl دارم.
چند وقتیه بعضی وقتا با یه مشکل عجیب تو لپ تاپم مواجه میشم
و اون اینه که بعضی وقتا (مخصوصا مواقعی که کار گرافیکی از لپ تاپ میکشم مثل گیم) لپ تاپ دائم بین حالت battery mode و ac mode سویچ میکنه.
امروز چند ساعتی یه بازی رو انجام دادم. حدوداً یک ساعت از بازی خارج شدم و دوباره وارد شدم. وقتی بازی به محیط گرافیکی خودش وارد شد این مشکل دوباره برام پیش اومد! در صورتی که قبل از اون مشکلی وجود نداشته بود. بعد از خارج شدن از بازی مشکل برطرف شد! برای تست این مساله بلافاصله سراغ performance test ویندوز رفتم و دیدم که وقتی داشت روی تست گرافیک لپ تاپ کار میکرد این مشکل دوباره تکرار شد و در بقیه ی تست مشکلی وجود نداشت!
البته این رو بگم بعضی مواقع بدون اینکه کار خاصی با لپ تاپ انجام بدم هم این مشکل پیش اومده برام!
دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟!!

پیشنهاد میکنم بایوس لپتاپ رو اپدیت کنید .

M3RS4D 50062
31-10-14, 11:44
اول از همه بایوس رو اپدیت کن (طبق گفته امید جان)
بعد هم درایور گرافیک و بایوس گرافیک هم ,اخرین ورژنش و بگیر و اپدیت کن

ariax77
31-10-14, 14:44
یعنی این مساله به بایوس ممکنه ربط داشته باشه؟!!!!!!!!
چند ماه پیش بایوس لپ تاپم رو از طریق برنامه ی winflash ایسوس تو ویندوز آپدیت کردم! یعنی به خاطر این ممکنه این مشکل برام پیش اومده باشه؟
ممکنه به خاطر این مشکل پیش اومده که از طریق ویندوز بایوس رو آپدیت کردم؟
بایوس کارت گرافیک رو چطوری میشه آپدیت کرد؟
درایور کارت گرافیکم همیشه آپدیته.

AMD>INTEL
31-10-14, 14:46
یعنی این مساله به بایوس ممکنه ربط داشته باشه؟!!!!!!!!
چند ماه پیش بایوس لپ تاپم رو از طریق برنامه ی winflash ایسوس تو ویندوز آپدیت کردم! یعنی به خاطر این ممکنه این مشکل برام پیش اومده باشه؟
ممکنه به خاطر این مشکل پیش اومده که از طریق ویندوز بایوس رو آپدیت کردم؟
بایوس کارت گرافیک رو چطوری میشه آپدیت کرد؟
درایور کارت گرافیکم همیشه آپدیته.

آخرین بایوس رو از سایت اسوس بگیرید . بایوس گرافیک جزئی از بایوس خود لپتاپ هست .

ariax77
31-10-14, 22:27
گفتم که. چند ماه پیش این کار رو انجام دادم و بایوس رو آپدیت کردم. آپدیت جدیدی براش نیومده.

M3RS4D 50062
31-10-14, 23:41
به نظر من مشکل بیشتر نرم افزاریه تا سخت افزار!
اگر بایوس و درایوراتون آپ هست
باید یه برنامه مخرب یا برنامه ای که با سخت افزار و یا حتی با ویندوز شما مشکل داره ,نصب کرده باشید !!!