ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید ssd ـ128 گیگ

Siamak5561
28-10-14, 23:43
سلام دوستان، قصد دارم برای نصب ویندوز یه ssd بگیرم که سرعت کلی سیستم بره بالا
اول چون بودجم زیاد نیست میخواستم 64 بگیرم ولی چندجا خوندم توی ssd هرچقدر که ظرفیت میره بالا به یه نسبتی هم سرعت میره بالا و برعکس! اول اینکه این مورد تا چه حد درسته؟؟
دوم برای خرید 128 گیگ چه پیشنهادی دارید؟ من سرعت بوت خیلی برام مهمه فکر کنم باید سرعت دسترسیش خوب باشه دیگه؟
از بین SSD Hard Transcend SSD720 - 128GB و SSD Hard ADATA SP920 - 128GB کدوم بهتره ؟ مورد بهتری هست که راحت گیر بیاد و فروشگاههای آنلاین هم داشته باشن؟

ممنون

AMD>INTEL
28-10-14, 23:46
سلام دوستان، قصد دارم برای نصب ویندوز یه ssd بگیرم که سرعت کلی سیستم بره بالا
اول چون بودجم زیاد نیست میخواستم 64 بگیرم ولی چندجا خوندم توی ssd هرچقدر که ظرفیت میره بالا به یه نسبتی هم سرعت میره بالا و برعکس! اول اینکه این مورد تا چه حد درسته؟؟
دوم برای خرید 128 گیگ چه پیشنهادی دارید؟ من سرعت بوت خیلی برام مهمه فکر کنم باید سرعت دسترسیش خوب باشه دیگه؟
از بین SSD Hard Transcend SSD720 - 128GB و SSD Hard ADATA SP920 - 128GB کدوم بهتره ؟ مورد بهتری هست که راحت گیر بیاد و فروشگاههای آنلاین هم داشته باشن؟

ممنون

دوست عزیزسرعت ssd بیشتر به نوع کنترلر اون و نوع حافظه به کار رفته در اون وابسته هست .
من نظرم روی Plextor M5 Pro 128GB هست .

Siamak5561
29-10-14, 00:03
نوع کنترلر اون و نوع حافظه به کار رفته در اون وابسته هست .
امکانش هست یه مقدار بیشتر توضبح بدین؟

خب اینکه میگن حجم های بالاتر سرعتشون بیشتره تا چه حد درسته؟
جایی سراغ دارید آنلاین داشته باشه این مدل پلکستور رو؟ چون توی شهر ما کلا ssd یافت نمیشه! :1. (28):

AMD>INTEL
29-10-14, 00:18
امکانش هست یه مقدار بیشتر توضبح بدین؟

خب اینکه میگن حجم های بالاتر سرعتشون بیشتره تا چه حد درسته؟
جایی سراغ دارید آنلاین داشته باشه این مدل پلکستور رو؟ چون توی شهر ما کلا ssd یافت نمیشه! :1. (28):

لیون کامپیوتر داره این مدل رو شاید جای دیگه هم داشته باشه .
ssd یک کنترلر دارد و یکسری حافظه . این حافظه ها همانند حافظه های دیگه سرعت های مختلف دارند .
این بررسی محصولی هست که به شما معرفی کردم
11765
Plextor M5 Pro 128GB with Xtreme Firmware SSD Review - Final Thoughts (Only the registered members can see the link)

Siamak5561
29-10-14, 00:27
ممنون
حالا اینکه میگن سرعت ssd ها توی حجم های پایین افت میکنه، تا چه حد صحیحه ؟ چون من 64 گیگ یا حتی 32 هم کاملا کافیمه ولی به همون دلیل که عرض کردم میخوام 120 بردارم.
راستی یه سوال اماتوری :wink: کابل ساتا 2 های معمولی رو برای ساتا 3 هم میشه استفاده کرد یا کابلش فرق میکنه؟

AMD>INTEL
29-10-14, 00:32
ممنون
حالا اینکه میگن سرعت ssd ها توی حجم های پایین افت میکنه، تا چه حد صحیحه ؟ چون من 64 گیگ یا حتی 32 هم کاملا کافیمه ولی به همون دلیل که عرض کردم میخوام 120 بردارم.
راستی یه سوال اماتوری :wink: کابل ساتا 2 های معمولی رو برای ساتا 3 هم میشه استفاده کرد یا کابلش فرق میکنه؟

چنین چیزی زیاد علمی نیست . چون کنترلر همون هست فقط مقدار حافظه کمتر هست .
میشه استفاده کرد ولی سرعت همان ساتا 2 میشود .

Siamak5561
29-10-14, 00:49
چنین چیزی زیاد علمی نیست . چون کنترلر همون هست فقط مقدار حافظه کمتر هست .
نمیدونم والا آخه یه چندجایی دیده بودم! برا همین شک دارم.

حالا غیر از این مدل پلکستور از مدل های دیگه چی پیشنهاد میدین؟ نظرتون در مورد adata sx900 یا ترنسند ssd370 چیه؟

AMD>INTEL
29-10-14, 00:52
نمیدونم والا آخه یه چندجایی دیده بودم! برا همین شک دارم.

حالا غیر از این مدل پلکستور از مدل های دیگه چی پیشنهاد میدین؟ نظرتون در مورد adata sx900 یا ترنسند ssd370 چیه؟

اگر هر دو ظرفیت از یک برند و یک مدل باشند اختلاف سرعت عموما ندارند .
ترنسند نه مشکلات فریم ویر و کندی با یکسری از بردها دارد .
adata هم خوبه .

Siamak5561
29-10-14, 01:03
شرمنده داداش اینهمه سوال میپرسم، اونوقت کابل ساتا 3 توی خود پک درایو هست یا جداگونه باید بخریم، چون من جایی برای خرید ندیدم!

AMD>INTEL
29-10-14, 01:12
شرمنده داداش اینهمه سوال میپرسم، اونوقت کابل ساتا 3 توی خود پک درایو هست یا جداگونه باید بخریم، چون من جایی برای خرید ندیدم!
خیر تو باکس ssd کابل ساتا نیست .
تو جعبه مادربرد شما باید باشه . اگر از ساتا 3 پشتیبانی میکند .

Siamak5561
30-10-14, 00:29
آقا دوباره مزاحم شدم :1. (23):
این کابلهای ساتا 3 رو جایی آنلاین سراغ دارید؟

AMD>INTEL
30-10-14, 00:33
آقا دوباره مزاحم شدم :1. (23):
این کابلهای ساتا 3 رو جایی آنلاین سراغ دارید؟

کابل جدا خیر . اگر تهران هستی یا کسی تو تهران داری میتونم بدستت برسونم .