PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل هارد لپ تاپ Asus N550JK

Michael372
22-10-14, 20:05
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده داشتم یک پارتیشن اظافه میکردم که کامپیوتر هنگ کرد.
این هم بگم وقتی شما داخل دیسک منیج میروید به صورت پیش فرض تمام پارتیشن ها به رنگ ابی و فضای خالی به رنگ مشکی است ولی بعد از هنگ کردن موقع اظافه کردن پارتیشن رنگ ها به قهوه ای تغیر کرد
وقتی رست کردم فقط بوت لودر وینوز میاد بعدش همون جا میمونه
میخوام ویندوز نصب کنم ولی هیچ پارتیشنی نمیبینم
مشکل رو چطور حل کنم ممنون

AMD>INTEL
22-10-14, 20:12
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده داشتم یک پارتیشن اظافه میکردم که کامپیوتر هنگ کرد.
این هم بگم وقتی شما داخل دیسک منیج میروید به صورت پیش فرض تمام پارتیشن ها به رنگ ابی و فضای خالی به رنگ مشکی است ولی بعد از هنگ کردن موقع اظافه کردن پارتیشن رنگ ها به قهوه ای تغیر کرد
وقتی رست کردم فقط بوت لودر وینوز میاد بعدش همون جا میمونه
میخوام ویندوز نصب کنم ولی هیچ پارتیشنی نمیبینم
مشکل رو چطور حل کنم ممنون

باید با سیدی بوت acronis disc director پارتشین بندی کنید .یا پارتشین ها رو ترمیم کنید .

Michael372
23-10-14, 15:26
سلام یعنی مشکل حادی نیست درست میشه ؟
نیاز به تعویض هارد نیست
اخه لپ تاب رو برم گارانتی خیلی دارن اذیت میکنن دو هفته شد هنوز بررسی نکردن یعنی برم ازشون بگیرم خودم درست کنم؟

Reza Eshraghi
23-10-14, 15:30
نیاز به تعویض هارد نیست
اخه لپ تاب رو برم گارانتی خیلی دارن اذیت میکنن دو هفته شد هنوز بررسی نکردن یعنی برم ازشون بگیرم خودم درست کنم؟

تک پارتیشنه هست هاردتون ؟ پارتیشن جدید درست کردید و فقط اون اینجوری شده ؟ اطلاعات مهم هم دارید ؟
فرمتش رو بررسی کنید RAW نشده ؟ یا Unallocate ؟

AMD>INTEL
23-10-14, 16:00
نیاز به تعویض هارد نیست

اگر گارانتی بگذارید باشه .

Michael372
23-10-14, 21:46
سلام اطلاعات که دارم خیلی هم لازم دارم.
نتونستم ببینم RAW شده یا Unlocate .
خیر دو پارتیشن بود داشتم یکی دیگه درست میکردم اینجوری شد.

خیر همه پارتیشن ها اینجوری شد حتی C
.
اخه گارانتی ویستا هست .تعریف خوبی نشنیدم ازش می خواستم بخرم خیلی گشتم ولی غیر از ویستا گارانتی دیگه ای متاسفانه پیدا نکردم.

AMD>INTEL
23-10-14, 21:56
سلام اطلاعات که دارم خیلی هم لازم دارم.
نتونستم ببینم RAW شده یا Unlocate .
خیر دو پارتیشن بود داشتم یکی دیگه درست میکردم اینجوری شد.

خیر همه پارتیشن ها اینجوری شد حتی C
.
اخه گارانتی ویستا هست .تعریف خوبی نشنیدم ازش می خواستم بخرم خیلی گشتم ولی غیر از ویستا گارانتی دیگه ای متاسفانه پیدا نکردم.

اگر تو برگه چیزی ننوشته باشید و لپتاپ شما تخصیص شده باشه به تکنسین . اولین کاری که میکنه هارد رو پارتشین بندی و ویندوز نصب میکنه .

Michael372
24-10-14, 13:26
نه دیگه گفت مشکل چیه نوشتم هارد مشکل داره ویندوز بالا نمیاد اطلاعات بیشتر بدم بدتره همین جوری دنبال بهونه اند گارانتی رو بپیچونن

AMD>INTEL
24-10-14, 14:14
نه دیگه گفت مشکل چیه نوشتم هارد مشکل داره ویندوز بالا نمیاد اطلاعات بیشتر بدم بدتره همین جوری دنبال بهونه اند گارانتی رو بپیچونن

اون مشکل نرم افزاری رو تشخیص بدهند . هزینه ازتون مگیرند . چون فقط قطعات شامل گارانتی هست .

Michael372
25-10-14, 00:15
پ در این صورت بگیرم بهتره.
چون فکرکنم هزینه کمتر از 20تومن نگیرن :)
اگه بگید با بوت دیسک صد درصد درست میشه همین فردا میرم میگیرم خودم درست کنم چون اشغال ترین گارانتی تو ایرانه هیچ وقت قصد تعویض هارد تو ذهنشون نمیاد تازه گرون تر هم حساب میکنن
خلاصه بنده به شما اعتماد دارم

AMD>INTEL
25-10-14, 00:24
پ در این صورت بگیرم بهتره.
چون فکرکنم هزینه کمتر از 20تومن نگیرن :)
اگه بگید با بوت دیسک صد درصد درست میشه همین فردا میرم میگیرم خودم درست کنم چون اشغال ترین گارانتی تو ایرانه هیچ وقت قصد تعویض هارد تو ذهنشون نمیاد تازه گرون تر هم حساب میکنن
خلاصه بنده به شما اعتماد دارم
من طبق صحبت های شما میتونم اظهار نظر کنم . اگر هارد به مشکل نخورده باشه با بوت امکان درست شدنش هست .