amirpcmax
20-10-14, 20:46
سلام
ایندفعه متوجه شدم که یه مشکل اساسی توی کامپیوترم وجود داره.<br />
به شکل زیر که با برنامه ی Performance Test 8.0 تست کردم،توجه کنید:</b><br />
<br />
<br />
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)<br />
<br />
<br />
<b>می بینید که تقریبا همه ی قطعات کمتر از حد معمول کار میکنند.<br />
نکته ای که توجهم رو بیشتر از بقیه جلب کرد،پردازنده بود،چون پردازنده ی من AMD-FX 9370 هست ولی از AMD-FX 8150 که چند مدل پایین تر از پردازنده ی من هست ضعیف تر عمل کرده.<br />
طبیعتا حداقل باید توی تست CPU از همه بیشتر میشدم ولی می بینید که اینطور نشد.<br />
نکته ی دیگه کارت گرافیکم هست که توی تست دو بعدی خیلی خوب عمل کرده ولی در تست سه بعدی افتضاحه!<br />
مشخصه که یه چیزی غیر معمول هست،نمیدونم چه عاملی باعث شده تا این اتفاق بیوفته.<br />
من قبلا هم وقتی با کامپیوتر های دیگران کار میکردم و میدیدم که سرعتشون بهتر از منه،به اینکه یه چیزی از اساس مشکل داره،مشکوک شده بودم ولی الان دیگه مطمئنم.<br />
خب حالا سوال اینه که مشکل از چیه؟...پاور،کیس،هارد؟</b><br/>
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
ایندفعه متوجه شدم که یه مشکل اساسی توی کامپیوترم وجود داره.<br />
به شکل زیر که با برنامه ی Performance Test 8.0 تست کردم،توجه کنید:</b><br />
<br />
<br />
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)<br />
<br />
<br />
<b>می بینید که تقریبا همه ی قطعات کمتر از حد معمول کار میکنند.<br />
نکته ای که توجهم رو بیشتر از بقیه جلب کرد،پردازنده بود،چون پردازنده ی من AMD-FX 9370 هست ولی از AMD-FX 8150 که چند مدل پایین تر از پردازنده ی من هست ضعیف تر عمل کرده.<br />
طبیعتا حداقل باید توی تست CPU از همه بیشتر میشدم ولی می بینید که اینطور نشد.<br />
نکته ی دیگه کارت گرافیکم هست که توی تست دو بعدی خیلی خوب عمل کرده ولی در تست سه بعدی افتضاحه!<br />
مشخصه که یه چیزی غیر معمول هست،نمیدونم چه عاملی باعث شده تا این اتفاق بیوفته.<br />
من قبلا هم وقتی با کامپیوتر های دیگران کار میکردم و میدیدم که سرعتشون بهتر از منه،به اینکه یه چیزی از اساس مشکل داره،مشکوک شده بودم ولی الان دیگه مطمئنم.<br />
خب حالا سوال اینه که مشکل از چیه؟...پاور،کیس،هارد؟</b><br/>
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk