PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل کلی سیستم با توجه به قطعات

amirpcmax
20-10-14, 20:46
سلام
ایندفعه متوجه شدم که یه مشکل اساسی توی کامپیوترم وجود داره.<br />
به شکل زیر که با برنامه ی Performance Test 8.0 تست کردم،توجه کنید:</b><br />
<br />
<br />
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)<br />
<br />
<br />
<b>می بینید که تقریبا همه ی قطعات کمتر از حد معمول کار میکنند.<br />
نکته ای که توجهم رو بیشتر از بقیه جلب کرد،پردازنده بود،چون پردازنده ی من AMD-FX 9370 هست ولی از AMD-FX 8150 که چند مدل پایین تر از پردازنده ی من هست ضعیف تر عمل کرده.<br />
طبیعتا حداقل باید توی تست CPU از همه بیشتر میشدم ولی می بینید که اینطور نشد.<br />
نکته ی دیگه کارت گرافیکم هست که توی تست دو بعدی خیلی خوب عمل کرده ولی در تست سه بعدی افتضاحه!<br />
مشخصه که یه چیزی غیر معمول هست،نمیدونم چه عاملی باعث شده تا این اتفاق بیوفته.<br />
من قبلا هم وقتی با کامپیوتر های دیگران کار میکردم و میدیدم که سرعتشون بهتر از منه،به اینکه یه چیزی از اساس مشکل داره،مشکوک شده بودم ولی الان دیگه مطمئنم.<br />
خب حالا سوال اینه که مشکل از چیه؟...پاور،کیس،هارد؟</b><br/>

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

AMD>INTEL
20-10-14, 20:58
سلام
ایندفعه متوجه شدم که یه مشکل اساسی توی کامپیوترم وجود داره.<br />
به شکل زیر که با برنامه ی Performance Test 8.0 تست کردم،توجه کنید:</b><br />
<br />
<br />
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)<br />
<br />
<br />
<b>می بینید که تقریبا همه ی قطعات کمتر از حد معمول کار میکنند.<br />
نکته ای که توجهم رو بیشتر از بقیه جلب کرد،پردازنده بود،چون پردازنده ی من AMD-FX 9370 هست ولی از AMD-FX 8150 که چند مدل پایین تر از پردازنده ی من هست ضعیف تر عمل کرده.<br />
طبیعتا حداقل باید توی تست CPU از همه بیشتر میشدم ولی می بینید که اینطور نشد.<br />
نکته ی دیگه کارت گرافیکم هست که توی تست دو بعدی خیلی خوب عمل کرده ولی در تست سه بعدی افتضاحه!<br />
مشخصه که یه چیزی غیر معمول هست،نمیدونم چه عاملی باعث شده تا این اتفاق بیوفته.<br />
من قبلا هم وقتی با کامپیوتر های دیگران کار میکردم و میدیدم که سرعتشون بهتر از منه،به اینکه یه چیزی از اساس مشکل داره،مشکوک شده بودم ولی الان دیگه مطمئنم.<br />
خب حالا سوال اینه که مشکل از چیه؟...پاور،کیس،هارد؟</b><br/>

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

مشخصات دقیق قطعات به همراه پاور سیستم.گرافیک 5450 مشخصه که نباید برای 3d کارائی قابل قبولی نداشته باشه .چون یک گرافیک low end برای سه یا چهار سال پیشه .

nima_hl
21-10-14, 04:31
سلام

پردازنده های بولدوزر یک پاشنه آشیل دارند که اون هم دمای بسیار بالای این سری است

بر روی پردازنده شما باید یدونه ناکوتای d15 یا یک واتر کولینگ 2 فن نسب باشه تا بتونید از تمام توان پردازنده استفاده کنید ( حداقل هزینه برای فن چیزی خدود 350 هزار تومان میباشد )

اگر نخواهید از فنهای حرفه ای استفاده کنید باید پردازنده آندر ولتاژ و در صورت لزوم آندر کلاک بشه

پردازنده 9370 در واقع چیزی بجز یک پردازنده 8320 آور کلاک شده توسط شرکت سازنده اون هم به صورت کاملا ناشیانه نیست ( معمولا با ولتاژهای پائین تر از دیفالت بهتر عمل میکند )

در مورد گرافیک کارت هم امید گرامی کاملا درست فرمودند

اما مسئله بعدی در مورد سیستم شما استفاده از رم 2 گیگ است که مسلما برای کارهای امروزی حجم کمی دارد و به دلیل سینگل چنل بودن سرعت پائین

پس کارهائی که شما برای افزایش سرعت سیستمتون باید انجام دهید اینها هستند

اگر فن پردازنده حرفه ای ندارید حتما یدونه خوبش را تهیه کنید

ولتاژهای دیفالت پردازنده را پله پله کم کنید و تست استابلیتی بگیرید

یک گرافیک کارت با قدرت مناسب تهیه کنید

رم سیستمتون را دوال چنل کنید