امروز لپ تاپ رو باز کردم که سرویس دوره ای کنم و حالا در مورد خمیر سیلیکون cpu و گرافیک از شما سؤالی داشتم:
با توجه به اینکه بنده حدود 2.5 سال هست این نوت بوک رو دارم و تا حالا سرویس نشده بود به نظر شما نیازی به تعویض خمیر اصلی اون با خمیر جدید هست؟(نکته دیگه جایی که بنده زندگی می کنم مارک های معروف خمیر مثل کولر مستر،تونیک و ...گیر نمیاد و فقط مارک های نامعروف هست!!)
با این اوصاف با همون خمیر شرکتی ادامه بدم یا خمیر رو تعویض کنم؟
ضمنا در مورد سرویس لپ تاپ ممنون میشم هر نکته دیگه ای که لازم هست ذکر کنید:11():
با تشکر
AMD>INTEL
20-10-14, 15:07
ThermalRight Chill Factor III
رو از سایت لیون میتونید بگیرید . خمیر های معمولی فایده ندارد .
لیون کامپیوتر: فروش آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: ThermalRight Chill Factor III Thermal paste (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
20-10-14, 15:10
این هم نحوه باز کردن و ...
How to disassemble Asus N55SF to clean cooling fan | LaptopUltra.com (Only the registered members can see the link)
MiladIT
20-10-14, 15:19
تشکر از شما
به نظر شما خمیر سیلیکون تا چه مدتی می تونه کیفیت خودش رو حفظ کنه؟ (که البته درسته به مارک خمیر استفاده شده بطور مستقیم مربوطه،ولی برندی مثل ایسوس فکر نکنم از مارک های نامعتبر استفاده کنه...)
و اینکه برای تمیز کردن سطوح از خمیر قبلی شما الکل رو پیشنهاد می کنید یا تینر؟
AMD>INTEL
20-10-14, 15:24
تشکر از شما
به نظر شما خمیر سیلیکون تا چه مدتی می تونه کیفیت خودش رو حفظ کنه؟(که البته درسته به مارک خمیر استفاده شده مربوطه،ولی برندی مثل ایسوس فکر نکنم از مارک های نامعتبر استفاده کنه...)
و اینکه برای تمیز کردن سطوح از خمیر قبلی شما الکل رو پیشنهاد می کنید یا تینر؟
بستگی به گرمای ایجاد شده توسط اون قطعه دارد . حدودا 1.5 سال تا 2 سال . شرکت سازنده از خمیرهای معمولی استفاده میکنند.
با دستمال خشک تمیز میشن .
AMD>INTEL
20-10-14, 15:34
خمیر هم زیاد نزنید اندازه عدس کافیه . موقع بستن پیچ های هیت سینک به هیچ عنوان بیش از حد سفت نکنید که فشار زیادی به چیپ زیر هیت سینک بیاد .
MiladIT
20-10-14, 22:29
لطف کردید
با توجه به اینکه cpu corei7 به مراتب در حین پردازش های سنگین گرمای بیشتری از corei5 یا corei3 تولید می کنه،مدل ThermalRight که معرفی کردید جوابگوی حرارت بالای تولیدی در بازه های زمانی طولانی مدت هست و در برابر دمای بالا مقاومت داره و پس از مدت کوتاهی با این شرایط کیفیت و کارایی اولیه خودش رو از دست نمیده؟؟
با توجه به موارد ذکر شده نظر شما و سایر دوستان در مورد این 4 برند دیگه چی هست؟؟؟
CoolerMaster
Zalman
Tuniq
Noctua
AMD>INTEL
20-10-14, 22:31
:11():
با توجه به اینکه cpu corei7 به مراتب در حین پردازش های سنگین گرمای بیشتری از corei5 یا corei3 تولید می کنه،مدل ThermalRight که معرفی کردید جوابگوی حرارت بالای تولیدی در بازه های زمانی طولانی مدت هست و در برابر دمای بالا مقاومت داره و پس از مدت کوتاهی با این شرایط کیفیت و کارایی اولیه خودش رو از دست نمیده؟؟
با توجه به موارد ذکر شده نظر شما و سایر دوستان در مورد این 4 برند دیگه چی هست؟؟؟
CoolerMaster
Zalman
Tuniq
Noctua
این شرکت ها تولیدات مختلفی دارند . تو ایران شاید نتونید خیلی از برندها خمیر سیلیکون رو پیدا کنید . خمیری که معرفی کردم کیفیت خوبی دارد .
MiladIT
20-10-14, 23:54
ببخشید اینقده سؤال می پرسم:give_rose:
کارایی پد سیلیکون در انتقال حرارت چقدر هست؟؟میشیه کمی در مورد جنس و مشخصات اون هم توضیح بدید؟؟
و اینکه از کجا میشه فهمید هیت سینک لپ تاپ و مخصوصا لوله های انتقال حرارتی اون هنوز سالم هستند و آسیب ندیده اند؟؟:11():
AMD>INTEL
21-10-14, 00:17
ببخشید اینقده سؤال می پرسم:give_rose:
کارایی پد سیلیکون در انتقال حرارت چقدر هست؟؟میشیه کمی در مورد جنس و مشخصات اون هم توضیح بدید؟؟
و اینکه از کجا میشه فهمید هیت سینک لپ تاپ و مخصوصا لوله های انتقال حرارتی اون هنوز سالم هستند و آسیب ندیده اند؟؟:11():
پد سیلیکون مثل خمیر سیلیکون هست . فقط بصورت ورقه ای هست .هیت سینک دلیلی نداره آسیب ببینه . فقط باید فن متصل به هیت سینک بدرستی کار کنه .
nima_hl
21-10-14, 05:07
با سلام خدمت دوستان
امروز لپ تاپ رو باز کردم که سرویس دوره ای کنم و حالا در مورد خمیر سیلیکون cpu و گرافیک از شما سؤالی داشتم:
با توجه به اینکه بنده حدود 2.5 سال هست این نوت بوک رو دارم و تا حالا سرویس نشده بود به نظر شما نیازی به تعویض خمیر اصلی اون با خمیر جدید هست؟(نکته دیگه جایی که بنده زندگی می کنم مارک های معروف خمیر مثل کولر مستر،تونیک و ...گیر نمیاد و فقط مارک های نامعروف هست!!)
با این اوصاف با همون خمیر شرکتی ادامه بدم یا خمیر رو تعویض کنم؟
ضمنا در مورد سرویس لپ تاپ ممنون میشم هر نکته دیگه ای که لازم هست ذکر کنید:11():
با تشکر
سلام بر میلاد گرامی
معمولا خمیر سیلیکون اگر مشکلی داشته باشه با گرم شدن قطعه ( پردازنده یا گرافیک ) و بالا رفتن بیمورد سرعت فن خودش را بروز میده
خرابی خمیر سیلیکون به پارامترهای زیادی مربوط میشه که میتونه بین چند ماه تا صدها سال اتفاق بیافته
شما اگر با نوت بوکتون مشکل خاصی ندارید بیخود هزینه برای تعویض خمیر نکنید