ورود

مشاهده نسخه کامل : خریدهای سخت افزاری کاربران شهر سخت افزار

alksdj
19-10-14, 18:37
با سلام و احترام خدمت تمامی دوستان
این تاپیک رو ایجاد شد تا دوستانی که قطعه ای خرید کردن رو با ذکر قیمت و عکس قطعه ( اگر تست از قطعه هم باشه عالی هست ) اعلام کنن تا بقیه دوستان هم از نظرات دوستان استفاده کنن

قوانین ارسال پست در این تاپیک :

1- تاپیک مورد نظر فقط شامل قطعات کامپیوتر میباشد

با تشکر از مدیران شهر سخت افزار :11():

Hessam II
19-10-14, 19:11
یک عدد مانیتور Asus Ultra Wide 27" PB287Q 4K به قیمت 2,500,000 تومان خریداری شده و فوراً با قیمت 2,600,000 تومان در معرض فروش قرار گرفت. :D

(Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

alksdj
20-10-14, 03:25
این هم خرید های دیروز من

1- کارت گرافیک Sparkle calibre 8600 gts به قیمت 80 هزار تومان

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

2- کارت گرافیک MSI 5850 Twin Frozr ii به قیمت 300 هزار تومان

3- مادربورد گیگابایت X48T DQ6 یه قیمت 320 هزار تومان

alksdj
30-10-14, 13:10
خوب بعد از چند روز گشتن توی بازارهای تهران یکسری قطعه خریدم که به شرح زیر مبیاشد

1- خرید یک عدد گرافیک GTX 275 LIGHTNING با قیمت 200 هزار تومان

2- خرید یک عدد گرافیک کمیاب GIGABYTE 9800 GX2 به قیمت 200 هزار تومان

lorn
31-10-14, 12:46
خوب بعد از چند روز گشتن توی بازارهای تهران یکسری قطعه خریدم که به شرح زیر مبیاشد

1- خرید یک عدد گرافیک GTX 275 LIGHTNING با قیمت 200 هزار تومان

2- خرید یک عدد گرافیک کمیاب GIGABYTE 9800 GX2 به قیمت 200 هزار تومان

مورد 1 رو خیلی مفت خرید واقعا گرافیک خیلی خوب و نایابیه تازه با این قیمته
مبارکت باشه به هر حال

alksdj
31-10-14, 13:51
مورد 1 رو خیلی مفت خرید واقعا گرافیک خیلی خوب و نایابیه تازه با این قیمته
مبارکت باشه به هر حال
قابل شما رو نداره آقا امیر گل
امر کنی فردا براتون ارسال میکنم

alksdj
10-12-14, 23:18
این هم خرید های جدید

1- خرید کارت گرافیک GINWARD 9600 GT GOLDEN SAMPLE قیمت 80 هزار تومان

2- خرید کارت گرافیک ASUS 8800 GTS 640M با قیمت 120 هزار تومان

I M A N
11-12-14, 00:13
مهدی جون ما خریدامون به شما نمیرسه داداش . فروشی هم هستن یا نه ؟
بدجور چشمک میزنه gtx 275 :Love-ssa~! (1):

alksdj
11-12-14, 00:26
مهدی جون ما خریدامون به شما نمیرسه داداش . فروشی هم هستن یا نه ؟
بدجور چشمک میزنه gtx 275 :Love-ssa~! (1):

ایمان جان شما کارتون درسته . قابل شما رو نداره عزیز امر کنی برات میفرستم
تازه یکسری قطعات دیگه هم هست که فردا عکساشون رو بگیرم میزارم . باز هم میگم قابل شما رو نداره :11():
این قطعات خوراک OC هست انشالله اگر عمری باشه همشون رو برای تست میفرستیم زیر LN2 :love::wink:
با تشکر :give_rose::Love-ssa~! (1):

I M A N
11-12-14, 00:29
بقیش رو بزار فردا ایشالله خبر میدم خدمتت . :love:
خوش بگذره جای مارو هم خالی کن .

lorn
11-12-14, 08:29

دیروز خریداری شده 2تا 1 گیگ 2000 تایمینگ 8-8-8-26 با چیپ سامسونگ HCF0 با ولتاژ 1.9
سینگل ساید :love:

alksdj
23-04-15, 01:45
خوب این هم خرید های جدید ما که خیلی خوب بودن

1- خرید یک عدد لپ تاپ Gigabyte P34

2- خرید یک عدد لپ تاپ Gigabyte P35

SajjadKhati
23-04-15, 09:08
او
مگه لپتاپ گیگابایت هم تو بازار موجوده؟!!!!!!!!
من پس چرا نمیبینم؟!!!!!!!!!!
چی شده؟؟؟؟؟؟
از کجا خریدی؟ چقد خریدی؟
مبارکه

alksdj
23-04-15, 11:06
او
مگه لپتاپ گیگابایت هم تو بازار موجوده؟!!!!!!!!
من پس چرا نمیبینم؟!!!!!!!!!!
چی شده؟؟؟؟؟؟
از کجا خریدی؟ چقد خریدی؟
مبارکه

سلام گل پسر
آره اومده توی بازار
خودم دارم برای فروش
تازه این ها در حد آک با گارانتی هست
اگر خواستی خبر بده

alksdj
15-07-15, 01:05
با سلام خدمت تمامی دوستان
بعد از چند وقت گفتم این تاپیک رو بروز کنم تا حرکتی باشه برای بقیه دوستان که اگر قطعه ای خرید میکنن با گذاشتن عکس و قیمت آن بقیه دوستان هم استفاده کنن
خوب بریم سراغ اصل کاری

1- خرید یک عدد مادربورد Rampage iv extreme بهمراه یک عدد cpu 3960X
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
2- خرید یک عدد کیس
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

دوستان عزیز با خرید مادربورد و cpu منتظر خبرهای اورکلاک باشید. گرافیک خوب برسه دستم میرم برای تست :give_rose::lol::Love-ssa~! (1):