سلام
من یک مودم با یک روتر دارم و نت رو شیر کردم ولی یک مشکلی که دارم اینه که توی تنظیمات روتر وقتی میخوام یک رول در بخش Bandwidth Control تعریف کنم ارور میده (فقط 2 تا دیوایس رو میذاره تعریف کنم )
Only the registered members can see the link
nima_hl
20-10-14, 01:05
سلام
من یک مودم با یک روتر دارم و نت رو شیر کردم ولی یک مشکلی که دارم اینه که توی تنظیمات روتر وقتی میخوام یک رول در بخش Bandwidth Control تعریف کنم ارور میده (فقط 2 تا دیوایس رو میذاره تعریف کنم )
سلام
رولهای قبلیتون چیه ؟
رول جدید داره با رولهای قبلی تداخل میکنه
mehdimvi
20-10-14, 14:35
مشکل رول حل شده ولی یه مشکل دیگه که دارم اینه که هر بار که سیستم و مودم رو خاموش میکنم ip کامپیوتر عوض میشه (تنظیمات مودم روی bridge هست ) و رولی که برای کامپیوتر گذاشتم تغییر میکنه
nima_hl
20-10-14, 15:44
مودم یک جوری باید سیستمها را دیتیکت کنه تا بتونه رول را روی آن اعمال کنه
حالا یا باید با mac آدرس اینکار را انجام بدید یا به هر سیستم ip دستی ثابت بدید
روی مودم سیسکوی خودم راحت میتونم به جای ip از آدرس mac استفاده کنم احتمالا روی مودم شما هم باید امکان پذیر باشه
mehdimvi
20-10-14, 16:58
ممنون از حوابتون
این امولاتور روتر من هست بی زحمت یه نگاهی بندازین ببینید این قسمتی که شما گفتید کجاست
TL-WR741ND (Only the registered members can see the link)
nima_hl
20-10-14, 18:39
ممنون از حوابتون
این امولاتور روتر من هست بی زحمت یه نگاهی بندازین ببینید این قسمتی که شما گفتید کجاست
TL-WR741ND (Only the registered members can see the link)
مودمتون این امکان را نداره
mehdimvi
22-10-14, 13:41
اگه من dhcp رو از توی روتر غیر فعال کنم و به دستگاه ها (موبایل ) ip دستی بدم دیگه ip ها عوض نمیشه ؟
بعد برای کامپیوتر که از روتر با کابل شبکه به مودم وصل شده باید به مودم ip static بدم ؟
nima_hl
22-10-14, 15:14
اگه من dhcp رو از توی روتر غیر فعال کنم و به دستگاه ها (موبایل ) ip دستی بدم دیگه ip ها عوض نمیشه ؟
بعد برای کامپیوتر که از روتر با کابل شبکه به مودم وصل شده باید به مودم ip static بدم ؟
این کار را هم میتونید انجام بدید
در این حالت ip ها ثابت میمونند
همیشه روتور شماره 1 (xxx.xxx.xxx.1) را برای خودش میگیره مگر اینکه تغییرش بدید
یکم وقت بگذارید تست کنید به نتیجه میرسید
البته این مطلب را باید اضافه کنم چون بنده روتر مشابه روتر شما در اختیار ندارم صحبتهام نمیتونه کاملا دقیق باشه
قبل از اینکه زمان بگذارید و این موارد را تست کنید توی اینترنت سرچ کنید شاید راه حل راحتتر برای روتر شما وجود داشته باشه
Lord_theOne
22-10-14, 16:49
اگر DHCP را غیر فعال می کنید پشت مودم یا روترهایی که میخوای تغییر بدی برچسب بزن ایپیشون داشته باشی یا جایی یادداشت کن یادت نره
یا می تونی زمان DHCP اعتبارش رو زیاد کنی مثلا یک ماه البته کار جالبی نیست
مثلا از ای پی 1 تا 10 رنج روترهاتو بزار یک زمانی یادت رفت بتونی پیداشون کنی