درود
عزیز ما یک لپ تاپ نو ایسوس مدل 550 داریم. ویندوز 8 روش هست. بار اول که دکمه پاور رو بزنید. روشن میشه تا ارم ویندوز 8 میاد خاموش میشه. سری دوم که دکمه روشن بزنیم راحت بالا میاد و مشکل نداره .چرا این طور هست؟
AMD>INTEL
13-10-14, 22:46
درود
عزیز ما یک لپ تاپ نو ایسوس مدل 550 داریم. ویندوز 8 روش هست. بار اول که دکمه پاور رو بزنید. روشن میشه تا ارم ویندوز 8 میاد خاموش میشه. سری دوم که دکمه روشن بزنیم راحت بالا میاد و مشکل نداره .چرا این طور هست؟
پیشنهاد میکنم آخرین بایوس لپتاپ رو از سایت اسوس بگیرید و اپدیت کنید
nima_hl
14-10-14, 10:37
درود
درود
همانطور که امید جان فرمودند آخرین بایوس را روی دستگاه بریزید
اگر امکان این کار وجود ندارد تست بفرمائید که کنترلر هارد بر روی ahci تنظیم باشد
لطفا مدل دقیق دستگاه و ترجیحا لینک آن را در پست هاتون قرار بدید تا بهتر بتونیم کمک کنیم
iranch
14-10-14, 15:21
سلام
asus x550L
Avajang
14-10-14, 19:04
دوست گرامی پیرو pm خصوصی که زده بودید . همانطور که دوستان گفتند . اقدام به اپدیت بایوس به آخرین ورژن موجود در سایت اسوس نمائید .
با تشکر
iranch
17-10-14, 09:57
سلام
ویندوزش از اینها بود که ایرانی ها دست کاری کرده بودنش. رفتم یک ویندوز اصل ریختم و مشکل حل شد!
AMD>INTEL
17-10-14, 10:11
سلام
ویندوزش از اینها بود که ایرانی ها دست کاری کرده بودنش. رفتم یک ویندوز اصل ریختم و مشکل حل شد!
بایوس رو هم حتما اپدیت کنید . چون یکسری تغیرات خوب ایجاد شده است . ویندوزهای دستکاری شده مخصوصا برای لپتاپ مشکلات بیشتری ایجاد میکنند .
iranch
17-10-14, 10:12
بایوس رو هم حتما اپدیت کنید . چون یکسری تغیرات خوب ایجاد شده است . ویندوزهای دستکاری شده مخصوصا برای لپتاپ مشکلات بیشتری ایجاد میکنند .
آیا اپدیت بایوس لپ تاپ مثل همان پی سی هست ؟ یا فرق دارد؟
AMD>INTEL
17-10-14, 10:17
آیا اپدیت بایوس لپ تاپ مثل همان پی سی هست ؟ یا فرق دارد؟
آسانتره . فایل رو میگیرید . در حالی که شارژر وصله و باطری حداقل 50% داره فایل اپدیت رو اجرا میکنید . فقط آنتی ویروس و دیگه برنامه ها رو موقت غیر فعال کنید .