با سلام خدمت شما دوستان گل. من تازه عضو سایت شدم و همین اول کاری یه سوال دارم!!
راستش میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم. با ظرفیت 1 ترا . نهایت هم 280 میتونم هزینه کنم. سرعت و ضد ضربه بودن برام مهمه. سری A سیلیکون پاور رو دیدم اما به شدت گیج شدم!!
ممنون میشم راهنماییم کنین. با توجه به اینکه هاردای اکسترنال مشکلای زیادی دارن یه جور ریسکه همینجوری بری بخری!
تشکر از دوستان عزیز..
AMD>INTEL
05-10-14, 15:01
ضد ضربه بودن رو زیاد روش حساب نکن .پیشنهادم وسترن سری ultra هست .
Amir..
05-10-14, 15:06
چطور؟ آخه خیلی چیزه مهمیه.یهو با یه ضربه همه چیز از بین برن... یعنی منظورتون اینه که بازم فایده خاصی نداره؟
میشه لطف کنین لینک این هاردی رو که میگین بدین؟
ممنون
Amir..
05-10-14, 15:10
راستش خودم بین این مدلا موندم : A80 A30 A15 .
هارد های وسترن رو هم دیدم. اما تو کامنتا خیلیا گفتن که سوخته یا اطلاعاتشون پاک شده. برای همین دودل شدم.
Hessam II
05-10-14, 15:19
در کل برند وسترن دیجیتال، همواره پیشرو در صنعت تولید هارددیسک در جهان بوده و همیشه نامبر وان خواهد بود و تا زمانی که تولیدش ادامه داره، سایر برندها در سایه ی این برند قرار خواهند گرفت.
2 روز پیش هارد دیسک اکسترنال 2 ترابایتم که 1700 گیگ داخلش اطلاعات بود، از فاصله ی نیم متری افتاد بر روی سرامیک و چیزیش نشد!!
مدلش Western Digital My Passport Ultra 2TB بوده. 400 قیمت خریده. 420 قیمت فروش.
این هارد دیسک کمی خاصیت ضدضربه داره و به همین علت سرعتش نسبت به مدل المنت از همین برند، کمی کُندتر هست. اما در کل به نظرم بهترین و متعادل ترین انتخاب به شمار میره در بین هارددیسک های موجود در کشور.
M3RS4D 50062
05-10-14, 15:23
با سلام خدمت شما دوستان گل. من تازه عضو سایت شدم و همین اول کاری یه سوال دارم!!
راستش میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم. با ظرفیت 1 ترا . نهایت هم 280 میتونم هزینه کنم. سرعت و ضد ضربه بودن برام مهمه. سری A سیلیکون پاور رو دیدم اما به شدت گیج شدم!!
ممنون میشم راهنماییم کنین. با توجه به اینکه هاردای اکسترنال مشکلای زیادی دارن یه جور ریسکه همینجوری بری بخری!
تشکر از دوستان عزیز..
کاربر عزیز ,عضویتت رو تبریک میگم:give_rose:
دادا گیج شدی! , چرا ؟
سری Armor سیلیکون خوبه و دارای تست MIL-STD-810G هست.(تستی که توسط ارتش آمریکا برای بررسی سطح استحکام محصولات الکترونیکی در محیطهای خشن اجرا میشه.)
از نظر ریسک هم خوب احتمال هست دیگه, بیوفته از دستت ,ضربه بخوره ,من خودم هادم رو تو جیب پشتی شلوارم میزارم (یه بار اومدم بشینم ,نشستم دیدم انگار زیرم چیزیه بلند شدم دیدم چیزی نیست بعد فهمیدم رد دادم, هارد تو جیبم بوده حواسنم نبوده نشستم روش! )
منم یه هارد 1 ترا ADATA HD 710 داشتم ,البته هنوزم دارم یه بلاهایی سرش اومده که نگو ولی هنوز عین شیر داره کار میکنه
اومدم بزنم به USB اول کابل رو زدم به کامپیوتر بد زدم به هارد ,جرقه زد خفن ,یک بوی سوختنی هم دادم گفتم هاردم نابود شد
بعد از هزار بد بختب تونستم با انبر دست و پیچ گوشتی بهش نفوذ کنم هارد و کشیدم بیرون تست گرفتم سالم بود!!!Only the registered members can see the link
بردم پیش تعمیر کار گفت هاردت سالمه ,فقط بردی که برق و ساتا رو تبدیل به USB میکرده به فنا رفته ,قاب هارد هم که خودم نابودش کردم ,هیچی دیگه گفت یه باکس بخر 40.000 تومن توش بردی که ساتا و برق رو به USB تبدیل میکنه رو داره , برو حالش رو ببر
در ضمن هارد من ADATA HD 710 1TB بود وقتی بازش کردم ,دیدم هاردم برا SAmsung هستش ,باز با این حال الان تو کیسم بستمش ,بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه!
کلا هاد های خوب بازار هم ADATA -Silicon Power - Western Digital هستن ,همشونم خوبن و توی یسری چیزا تفاوت دارن ,ولی در مجموع تو یه سطحن.
گزینه هایی هم که میتونی تهیه کنی ایناست
Silicon Power Armor A30 External Hard Drive - 1TB : 260.000
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB : 278.000
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB : 230.000
Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB : 230.000
Silicon Power Diamond D03 Hard Drive - 1TB : 240.000
Silicon Power Stream S03 External Hard Drive - 1TB : 230.000
Silicon Power Armor A15 External Hard Drive - 1TB : 270.000
Silicon Power Armor A60 External Hard Drive - 1TB : 270.000
ولی نظرم رو این 3 تا هستش! (به ترتیب)
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive
Silicon Power Armor A60 External Hard Drive
Silicon Power Armor A30 External Hard Drive
Amir..
05-10-14, 15:23
منظورتون اینه
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB - هارد دیسک پرتابل وسترن دیجیتال مای پاسپورت الترا - 1 ترابایت (Only the registered members can see the link)
؟
راستش اول اگه نظرتونو راجع به A80 و A30 بگین ممنون میشم. اگه به نظرتون خوب نیست همین وسترن رو بگیرم. ممنون
Amir..
05-10-14, 15:30
کاربر عزیز ,عضویتت رو تبریک میگم:give_rose:
دادا گیج شدی! , چرا ؟
سری Armor سیلیکون خوبه و دارای تست MIL-STD-810G هست.(تستی که توسط ارتش آمریکا برای بررسی سطح استحکام محصولات الکترونیکی در محیطهای خشن اجرا میشه.)
از نظر ریسک هم خوب احتمال هست دیگه, بیوفته از دستت ,ضربه بخوره ,من خودم هادم رو تو جیب پشتی شلوارم میزارم (یه بار اومدم بشینم ,نشستم دیدم انگار زیرم چیزیه بلند شدم دیدم چیزی نیست بعد فهمیدم رد دادم, هارد تو جیبم بوده حواسنم نبوده نشستم روش! )
منم یه هارد 1 ترا ADATA HD 710 داشتم ,البته هنوزم دارم یه بلاهایی سرش اومده که نگو ولی هنوز عین شیر داره کار میکنه
اومدم بزنم به USB اول کابل رو زدم به کامپیوتر بد زدم به هارد ,جرقه زد خفن ,یک بوی سوختنی هم دادم گفتم هاردم نابود شد
بعد از هزار بد بختب تونستم با انبر دست و پیچ گوشتی بهش نفوذ کنم هارد و کشیدم بیرون تست گرفتم سالم بود!!!Only the registered members can see the link
بردم پیش تعمیر کار گفت هاردت سالمه ,فقط بردی که برق و ساتا رو تبدیل به USB میکرده به فنا رفته ,قاب هارد هم که خودم نابودش کردم ,هیچی دیگه گفت یه باکس بخر 40.000 تومن توش بردی که ساتا و برق رو به USB تبدیل میکنه رو داره , برو حالش رو ببر
در ضمن هارد من ADATA HD 710 1TB بود وقتی بازش کردم ,دیدم هاردم برا SAmsung هستش ,باز با این حال الان تو کیسم بستمش ,بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه!
کلا هاد های خوب بازار هم ADATA -Silicon Power - Western Digital هستن ,همشونم خوبن و توی یسری چیزا تفاوت دارن ,ولی در مجموع تو یه سطحن.
گزینه هایی هم که میتونی تهیه کنی ایناست
Silicon Power Armor A30 External Hard Drive - 1TB : 260.000
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB : 278.000
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB : 230.000
Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB : 230.000
Silicon Power Diamond D03 Hard Drive - 1TB : 240.000
Silicon Power Stream S03 External Hard Drive - 1TB : 230.000
Silicon Power Armor A15 External Hard Drive - 1TB : 270.000
Silicon Power Armor A60 External Hard Drive - 1TB : 270.000
ولی نظرم رو این 3 تا هستش! (به ترتیب)
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive
Silicon Power Armor A60 External Hard Drive
Silicon Power Armor A30 External Hard Drive
واقعا ممنونم داداش.خیلی کامل توضیح دادین. به HD710 زیاد دقت نکرده بودم!
بازم ممنونم ازت.
الان A80 A30 HD710 مد نظرمه. یه نظر نهایی بدین ممنون میشم
M3RS4D 50062
05-10-14, 15:32
منظورتون اینه
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB - هارد دیسک پرتابل وسترن دیجیتال مای پاسپورت الترا - 1 ترابایت (Only the registered members can see the link)
؟
راستش اول اگه نظرتونو راجع به A80 و A30 بگین ممنون میشم. اگه به نظرتون خوب نیست همین وسترن رو بگیرم. ممنون
A80 که کابلش خیلی کوچیکه
باز A30 بهتره ,ضربه خورشم کمتره.
از هر گوشه ایکه بافته فشار کمتری بهش میخوره
Amir..
05-10-14, 15:35
A80 که کابلش خیلی کوچیکه
باز A30 بهتره ,ضربه خورشم کمتره.
از هر گوشه ایکه بافته فشار کمتری بهش میخوره
A80 اونطور که دیدم 2تا کابل داره. یکیش بلنده
:love:
M3RS4D 50062
05-10-14, 15:36
واقعا ممنونم داداش.خیلی کامل توضیح دادین. به HD710 زیاد دقت نکرده بودم!
بازم ممنونم ازت.
الان A80 A30 HD710 مد نظرمه. یه نظر نهایی بدین ممنون میشم
اول HD 710 بعدش A30 ,اینم که میگم HD710 چون خودم خواستم باز کنم دیدم چجوری توهم کردن,اصلا تو بنداز تو آب (فقط USB روکشش رو ببند) هیچیش نمیشه!
بعدم A30 رو اگه یخورده رو روش و زیرش بیشتر کار میکردن بهتر بود ,چون من خودم دستم گرفتم یخورده که فشار دادم تا حدودی خمش داشت
Amir..
05-10-14, 15:44
پس با این حساب HD710 رو بگیرم بهتره. فقط جایی رو میشناسین داشته باشه؟ دیجی کالا نداره متاسفانه
AMD>INTEL
05-10-14, 15:48
وسترن در این زمینه مثل یک دکتر متخصص هست . سالها تولید کننده هارد دیسک بوده و هست . به نظرم من برترین تکنولوژی ساخت هارد دیسک رو دارا میباشد . که با هارد های هیتاچی و سامسونگی که تو هاردهای adata استفاده میشه .قابل مقایسه نیست . از نظر تبدیل و کنترلر usb هم پیشرفت های خوبی داشته . خیلی راحت میتونست با سخت چنین باکسی مثل adata فروشش رو بیشتر هم کند . ولی ساختار هاردها مکانیکی هست . این بیشتر حربه تبلیغاتی هست تا قابلیت .
Amir..
05-10-14, 15:50
وسترن در این زمینه مثل یک دکتر متخصص هست . سالها تولید کننده هارد دیسک بوده و هست . به نظرم من برترین تکنولوژی ساخت هارد دیسک رو دارا میباشد . که با هارد های هیتاچی و سامسونگی که تو هاردهای adata استفاده میشه .قابل مقایسه نیست . از نظر تبدیل و کنترلر usb هم پیشرفت های خوبی داشته . خیلی راحت میتونست با سخت چنین باکسی مثل adata فروشش رو بیشتر هم کند . ولی ساختار هاردها مکانیکی هست . این بیشتر حربه تبلیغاتی هست تا قابلیت .
این درسته. اما من بیشتر نگران حرف کاربرای سایتام که میگن سوخته یا اطلاعاتشون پاک شده. صحبتشم ترسناکه!!
AMD>INTEL
05-10-14, 16:21
شما بررسی خریداران سایت newegg رو بخونید . باز میل خودتون هست
M3RS4D 50062
05-10-14, 16:33
پس با این حساب HD710 رو بگیرم بهتره. فقط جایی رو میشناسین داشته باشه؟ دیجی کالا نداره متاسفانه
من خودم از پاساژ رضا گرفتم ولی پاساژ ایران هم جای خوبیه
Amir..
15-10-14, 15:41
دوستان طبق راهنمایی های شما و دوستان دیگه HD710 رو خریدم. شما برنامه ای سراغ دارین که باهاش از اطلاعات درون هارد بک آپ بگیرم؟
منون:11():
Amir..
15-10-14, 15:55
من خودم از پاساژ رضا گرفتم ولی پاساژ ایران هم جای خوبیه
دوستان طبق راهنمایی های شما و دوستان دیگه HD710 رو خریدم. شما برنامه ای سراغ دارین که باهاش از اطلاعات درون هارد بک آپ بگیرم؟
ممنون:11():
M3RS4D 50062
21-10-14, 16:51
ممنون
:11():
با این نرم میتونید از هر حافظه ای بکاب بگیرید
Only the registered members can see the link
mohammad7352
16-06-16, 13:10
این اطلاعات رو از چندین تعمیرکار هارد حرفه ای گرفتم: سیلیکون و adata اصلا هارد تولید نمیکنن! و فقط یه باکس خالی میسازن و سیلیکون میاد هارد وسترن و یا سامسونگ رو میذاره داخل باکسش ای دیتا هم که معمولا از سامسونگ استفاده میکنه بهترین برند هارد هم وسترن هست و مزخرف ترینش سامسونگ تعمیرکاره میگفت هر هاردی که برای تعمیر میاد داخلش سامسونگ هست! دلیل این که وسترن هارد هاش رو به عنوان ضد ضربه معرفی نمیکنه اینه که کاربرا نیان الکی پرتش کنن بعد بگن این که خراب شد! طبق گفته تعمیر کار هارد وسترن با وجود این که ضد ضربه نیست مقاومت بیشتری نسبت به ای دیتا یا حتی سری آرمور سیلیکون داره بنظر من همیشه باید به حرف تعمیرکار گوش داد نه فروشنده چون فروشنده فقط به فکر فروش جنس خودشه نه کیفیت محصول