blatrix
28-09-14, 10:04
با سلام خدمت همگی عزیزان
آرشیو من دارای عناوین فیلمهای برتر هست که در واقع همگی remux هستند یعنی کیفیت بلوری اوریجینال untouch رو دارند ولی در فرمت mkv. میباشند. میانگین بیت ریت فیلمها Mbps 25 است و صداها فقط به زبان انگلیسی و نیز فوق العاده (تا بیت ریت 5Mbps-6Mbps) و 6 ~ 8 کاناله میباشند (کیفیت باورنکردنی برای پخش در سینمای خانگی) و بیشتر، از کارهای دو انکودر فوق العادهی دنیا یعنی kralimarko و framestor دانلود کردم (دیگه بالاتر از اینا ویدئو در فرمت mkv. نداریم! می تونید شناسنامهی collection ارباب حلقهها که دارمشون و حجمش 176.4 GB هست رو از اینجا (Only the registered members can see the link) و بقیهی فیلمها را پس از دریافت لیست ببینید).
دریافت لیست و شناسهی فیلمها (Only the registered members can see the link)
نحوه فروش:
· فروش دیتا فقط بر روی هارد انجام میشود و هزینههای مربوطه رو میتونید آخر همین نوشتار مشاهده نمایید.
· حداقل حجم درخواستی معادل ظرفیت یک هارد 500 گیگ (حدود 460 گیگ) هست.
نحوه تحویل هارد:
· عزیزانی که ساکن شیراز هستند میتونند به صورت حضوری هارد رو تحویل بدند.
· عزیزان غیر شیرازی هم میتونند هارد رو پست کنند.
· هزینه پست هم با خریدار محترم خواهد بود.
هزینه کپی:
· هزینه کپی 500 گیگابایت 50.000 تومان میباشد. (گیگی 100 تومان)
· هزینه کپی یک ترابایت 90.000 تومان میباشد. (10% تخفیف)
· هزینه کپی برای 1.5 ترابایت 120.000 تومان میباشد. (20% تخفیف)
· هزینه کپی برای 2 ترابایت 140.000 تومان میباشد. (30% تخفیف)
شماره تماس : 09176905507
آیدی یاهو:
big_lord@ymail.com
آدرس وبلاگ:
نمونه کیفیت مثلاً برای ارباب حلقهها:
1 (Only the registered members can see the link) 2 (Only the registered members can see the link) 3 (Only the registered members can see the link)
آرشیو من دارای عناوین فیلمهای برتر هست که در واقع همگی remux هستند یعنی کیفیت بلوری اوریجینال untouch رو دارند ولی در فرمت mkv. میباشند. میانگین بیت ریت فیلمها Mbps 25 است و صداها فقط به زبان انگلیسی و نیز فوق العاده (تا بیت ریت 5Mbps-6Mbps) و 6 ~ 8 کاناله میباشند (کیفیت باورنکردنی برای پخش در سینمای خانگی) و بیشتر، از کارهای دو انکودر فوق العادهی دنیا یعنی kralimarko و framestor دانلود کردم (دیگه بالاتر از اینا ویدئو در فرمت mkv. نداریم! می تونید شناسنامهی collection ارباب حلقهها که دارمشون و حجمش 176.4 GB هست رو از اینجا (Only the registered members can see the link) و بقیهی فیلمها را پس از دریافت لیست ببینید).
دریافت لیست و شناسهی فیلمها (Only the registered members can see the link)
نحوه فروش:
· فروش دیتا فقط بر روی هارد انجام میشود و هزینههای مربوطه رو میتونید آخر همین نوشتار مشاهده نمایید.
· حداقل حجم درخواستی معادل ظرفیت یک هارد 500 گیگ (حدود 460 گیگ) هست.
نحوه تحویل هارد:
· عزیزانی که ساکن شیراز هستند میتونند به صورت حضوری هارد رو تحویل بدند.
· عزیزان غیر شیرازی هم میتونند هارد رو پست کنند.
· هزینه پست هم با خریدار محترم خواهد بود.
هزینه کپی:
· هزینه کپی 500 گیگابایت 50.000 تومان میباشد. (گیگی 100 تومان)
· هزینه کپی یک ترابایت 90.000 تومان میباشد. (10% تخفیف)
· هزینه کپی برای 1.5 ترابایت 120.000 تومان میباشد. (20% تخفیف)
· هزینه کپی برای 2 ترابایت 140.000 تومان میباشد. (30% تخفیف)
شماره تماس : 09176905507
آیدی یاهو:
big_lord@ymail.com
آدرس وبلاگ:
نمونه کیفیت مثلاً برای ارباب حلقهها:
1 (Only the registered members can see the link) 2 (Only the registered members can see the link) 3 (Only the registered members can see the link)