سلام ببینید این دو کارت با با توجه که هر دو انویدیا 550ti هستند دارای طراحی برد مشابه هستند!! نظرتون چیه؟!
این عکس afox
Only the registered members can see the link
اینم عکس shuttle tech
ضمنا پشت کارتن محصولات شاتل تک نوشته Researched and Developed By Shuttle Technology Co.Ltd.Uk این به چه معنا هست؟!
خواهشا راهنمایی کنید؟!
Reza_It93
27-09-14, 23:22
اقا امید خواهشا راهنمایی کنید!!!
titan hot
27-09-14, 23:27
اقا امید خواهشا راهنمایی کنید!!!
یعنی تهیه وبهبودیافته یعنی که با فنواری این شرکت این کارت بهبود پیدا کرده مثلامدار ولتاژ با طراحی این شرکت برد با طراحی این شرکت وخنک کندده با طراحی اینشرکت وغیره گلم
Reza_It93
28-09-14, 00:09
پس خیلی از دوستان کم لطفی میکنند و میگن این کارت تقلبی یا oem هست؟!پس برند شاتل تک وجود داره!!
titan hot
28-09-14, 00:29
پس خیلی از دوستان کم لطفی میکنند و میگن این کارت تقلبی یا oem هست؟!پس برند شاتل تک وجود داره!!
بهکارت ها نمی خوره تقلبی باشه به علت خازن های مرغوب (هسته جامد ) ولی شاتل هم کارت نداره تا اونجایی که من در یافتم حالا شایددوستان رد یا تاید کنند
Reza_It93
28-09-14, 00:35
چون شاتل تک محصولات مختلفی از جمله مودم کارت کپچر و گیرنده دیجیتال و کارت گرافیک میزنه میتونید یه سر به سایت Only the registered members can see the link بزنید!!!پس نمیتونه oem یا تقلبی باشه چون محصولات با کیفیت و گوناگونی تولید میکنه!!
اقا امید من منتظر جوابتون هستم!!!
nima_hl
28-09-14, 01:32
طبق اخطار که در تاپیک (Only the registered members can see the link) قبلی به استارتر داده بودم ایشان به مدت یک هفته بن میشوند و در صورت تکرار بن دائم میگردند