با سلام
لپ تاپ لنوو G500 دارم که یک ماهی هست که فروخته شده به مشتری. بعد یک ماه دچار مشکل پرش پشت سرهم تصویر صفحه نمایش شده. ویندوز عوض کردیم دیدیم مشکلش حل شد. اومدیم درایوراشو نصب کردیم بعد از نصب گرافیک اینتلش رفتیم سراغ نصب گرافیک AMD که از سایت خود لنوو گرفتیمش. بعد از نصب کردنش یهو پرش تصویر شروع شد. اومدم درایوشو پاک کردم پرش خذف شد. دوباره به شیوه دیگه درایوو نصب کردم باز پرش شروع شد. دوباره درایوو حذف کردم پرش حذف شد ؟؟؟!! مشکل کجاست واقعا میتونه از مشکل پیداکردن کارت گرافیک AMDیش باشه؟؟؟ ضمنا گارانتی هم داره فکر کنم سازگار.
AMD>INTEL
25-09-14, 20:12
با سلام
لپ تاپ لنوو G500 دارم که یک ماهی هست که فروخته شده به مشتری. بعد یک ماه دچار مشکل پرش پشت سرهم تصویر صفحه نمایش شده. ویندوز عوض کردیم دیدیم مشکلش حل شد. اومدیم درایوراشو نصب کردیم بعد از نصب گرافیک اینتلش رفتیم سراغ نصب گرافیک AMD که از سایت خود لنوو گرفتیمش. بعد از نصب کردنش یهو پرش تصویر شروع شد. اومدم درایوشو پاک کردم پرش خذف شد. دوباره به شیوه دیگه درایوو نصب کردم باز پرش شروع شد. دوباره درایوو حذف کردم پرش حذف شد ؟؟؟!! مشکل کجاست واقعا میتونه از مشکل پیداکردن کارت گرافیک AMDیش باشه؟؟؟ ضمنا گارانتی هم داره فکر کنم سازگار.
با چه ویندوزی این مشکل دارید ؟ درایور جدید کاتالیست amd رو تست زدید ؟
martin62
27-09-14, 09:49
با چه ویندوزی این مشکل دارید ؟ درایور جدید کاتالیست amd رو تست زدید ؟
ویندوز 7 نصب شده. از ابتدا هم ویندوز 7 نصب کرده بودیم. من آخرین ورژنی رو که تو خود سایت lenovo بود را دانلود کردم که مال 5/2013 بوده.
M3RS4D 50062
27-09-14, 10:37
با سلام
مدل دقیق گرافیک رو بنویسید.
AMD>INTEL
27-09-14, 11:00
یکبار بایوسش رو اپدیت کنید
Laptops and netbooks :: Lenovo G Series laptops :: Lenovo G500 Notebook - Lenovo Support (US) (Only the registered members can see the link)
martin62
27-09-14, 18:08
با سلام خدمت دوستان عزیز
از راهنماییاتون متشکرم. رفتم سایت AMD و آخرین ورژن درایور گرافیکشو دانلود و نصب کردم مشکلش حل شد.
AMD>INTEL
27-09-14, 18:23
با سلام خدمت دوستان عزیز
از راهنماییاتون متشکرم. رفتم سایت AMD و آخرین ورژن درایور گرافیکشو دانلود و نصب کردم مشکلش حل شد.
بله کار درستی کردید . به خاطر همین ورژن کاتالیست رو پرسیدم .