سلام دوستان
یه لپ تاپه جدید گرفتم روش ویندوز 7 هست که از ویندوزش بکاپ گرفتم و حالا میخام پارتیشن بندی کنم و بعدش 8.1 بریزم
الان یه مشکلی دارم که خودش دوتا درایو داره یکی که خالیه یکی هم توش ویندوز هست
توی قسمت پارتیشن بندی هم میرم دوتا درایو دیگه هست به اسم BIOS_RVI و system اولی 13 گیگ دومی 100 مگابایت
توی نت چندجایی گشتم بعضیا میگفتن بخاطر اینه که هارده لپ تاپو Basic MBR شناسایی میکنه
اون دوتا درایو هم که توی مای کامپیوتر نشون نمیده رو نمیدونم چی هستن که بخام پاکشون کنم
الان چیکار کنم که به درایو های بیشتری نیاز دارم؟(تاحالا زیاد پارتیشن بندی میکردم ولی اولین باره به این مشکل برخوردم)
هم با برنامه پارتیشن بندی ویندوز امتحان کردم هم با برنامه Acronis
AMD>INTEL
25-09-14, 18:22
یک اسکرین شات از وضعیت پارتشین ها با برنامه acronis بدید .
ALI-AM
25-09-14, 18:36
Only the registered members can see the link
کلا دوتا درایو بزارم بمونه یکی توش ویندوز یکی دیگه رو logical کنم بعد پارتیشن بندی کنم اونو حله؟
اون دوتا درایو سیستمی رو پاک کنم یا مهمه؟
M3RS4D 50062
25-09-14, 18:38
سلام دوستان
یه لپ تاپه جدید گرفتم روش ویندوز 7 هست که از ویندوزش بکاپ گرفتم و حالا میخام پارتیشن بندی کنم و بعدش 8.1 بریزم
الان یه مشکلی دارم که خودش دوتا درایو داره یکی که خالیه یکی هم توش ویندوز هست
توی قسمت پارتیشن بندی هم میرم دوتا درایو دیگه هست به اسم BIOS_RVI و system اولی 13 گیگ دومی 100 مگابایت
توی نت چندجایی گشتم بعضیا میگفتن بخاطر اینه که هارده لپ تاپو Basic MBR شناسایی میکنه
اون دوتا درایو هم که توی مای کامپیوتر نشون نمیده رو نمیدونم چی هستن که بخام پاکشون کنم
الان چیکار کنم که به درایو های بیشتری نیاز دارم؟(تاحالا زیاد پارتیشن بندی میکردم ولی اولین باره به این مشکل برخوردم)
هم با برنامه پارتیشن بندی ویندوز امتحان کردم هم با برنامه Acronis
کل هاردتون حجمش چقدره؟
الان چه پارتیشن های دارین با چه حجم هایی؟
میخواید چنتا پارتیشن داشده باشین با چه حجم هایی؟
به این 3 مورد پاسخ بدین تا راهنمایی تون کنم.
AMD>INTEL
25-09-14, 18:40
کلا دوتا درایو بزارم بمونه یکی توش ویندوز یکی دیگه رو logical کنم بعد پارتیشن بندی کنم اونو حله؟
اون دوتا درایو سیستمی رو پاک کنم یا مهمه؟
بهترین کار shrink پارتشین ها هست . این عکس هم متاسفانه اینقدر ریز هست که نمیشه دید .
ALI-AM
25-09-14, 18:51
ببخشید بخاطر عکس
این هم عکس کامل
هارد یک ترا هست میخام سه تا حدود 200تا 300 داشته باشم یکی هم صد گیگابایتی برا ویندوز
که اون دوتا درایو سیستمی اجازه نمیده درایو پنجم ساخته بشه
یه درایوو logical کنم بعد تقسیمش کنم مشکل حل میشه؟
AMD>INTEL
25-09-14, 18:54
ببخشید بخاطر عکس
این هم عکس کامل
هارد یک ترا هست میخام سه تا حدود 200تا 300 داشته باشم یکی هم صد گیگابایتی برا ویندوز
بله بهترین راه shrink هست .درایو d رو shrink کن
M3RS4D 50062
25-09-14, 18:58
ببخشید بخاطر عکس
این هم عکس کامل
اگر امکانش هست و میتونید اطلاعاتتون رو روی یه هار دیگه کپی کنید(ترجیحا با اکرونیس بکاب بگیرید از فایلاتون نه پارتیشن)
اگر هم نمیتونید که باید shrinkکنید از Disk Management
ALI-AM
25-09-14, 19:19
ممنون مشکل حل شد
رو هارد هیچ اطلاعاتی نریختم هنوز فقط ویندوز هست که اونم ازش بکاپ گرفتم الانم میخام ویندوز عوض کنم
فقط اینکه اون دوتا درایو سیستمی مهمن یا پاکش کنم؟
AMD>INTEL
25-09-14, 19:22
ممنون مشکل حل شد
رو هارد هیچ اطلاعاتی نریختم هنوز فقط ویندوز هست که اونم ازش بکاپ گرفتم الانم میخام ویندوز عوض کنم
bios recovery رو پاک نکن . حجم زیادی هم ندارد .
M3RS4D 50062
25-09-14, 19:40
ممنون مشکل حل شد
خوب شما اون بایوس رو پاک نکن چون بایوس اين اطمينان را به سخت افزارمیده که بدرستی عمليات خودشون را در کنار هم انجام میدن
اون یکی سیستمی هم که اگه پاک کنی مشکلی پیش نمیاد وقتی دوباره ویندوز رو سیستمت بریزی خودش دوباره اینو درست میکنه ولی پاک نکن!
اون درایو های C و D هم پاک کن بعدشم هر جوری خواستی پارتیشن بندی کن از محیط نصب ویندوز.
فقط یه سوال از شما دارم
این ویندوزی که گفتی بکاب گرفتی ازش بعدا میخوای دوباره رو سیستمت ریستوریش کنی؟
ALI-AM
25-09-14, 20:15
نه همینجوری بکاپ گرفتم !!! شاید یوقتی استفاده شد چون یسری برنامه از قبل روش نصب بود
احتمالش خیلی کمه دوباره از 7 استفاده کنم
AMD>INTEL
25-09-14, 20:17
نه همینجوری بکاپ گرفتم !!! شاید یوقتی استفاده شد چون یسری برنامه از قبل روش نصب بود
ویندوز 8.1 اگر خواستید نصب کنید . یکسری اپدیت حدود 1.2 گیگ دارد که نصبش خیلی مهم هست و خیلی از مشکلات این ویندوز رو ردیف میکند .
M3RS4D 50062
25-09-14, 20:25
خوب پس
ولی باز بگم همین پارتیشنی که عکسش رو گزاشتی ,وقتی ریستوری کنی همین پارتیشنا دوباره ساخته میشه رو هاردت اون وقته که کل اطلاعاتت به فنا میره
چون وقتی از ویندوز بکاب میگیری , الگوی پارتیشن ها هم توی بکاب ثبت میشه و وقتی ریستوری کنی اون الگو دوباره روی هاردت اعمال میشه
ALI-AM
25-09-14, 20:26
ویندوز 8.1 اگر خواستید نصب کنید . یکسری اپدیت حدود 1.2 گیگ دارد که نصبش خیلی مهم هست و خیلی از مشکلات این ویندوز رو ردیف میکند .
آپدیت ویندوز 8.1 رو میگید؟من نسخه 64 بیتی همین ماه یعنی سپتامبر رو دانلود کردم که رو DVD معمولی هم جا نمیشد رو 9 گیگابایتی زدم
رو سیستمم هم نصبش کردم روی لپ تاپ هم همینو میخام نصب کنم
همین آپدیت رو میگید دیگه درسته؟
AMD>INTEL
25-09-14, 20:27
خوب پس
ولی باز بگم همین پارتیشنی که عکسش رو گزاشتی ,وقتی ریستوری کنی همین پارتیشنا دوباره ساخته میشه رو هاردت اون وقته که کل اطلاعاتت به فنا میره
چون وقتی از ویندوز بکاب میگیری , الگوی پارتیشن ها هم توی بکاب ثبت میشه و وقتی ریستوری کنی اون الگو دوباره روی هاردت اعمال میشه
شما فقط اون پارتشین bios رو پاک نکنید . ایمیج هم لازم نیست . چون ویندوز ارجینال نیست .
M3RS4D 50062
25-09-14, 20:30
خوب پس
آپدیت ویندوز 8.1 رو میگید؟من نسخه 64 بیتی همین ماه یعنی سپتامبر رو دانلود کردم که رو DVD معمولی هم جا نمیشد رو 9 گیگابایتی زدم
رو سیستمم هم نصبش کردم روی لپ تاپ هم همینو میخام نصب کنم
همین آپدیت رو میگید دیگه درسته؟
از کجا گرفتی؟
ALI-AM
25-09-14, 20:33
از کجا گرفتی؟
اگه اینطوره که پس دیگه هیچوقت از اون بکاپ استفاده نمیکنم,ویندوزش تو همه سایتا هست من از soft98 گرفتم
AMD>INTEL
25-09-14, 20:35
اگه اینطوره که پس دیگه هیچوقت از اون بکاپ استفاده نمیکنم,ویندوزش تو همه سایتا هست من از soft98 گرفتم
ویندوز رو سعی کن از تورنت بگیری . من چند سالی هست که از سایت های ایرانی دانلود نمیکنم . توی تورنت ویندوز 8.1 با آخرین اپدیت ها هست بر عکس اکثر سایت های ایرانی که هنوز نسخه فینال بتا رو واسه دانلود گذاشتند .
M3RS4D 50062
25-09-14, 20:50
من از سافت 98 میگیرم ,کامله ,مشکلی نداره
راحت نصب کن
- - - Updated - - -
ویندوز رو سعی کن از تورنت بگیری . من چند سالی هست که از سایت های ایرانی دانلود نمیکنم . توی تورنت ویندوز 8.1 با آخرین اپدیت ها هست بر عکس اکثر سایت های ایرانی که هنوز نسخه فینال بتا رو واسه دانلود گذاشتند .
منم یه مدت بود رفته بودم تو مود دانلود تورنت ولی چیزی ازش نفهمیدم
فهمیدما ولی یخورده گنگ بود
میشه یخورده توضیح بدید چجوریه؟
مزیتش تو چیه؟
دانلود کردنش چجوریه؟ فقط یه فایل تورنت میخواد دیگه برا دانلود ؟
AMD>INTEL
25-09-14, 20:55
من از سافت 98 میگیرم ,کامله ,مشکلی نداره
راحت نصب کن
- - - Updated - - -
منم یه مدت بود رفته بودم تو مود دانلود تورنت ولی چیزی ازش نفهمیدم
فهمیدما ولی یخورده گنگ بود
میشه یخورده توضیح بدید چجوریه؟
مزیتش تو چیه؟
دانلود کردنش چجوریه؟ فقط یه فایل تورنت میخواد دیگه برا دانلود ؟
یک سایت تورنت رو پیدا میکنی فایلش رو میگیری و با برنامه µTorrent دانلود میکنی . فایلی پیدا کن که seeder زیاد داشته باشه . من اکثر برنامه ها رو از تورنت میگیرم .
M3RS4D 50062
25-09-14, 20:59
یک سایت تورنت رو پیدا میکنی فایلش رو میگیری و با برنامه µTorrent دانلود میکنی . فایلی پیدا کن که seeder زیاد داشته باشه . من اکثر برنامه ها رو از تورنت میگیرم . شما از چه سایت هایی تورنت میگیری؟
AMD>INTEL
25-09-14, 21:03
شما از چه سایت هایی تورنت میگیری؟
خواستید تو pm میگم . در کل سرچ بزنید پیدا میکنید .