سلام دوستان...گوشیه من SAMSUNG GALAXY S i9000 هستش...خیلی وقته وای فای و بلوتوثش کار نمیکنه ینی هر چی میزنم رو آیکونشون خطا میده و روشن نمیشه...بعضی ها بهم گفتم آی سی هاش سوخته...یه سرس هم گفتن مشکل نرم افزاریه...میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید مشکلش چیه یا چه جوری میتونم درستش کنم...؟؟؟؟
AMD>INTEL
23-09-14, 21:00
سلام دوستان...گوشیه من SAMSUNG GALAXY S i9000 هستش...خیلی وقته وای فای و بلوتوثش کار نمیکنه ینی هر چی میزنم رو آیکونشون خطا میده و روشن نمیشه...بعضی ها بهم گفتم آی سی هاش سوخته...یه سرس هم گفتن مشکل نرم افزاریه...میخواستم اگه میشه راهنماییم کنید مشکلش چیه یا چه جوری میتونم درستش کنم...؟؟؟؟
هارد ریست تا حالا انجام دادید ؟
alksdj
24-09-14, 01:11
عزیز کاری که دوستمون کفتن رو انجام بدین
اگر مشکل برطرف نشد مدل دقیق رامی که روی گوشی هست رو بفرمایید چی هست تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
Alireza.z
24-09-14, 23:13
اگر مشکل برطرف نشد مدل دقیق رامی که روی گوشی هست رو بفرمایید چی هست تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
تا حالا چند بار فلش یا بازگزدانی به تنظیمات کارخانه کردمش...ولی هارد ریست و نمیدونم چیه یا چه جوری باید انجامش بدم....مدل دقیق گوشی هم SAMSUNG GALAXY S i9000 هستش....
- - - Updated - - -
هارد ریست تا حالا انجام دادید ؟
نمیدونم هارد ریست چیه...؟؟؟ یا چه جوری باید انجامش بدم...فقط میدونم تا حالا چند بار فلش یا بازگردانی تنظیمات کارخانه شده...
AMD>INTEL
24-09-14, 23:14
تا حالا چند بار فلش یا بازگزدانی به تنظیمات کارخانه کردمش...ولی هارد ریست و نمیدونم چیه یا چه جوری باید انجامش بدم....مدل دقیق گوشی هم SAMSUNG GALAXY S i9000 هستش....
- - - Updated - - -
نمیدونم هارد ریست چیه...؟؟؟ یا چه جوری باید انجامش بدم...فقط میدونم تا حالا چند بار فلش یا بازگردانی تنظیمات کارخانه شده...
Samsung i9000 Galaxy S hard reset (Only the registered members can see the link)
Alireza.z
25-09-14, 13:42
Samsung i9000 Galaxy S hard reset (Only the registered members can see the link)
آهان بله...این هارد ریسته که دکمه ی پاور+دکمه ی هوم+دکمه ی ولوم بالا رو میگیری رو انجام دادام...ینی هر دفعه میخوام گوشیمو ریست کنم اینجوری ریستش می کنم ولی بازم همین مشکل رو دارم...!!!!!
ولی اون یه کی که به جای دکمه ی بالا پایینی رو نگه میدارن نمیدونم چیه...؟؟؟؟اصلا چیکار میکنه...؟؟؟
Alireza.z
27-09-14, 15:08
آقا من هارد ریست و دوباره انجام دادم...مدل رامشم باید یکودوم از اینا باشه....:
Baseband version : I9000JXJPF
Kernel version : 2.6.32.9 root@se-s606#30
این چیزایی بود که تو مشخصاتش نوشته...؟؟؟حالا مشکل چیه...؟؟؟ باید چیکارش کنم...؟؟؟
AMD>INTEL
27-09-14, 15:13
برنامه wifi analyzer' رو نصب کن و اسکرین شاتش رو بگذار تا بررسی کنیم .
نشد باید توسط تعمیرکار به این شکل بررسی بشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
alksdj
28-09-14, 02:03
آقا من هارد ریست و دوباره انجام دادم...مدل رامشم باید یکودوم از اینا باشه....:
Baseband version : I9000JXJPF
Kernel version : 2.6.32.9 root@se-s606#30
این چیزایی بود که تو مشخصاتش نوشته...؟؟؟حالا مشکل چیه...؟؟؟ باید چیکارش کنم...؟؟؟
عزیز شما به فرمایشات آقا امید عمل کنید اگر درست نشد من درخدمتم
AMD>INTEL
28-09-14, 11:41
عزیز شما به فرمایشات آقا امید عمل کنید اگر درست نشد من درخدمتم
مشکلی نیست دوست خوبم شما هم راهنمایی کنید . من روی تبلت بیشتر کار کردم . اگر روی گوشی سامسونگ کار کردی کمکشون کن .
alksdj
28-09-14, 13:22
دوست عزیز این رام زیر رو دانلود کنید و نصب کنید فکر میکنم مشکلتون با نصب این رام برطرف میشه
Only the registered members can see the link
Alireza.z
28-09-14, 22:09
رام اصلیه...؟؟؟؟آخه یه بار گوشیما دادم به یه موبایلی رامشو عوض کرد بعد گوشیم خود به خود ریستارت میشد...؟؟؟بردم نمایندگی گفت رام قلابی بوده و از این حرفا...بعد رام خود گوشیا دوباره نصب کرد...؟؟؟حالا چی جوری باید نصبش کنم...؟؟؟
alksdj
28-09-14, 22:47
رام اصلیه...؟؟؟؟آخه یه بار گوشیما دادم به یه موبایلی رامشو عوض کرد بعد گوشیم خود به خود ریستارت میشد...؟؟؟بردم نمایندگی گفت رام قلابی بوده و از این حرفا...بعد رام خود گوشیا دوباره نصب کرد...؟؟؟حالا چی جوری باید نصبش کنم...؟؟؟
نه عزیز رام اصلی نیست
شما اول از این رامی که نصب دارین یک بکاپ بگیرید بعد این رامی که گفتم رو نصب کنید
بلاگ - آموزش نصب کاستوم رام بر روی گوشیهای اندرویدی - موبايل ياب (Only the registered members can see the link)
Alireza.z
28-09-14, 23:41
نه عزیز رام اصلی نیست
شما اول از این رامی که نصب دارین یک بکاپ بگیرید بعد این رامی که گفتم رو نصب کنید
بلاگ - آموزش نصب کاستوم رام بر روی گوشیهای اندرویدی - موبايل ياب (Only the registered members can see the link)
آموزش های ریکاوریش خرابه...میگه صفحه پیدا نشد...؟؟؟حالا من باید چه جوری ریکاوری بگیرم...؟؟؟
alksdj
28-09-14, 23:50
عزیز اول گوشی خودتون رو شارژ کنید
حداقل 70 درصد شارژداشته باشه
رامی که دانلود کردین رو روی یک مموری میریزین
بعد گوشی رو خاموش کنید
بعد با نگه داشتن کلید ولوم بالا و پاور گوشی روشن میشه ( توی بعضی سری ها با ولوم پایین هست ) بعد اگر ریکاوری توی گوشی شما نصب باشه روی گزینه ریکاری کلیک میکنید قبل از نصب رام از رام قبلی یک بکاپ بگیرید توی ریکاوری یک گزینه بکاپ داره . در ریکاوری با انجام عملیات فول وایپ (وایپ (پاک کردن) این موارد : Dalvik cache , Data/Factory reset , cache partition) و همچنین فُرمت کردن System , Data , cache سپس به قسمت install zip from SD card رفته و فایل رامی که از قبل دانلود کرده بودید و به حافظهی گوشی منتقل نموده بودید را نصب کنید.
Alireza.z
29-09-14, 15:11
عزیز اول گوشی خودتون رو شارژ کنید
حداقل 70 درصد شارژداشته باشه
رامی که دانلود کردین رو روی یک مموری میریزین
بعد گوشی رو خاموش کنید
بعد با نگه داشتن کلید ولوم بالا و پاور گوشی روشن میشه ( توی بعضی سری ها با ولوم پایین هست ) بعد اگر ریکاوری توی گوشی شما نصب باشه روی گزینه ریکاری کلیک میکنید قبل از نصب رام از رام قبلی یک بکاپ بگیرید توی ریکاوری یک گزینه بکاپ داره . در ریکاوری با انجام عملیات فول وایپ (وایپ (پاک کردن) این موارد : Dalvik cache , Data/Factory reset , cache partition) و همچنین فُرمت کردن System , Data , cache سپس به قسمت install zip from SD card رفته و فایل رامی که از قبل دانلود کرده بودید و به حافظهی گوشی منتقل نموده بودید را نصب کنید.
ببینید...من تو قسمتی که گفتید رفتم...یه قسمتیه به نام "Android system recovery" پنج تا گزینه داره:
1 Reboot system now
2 apply sdcard :update.zip
3 wip data/factory reset
4 wip cache partition
5 format internal sd-card
همین 5 تا گزینه رو بیشتر نداره...اسمی هم از ریکاوری نبرده...حالا من باید چیکار کنم...؟؟؟؟
alksdj
29-09-14, 21:40
ببینید...من تو قسمتی که گفتید رفتم...یه قسمتیه به نام "Android system recovery" پنج تا گزینه داره:
1 Reboot system now
2 apply sdcard :update.zip
3 wip data/factory reset
4 wip cache partition
5 format internal sd-card
همین 5 تا گزینه رو بیشتر نداره...اسمی هم از ریکاوری نبرده...حالا من باید چیکار کنم...؟؟؟؟
عزیز شما اول این فایل رو نصب کنید
بعد گزینه های بیشتری اضافه میشه
مثل بکاپ و...
این رو دانلود کنید بعد داخل مموری بریزید بعد روی این گزینه کلیک کنید apply sdcard :update.zip بعد آدرس اون فایل رو بدین و نصب کنید بعد از ریست دوباره با نگه داشتن کلید ولوم و پاور میبینید که قسمت ریکاوری شما عوض شده و یک سری قابلیت های جدیدی اضافه شده بعد بکاپ بگیرید و بعد هم اون رامی که دانلود کریدن رو طبق بالا نصب کنید
Alireza.z
29-09-14, 23:47
عزیز این لینکی که دادی برای دانلود رام خرابه...یه چکیش بکن...دانلود نمیشه...؟؟؟؟!!!!!!:1. (27):
alksdj
29-09-14, 23:50
Dev-Host - CWM6026-TOUCH-recovery.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service (Only the registered members can see the link)
این رو برای ریکاوری نصب کنید
این رو هم رام
Alireza.z
30-09-14, 00:43
Dev-Host - CWM6026-TOUCH-recovery.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service (Only the registered members can see the link)
این رو برای ریکاوری نصب کنید
این رو هم رام
برای نصب رام گفتی گزینه ی
apply sdcard :update.zip رو بزنم...برای نصب ریکاوری باید چیکار کنم...؟؟؟؟راستی ریکاوری گفتی چی بود...؟؟؟ببخشید هی سوال میکنما...؟؟؟؟
alksdj
30-09-14, 00:57
برای نصب رام گفتی گزینه ی
apply sdcard :update.zip رو بزنم...برای نصب ریکاوری باید چیکار کنم...؟؟؟؟راستی ریکاوری گفتی چی بود...؟؟؟ببخشید هی سوال میکنما...؟؟؟؟
برای نصب هردو
apply sdcard :update.zip رو بزنید
مثل نصب رام هست مراحلی رو که گفتم فقط بکاپ نمیخواد انجام بدین
این اولی رو که فرستادم رو نصب کنی محیط ریکاوریتون آپدیت میشه
نه عزیز شما هر سوالی داشتین ما درخدمتیم و با اشتیاق جواب میدیم
Alireza.z
30-09-14, 16:15
برای نصب هردو
apply sdcard :update.zip رو بزنید
مثل نصب رام هست مراحلی رو که گفتم فقط بکاپ نمیخواد انجام بدین
این اولی رو که فرستادم رو نصب کنی محیط ریکاوریتون آپدیت میشه
نه عزیز شما هر سوالی داشتین ما درخدمتیم و با اشتیاق جواب میدیم
ریکاوری را وارد کردم...خوندش ولی وسط نصب یه چنین پیغامی میده....:
E:failed to verify whole-file signature
E:signature verification failed
Installation aborted.
فک کنم فایل مشکل داره...؟؟؟؟
معنیه متن بالاهم میشه این:
E: شکست خورده برای تأیید امضای تمام فایل
E: تایید امضا شکست خورده
نصب و راه اندازی لغو شد.
حالا میگی چیکار کنیم...؟؟؟
alksdj
30-09-14, 20:41
عزیز امشب یکدونه دیگه پیدا میکنم اون رو میگم نصب کنید
Alireza.z
30-09-14, 23:26
عزیز امشب یکدونه دیگه پیدا میکنم اون رو میگم نصب کنید
خیلی ممنون...
alksdj
30-09-14, 23:56
خیلی ممنون...
Dev-Host - CWM6013-CM9-recovery.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service (Only the registered members can see the link)
Alireza.z
01-10-14, 14:12
این رو هم امتحان کردم...بازم همون اخطار و همون پیغام رو میده...؟؟؟؟؟از حالت زیپ که نباید خارج بشه...؟؟؟؟من همونجوری با پسوند زیپ میریزم...؟؟؟
راستی این رو هم بگم....گوشی من روت نشده ها...؟؟؟؟
alksdj
02-10-14, 03:19
این رو هم امتحان کردم...بازم همون اخطار و همون پیغام رو میده...؟؟؟؟؟از حالت زیپ که نباید خارج بشه...؟؟؟؟من همونجوری با پسوند زیپ میریزم...؟؟؟
راستی این رو هم بگم....گوشی من روت نشده ها...؟؟؟؟
عزیز روت نشده ؟
اول باید روت بشه
نه با همین حالت zip باید بریزید
Alireza.z
02-10-14, 09:54
نه روت نشده...راستی دیروز رام و خودم عوض کردم...تو قسمت بکاپش بکاپ گرفتم ولی متاسفانه یه مشکلی تو بکاپش پیش اومد ناقص گرفت...حالا مشکل اینجاست که من این و وقتی متوجه شدم که رام رو عوض کرده بودم...یعنی رام اصلیم پرید دیگه...حالا این رام جدیده هم خیلی خوبه هم سرعت گوشیم رفته بالا هم ظاهر قشنگی داره فقط تنها عیبش اینه که دوباره خود به خود ریستارت میشه...راستی رام رو هم با برنامه Odin نصب کردم ورژن رام هم 2.3.6 اینم عکس مشخصات رام و ورژنش و جزئیاتش...حالا میخواستم ببینم رام دیگه ای سراغ دارین که هم ورژنش بالا تر باشه...هم دیگه این مشگل رو نداشته باشه...؟؟؟؟؟
alksdj
02-10-14, 13:32
خوب به سلامتی
آره عزیز رام سراغ دارم
مشکل wifi , بلوثوس هم حل شد ؟
Alireza.z
02-10-14, 14:29
نه حل نشد...الآن مطمئن شدم که دیگه سخت افزاریه مشکلش...حالا اگه امکان داره یه چند تا رام خوب بهم معرفی کنید که از این وضعیت در بیاد...شما خودت نمیدونی چرا اینقدر ریستارت میکنه...؟؟؟
alksdj
02-10-14, 15:08
نه حل نشد...الآن مطمئن شدم که دیگه سخت افزاریه مشکلش...حالا اگه امکان داره یه چند تا رام خوب بهم معرفی کنید که از این وضعیت در بیاد...شما خودت نمیدونی چرا اینقدر ریستارت میکنه...؟؟؟
باشه عزیز براتون پیدا میکنم
باید بپرسم براتون خبر میدم
Alireza.z
02-10-14, 15:18
خیلی ممنون...
Alireza.z
04-10-14, 15:38
چی شد دوست عزیز رام خوب چیزی پیدا کردین..؟؟؟؟
alksdj
04-10-14, 15:49
چی شد دوست عزیز رام خوب چیزی پیدا کردین..؟؟؟؟
Resurrection_Remix_KK_v5.1.5-20140615-i9000 (Only the registered members can see the link)
Alireza.z
05-10-14, 13:19
خیلی ممنون بابت لطفتون...راستی میشه بگین اسم رام ها چیه...؟؟؟؟ورژن چندن...؟؟؟در ضمن اون رامی رو که قبلا بهم داده بودید رو نصب کردم همون که اسمش Mackay-rom-4.9.12 بود رو میگم...هیچ مشکلی نداره دیگه ریستارت هم نمیکنه...سرعتشم خوبه...فقط تنها مشکلش مشکل باطریه...یعنی زود باطری رو خالی میکنه...زودم پرش میکنه...مثلا تو 1 دقیقه درصد باتریش از 10 میشه 13...؟؟؟؟؟
alksdj
05-10-14, 17:02
خیلی ممنون بابت لطفتون...راستی میشه بگین اسم رام ها چیه...؟؟؟؟ورژن چندن...؟؟؟در ضمن اون رامی رو که قبلا بهم داده بودید رو نصب کردم همون که اسمش Mackay-rom-4.9.12 بود رو میگم...هیچ مشکلی نداره دیگه ریستارت هم نمیکنه...سرعتشم خوبه...فقط تنها مشکلش مشکل باطریه...یعنی زود باطری رو خالی میکنه...زودم پرش میکنه...مثلا تو 1 دقیقه درصد باتریش از 10 میشه 13...؟؟؟؟؟
عزیز دقیقشو باید براتون دربیارم
خوب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
هر رامی یکسری معایب و یک سری مزایا داره