PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در روشن شدن سیستم

aliebrahimi04
22-09-14, 21:11
سلام خدمت اساتیدبنده امروز سی پی یو 4790k رو تهیه کردم و یه مادربرد asus z87-a داشتم که میخواستم سی پی رو نصب کنماول سی پی یو رو در جای خودش قرار دادم و بعد خمیر سیلیکون زدم و بعد کولر سی پی یو رو نصب کردم.کولر سی پی یو noctua nh-u12p هست که دو تا فن کوگار روش انداختم.وبعد تمام کابل ها و هارد و گرافیک و ... رو نصب کردم و روشن کردم.مشکلی که باهاش مواجه شدم دیدم که صدای بوقی که سیستم در لحظه روشن شدن میزنه رو ایندفعه نزد.و هیچ صفحه ای بالا نمیاد روی مانیتور.بعد اومدم روی مادربرد رو دیدم که متوجه شدم یه چراغی پایین سوکت سی پی یو روشن هست.رنگش هم قرمز هستش.بعد مراجعه کردم به دفترچه مادربرد دیدم این چراغ که اسمش cpu led هست وقتی روشن میشه که سیستم اروری در رابطه با سی پی یو داشته باشه و تا لحظه ای که این ارور حل نشه این چراغ روشن میمونه.تمام اینها رو گفتم که شما من رو کمک کنید چون اولین بار بود که یه سیستم خوب نصب کردم بعد اینطوری زد تو ذوقم.ان شاالله که مشکل خاصی نباشه.این مشکل رو در فروم دیگه مطرح کردم و به بنده گفتند که باید بایوس مادربرد آپدیت بشه.بعد از کلی زحمت رفتم یه سی پی یو دیگه به اسم 3220 گرفتم که سیستم روشن بشه تا بتونم بایوس رو آپدیت کنم.جالب اینجاست که با سی پی یو 3220 سیستم روشن میشه و بعد بایوس رو آپدیت کردم ولی وقتی سی پی یو 4790 رو جایگزین میکنم باز همون آش و همون کاسه.
لطفا کمک کنید.خیلی ناراحتم

- - - Updated - - -

میتونید لینک فروم قبلی رو هم ببینید
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
22-09-14, 21:12
سلام خدمت اساتیدبنده امروز سی پی یو 4790k رو تهیه کردم و یه مادربرد asus z87-a داشتم که میخواستم سی پی رو نصب کنماول سی پی یو رو در جای خودش قرار دادم و بعد خمیر سیلیکون زدم و بعد کولر سی پی یو رو نصب کردم.کولر سی پی یو noctua nh-u12p هست که دو تا فن کوگار روش انداختم.وبعد تمام کابل ها و هارد و گرافیک و ... رو نصب کردم و روشن کردم.مشکلی که باهاش مواجه شدم دیدم که صدای بوقی که سیستم در لحظه روشن شدن میزنه رو ایندفعه نزد.و هیچ صفحه ای بالا نمیاد روی مانیتور.بعد اومدم روی مادربرد رو دیدم که متوجه شدم یه چراغی پایین سوکت سی پی یو روشن هست.رنگش هم قرمز هستش.بعد مراجعه کردم به دفترچه مادربرد دیدم این چراغ که اسمش cpu led هست وقتی روشن میشه که سیستم اروری در رابطه با سی پی یو داشته باشه و تا لحظه ای که این ارور حل نشه این چراغ روشن میمونه.تمام اینها رو گفتم که شما من رو کمک کنید چون اولین بار بود که یه سیستم خوب نصب کردم بعد اینطوری زد تو ذوقم.ان شاالله که مشکل خاصی نباشه.این مشکل رو در فروم دیگه مطرح کردم و به بنده گفتند که باید بایوس مادربرد آپدیت بشه.بعد از کلی زحمت رفتم یه سی پی یو دیگه به اسم 3220 گرفتم که سیستم روشن بشه تا بتونم بایوس رو آپدیت کنم.جالب اینجاست که با سی پی یو 3220 سیستم روشن میشه و بعد بایوس رو آپدیت کردم ولی وقتی سی پی یو 4790 رو جایگزین میکنم باز همون آش و همون کاسه.
لطفا کمک کنید.خیلی ناراحتم

- - - Updated - - -

میتونید لینک فروم قبلی رو هم ببینید
مشکل در روشن شدن سیستم - مشکلات و خطاهای سیستم - تالار گفتگو لیون کامپیوتر (Only the registered members can see the link)

کلید EPU و TPU روی مادربردتون هست ؟

aliebrahimi04
22-09-14, 21:14
کلید EPU و TPU روی مادربردتون هست ؟
بله هست........

AMD>INTEL
22-09-14, 21:16
وضعیتشون به چه شکل هست . از نظر خاموش روشن .قبل از روشن کردن کلید MEM OK رو میزنی ؟

aliebrahimi04
22-09-14, 21:16
وضعیتشون به چه شکل هست . از نظر خاموش روشن .
هر جفتشون خاموشه

aliebrahimi04
22-09-14, 21:21
وضعیتشون به چه شکل هست . از نظر خاموش روشن .قبل از روشن کردن کلید MEM OK رو میزنی ؟
قبل از روشن کردن کلید mem ok رو نمیزنم.
باید بزنم؟

AMD>INTEL
22-09-14, 21:22
قبل از روشن کردن کلید mem ok رو نمیزنم.
باید بزنم؟

TPU رو حالت 2 بگذارید قبل روشن کردن MEM OK رو بزنید .

aliebrahimi04
22-09-14, 21:24
TPU رو حالت 2 بگذارید قبل روشن کردن MEM OK رو بزنید .
مرسی که پیگیری میکنید
کلید mem ok رو باید برای چند ثانیه نگه دارم و یا این که یک لحظه بزنم حله؟

AMD>INTEL
22-09-14, 21:26
مرسی که پیگیری میکنید
کلید mem ok رو باید برای چند ثانیه نگه دارم و یا این که یک لحظه بزنم حله؟

یکبار بزنید کفایت میکنه . TPU سه وضعیت داره . شما باید تو وضعیت سوم قرار بدید.فقط موقع زدن MEM OK حتما کلید پاور ON باشه

aliebrahimi04
22-09-14, 21:29
یکبار بزنید کفایت میکنه . TPU سه وضعیت داره . شما باید تو وضعیت سوم قرار بدید.فقط موقع زدن MEM OK حتما کلید پاور ON باشه
کاری که گفتید رو انجام دادم.وضعیت tpu رو روی tpu II گذاشتم و در حالتی که کلید پاور روشن بود قبل از روشن کردن سیستم کلید mem ok رو زدم و بعد سیستم رو روشن کردم که باز چراغ سی پی یو روشن بود و باز مشکل پابرجاست!!!!!

AMD>INTEL
22-09-14, 21:31
کاری که گفتید رو انجام دادم.وضعیت epu رو روی epu II گذاشتم و در حالتی که کلید پاور روشن بود قبل از روشن کردن سیستم کلید mem ok رو زدم و بعد سیستم رو روشن کردم که باز چراغ سی پی یو روشن بود و باز مشکل پابرجاست!!!!!

یکبار CLEAR CMOS رو بزنید . یا در حالتی که برق پاور قطع هست . باطری رو بر عکس جا بزنید برای 10 دقیقه .
فقط یک رم روی اسلات 1 بگذارید .
در ضمن کانکتور تغذیه برق CPU رو بررسی کنید
EPU هم تغییر وضعیت بدید .

aliebrahimi04
22-09-14, 21:41
یکبار CLEAR CMOS رو بزنید . یا در حالتی که برق پاور قطع هست . باطری رو بر عکس جا بزنید برای 10 دقیقه .
فقط یک رم روی اسلات 1 بگذارید .
در ضمن کانکتور تغذیه برق CPU رو بررسی کنید
EPU هم تغییر وضعیت بدید .
کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی افاقه نکرد

please helpeeeeeeeeeeeeeeeee

AMD>INTEL
22-09-14, 21:42
کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی افاقه نکرد

please helpeeeeeeeeeeeeeeeee

فن استوک رو روی CPU نصب کنید . ببینید جواب میده .

aliebrahimi04
22-09-14, 21:45
فن استوک رو روی CPU نصب کنید . ببینید جواب میده .
آخه من با همین فن سی پی یو 3220 رو بالا آوردم
یعنی باز فن رو باز کنم؟

AMD>INTEL
22-09-14, 21:46
آخه من با همین فن سی پی یو 3220 رو بالا آوردم
یعنی باز فن رو باز کنم؟

بله باز کنید . عیب یابی باید بشه .

aliebrahimi04
22-09-14, 22:05
بله باز کنید . عیب یابی باید بشه .
فن استوک رو جا زدم ولی باز همون آش و همون کاسه.
چه کنم؟

AMD>INTEL
22-09-14, 22:09
فن استوک رو جا زدم ولی باز همون آش و همون کاسه.
چه کنم؟

TPU و EPU رو دوباره برگردونید به حالت دیفالت . قبل از روشن کردن MEM OK رو بزنید . من به CPU شما مشکوکم .

AMD>INTEL
22-09-14, 22:14
اگر پاور دیگه دم دست دارید با اون هم تستی بزنید . فیش مونیتور رو به گرافیک آنبرد وصل کنید و گرافیک رو جدا کنید /

aliebrahimi04
22-09-14, 22:32
اگر پاور دیگه دم دست دارید با اون هم تستی بزنید . فیش مونیتور رو به گرافیک آنبرد وصل کنید و گرافیک رو جدا کنید /
همین الان سی پی یو 3220 رو نصب کردم و سیستم قشنگ کار میکنه.الان دارم روش ویندوز میریزم و یک بار دیگه بایوس رو اینباز تو محیط ویندوز آپدیت کنم.دفعه قبل تو تنطیمات بایوس مادربرد آپدیت کردم.
نمیدونم چشه واقعا؟اشکم داره در میاد بخدا

aliebrahimi04
22-09-14, 22:37
میشه بپرسم روی سی پی یو رو باید با چی تمیز کرد؟

AMD>INTEL
22-09-14, 22:45
میشه بپرسم روی سی پی یو رو باید با چی تمیز کرد؟
خیلی شک بردم به پردازندت
بله . با پنبه خشک . پاورت الان چیه دقیقا ؟
بعد با گرافیک آنبرد تست زدی ؟

aliebrahimi04
22-09-14, 22:49
خیلی شک بردم به پردازندت
بله . با پنبه خشک . پاورت الان چیه دقیقا ؟
بعد با گرافیک آنبرد تست زدی ؟
پاور:super flower 750watt
با گرافیک آنبرد هم تست زدم
الان دیدم روی پردازنده یه بخشیش تیره شده و بعد که دقت کردم دیدم یک ماده ای چسبیده بهش.خیلی محتاتانه تمیزش کردم.تا چند دقیقه دیگه که بایوس رو یک بار دیگه آپدیت کنم پردازنده رو نصب میکنم
خیلی از شما ممنونم بابت پیگیریتون
واقعا تشکر

AMD>INTEL
22-09-14, 22:52
پاور:super flower 750watt
با گرافیک آنبرد هم تست زدم
الان دیدم روی پردازنده یه بخشیش تیره شده و بعد که دقت کردم دیدم یک ماده ای چسبیده بهش.خیلی محتاتانه تمیزش کردم.تا چند دقیقه دیگه که بایوس رو یک بار دیگه آپدیت کنم پردازنده رو نصب میکنم
خیلی از شما ممنونم بابت پیگیریتون
واقعا تشکر
بله کاملا تمیز کنید . پردازنده رو . اگر باز جواب نداد حتما با یک پاور دیگه هم تست بزنید اگر دیدید مشکل ادامه داشت .

aliebrahimi04
22-09-14, 23:25
یه مشکل دیگه
الان بایوس رو آپدیت کردم و سی پی یو رو هم تمیز کردم و نصب کردم.ولی هرچی کلید پاور رو میزنم انگار نه انگار.سیستم هیچ عکس العملی نشون نمیده.چراغ سبز مادربرد چشمک میزنه در صورتی که کابل برق به پاور وصل نیست.به گفته ی شما باطری رو درآوردم و برعکس جا زدم و منتظرم ده دقیقه بشه تا باطری رو درست کنم و سیستم رو روشن کنم.به نظر شما مشکل از چیه؟

AMD>INTEL
22-09-14, 23:29
یه مشکل دیگه
الان بایوس رو آپدیت کردم و سی پی یو رو هم تمیز کردم و نصب کردم.ولی هرچی کلید پاور رو میزنم انگار نه انگار.سیستم هیچ عکس العملی نشون نمیده.چراغ سبز مادربرد چشمک میزنه در صورتی که کابل برق به پاور وصل نیست.به گفته ی شما باطری رو درآوردم و برعکس جا زدم و منتظرم ده دقیقه بشه تا باطری رو درست کنم و سیستم رو روشن کنم.به نظر شما مشکل از چیه؟

بعد از جا زدن باطری تست کن . ببین اوکی میشه . این میتونه از اتصال باشه .

aliebrahimi04
22-09-14, 23:34
بعد از جا زدن باطری تست کن . ببین اوکی میشه . این میتونه از اتصال باشه .
خیلی ممنون از شما
بالاخره درست شد
ظاهرا اشکال از اون ماده ای بود که روی سی پی یو بود
مردم از استرس
واقعا تشکر میکنم و عذر خواهی میکنم از شما که تا این موقع شب شما رو اذیت کردم
چند تا سوال کنم و رفع زحمت کنم
الان من دو تا فن های سی پی یو رو به سوکتی که روی مادربرد هست وصل کنم یا فن کنترولر کیس؟
دمای سی پی یو با فن استوک الان 48 درجه هست.به نظر شما خوبه؟

AMD>INTEL
22-09-14, 23:39
خیلی ممنون از شما
بالاخره درست شد
ظاهرا اشکال از اون ماده ای بود که روی سی پی یو بود
مردم از استرس
واقعا تشکر میکنم و عذر خواهی میکنم از شما که تا این موقع شب شما رو اذیت کردم
چند تا سوال کنم و رفع زحمت کنم
الان من دو تا فن های سی پی یو رو به سوکتی که روی مادربرد هست وصل کنم یا فن کنترولر کیس؟
دمای سی پی یو با فن استوک الان 48 درجه هست.به نظر شما خوبه؟

به مادربرد وصل کنید .بهتره از فن غیر استوک استفاده کنید . :11():

aliebrahimi04
22-09-14, 23:53
به مادربرد وصل کنید .بهتره از فن غیر استوک استفاده کنید . :11():
باز تشکر میکنم:D