PDA

مشاهده نسخه کامل : پارت های دانلود ها حجیم....

Alireza.z
20-09-14, 14:51
سلام دوستان...یه سوال داشتم...دیدین وقتی میخواین یه فایل حجیم رو دانلود بکنید،نوشته دانلود پارت1،پارت2،پارت3و...میخواست م بدونم اینا رو وقتی دان کردم چه جوری باید یکیشون کنم...؟؟؟؟یا اصلن اگه خودم خواستم یه فایل حجیمی رو پارت بندیش کنم باید چیکارش کنم...؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...

AMD>INTEL
20-09-14, 15:00
سلام دوستان...یه سوال داشتم...دیدین وقتی میخواین یه فایل حجیم رو دانلود بکنید،نوشته دانلود پارت1،پارت2،پارت3و...میخواست م بدونم اینا رو وقتی دان کردم چه جوری باید یکیشون کنم...؟؟؟؟یا اصلن اگه خودم خواستم یه فایل حجیمی رو پارت بندیش کنم باید چیکارش کنم...؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...

معمولا با انزیپ کردن پارت 1 بقیه ها پارت ها هم آنزیپ میشن .
با نصب نرم افزار winrar چهار گزینه به راست کلیک اضافه می شود.

برروی فایل مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه ی Add to archive را انتخاب کنید.

در قسمت split to volumes ,bytes شما می توانید فایل خود را به چند قسمت تقسیم کنید.

در این قسمت می توانید میزان تقسیم را به بایت وارد نمایید.

---------------------------------
***** برای چسباندن همه ی فایل ها به هم قسمت شماره ی 1 که اینجا part01 است را بازکرده و از حالت فشرده خارج کنید.

M3RS4D 50062
20-09-14, 15:33

1.شما تمام اون پارت هارو دانلود کن و یه جا ذخیره کن
بعد با نرم افزار winrar از حالت فشرده خارجش کنید و اگرم هم پارتها یه جا نبودن(یعنی همه پارت ها تو یه پوشه نبود) شما باز اون فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و در حین اکسترکت ازتون ادرس بقیه فایل هارو بدین بازم اکسترکت میکنه بدون هیچ مشکلی.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.برای پارتیشن بندی هم طبق عکس عمل کنید.
برای اینکه میزان هر پارتیشن رو تنظیم کنید(یعنی هر پارتیشن حجمش چقدر یاشه , 100mb , 500mb , 1gb , ...) تو قسمت Split to volumes عدد حجم رو وارد کنید و جلوش هم kb , mb ,gb رو تعیین کنید.Only the registered members can see the link

Alireza.z
22-09-14, 13:26
واقعا ممنونماز راهنماییتون...مشکلم حل شد...