PDA

مشاهده نسخه کامل : مقایسه مادربرد های مطرح Z97

arinb
20-09-14, 10:09
در یک مقایسه جالب، به زبان بسیار ساده، 4 مادر برد سری Z97 از لحاظ ارزش خرید مقایسه شده اند.
نتیجه در قالب یک پوستر شماتیک منتشر شده بود که بد نیست قبل از اقدام به خرید نگاهی به آن بیاندازیم.
این مقایسه بین 4 مادر برد از سازنده هاس مطرح MSI،ASUS،Gigabyte و AsRock صورت گرفته بود که مادربرد MSI Z97 PC mate بالاترین امتیاز را به خود اختصاص داده بود.
موارد بررسی شده، شامل قیمت محصول، مدار تغذیه قدرتمند و تعداد فاز موجود در آن، قابلیت اورکلاکینگ بالا، پشتیبانی از CrossFire یا همان استقاده از قدرت پردازش چند کارت گرافیک همزمان، پشتیبانی از خنک کننده سیستم تعداد بالاتر، هیت سینک یا صفحات خنک کننده با کیفیت و سطح تماس بالاتر، پشتیبانی تعداد بیشتری از SATA 6GBs و ...
امیدوارم برای خرید مفید باشه...
Only the registered members can see the link

nima_hl
20-09-14, 10:17
سلام

لطفا لینک مرجع را هم بفرمائید

AMD>INTEL
20-09-14, 10:40
من هم منتظر لینک منبع هستم . این که ملاک بررسی مشخصات ظاهری فقط بوده یا با برنامه های تخصصی بنچمارک

Moein
20-09-14, 15:05
در صورت تمایل استارتر و معلوم شدن موضوع بررسی عنوان تاپیک به اینفوگراف مقایسه ظاهری مادربوردهای Z97 تغییر پیدا کنه بهتر هست

با تشکر

shaahin60
20-09-14, 15:52
سلام و درود لطفا اگر اطلاعاتی در ارتباط با فرق این مادر برد (MSI Z97 PC mate) با مدل گیمینگ آن مثل Z97 Gaming G45 یا G43 Msi دارید بفرمایید ممنون میشم . صرفا جهت بازی می خوام .

M3RS4D 50062
20-09-14, 16:14
سلام و درود لطفا اگر اطلاعاتی در ارتباط با فرق این مادر برد (MSI Z97 PC mate) با مدل گیمینگ آن مثل Z97 Gaming G45 یا G43 Msi دارید بفرمایید ممنون میشم . صرفا جهت بازی می خوام .

اگه برای گیم میخواد همین رو تهیه کنید
Z97 Gaming G45

arinb
21-09-14, 09:30
دوستان عزیز
این پوستر رو ام اس آی UK منتشر کرده بود روی FB،
در ضمن چند فروم از قبیل TechpowerUP و anandtech هم این پوستر رو منتشر کردند،
تو توضیحات اولیه نوشته شد که به زبان ساده، که خب برای همین از پوستر و طراحی برای قابل فهم بودن مطالب برای عموم استفاده می شه،
حالا یک سئوال،
به نظر شما، پشتیبانی کردن یا نکردن کراس فایر نیاز به بنچ مارک داره ؟ یا پشتیبانی می کنه یا نه !!
یا به عنوان مثال تعداد درگاه SATA نیاز به بنچ مارک داره ؟ خب review محصولات که هست، تعداد هم مشخصه، تعداد فاز های مدار تغذیه هم مشخص، بحث چرا Z97 رو هم که خود اینتل مرجع هست،
بحث قیمتش هم که سایت تو پوستر درج شده،
در هر حال ممنون از دوستانی که بسیار دقیق هستند.

maysamsina
21-09-14, 11:33
تعجبم asus با این همه پراوازه بودنش بهش امتیاز 0 دادن :1. (27): یعنی ایسوس همه چیش ناقصه ؟
چطور به این مین عدد 9.4 رو دادن
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
21-09-14, 11:42
تعجبم asus با این همه پراوازه بودنش بهش امتیاز 0 دادن :1. (27): یعنی ایسوس همه چیش ناقصه ؟
چطور به این مین عدد 9.4 رو دادن
ASUS Z97-A (Intel LGA 1150) Review | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

بهتره به بررسی های دقیق و roudup های توجه کرد تا یک مقایسه سطحی ظاهری
مثل این
19 Intel Z97 chipset motherboards review: testing the new generation - Prices and Final Thoughts | Hardware.Info United Kingdom (Only the registered members can see the link)
یا این
Intel Z97 Motherboard Roundup with ASUS, Biostar, Gigabyte and MSI - Page 19 of 19 - Legit ReviewsFinal Thoughts & Conclusion (Only the registered members can see the link)

با سلام
اینها که همه مین های گرون هستن
برای مین های میان رده و ارزون باید دید اوضاع به چه صورت هستش

منظورم روش بررسی هست . که با استفاده از برنامه های بنچمارک و توسط یک سایت معتبر سخت افزاری ارائه بشه .
در یکی از مقایسه تفاوت هیت سینک بود که میتونید مقایسه کنید من فرقی ندیدم .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
ازراک هم هیت سینک خوبی دارد

momo000000
21-09-14, 15:47
بهتره به بررسی های دقیق و roudup های توجه کرد تا یک مقایسه سطحی ظاهری
مثل این
19 Intel Z97 chipset motherboards review: testing the new generation - Prices and Final Thoughts | Hardware.Info United Kingdom (Only the registered members can see the link)
یا این
Intel Z97 Motherboard Roundup with ASUS, Biostar, Gigabyte and MSI - Page 19 of 19 - Legit ReviewsFinal Thoughts & Conclusion (Only the registered members can see the link)

با سلام
اینها که همه مین های گرون هستن
برای مین های میان رده و ارزون باید دید اوضاع به چه صورت هستش

hamed 111
22-09-14, 02:29
اصلا و ابدا از طرز مقایسه خوشم نیامد :1. (27):

shaahin60
01-10-14, 11:11
جناب قاسمی خواستم تشکر کنم از راهنمایی تون .. من 3 تا از این مادربرد خریدم و خواستم بگم واقعا سیستم اورکلاکش عالیه احساس می کنم x power که 3 برابر قیمت این بود زیر دستمه . عالییییییه:give_rose: