مادربرد بنده شاتل مدل ab52p ver1.1 هستش ، از طریق نرم افزار easy driver درایورهای مادربرد را نصب کردم ، ماوس - کیبرد - فلش (کول دیسک) همگی با پورت های یو اس بی (دو تا پورت یو اس بی داره!) ارتباط برقرار میکنن و به خوبی کار میکنن اما وقتی که هارد اکسترنال 320 گیگ رو وصل میکنم هی قطع و وصل میشه ، ویندوز بنده xp sp3 32bit هستش.اگه کسی میدونی مشکل از کجاست خواهشا راهنمایی کنه؟؟؟
AMD>INTEL
19-09-14, 18:33
مادربرد بنده شاتل مدل ab52p ver1.1 هستش ، از طریق نرم افزار easy driver درایورهای مادربرد را نصب کردم ، ماوس - کیبرد - فلش (کول دیسک) همگی با پورت های یو اس بی (دو تا پورت یو اس بی داره!) ارتباط برقرار میکنن و به خوبی کار میکنن اما وقتی که هارد اکسترنال 320 گیگ رو وصل میکنم هی قطع و وصل میشه ، ویندوز بنده xp sp3 32bit هستش.اگه کسی میدونی مشکل از کجاست خواهشا راهنمایی کنه؟؟؟
پاور سیستمتون چیه ؟
mehrdad_ab
19-09-14, 18:53
سلام
احتمالات زیاد هستش
اما چیزی که بیشتر به ذهنم میرسه اینه :
یک سیم ارت مناسب برای سیستمتون وصل کنید و دوباره امتحان کنید ( به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه)
M3RS4D 50062
19-09-14, 22:26
کابلتون سالمه؟
به USB پشت کیس وصل کردین؟ که ببینین یازم اینطوری میشه یا نه!
احتمالا به USB جلو وصل کردین و برق کافی رو نتونسته بگیره
ebrahim_rayaneh
20-09-14, 03:18
پاور سیستمتون چیه ؟
یه پاور 400 وات art هست
ebrahim_rayaneh
20-09-14, 03:24
کابلتون سالمه؟
به USB پشت کیس وصل کردین؟ که ببینین یازم اینطوری میشه یا نه!
احتمالا به USB جلو وصل کردین و برق کافی رو نتونسته بگیره
هم کابل سالمه و هم خود هارد، چون تو یه لبتاپ که ویندوز 8 روش نصب امتحان کردم مشکلی نداشت...والبته به usb های پشت کیس وصل کردم و اصولا کامپیوتر من usb جلو نداره یعنی سوکت های یو اس بی کیس به مادربورد وصل نیستن.من خودم به درایورها مشکوکم!! :wink:
- - - Updated - - -
سلام
احتمالات زیاد هستش
اما چیزی که بیشتر به ذهنم میرسه اینه :
یک سیم ارت مناسب برای سیستمتون وصل کنید و دوباره امتحان کنید ( به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه)
سیم ارت چیه؟ :1. (27):
M3RS4D 50062
20-09-14, 03:36
هم کابل سالمه و هم خود هارد، چون تو یه لبتاپ که ویندوز 8 روش نصب امتحان کردم مشکلی نداشت...والبته به usb های پشت کیس وصل کردم و اصولا کامپیوتر من usb جلو نداره یعنی سوکت های یو اس بی کیس به مادربورد وصل نیستن.من خودم به درایورها مشکوکم!! :wink:
مشکل هرچی که هست از برق کامپیوترتونه
پاورتون مدل چیه؟
AMD>INTEL
20-09-14, 08:33
یه پاور 400 وات art هست
400 وات art فکر کنم از همین پاور های خروجی 200 وات باشه . احتمال زیاد مشکل usb از پاور هست
mehrdad_ab
20-09-14, 10:57
- - - Updated - - -
سیم ارت چیه؟ :1. (27):
شما یک سیم معمولی رو بردارین
یک طرفش رو ببندید به یکی از پیچ های پاور سیستمتون
طرف دیگش رو هم ببندید به یک لوله فلزی آب و یا درب و پنجره ی فلزی
nima_hl
20-09-14, 10:57
سلام
همانگونه که دوستان فرمودند احتمالا سیستم نمیتونه برق مورد نیاز هارد اکسترنال را تامین کنه
با توجه به قدیمی بودن مادربرد گمان نمیکنم با تعویض پاور هم این مشکل حل بشه
فکر میکنم تنها گزینه شما استفاده از هاب سوئیچ های آداپتور خور باشه (که اون هم ممکنه توسط مادربرد یا هارد پشتیبانی نشه)
ebrahim_rayaneh
20-09-14, 13:45
شما یک سیم معمولی رو بردارین
یک طرفش رو ببندید به یکی از پیچ های پاور سیستمتون
طرف دیگش رو هم ببندید به یک لوله فلزی آب و یا درب و پنجره ی فلزی
میشه کمی در این مورد توضیح بدین که اینکار به چه منظوریه؟
ebrahim_rayaneh
20-09-14, 13:51
سلام
همانگونه که دوستان فرمودند احتمالا سیستم نمیتونه برق مورد نیاز هارد اکسترنال را تامین کنه
با توجه به قدیمی بودن مادربرد گمان نمیکنم با تعویض پاور هم این مشکل حل بشه
فکر میکنم تنها گزینه شما استفاده از هاب سوئیچ های آداپتور خور باشه (که اون هم ممکنه توسط مادربرد یا هارد پشتیبانی نشه)
امکانش هست در مورد این«هاب سوئیچ آداپتور خور» کمی توضیح بدید که چی هست؟ یه سرچی کردم خودم ، منظورتون از ایناست:
Digionline - قیمت، خرید، فروش، مشاوره هاب و سوئيچ -HUB -SWITCH (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
20-09-14, 14:25
امکانش هست در مورد این«هاب سوئیچ آداپتور خور» کمی توضیح بدید که چی هست؟ یه سرچی کردم خودم ، منظورتون از ایناست:
Digionline - قیمت، خرید، فروش، مشاوره هاب و سوئيچ -HUB -SWITCH (Only the registered members can see the link)
منظور نیما جان هاب usb بود نه هاب و سوئیچ شبکه .هاب های usb d-link که دارای آداپتور هستند .
ebrahim_rayaneh
20-09-14, 16:50
منظور نیما جان هاب usb بود نه هاب و سوئیچ شبکه .هاب های usb d-link که دارای آداپتور هستند .
امکانش هست یه لینکی در این مورد بزارید؟یا اینکه یه جمله ای ببنویسید که بسرچم؟اگرم نمی خواهید که مثلا در مورد محصولی تبلیغ بشه لینک سرچ بزارید؟ چونکه من هر چی میسرچم به لینک های مشابه همون لینکی که گذاشتم میرسم.
AMD>INTEL
20-09-14, 16:55
امکانش هست یه لینکی در این مورد بزارید؟یا اینکه یه جمله ای ببنویسید که بسرچم؟اگرم نمی خواهید که مثلا در مورد محصولی تبلیغ بشه لینک سرچ بزارید؟ چونکه من هر چی میسرچم به لینک های مشابه همون لینکی که گذاشتم میرسم.
D-Link | DUB-H4 4-Port USB 2.0 Hub (Only the registered members can see the link)
ebrahim_rayaneh
21-09-14, 02:46
اگر بخوام یک پاور جدید بخرم شما برای این سیستم قدیمی پاور چند وات پیشنهاد میدین؟
مشخصات سیستم :
مادربرد:شاتل مدل ab52p
گرافیک:128مگ NVIDIA GeForce FX 5200 GPU
کارت صدای creative آنچیپ
کارت شبکه آنچیپ
هارد دیسک اینترنال 80 گیگ مکستور
سی رایتر ایسوس
دو عدد رم 256 مگ
سی پی یو : 2.66 گیگ سلرون
nima_hl
21-09-14, 07:59
یک سئوال
کابل هارد به یک usb وصل میشه یا 2عدد؟
اگر بخوام یک پاور جدید بخرم شما برای این سیستم قدیمی پاور چند وات پیشنهاد میدین؟
مشخصات سیستم :
مادربرد:شاتل مدل ab52p
گرافیک:128مگ NVIDIA GeForce FX 5200 GPU
کارت صدای creative آنچیپ
کارت شبکه آنچیپ
هارد دیسک اینترنال 80 گیگ مکستور
سی رایتر ایسوس
دو عدد رم 256 مگ
سی پی یو : 2.66 گیگ سلرون
یدونه 330 گرین به قیمت حدود 105 تومن برای سیستم شما کفایت میکنه
ebrahim_rayaneh
21-09-14, 23:10
یک سئوال
کابل هارد به یک usb وصل میشه یا 2عدد؟
یدونه 330 گرین به قیمت حدود 105 تومن برای سیستم شما کفایت میکنه
کابل هارد اکسترنال که اون طرفش که به هارد وصل میشه میکرو یو اس بی هست و طرف دیگه به یو اس بی پشت کیس وصل میشه...در نهایت جواب شما میشه یه دونه! :1. (29):
این 330 که گفتین مدل پاور هست یا وات اش؟
nima_hl
22-09-14, 10:37
کابل هارد اکسترنال که اون طرفش که به هارد وصل میشه میکرو یو اس بی هست و طرف دیگه به یو اس بی پشت کیس وصل میشه...در نهایت جواب شما میشه یه دونه! :1. (29):
این 330 که گفتین مدل پاور هست یا وات اش؟
فکر نمیکنم کابل شما میکرو usb باشه احتمالا مینی usb است
Only the registered members can see the link
اگر مینی است کابل دو سر usb احتمالا مشکلتون را حل میکنه
Only the registered members can see the link RGING.jpg
330 مدل پاور است که در همه ایران مثل سیگار وینیستون موجوده :1. (35):
پینوشت : الان امید جان توی پرایوت بهم اعلام کرد که پاور 330 گرین کابل -5 را ندارد و چون مادربرد شما قدیمی است با این مدل پاور بوت نمیشود
ظاهرا شما بایستی از پاورهای قدیمی مثل 250 یا 300 به صورت دست دوم تهیه بفرمائید