ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره درانتخاب خرید بین هارد اکسترنال و اینترنال

PEYMANSTAR
17-09-14, 07:21
سلام من یه هارد 500 گیگ سامسونگ دارم متاسفانه یه مدتیه مشکل حجم اطلاعات پیدا کردم و میخوام یه هارد 1 ترابایتی بخرم
سوال که دارم اینه اگه بخوام هارد دومی نصب کنم ازنوع اینترنال مشکلی در انتقال وجابه جایی اطلاعات پیش نمیاد؟
نظرتون درباره هارد اکسترنال چیه یه جایی خوندم احتمال خرابی ش زیاد از اون طرفم اطلاعات که میخوام بریزم خیلی برام مهمه میترسم هارد همشو به فنا بده
هزینه که در نظر دارم حدود 220 تومنه
لطف کنین راهنماییم کنین

STUXNET
17-09-14, 07:54
سلام
سوال اول ن مشکلی پیش نمیاد -هاردهای اکسترنال چون همش در هال جاب جایی هستن احتمال خوردن ضربه هم زیاده پس نتیجه میگیریم هارد اینترنال برای کاربری شما بهتره از هر لحاظ

PEYMANSTAR
17-09-14, 08:16
سلام
سوال اول ن مشکلی پیش نمیاد -هاردهای اکسترنال چون همش در هال جاب جایی هستن احتمال خوردن ضربه هم زیاده پس نتیجه میگیریم هارد اینترنال برای کاربری شما بهتره از هر لحاظ

یعنی مشکل هارد به هارد(مثلا درهنگام کپی اطلاعات برق بره هارد بسوزه) پیش نمیاد رو سیستم دوتا هارد اینترنال کنار هم باشن
بین هارد سیگیت و وسترن دیجیتال کدوم بهتره
اسم گارانتی اصلیشو میشه بگین چیه

STUXNET
17-09-14, 08:53
من شخصا Wd روترجیح میدم باگارانتی سازگار -2ساله-نه اون اطلاعات اول که گفتید بیشتر مربوط به برق رسونی وپاور سیستم هست

ehsan1377
17-09-14, 09:26
من خودم یه اکسترنال silicon power a80 500gb دارم خیلی خوبه تا حالا مشکلی پیش نیومده براش