من برای محل کارم نیاز به یک سیستم رندرینگ بسیار قوی دارم.
طبق اخباری که شنیدم مادربردهای X99 وارد بازار شدن. برای اینکه بتونم انتخاب خوبی داشته باشم شروع کردم به وب گردی و بررسیهای مختلفو خوندن که با این دو مطلب برخورد کردم
Intel X99 Motherboard Goes Up in Smoke For Reasons Unknown - Legit Reviews (Only the registered members can see the link)
[Phoronix] My Core i7 5960X + MSI X99 Experience So Far: It's Smoking, Really (Only the registered members can see the link)
در لینک اول از مادربرد ASUS X99 Deluxe و در دومی از MSI X99S SLI Plus استفاده شده.
در هر دو مورد دود از سیستم بلند شده و بخشهایی از مادربرد صدمه دیدن...
سایتهایی که این مشکل براشون پیش اومده در حال پیگیری هستند و هنوز دلیل قطعی مشکلو اعلام نکردند ولی به طور ضمنی از اصطلاح Motherboard Failure استفاده میکنند.
میخواستم نظر شما رو هم بدونم. اگه تجربه عملی در این خصوص دارید یا در موردش مطالعه داشتید ممنون میشم راهنماییم کنید...
چه برندی بگیرم؟ چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
سیستمی که میخوام بخرم کلی خرج رو دستم میزاره. اصلاً نمیتونم ریسک همچین اتفاقیو قبول کنم
تشکر از وقتی که مگذارید:give_rose:
AMD>INTEL
16-09-14, 17:16
نظر من روی گیگابایت و مدل GA-X99-UD4 به خاطر قسمت تغذیه قدرتمند تا حالا هیچ گونه گزارشی از خرابی مادربردهای x99 گیگابایت مشاهده نشده
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD4 (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
این هم بررسی این برد
Gigabyte X99-UD4 Review - Motherboards > Intel > X99 - Reviews : ocaholic (Only the registered members can see the link)
Hessam II
16-09-14, 17:38
سلام - کمی زود اقدام به مشاوره گرفتن کردید... این مادربردها 1 ماه دیگه به صورت انبوه در کشور ما موجود خواهند بود.
کاربریتون چیه؟ چقدر بودجه در نظر گرفتین؟
توصیه می کنم برای کلیت شرایط یه مشاوره بگیرید. نه برای خرید سیستم. خیلی خیلی زود هست از الان مشاوره ی خرید سیستم بگیرید.
kamkhiz
16-09-14, 18:13
سلام - کمی زود اقدام به مشاوره گرفتن کردید... این مادربردها 1 ماه دیگه به صورت انبوه در کشور ما موجود خواهند بود.
کاربریتون چیه؟ چقدر بودجه در نظر گرفتین؟
توصیه می کنم برای کلیت شرایط یه مشاوره بگیرید. نه برای خرید سیستم. خیلی خیلی زود هست از الان مشاوره ی خرید سیستم بگیرید.
راستش هدفم از ایجاد این تاپیک مشاوره خرید نبود
این سیستمو تا نهایتاً 2 ماه دیگه باید بخرم و قطعاً صبر میکنم تا مادربردهای X99 و رمهای DDR4 در بازار موجود شن
سقف بودجه احتمالاً تا 12 میلیون باشه ولی فعلاً تا قیمت قطعات معلوم نشه بهش فکر نمیکنم
نرم افزارهای مورد استفاده عموماً اینها هستند: 3DS max - Maya - Zbrush - After Effects - Photoshop - V-ray - ...
هدفم از این مشاوره اینه که یه دید کلی نسبت به چیزی که میخوام پیدا کنم. برای همین رفتم دنبال خوندن بررسیهای مختلف این مادربردها و رمهای DDR4 و پردازنده i7 5960X
kamkhiz
16-09-14, 18:27
نظر من روی گیگابایت و مدل GA-X99-UD4 به خاطر قسمت تغذیه قدرتمند تا حالا هیچ گونه گزارشی از خرابی مادربردهای x99 گیگابایت مشاهده نشده
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD4 (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
این هم بررسی این برد
Gigabyte X99-UD4 Review - Motherboards > Intel > X99 - Reviews : ocaholic (Only the registered members can see the link)
ممنون از پاسختون
اتفاقاً در لینک دومی که در بالا اشاره کردم تصمیم گرفتند یه مادربرد گیگابایت جایگزین
MSI X99S SLI Plus کنن...
میدونم که نباید تعصب به برند خاصی داشت ولی اینکه آدم به اسم چنتا برند اعتماد داشته باشه خیلی میتونه تو خرید کمک کنه...
اگه امکان داره در مورد گارانتی این قطعات هم توضیح بدید. فروشندهها از اصطلاح «اصلی» و «متفرقه» استفاده میکنن که برای من کافی نیست
برندهای مختلف چه گارانتیهای معتبری دارن؟
Hessam II
16-09-14, 18:33
خب... خوبه. مشخصه درک درستی دارین در این مورد.
با توجه به اینکه کاربری ورک استیشن دارید و بیشتر کاربری شما CPU Based هست، توصیه می کنم به مادربردهای سری WS فکر کنید. مثل Asus Z10PE-D8 WS (Only the registered members can see the link) می تونه گزینه ی بسیار ایده آلی باشه براتون و دو تا زئون ورژن 3 حدود 2 میلیونی روش نصب کنید. (مثل Xeon E5-2620 V3)
اما اگر کاربریتون در حوزه ی گیمینگ حرفه ای یا رندرهای مبتنی بر گرافیک هم هست، Asus X99-E WS (Only the registered members can see the link) تک سوکت توصیه می کنم که بودجه ی لازم برای کارت گرافیک هم داشته باشید.
اگر می بینید از برخی از مادربردها اشکال یا ایراد فنی رویت شده؛ جای نگرانی نیست. با آپدیت بایوس به ورژن جدید، قطعاً این مشکلات حل خواهد شد و بدون شک کمپانی سازنده دست روی دست نخواهد گذاشت تا محصولش به صورت مشکل دار به بازار عرضه بشه. در غیراینصورت قطعاً میلیاردها دلار ضرر متحمل خواهند شد.
AMD>INTEL
16-09-14, 18:37
ممنون از پاسختون
اتفاقاً در لینک دومی که در بالا اشاره کردم تصمیم گرفتند یه مادربرد گیگابایت جایگزین
MSI X99S SLI Plus کنن...
میدونم که نباید تعصب به برند خاصی داشت ولی اینکه آدم به اسم چنتا برند اعتماد داشته باشه خیلی میتونه تو خرید کمک کنه...
اگه امکان داره در مورد گارانتی این قطعات هم توضیح بدید. فروشندهها از اصطلاح «اصلی» و «متفرقه» استفاده میکنن که برای من کافی نیست
برندهای مختلف چه گارانتیهای معتبری دارن؟
مادربرد گیگابایت رو آواژنگ وارد میکنه . خدماتش هم همیشه خوب بوده.
msi هم ماتریکس و اسوس هم چندین کانال وارد میشه . هم شرکتی هم گارانتی ویستا و سازگار
kamkhiz
16-09-14, 19:04
خب... خوبه. مشخصه درک درستی دارین در این مورد.
با توجه به اینکه کاربری ورک استیشن دارید و بیشتر کاربری شما CPU Based هست، توصیه می کنم به مادربردهای سری WS فکر کنید. مثل Asus Z10PE-D8 WS (Only the registered members can see the link) می تونه گزینه ی بسیار ایده آلی باشه براتون و دو تا زئون ورژن 3 حدود 2 میلیونی روش نصب کنید. (مثل Xeon E5-2620 V3)
اما اگر کاربریتون در حوزه ی گیمینگ حرفه ای یا رندرهای مبتنی بر گرافیک هم هست، Asus X99-E WS (Only the registered members can see the link) تک سوکت توصیه می کنم که بودجه ی لازم برای کارت گرافیک هم داشته باشید.
اگر می بینید از برخی از مادربردها اشکال یا ایراد فنی رویت شده؛ جای نگرانی نیست. با آپدیت بایوس به ورژن جدید، قطعاً این مشکلات حل خواهد شد و بدون شک کمپانی سازنده دست روی دست نخواهد گذاشت تا محصولش به صورت مشکل دار به بازار عرضه بشه. در غیراینصورت قطعاً میلیاردها دلار ضرر متحمل خواهند شد.
راستش زیاد در مورد سیستمهای دو پردازندهای و تفاوت عملکردشون با تک پردازندهای ها چیزی نمیدونم. ممنون از اینکه اشاره کردید، حتماً در موردشون تحقیق میکنم
تا جایی که خودم با وب گردی فهمیدم به نظر میاد چیپ X99 و پردازنده (i7-5960X (20 MB Cache, up to 3.50 GHz جوابگوی نیازم باشه ولی هیچ اطلاعی در مورد تفاوت قیمتی این ترکیب با پیشنهادی که شما دادید ندارم
در مورد خرید برد ایسوس هم بعد از مطلبی که راجع به سوختن
ASUS X99 Deluxe خوندم کمی شک پیدا کردم.
البته نمیشه یک مورد رو به کل داستان ربط داد، اگه گارانتی معتبری داشته باشه و بشه روی تعویض قطعه در صورت آسیب دیدن حساب کرد مشکلی نیست
AMD>INTEL
16-09-14, 19:17
راستش زیاد در مورد سیستمهای دو پردازندهای و تفاوت عملکردشون با تک پردازندهای ها چیزی نمیدونم. ممنون از اینکه اشاره کردید، حتماً در موردشون تحقیق میکنم
تا جایی که خودم با وب گردی فهمیدم به نظر میاد چیپ X99 و پردازنده (i7-5960X (20 MB Cache, up to 3.50 GHz جوابگوی نیازم باشه ولی هیچ اطلاعی در مورد تفاوت قیمتی این ترکیب با پیشنهادی که شما دادید ندارم
در مورد خرید برد ایسوس هم بعد از مطلبی که راجع به سوختن
ASUS X99 Deluxe خوندم کمی شک پیدا کردم.
البته نمیشه یک مورد رو به کل داستان ربط داد، اگه گارانتی معتبری داشته باشه و بشه روی تعویض قطعه در صورت آسیب دیدن حساب کرد مشکلی نیست
اون ایراد اسوس باعث خرابی پردازنده هم میشه . بهتره احتیاط کنید .
M3RS4D 50062
17-09-14, 01:42
روی این برد هم فکر کنید.
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD7 WIFI (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
گارانتی خوب رو (تو ایران ) میشه گفت گیگا داره.
البته این بورد هم بد نیست
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD5 WIFI (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
- - - Updated - - -
روی این برد هم فکر کنید.
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD7 WIFI (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
گارانتی خوب رو (تو ایران ) میشه گفت گیگا داره.
البته این بورد هم بد نیست
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD5 WIFI (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
رم های DDR4 هم که باید gskill بگیرید
Computex
17-09-14, 02:54
مفتخرم به اطلاعتون برسونم به زودی و طی چند روز آینده Preview یکی از محصولات X99 گیگابایت روی سایت اصلی شهر سخت افزار قرار میگیره که میتونه کمک زیادی در شناخت قابلیتهای این مادربردها به شما انجام بده. :give_rose:
kamkhiz
17-09-14, 12:43
تشکر از اطلاع رسانیتون:give_rose:
سایت بسیار خوب و کارشناسان خیلی فعال و فهیمی دارید.
M3RS4D 50062
17-09-14, 13:28
در ضمن شما میتونید به این پردازنده ها هم یه چشم نظری هم داشته باشید
مثلا پردازنده 5820K دارای قیمت حدودی 400 دلاره ولی 5960X دارای قیمت 1060 دلاره که تفاوت این دو پردازنده در هسته و کش هست(نه به اون صورت )
5960X : 8core , 20M Cach ,3GHz ~ 3.5GHz
5820K : 6core , 15M Cach ,3.3GHz ~ 3.6GHz
ولی میبینید که تفاوت قیمت زیادی دارن و خرید 5820K به صرفه تره و ارزش بالایی داره ,همچنین 5820K دارای فرکانس پایه بالاتری هست
همچنین انتخاب بهتری هم هست مثل 5930K
میتونید مقایسه این 3 پردازنده رو از سایت خود اینتل ببینید
ARK | Compare Intel® Products (Only the registered members can see the link)
kamkhiz
17-09-14, 16:02
در ضمن شما میتونید به این پردازنده ها هم یه چشم نظری هم داشته باشید
مثلا پردازنده 5820K دارای قیمت حدودی 400 دلاره ولی 5960X دارای قیمت 1060 دلاره که تفاوت این دو پردازنده در هسته و کش هست(نه به اون صورت )
5960X : 8core , 20M Cach ,3GHz ~ 3.5GHz
5820K : 6core , 15M Cach ,3.3GHz ~ 3.6GHz
ولی میبینید که تفاوت قیمت زیادی دارن و خرید 5820K به صرفه تره و ارزش بالایی داره ,همچنین 5820K دارای فرکانس پایه بالاتری هست
همچنین انتخاب بهتری هم هست مثل 5930K
میتونید مقایسه این 3 پردازنده رو از سایت خود اینتل ببینید
ARK | Compare Intel® Products (Only the registered members can see the link)
خیلی بعید میدونم به مشکل بودجه بخورم. بخش زیادی از بودجه قراره از طرف شرکتی که توش کار میکنم تأمین شه ولی هنوز هیچ نظری در مورد حدود بودجهای که لازمه هم ندارم چون قیمت قطعات رو نمیدونم
میتونم خواهش کنم چنتا سایت معتبر برای مقایسه بنچمارک پردازندهها معرفی کنید؟ اختلاف قیمتی که گفتید کم نیست، حتماً بررسی میکنم. تشکر.
kamkhiz
17-09-14, 16:38
اون ایراد اسوس باعث خرابی پردازنده هم میشه . بهتره احتیاط کنید .
اتفاقاً دقیقاً همینطور شده.
تیم legitreviews بعد از سوختن مادربرد اونو با یه یک مادربرد دیگه از همون مدل تعویض کرده و ارور پردازنده گرفته...
این یعنی چیزی حدود 1،450 دلار ضرر...
Our worst fears were confirmed when we pulled out our backup ASUS X99 Deluxe motherboard and put the original Intel Core-i7-5960X processor in and the system wouldn’t post. The boards debug display showed Q-Code 00, which is a bad sign. We tossed in our backup Intel Core i7-5960X processor and the system booted up just fine and we are off and able to benchmark again. The bad news is that I managed to kill an ASUS X99 Deluxe motherboard ($398.99 shipped) and an Intel Core i7-5960X processor ($1049.99 Shipped) after using it for less than two weeks, which is a bit unusual and why I am sharing information about this failure to the readers of Legit Reviews. It is not an everyday occurrence where $1450 in hardware gets put out to pasture.
Read more at Intel X99 Motherboard Goes Up in Smoke For Reasons Unknown - Legit Reviews (Only the registered members can see the link.99)
AMD>INTEL
17-09-14, 16:43
اتفاقاً دقیقاً همینطور شده.
تیم legitreviews بعد از سوختن مادربرد اونو با یه یک مادربرد دیگه از همون مدل تعویض کرده و ارور پردازنده گرفته...
این یعنی چیزی حدود 1،450 دلار ضرر...
Our worst fears were confirmed when we pulled out our backup ASUS X99 Deluxe motherboard and put the original Intel Core-i7-5960X processor in and the system wouldn’t post. The boards debug display showed Q-Code 00, which is a bad sign. We tossed in our backup Intel Core i7-5960X processor and the system booted up just fine and we are off and able to benchmark again. The bad news is that I managed to kill an ASUS X99 Deluxe motherboard ($398.99 shipped) and an Intel Core i7-5960X processor ($1049.99 Shipped) after using it for less than two weeks, which is a bit unusual and why I am sharing information about this failure to the readers of Legit Reviews. It is not an everyday occurrence where $1450 in hardware gets put out to pasture.
Read more at Intel X99 Motherboard Goes Up in Smoke For Reasons Unknown - Legit Reviews (Only the registered members can see the link.99)
من باشم چنین ریسکی نمیکنم . با توجه به قیمت دلار و مبلغی که باید برای پردازنده پرداخت کنید .چون تو ایران هم پردازنده های اینتل گارانتی ندارند
هر چند که با توجه به نوع خرابی مادربرد احتمالا cpu گارانتیش باطل میشه
تو این تاپیک هم یکسری بررسی از این پردازنده ها رو گذاشتم
Only the registered members can see the link
M3RS4D 50062
17-09-14, 17:44
خیلی بعید میدونم به مشکل بودجه بخورم. بخش زیادی از بودجه قراره از طرف شرکتی که توش کار میکنم تأمین شه ولی هنوز هیچ نظری در مورد حدود بودجهای که لازمه هم ندارم چون قیمت قطعات رو نمیدونم
میتونم خواهش کنم چنتا سایت معتبر برای مقایسه بنچمارک پردازندهها معرفی کنید؟ اختلاف قیمتی که گفتید کم نیست، حتماً بررسی میکنم. تشکر.
فعلا که بهترین مقایسه برای خود سایت سازنده هست و CPUBoss (Only the registered members can see the link)
ولی بررسی ها هم هست
Haswell (microarchitecture) - Wikipedia, the free encyclopedia (Only the registered members can see the link)
AnandTech | The Intel Haswell-E CPU Review: Core i7-5960X, i7-5930K and i7-5820K Tested (Only the registered members can see the link)
kamkhiz
18-09-14, 11:11
من باشم چنین ریسکی نمیکنم . با توجه به قیمت دلار و مبلغی که باید برای پردازنده پرداخت کنید .چون تو ایران هم پردازنده های اینتل گارانتی ندارند
هر چند که با توجه به نوع خرابی مادربرد احتمالا cpu گارانتیش باطل میشه
تو این تاپیک هم یکسری بررسی از این پردازنده ها رو گذاشتم
Only the registered members can see the link
بسیار عالی. واقعاً استفاده کردم...:1. (3):
درباره مادربرد اکثر اساتید (از جمله خود شما) مدلهای گیگا رو پیشنهاد کردند. عقل سلیم میگه به نظر جمع اعتماد کن، منم همینکارو میکنم :)
درباره cpu هم نسبت به پولم 5820k یا 5960x را انتخاب میکنم.
تشکر ویژه از شما و تمام دوستانی که وقت گذاشتند و بنده رو راهنمایی کردند:give_rose: