سلام دوستان...من یه مشکلی با لپ تاپم دارم ...اگه دقت کرده باشین لپ تاپ های سری X شرکت ASUS فقط داری 1 پوت برای میکروفون و هندزفریه...که اون 1 پورت هم خروجیه هم ورودی....مشکل این جاست که وقتی هندزفری بهش وصل میکنم بدون هیچ مشکلی میشناسه...ولی وقتی بهش میکروفون وصل میکنم اونو نمیشناسه و فقط میکروفون خود لپ تاپ رو میشناسه...حتی میکروفون خود لپ تاپ رو هم قطع کردم...ولی بازم فایده ای نداره...می خواستم ببینم میشه کارش کرد یا نه...؟؟؟
AMD>INTEL
11-09-14, 15:26
ویندوزتون در حال حاضر چه نسخه ای هست . 32 بیت یا 64 بیت .
nima_hl
11-09-14, 18:55
سلام دوستان...من یه مشکلی با لپ تاپم دارم ...اگه دقت کرده باشین لپ تاپ های سری X شرکت ASUS فقط داری 1 پوت برای میکروفون و هندزفریه...که اون 1 پورت هم خروجیه هم ورودی....مشکل این جاست که وقتی هندزفری بهش وصل میکنم بدون هیچ مشکلی میشناسه...ولی وقتی بهش میکروفون وصل میکنم اونو نمیشناسه و فقط میکروفون خود لپ تاپ رو میشناسه...حتی میکروفون خود لپ تاپ رو هم قطع کردم...ولی بازم فایده ای نداره...می خواستم ببینم میشه کارش کرد یا نه...؟؟؟
سلام
شما به یه همچین مبدلی احتیاج دارید
Only the registered members can see the link
aryaiee
13-09-14, 13:59
یعنی شما میکروفون تنها با فیش 3.5 وصل میکنید به درگاه میکروفون و نمیشناسه؟تنظیمات کارت صدای ویندوز رو بررسی کردید؟
Alireza.z
13-09-14, 15:19
ویندوز 8.1---x64
Alireza.z
13-09-14, 15:22
همین مبدل رو هم خریدم...ولی باز مشکلم حل نشد...یکی بهم گفت باید یه کارت صدای اکسترنال بخرم ولی هزینش خیلی بالا بود...میخوام ببینم راه دیگه ای نداره...؟؟؟
AMD>INTEL
13-09-14, 15:28
ویندوز 8.1---x64
درایور سایت اسوس رو نصب کردی ؟
M3RS4D 50062
13-09-14, 16:09
1. Install Original Windows
2. Install Driver From ASUS.com
3.Test
AMD>INTEL
13-09-14, 16:34
بایوس لپتاپ هم اپدیت کنید به آخرین ورژن
Alireza.z
13-09-14, 23:11
1. Install Original Windows
2. Install Driver From ASUS.com
Notebooks & Ultrabooks - X450CC - ASUS (Only the registered members can see the link)
3.Test
واقعا ازکمکهاتون ممنونم...ولی تموم درایور هاشو آپدیت کردم...بایوسشم آپدیته...ولی باز همون مشکلوداره...به نظرتون گزینه یا تنظیمات خاصی رو نباید انجام بدم...؟؟؟
M3RS4D 50062
14-09-14, 11:26
واقعا ازکمکهاتون ممنونم...ولی تموم درایور هاشو آپدیت کردم...بایوسشم آپدیته...ولی باز همون مشکلوداره...به نظرتون گزینه یا تنظیمات خاصی رو نباید انجام بدم...؟؟؟
من که از این لپ تاپ ندارم:lol:
ولی اگه همه این کارا رو کردی ,تو درایو صدایی که نصب کردی یخورده بگرد ,گزینه هارو ببین ,شاید تونستی یه کاری کنی!!!!
اگه هم برات مقدوره یه شات بزار.
nima_hl
14-09-14, 23:01
همین مبدل رو هم خریدم...ولی باز مشکلم حل نشد...یکی بهم گفت باید یه کارت صدای اکسترنال بخرم ولی هزینش خیلی بالا بود...میخوام ببینم راه دیگه ای نداره...؟؟؟
علیرضا جان اگر نوت بوک یا درایور مشکل داشت موقعی که از هندفری استفاده میکردی نباید به درستی کار میکرد
در این حالت به احتمال قوی یا تبدیلی که تهیه کردید مشکل داره یا سیم بندیش جابجاست و یا میکروفونی که میخواهید از آن استفاده کنید خراب است
Alireza.z
16-09-14, 02:24
علیرضا جان اگر نوت بوک یا درایور مشکل داشت موقعی که از هندفری استفاده میکردی نباید به درستی کار میکرد
در این حالت به احتمال قوی یا تبدیلی که تهیه کردید مشکل داره یا سیم بندیش جابجاست و یا میکروفونی که میخواهید از آن استفاده کنید خراب است
سلام...خیلی ممنون از کمکتون...نکته این جاست که میکروفون سالمه و روی PC تست شده...مشکل من اینه که وقتی میکروفون و یا فیش خروجی دستگاه میکسر رو برای ظبط صدا به لپ تاپ وصل میکنم...به جز میکروفون خود لپ تاپ هیچ میکروفون دگه ای شناخته نمیشه...جالبیش اینجاست که لپ تاپ و پیش نمایندگی هم بردم ولی متاسفانه ج درست و حسابی ندادن...
Alireza.z
19-09-14, 12:09
سلام بچه ها...واقعا از کمکهای خوبتون ممنونم..من رفتم یکی از همین مبدل ها رو که گفته بودین خریدم...بازم همچیش کارمیده به جز میکروفونش...من با برنامه JetAudio صدارو میخوام ضبط کنم ولی متاسفانه تو قسمتی که باید ورودی های صدا رو مشخص کنم فقط اسم یه دونه میکروفونه که اونم مال خود لپ تاپه...به نظرتون نباید تو خود برنامه jetAudio میکروفون رو دستی وارد کنم...؟؟؟؟Only the registered members can see the link