PDA

مشاهده نسخه کامل : تصویر ندادن سیستم

djali 2014
10-09-14, 00:00
سلام خدمت دوستان عزیز
روی اسلات 2 مادربردم که رم میذارم سیستمم تصویر نمیده رو اسلات 1که میذارم تصویر میده
در هر حالتی رویه اسلات دوم رم باشه تصویر نمیده نمی دونم چرا مادر برد من مدل ایسوز p8h61 هست
لطفا راهنمایی کنید متشکرم

AMD>INTEL
10-09-14, 00:03
سلام خدمت دوستان عزیز
روی اسلات 2 مادربردم که رم میذارم سیستمم تصویر نمیده رو اسلات 1که میذارم تصویر میده
در هر حالتی رویه اسلات دوم رم باشه تصویر نمیده نمی دونم چرا مادر برد من مدل ایسوز p8h61 هست
لطفا راهنمایی کنید متشکرم

بایوس رو از سایت اسوس دریافت کنید و اپدیت کنید .روی مادربرد شما یک کلید MEM OK هست اون هم امتحان کنید

djali 2014
10-09-14, 00:21
روی مادر برد کلید MEM OK نمیبینم
اما بایوس رو دانلود کنم مثل بقیه نرم افزارها نصب میشه و بایوس آپ دیت میشه یا خیر؟

AMD>INTEL
10-09-14, 00:23
این راهنمای اپدیت مادربرد
Only the registered members can see the link

djali 2014
10-09-14, 00:36
این راهنمای اپدیت مادربرد
Only the registered members can see the link

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون اما لینکی که دادید خرابه

AMD>INTEL
10-09-14, 00:40
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون اما لینکی که دادید خرابه

این لینک سالمه چک کردم
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید) (Only the registered members can see the link)

djali 2014
10-09-14, 02:37
این لینک سالمه چک کردم
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید) (Only the registered members can see the link)

دوست عزیز بایوس رو هم آپ دیت کردم اما درست نشد
وقتی رم رو روی اسلات دوم میذارم حتی صدای بوغ سلامت سیستم هم نمیاد فقط سیستم روشن میشه همین
کلا بالا نمیاد سیستم

AMD>INTEL
10-09-14, 03:02
دوست عزیز بایوس رو هم آپ دیت کردم اما درست نشد
وقتی رم رو روی اسلات دوم میذارم حتی صدای بوغ سلامت سیستم هم نمیاد فقط سیستم روشن میشه همین
کلا بالا نمیاد سیستم

اگر با اپدیت بایوس مشکل حل نشد . دو حالت دارد یا رمی که به مادربرد وصل میکنید روی این مادربرد سازگار نیست . یا اسلات رم مشکل دارد . در صورت داشتن گارانتی ببرید گارانتی

djali 2014
10-09-14, 22:09
اگر با اپدیت بایوس مشکل حل نشد . دو حالت دارد یا رمی که به مادربرد وصل میکنید روی این مادربرد سازگار نیست . یا اسلات رم مشکل دارد . در صورت داشتن گارانتی ببرید گارانتی

رم با مادر برد سازگار هست چون با اسلات 1 بالا میاد فقط روی اسلات 2 بالا نمیاد گارانتی هم نداره یه پول تعمیر رفت توپاچم :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

:merci::merci::merci::merci::merci::merci::merci:: merci:
خیل خیلی ممنونم از راهنمایی های شما دوست عزیز

AMD>INTEL
10-09-14, 22:12
رم با مادر برد سازگار هست چون با اسلات 1 بالا میاد فقط روی اسلات 2 بالا نمیاد گارانتی هم نداره یه پول تعمیر رفت توپاچم :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

:merci::merci::merci::merci::merci::merci::merci:: merci:
خیل خیلی ممنونم از راهنمایی های شما دوست عزیز

پس همون اسلات دوم مادربرد مشکل دارد . البته من با مدل p8h67 کار کردم با اپدیت بایوس حل شد این قضیه .

djali 2014
10-09-14, 22:17
پس همون اسلات دوم مادربرد مشکل دارد . البته من با مدل p8h67 کار کردم با اپدیت بایوس حل شد این قضیه .

ما از این شانسا نداریم :wink:Only the registered members can see the link