PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال مهم (تشابه دو کارت گرافیک؟)

Reza_It93
04-09-14, 16:17
سلام اقا امید من یه سوال داشتم خدمتون این عکس که ادرسش زیر درج شده عکس یک کارت گرافیک هست مال فروشگاه اینترنتی اریا که دقیقا مشابه کارت گرافیک شاتل تک من هست برند اون کارت گرافیک چیه!!!

Reza_It93
04-09-14, 16:19
اینم عکس اون کارت گرافیک
Only the registered members can see the link
اینم عکس کارت من

- - - Updated - - -

AMD>INTEL
04-09-14, 16:27
اون شباهت فقط به خاطر آرم nvidia هست که به شکل سفید روی زمینه مشکی کارت چاپ شده .البته باید از خودشون بپرسید .

Reza_It93
04-09-14, 16:29
منظورم هیت سینک هر دو کارت از یک نوع طرح استفاده شده!!!

- - - Updated - - -

ولی ارم انویدیا سبز و کلا طرحش فرق داره!!!ضمنا نمیتونید تشخیص بدید برند اون کارت گرافیک چیه!!!

AMD>INTEL
04-09-14, 16:29
منظورم هیت سینک هر دو کارت از یک نوع طرح استفاده شده!!!

این طرح آرم nvidia هست بصورت سفید . کلا کارتها کاملا با هم تفاوت دارند .

Reza_It93
04-09-14, 16:32
ضمنا نمیتونید تشخیص بدید برند اون کارت گرافیک چیه!

- - - Updated - - -

نکنه اون کارت هم شاتل تک باشه!!

- - - Updated - - -

چجوری باید با اونا تماس بگیرم!!! لطفا راهنمایی کنید!!!

AMD>INTEL
04-09-14, 16:37
ضمنا نمیتونید تشخیص بدید برند اون کارت گرافیک چیه!

- - - Updated - - -

نکنه اون کارت هم شاتل تک باشه!!

- - - Updated - - -

چجوری باید با اونا تماس بگیرم!!! لطفا راهنمایی کنید!!!

نمیدونم . به سایتشون مراجعه کنید . این یک طرح هست . که توسط طراح گرافیک عکس ها رو کنار هم قرار دادند بعید میدونم خودشون هم بدونند

AMD>INTEL
04-09-14, 16:43
کارت رو برات پیدا کردم کارت geforce 295gtx هست .چون خنک کننده رفرنس هست آرم nvidia دارد
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
iXBT Labs - i3DSpeed, August 2009 - NVIDIA GeForce GTX 295 2x896MB DDR3 (575/1240/2000 MHz) (Only the registered members can see the link)

Reza_It93
04-09-14, 21:29
یعنی کارت شاتل تک من هم مدل رفرنس هست!!!ضمنا مدلهای رفرنس رو چه برندی میسازه!!!

AMD>INTEL
04-09-14, 21:33
یعنی کارت شاتل تک من هم مدل رفرنس هست!!!ضمنا مدلهای رفرنس رو چه برندی میسازه!!!

در مورد گرافیک شما صحبت کردیم . من نگفتم کارت شما رفرنسه . بله اومده از طرح گرافیکی لوگو اون مدل رفرنس روی هیت سینک و فن کپی برداشته .
من عکس کامل این کارت که تو لوگوی سایت فروشنده بود رو براتون گذاشتم هیچ تشابهی دیده نمیشه .

Reza_It93
04-09-14, 21:38
نگفتید مدلهای رفرنس رو چه برند یا شرکتی میزنه!!ضمنا کارت afox 550 همین طرح برد و قطعات کارت منو داره به نظر شما این طراحی مشترک و کپی شده دو برند شاتل تک و afox ساخت چه شرکتی هست!!!

AMD>INTEL
04-09-14, 21:46
نگفتید مدلهای رفرنس رو چه برند یا شرکتی میزنه!!ضمنا کارت afox 550 همین طرح برد و قطعات کارت منو داره به نظر شما این طراحی مشترک و کپی شده دو برند شاتل تک و afox ساخت چه شرکتی هست!!!

هر شرکتی ممکنه رفرنس بزنه . چون قیمتش ارزانتر از برد سفارشی شده توسط سازنده گرافیک هست . afox یک شرکت چینی هست که درای سایت معتبر و نماینده فروش تو خیلی از کشورهاست
این کارت شما احتمال زیاد توسط شرکت های oem چینی مثل پگاترون یا onda ساخته شده باشه

Reza_It93
04-09-14, 21:48
یعنی به نظر شما کارت afox 550 رو هم مگاترون و اوندا ساختند!!چون اجزای داخلی هر دو کارت گرافیک afox و شاتل تک یکی هستند!!!

AMD>INTEL
04-09-14, 21:51
یعنی به نظر شما کارت afox 550 رو هم مگاترون و اوندا ساختند!!چون اجزای داخلی هر دو کارت گرافیک afox و شاتل تک یکی هستند!!!

این یک حدس هست .نمیشه 100 درصد نظر داد . فرق زیادی هم به اصل موضوع نمیگذاره

Reza_It93
04-09-14, 21:55
ضمنا شاتل تک کلی محصول از جمله مودم و گیرنده میسازه اون محصولات رو کی براش میسازه!! به نظر من با عقل جور در نمیاد!! به نظر من شاتل تک یک برند نو پا هست که ادرس سایت درست حسابی نداره مثل برندهای مازراتی و غیره!!!

AMD>INTEL
04-09-14, 21:59
ضمنا شاتل تک کلی محصول از جمله مودم و گیرنده میسازه اون محصولات رو کی براش میسازه!! به نظر من با عقل جور در نمیاد!! به نظر من شاتل تک یک برند نو پا هست که ادرس سایت درست حسابی نداره مثل برندهای مازراتی و غیره!!!

اگر به حرفتون اطمینان دارید چرا این همه وقت من و خودتون رو میگیرید . هر چی توضیح میدیم تو تاپیک های شما آخرش مثل پیام بازرگانی از شاتل تک تعریف میکنید . اگر راضی هستید از کارت خودتون مشکلی نیست .

nima_hl
04-09-14, 22:23
آقا رضای گل

ما در این فروم هیچ اطلاعی از تولید کننده گارت گرافیکی شما نداریم

لطفا سئوال در این مورد را از خود شرکتش بپرسید

پینوشت : تاپیک بسته شد و در صورت باز کردن تاپیک مشابه در مورد این گرافیک کارت استارتر یک هفته بن میشه