ورود

مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای خرید سیستم تا 2 میلیون برای بازی

SinaPC
03-09-14, 18:05
سلام

من با کلی گشتن در آخر به جدول قطعات زیر رسیدم که بتونم با بودجه ام خریداری کنم. اما بازم ۲۰۰ هزار تومن گرون شد.
اگر بخوام یه مادر بورد - سی پی یو - کارت گرافیک - هارد - پاور - رم بخرم ، به ۲ ملیون و ۲۱۰ هزار تومن طبق جدول زیر نیازه.

قطعه

مدل

حدود قیمت

CPU
Intel Corei5 4690
710

Ram
Kingstone 4GB
130

VGA
Geforce GTX 650 TI
560

MB
ASUS Z87 K
490

Power
Green 430A
140

HDD
1TB
180

خب حالا در چند مورد راهنمایی میخوام :

سی پی یو Corei5 برای یه سیستم گیم که گیم های متوسط مثلا IV رو باهاش بازی کنم راحت ساپورت میکنه یا i7 نیازه؟

مادر بورد خوبه ؟ اگه نه با همین حدود قیمت یه مادر بورد پیشنهاد بدین لطفا.

کارت گرافیک خوبه ؟ اگه نه یه کارت با همین حدود قیمت پیشنهاد بدین لطفا.

برای اینکه یه سیستم قدرمتمند برای گیم داشته باشم چجوری میتونم یکم دیگه از هزینه ها کم کنم تا برسه به ۲ تومن ولی سیستم همچنان قدرمتمند باشه.

در ضمن اگه با قیمت ۲ تومن یه سیستم به مشخصات دیگه پیشنهاد بدین ممنون میشم. سیستم رو برای بازی میخوام . کمترین هزینه در قبال بیشترین کارایی. یعنی با ۲ تومن چجوری یه سیستم توپ جمع کنم؟

AMD>INTEL
03-09-14, 18:10
مادربرد رو بهت این برد رو پیشنهاد میکنم gigabyte h97-gaming 3
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-H97-Gaming 3 (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
با توجه به بازیهای جدید حداقل 8 گیگ رم رو تهیه کنید دو تا 4 گیگ کینگستون هایپر ایکس
گرافیک هم با 590 تومن gigabyte 750 2gb oc بگیرید .

SinaPC
03-09-14, 18:19
مادربرد رو بهت این برد رو پیشنهاد میکنم gigabyte h97-gaming 3
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-H97-Gaming 3 (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
با توجه به بازیهای جدید حداقل 8 گیگ رم رو تهیه کنید دو تا 4 گیگ کینگستون هایپر ایکس
گرافیک هم با 590 تومن gigabyte 750 2gb oc بگیرید .

MB:MSI Z97 PC-MATE------------------------------------400
CPU:intel Core i5 4460--------------------------------585
VGA:Zotac GTX 750Ti OC 2GB---------------------580
RAM:Kingston HyperX Fury 1866 4GB *2---------------------280
HDD: Seagate BArracuda 1TB-----------------------------------170
PSU:Corsair VS 550-------------------------------------190

این سیستم چطوره؟ از بالایی بهتره؟؟

AMD>INTEL
03-09-14, 18:23
MB:MSI Z97 PC-MATE------------------------------------400
CPU:intel Core i5 4460--------------------------------585
VGA:Zotac GTX 750Ti OC 2GB---------------------580
RAM:Kingston HyperX Fury 1866 4GB *2---------------------280
HDD: Seagate BArracuda 1TB-----------------------------------170
PSU:Corsair VS 550-------------------------------------190

این سیستم چطوره؟ از بالایی بهتره؟؟

مادربرد همون که بهت پیشنهاد کردم بگیر . یکی از کاربرای خوب گیمینگ آقا مجتبی هم همین رو دارد . کاملا راضی هستند . در این برد گیگابایت Qualcomm® Atheros Killer E2201 LAN chip تو کارایی بازی های آنلاین تاثیر بسزایی دارد .
پاور گرین 600-HP هم کافیه .
در مورد گرافیک هم همون پیشنهادم به دلیل خنک کننده WINDFORCE

SinaPC
03-09-14, 19:58
مادربرد همون که بهت پیشنهاد کردم بگیر . یکی از کاربرای خوب گیمینگ آقا مجتبی هم همین رو دارد . کاملا راضی هستند . در این برد گیگابایت Qualcomm® Atheros Killer E2201 LAN chip تو کارایی بازی های آنلاین تاثیر بسزایی دارد .
پاور گرین 600-HP هم کافیه .
در مورد گرافیک هم همون پیشنهادم به دلیل خنک کننده WINDFORCE

خب پس با سیستمی که با گفته های شما تصحیح شد و مادر بورد و رم و کارت گرافیک و پاور اصلاح شد میتونم راحت بازی ها رو با رزولوشن مانیتورم ۱۶۰۰ در ۹۰۰ در سطح high بازی کنم؟
و اینکه سی پی یو i5 که ۵۸۰ تومن بود و ۴ هسته ای راحت کارمو راه میندازه ؟ آخه من با فتوشاپ و 3d max کار میکنم.

و یه چیز دیگه . کارت گرافیکی که فرمودید GTX هست؟ اون قیمتش ۱ تومن به بالاس . اگه یه مدل دیگش میشه یه صفحه اینفو براش معرفی کنید؟

AMD>INTEL
03-09-14, 20:03
خب پس با سیستمی که با گفته های شما تصحیح شد و مادر بورد و رم و کارت گرافیک و پاور اصلاح شد میتونم راحت بازی ها رو با رزولوشن مانیتورم ۱۶۰۰ در ۹۰۰ در سطح high بازی کنم؟
و اینکه سی پی یو i5 که ۵۸۰ تومن بود و ۴ هسته ای راحت کارمو راه میندازه ؟ آخه من با فتوشاپ و 3d max کار میکنم.

با این رزولیشن مشکلی نباید داشته باشید . مخوصا کارت گیگابایت که فکتوری اورکلاک شده .

SinaPC
03-09-14, 20:13
با این رزولیشن مشکلی نباید داشته باشید . مخوصا کارت گیگابایت که فکتوری اورکلاک شده .

کارت گرافیک منظورتون اینه؟؟
ASUS - GeForce GTX 750 TI - 2GB - DDR5 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE - کارت گرافیکی - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N75TOC-2GI (Only the registered members can see the link)

این برا ایسوس هست. نمیدونم قیمت گیگابایتش چقده ۵۹۰ تومنه؟؟

AMD>INTEL
03-09-14, 20:14
کارت گرافیک منظورتون اینه؟؟
ASUS - GeForce GTX 750 TI - 2GB - DDR5 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE - کارت گرافیکی - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 700 Series - GV-N75TOC-2GI (Only the registered members can see the link)

این مدل TI هست که قویتره و 100 تومن گرونتره حدود 690 هست . مدل 750 بدون TI حدود 590 هست

SinaPC
03-09-14, 20:16
این مدل TI هست که قویتره و 100 تومن گرونتره حدود 690 هست . مدل 750 بدون TI حدود 590 هست

برای گیگابایت TI ۵۹۵ تومنه
GIGABYTE GV-N75TOC-2GI GeForce GTX 750 Ti 2GB قیمت، خرید، مشخصات و فروشندگان کارت گرافیگ VGA Card (Only the registered members can see the link)

منظور شما اینه؟؟
اگه این باشه که عالی میشه قیمتشم خوبه

AMD>INTEL
03-09-14, 20:32
برای گیگابایت TI ۵۹۵ تومنه
GIGABYTE GV-N75TOC-2GI GeForce GTX 750 Ti 2GB قیمت، خرید، مشخصات و فروشندگان کارت گرافیگ VGA Card (Only the registered members can see the link)

منظور شما اینه؟؟
اگه این باشه که عالی میشه قیمتشم خوبه

خیر مدل TI قیمتش 690 هست . این مدل GIGABYTE GTX 750 OC 2GB GDDR5 حدود 590 هست

SinaPC
04-09-14, 17:30
خیر مدل TI قیمتش 690 هست . این مدل GIGABYTE GTX 750 OC 2GB GDDR5 حدود 590 هست

خب الان مشخصات زیر برای من قطعی شد . میخوام بخرم . آخرین سوال :

آیا این سیستم میتونه بازی GTA IV رو با گرافیک بالا و راحت پشتیبانی کنه؟؟ رزولیشن من ۱۶۰۰ در ۹۰۰ - مانیتور ۲۰ اینچ

Only the registered members can see the link

البته کارت گرافیک TI رو برمیدارم که ۶۹۰ تومنه

AMD>INTEL
04-09-14, 17:36

آیا این سیستم میتونه بازی GTA IV رو با گرافیک بالا و راحت پشتیبانی کنه؟؟ رزولیشن من ۱۶۰۰ در ۹۰۰ - مانیتور ۲۰ اینچ

بله توانائیش رو دارد . پاور رو 530 بگیرید

nima_hl
04-09-14, 22:57

سینا جان بهتره رم سیستمت را به صورت دوال چنل انتخاب کنی و به جای یک تیغه 4 گیگ 2 تیغه 2 گیگی خرید بفرمائی