PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک در شبکه کردن pc و لپ تاپ

malihe5
03-09-14, 01:31
با سلام دوستان
من زیاد سرچ کردم ولی مطالب تکراری بود
به همین دلیل گفتم پست بزارم و کمک بگیرم
من یه pc دارم که روش ویندوز اکس پی نصبه و یک لپ تاپ که ویندوز سون داره و یک مودم که قابلیت وایرلس و روتر داره
میخوام این دو تا رو بصورت بیسیم بهم شبکه کنم
پی سی با کابل به مودم وصله
اینکارا رو انجام دادم:
1- ip دادم بهشون
2- workgroup یکی کردم
3- ad hoc ساختم
اما بهم متصل نشدن،فکر میکنم دلیلش این باشه که pc من احتمالا کارت شبکش وایرلس نیست.
میخواستم بدونم راه حلی هست که حالا که پی سی با کابل به مودم وصله اینا به صورت بیسیم بهم شبکه شن؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

JiMmY.j
03-09-14, 02:04
با سلام دوستان
من زیاد سرچ کردم ولی مطالب تکراری بود
به همین دلیل گفتم پست بزارم و کمک بگیرم
من یه pc دارم که روش ویندوز اکس پی نصبه و یک لپ تاپ که ویندوز سون داره و یک مودم که قابلیت وایرلس و روتر داره
میخوام این دو تا رو بصورت بیسیم بهم شبکه کنم
پی سی با کابل به مودم وصله
اینکارا رو انجام دادم:
1- ip دادم بهشون
2- workgroup یکی کردم
3- ad hoc ساختم
اما بهم متصل نشدن،فکر میکنم دلیلش این باشه که pc من احتمالا کارت شبکش وایرلس نیست.
میخواستم بدونم راه حلی هست که حالا که پی سی با کابل به مودم وصله اینا به صورت بیسیم بهم شبکه شن؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

این مطلب رو هم خوندید؟
آموزش تصویری اتصال شبکه دو لپ تاپ یا کامپیوتر به صورت بی سیم بدون روتر (Only the registered members can see the link)

مراحل رو دنبال کنید. firewall هر دو سیستم رو خاموش کنید هم برای ویندوز و هم برای آنتی ویروس.
اگه باز هم مشکل داشتید از نرم افزار WiPeer استفاده کنید.

malihe5
04-09-14, 19:11
دوست عزیز من این مطلبو مطالعه کرده بودم و با همین پیش رفتم اما کمکم نکرد و متصل نشدن

مهدی بهادرفر
04-09-14, 19:50
دوست عزیز من این مطلبو مطالعه کرده بودم و با همین پیش رفتم اما کمکم نکرد و متصل نشدن

با سلام

روش های ذکر شده در مقاله رو خودم تست کردم و مشکلی نبوده.

حالا اصلاً مشکل شما چی هست و تو چه مرحله ای مشکل پیش می آد؟

اما به احتمال زیاد مشکل شما به دلیل به روز نبودن درایور کارت شبکه هست.

شما یه شات از Device Manager بزار یا اینکه درایور کارت شبکتو آپدیت کن به احتمال زیاد مشکلت حل می شه.

AMD>INTEL
04-09-14, 19:52
میتونه از دسترسی تنظیمات ویندوز و پرمیشن ها باشه .مسئله خاموش کردن فایروال هم حتما لحاظ کنید