PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل fan speed و .. و lock شدن منو ها

j_js
02-09-14, 23:10
با سلام
1 - میخواستم روی بایوس پسورد بگذارم داخل بایوس لپتاپ قسمت security این گزینه : lock uefi bios settings رو هم enable کردم اما الان دیگه نمیشه توی تنظیمات بایوس تغییر ایجاد کرد چطور باید این گزینه رو disable کنم ؟
2 - چند مورد لپتاپ fan error داد اما الان دیگه ارور نمیده. وقتی از سیستم عامل ubuntu استفاده میکنم فن بغل لپتاپ باد داغ میزنه /میتونه مشکل ساز بشه ؟ مثلا سوختن قطعات و .. / برداشت من اینکه سرعت فن بالا نمیره حالا نمیدونم چطور تست کنم .
تشکر .

AMD>INTEL
02-09-14, 23:24
secure boot رو میتونید تغییر بدید ؟ شما اگر سازنده لپتاپتون بایوس جدید منتشر کرده حتما بایوس جدید رو بزنید تا بایوس برگرده به دیفالت

j_js
03-09-14, 00:38
سوال 2 رو هم پاسخ بدید .

AMD>INTEL
03-09-14, 00:41
بله fan error رو باید توسط hwmonitor چک کنید . ببینید فن تو چه سرعتی کار میکنه که داره error میزنه . یک شات hwmonitor بگیرید که بررسی کنیم .

j_js
03-09-14, 01:13
Only the registered members can see the link
آپشن فن اسپید نیست !

AMD>INTEL
03-09-14, 01:22
Only the registered members can see the link
آپشن فن اسپید نیست !

با توجه به درجه حرارت ها نباید کولینگ مشکلی داشته باشه . شما بایوس جدیدش رو اپدیت کنید .

j_js
03-09-14, 12:48
با توجه به درجه حرارت ها نباید کولینگ مشکلی داشته باشه . شما بایوس جدیدش رو اپدیت کنید .

خب این روی ویندوز هست روی ubuntu خیلی درجش میره بالا و فن دقیقا همونطوری میگرده که الان داره میگرده اصلا اسپیدش زیاد نمیشه .
تست فن اسپید رو چطور باید انجام داد تا کاملا مطمئن شد ؟

AMD>INTEL
03-09-14, 12:50
خب این روی ویندوز هست روی ubuntu خیلی درجش میره بالا و فن دقیقا همونطوری میگرده که الان داره میگرده اصلا اسپیدش زیاد نمیشه .
تست فن اسپید رو چطور باید انجام داد تا کاملا مطمئن شد ؟

شما بایوس رو حتما اپدیت کن .