سلاو دوستان
لبتاب سونی مدل svf15a16cx دارم مشخصات عمومی 8 گیگ رم هارد ا ترا گرافیگ اینتل 4000 سی پی یو core 17 میباشد
لبتاپ را بعد از اینکه مدتی از روشن شدن میگذرد رگه های زرد بروی تصاویر می اید شروع میکند رگهای زرد چشمک زدن جاهایی که مشکی است بیشتر میشود داریور گرافیگ را اپدیت کردم درایور مادربورد را آپدیت کردم بایوس را آپدیت کردم هر چه که به نظر میرسید را آپدیت کردم بهتر شد اما وقتی تصویر و عکس با کیفیت بالا میبینم مشکل پیش می اید به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه دما گرافیگ بین 60 تا 70 درجه سی پی یو هم همینطور است گارانتی دلتوس دارم گارانتی خوبی است؟
AMD>INTEL
02-09-14, 17:46
سلاو دوستان
لبتاب سونی مدل svf15a16cx دارم مشخصات عمومی 8 گیگ رم هارد ا ترا گرافیگ اینتل 4000 سی پی یو core 17 میباشد
لبتاپ را بعد از اینکه مدتی از روشن شدن میگذرد رگه های زرد بروی تصاویر می اید شروع میکند رگهای زرد چشمک زدن جاهایی که مشکی است بیشتر میشود داریور گرافیگ را اپدیت کردم درایور مادربورد را آپدیت کردم بایوس را آپدیت کردم هر چه که به نظر میرسید را آپدیت کردم بهتر شد اما وقتی تصویر و عکس با کیفیت بالا میبینم مشکل پیش می اید به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه دما گرافیگ بین 60 تا 70 درجه سی پی یو هم همینطور است گارانتی دلتوس دارم گارانتی خوبی است؟
لپتاپ رو به یک مونیتور متصل کنید ببینید تو مونیتور هم این مشکلات ایجاد میشه یا نه .
83400691
02-09-14, 17:49
پورت vga ندراد پورت hdmi دارد که وسیله با ورودی hdmi ندارم(خونه دانشجویی)
83400691
02-09-14, 17:57
گارانتی دلتوس دارد سه ماه است خریدم به نظر شما گارنتی خوبی است
- - - Updated - - -
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
02-09-14, 17:59
گارانتی دلتوس دارد سه ماه است خریدم به نظر شما گارنتی خوبی است
- - - Updated - - -
Only the registered members can see the link
اسم این گارانتی رو نشنیدم . ببرید خودشون تست میکنند .
دفتر گارانتی و خدمات پس از فروش
تلفن: ۸-۸۸۷۸۲۳۴۷
نمابر: ۸۸۸۷۲۳۴۷ داخلی ۱۰۸
پست الکترونیکی: infodeltous.com
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، تقاطع میرداماد، مجتمع کامپیوتر پایتخت، برج A ، طبقه نهم، واحد ۹۰۳
ساعات کاری: ۹:۳۰ صبح الی ۱۸ ، به غیر از روزهای تعطیل و پنج شنبه ها ۹ صبح الی ۱۴ میباشد.
aryaiee
02-09-14, 19:43
سلاو دوستان
دمای گرافیک بالاست!میشه یک عکس از اون حالت بگذارید؟آیا میلرزه یا ثابته؟