PDA

مشاهده نسخه کامل : سیستم برای 3d max (Vray )1

PC Lover
01-09-14, 20:44
سلام دوستان یکی از اشناهامون میخواد برای ادارش یک سیستم برای 3D max و رندرینگ (Vray) جمع کنه ! سیستمی که خودم بهش رسیدم اینه :
MB : Gigabyte Z97X-UD3H BK
CPU : Intel Core i7 4790k
VGA : EVGA GTX 760 2GB
Ram : Corsair Vengence 2x8GB 2400
Power : EVGA 650W 80 Plus
Case : xmigtek
SSD : Kingston Hyperx 3K 120GB
ODD : asus
حالا یه سوال داشتم ! اینکه تو vray ایا میشه cpu + gpu رندر گرفت ؟! یا فقط با cpu میشه رندر گرفت ؟!!
بودجه سیستم نهایت 4300 !

Hessam II
01-09-14, 20:46
سلام - سیستم بسیار خوبیه.
البته کارت گرافیک رو زیاد نوشتید. یه کارت GTX 750 Ti هم کاملاً کفایت می کنه.

خیر. موتور رندر VRay مطلقاً از CPU بهره می بره و توانایی استفاده از کارت گرافیک رو جز در محیط ویوپورت، نخواهد داشت.

یه واترکولر هم به سیستمتون اضافه کنید. (از برند کرسیر، انرمکس یا کولر مستر - خیلی تفاوت ندارن.)

PC Lover
01-09-14, 20:58
ببخشید حسام جان میشه برای این حرفتون یه مدرک هم بیارید ! اخه بعضی از اشناها میگن که cuda های موجود توی geforce تو رندر میان کمک cpu ! والا خودمم هر چی گشتم تو نت چیز خاصی پیدا نکردم دیگه کلا گیج شدم اگه لطف کنی یه لینکی در این مورد بزاری خیلی ممنون میشم !

Hessam II
01-09-14, 21:05
ببخشید حسام جان میشه برای این حرفتون یه مدرک هم بیارید ! اخه بعضی از اشناها میگن که cuda های موجود توی geforce تو رندر میان کمک cpu ! والا خودمم هر چی گشتم تو نت چیز خاصی پیدا نکردم دیگه کلا گیج شدم اگه لطف کنی یه لینکی در این مورد بزاری خیلی ممنون میشم !

حرفشون متین. منتها فقط تو رندرهای GPU Based، هسته ی Cuda مورد استفاده قرار می گیره. مثل VRay-RT یا Arion یا Arnold یا Octane و ... .
برخی از رندرها که Cuda نقش کمکی رو ایفا می کنه، تو برخی از نرم افزارهایی هست که توانایی پشتیبانی از Cuda رو دارن. مثل برخی از نرم افزارهای کانورت های ویدئویی.
اگرچه تری دی مکس هم توانایی پشتیبانی از Cuda رو داره؛ اما این نرم افزار از موتور رندر تبعیت می کنه و تا زمانی که رندر شما گرافیکی نباشه، امکان وارد جریان کردن Cuda کارت گرافیک، میسر نخواهد بود و مطلقاً کار پردازش به عهده ی پردازنده هست.

کانورت ویدئویی، در حقیقت رندر GPU Based محسوب میشه و علاوه بر پردازنده، از گرافیک هم می تونه بهره ببره. (استریم یا کودا)

به همین دلیل هست که کسانی که VRay کار هستن، بهشون کارت گرافیک ورک استیشن توصیه نمیشه. اگر شخصی توصیه کنه یا مشاوره بده، جسارتاً از روی نادانی اون مشاور هست! ناگفته نماند خود بنده هم چند سال پیش کارت گرافیک های حرفه ای برای این موتور رندر پیشنهاد می دادم که از روی نادونی بنده بوده متاسفانه!

امیدوارم این نکات آموزشی، مورد توجه عموم دوستان قرار بگیره. :)

متاسفانه لینکی در این مورد ندارم.

PC Lover
01-09-14, 21:15
خوب در این صورت بهتر نیست کارت رو AMD بردارم ؟! اخه من شنیدم کارتهای AMD تو محیط برنامه عملکرد بهتری دارن ! واقعا همینطوره ؟!

Hessam II
01-09-14, 21:18
خوب در این صورت بهتر نیست کارت رو AMD بردارم ؟! اخه من شنیدم کارتهای AMD تو محیط برنامه عملکرد بهتری دارن ! واقعا همینطوره ؟!

بله. درست شنیدید. مانعی نداره. می تونید R7 260X خریداری کنید. بیش از این، نیازی نیست. مگر اینکه محیط و طرح مورد نظر، بسیار سنگین، حرفه ای و پر جزئیات باشه؛ در اینصورت R9 270X رو جهت خرید، انتخاب کنید.

PC Lover
01-09-14, 21:33
خیلی ممنون از راهنماییتون ! :give_rose: