PDA

مشاهده نسخه کامل : [مشکل] نمایش ندادن فرکانس واقعی بعد از اورکلاک در system properties

amirpcmax
31-08-14, 08:31
بچه ها امروز یه مشکلی پیدا کردم
من پردازنده ام رو 0.15 مگاهرتز اورکلاک کردم و وقتی پنجره ی system properties رو باز میکردم میزان اورکلاک رو بعد از کلاک استاندارد نشون میداد
ولی امروز دیدم اصلا اورکلاک نشده با اینکه توی بایوس اورکلاک کردم و چند بار هم چک کردم و تنظیمات رو عوض کردم ولی فرقی نکرد.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

قبلش هم چیزی رو دست نزدم،(به غیر از رجیستری:BigGrin-Small:)امکان داره از اون باشه؟

AMD>INTEL
31-08-14, 08:54
fsb رو چقدر افزایش دادید ؟

amirpcmax
31-08-14, 15:27
fsb رو چقدر افزایش دادید ؟

استاد ببخشید دیر جواب میدم

تغییرات زیادی در رجیستری دادم(برای سرعت)بعضی هاشو نرم افزار انجام داد و بعضی هاش که مربوط به دسکتاپ و کانکشن میشد رو خودم تغییر دادم.
ولی در کل میخوام بدونم اصلا ممکنه ربطی داشته باشه به رجیستری؟

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

اینم عکس از بایوس(با دوربین جلو انداختم که کیفیتش کمتره،دوربین پشتی خرابه،تازه همون جلویی که کیفیتش کمه هم کلی دردسر داره تا باهاش عکس بندازم،خلاصه ما همه جوره شو داریم:afro:)

fsb رو دست نزدم ولی برای اینکه سی پی یو ذاغ نکنه ولتاژش رو کم کردم.(البته اینا همیشه همین شکلی بودن،ولی دیروز یهو دیدم کار نمیکنه)

ارسال شده از GT-S5300 با استفاده از تپاتالک 2

AMD>INTEL
31-08-14, 15:43
استاد ببخشید دیر جواب میدم

تغییرات زیادی در رجیستری دادم(برای سرعت)بعضی هاشو نرم افزار انجام داد و بعضی هاش که مربوط به دسکتاپ و کانکشن میشد رو خودم تغییر دادم.
ولی در کل میخوام بدونم اصلا ممکنه ربطی داشته باشه به رجیستری؟

اینم عکس از بایوس(با دوربین جلو انداختم که کیفیتش کمتره،دوربین پشتی خرابه،تازه همون جلویی که کیفیتش کمه هم کلی دردسر داره تا باهاش عکس بندازم،خلاصه ما همه جوره شو داریم:afro:)

fsb رو دست نزدم ولی برای اینکه سی پی یو ذاغ نکنه ولتاژش رو کم کردم.(البته اینا همیشه همین شکلی بودن،ولی دیروز یهو دیدم کار نمیکنه)

یک شات از CPU-Z بگیر .

amirpcmax
31-08-14, 17:48
یک شات از CPU-Z بگیر .

بفرمایید باز هم شرمنده

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
31-08-14, 17:56
بفرمایید باز هم شرمنده

Only the registered members can see the link

الان درسته . اور نشده . چون bus speed روی 200 هست .

amirpcmax
31-08-14, 19:30
الان درسته . اور نشده . چون bus speed روی 200 هست .

استاد ببخشید که اینطور میگم ولی اینو که خودمم میتونستم تشخیص بدم.
مشکل اینه که وقتی وارد بایوس میشم همه چی درسته و تنظیمات روی اورکلاک هست ولی وقتی وارد ویندوز میشم همه چی از بین میره.

AMD>INTEL
31-08-14, 19:37
چون تنظیمات fail میشه . با تنظیمات دیفالت بالا میاد . باید قسمت memory multi رو طوری تنظیم که زیر 800 باشه . الان روی 860 هست به خاطر همین تنظیمات اورکلاکینگ fail میشه