PDA

مشاهده نسخه کامل : سخت ترین مرحله از بازی که تاکنون رفته اید چیست؟؟؟

Morteza.m1371
29-08-14, 22:28
/سلام دوستان/

لطفا در این تاپیک بیان کنید که دشوارترین مراحل بازیهایی که تاکنون رفته اید کدام بوده.

سپاس.
:11()::11()::11():

Morteza.m1371
29-08-14, 22:35
خب اول از خودم شروع میکنم .
یکی از سخت ترین مرحله برای من مربوط میشه به بازی مافیا 1 /در یکی از مراحل این بازی باید در یک مسابقه ماشین اول میشدم اولش گفتم این که کاری نداره سه سوته میرم ولی همین که مسابقه شروع میشد سر اولین پیچ ماشین چپ میکرد و سرم میشکست بلاخره بعد از 1 ماه سر و کله زدن با این مرحله تونستم شانسی ردش کنم.

hamed 111
29-08-14, 22:35
سلام
کرایسیس3
جایی که از بالای برج (مراحل سوم چارم) عین برج میلاد بو! میزد دیگه نتونستم برم بیخیالش شدم

Mehrdad.A 88
29-08-14, 23:04
درود
منم تو همون mafia 1 تو مرحله مسابقش مدت واقعا زیادی گیر کرده بودم یک مرحله تو medal of honor: allied assualt بود که سوار یک نفر بر آلمانی میشدی با افرادت و فقط باید با توپ شلیک میکردی برای من اون موقع اونقدر سخت بود که یک سال تو اون مرحله گیر کرده بودم

hr..akbarinia
30-08-14, 12:53
مرحله آخر Mario World که باید اون غول رو میکشتیم. 1 سال طول کشید تا بازی تموم بشه! :1. (27):

JiMmY.j
30-08-14, 15:26
به نظرم اون مرحله معروف چرنوبیل تو بازی Call of Duty:MW2 سخت ترین مرحله ای بوده که رفتم.
مرحله ای که جوونی های کاپیتان پرایس رو نشون میده و اون به اتفاق مافوقش کاپیتان مک میلان برای ترور شخصیت منفی بازی (اسمش یادم نیس!) میرن.
بعد از یه ترور نا موفق دست به فرار میزنن. مخصوصاً اون آخرش که دیگه خیلی سخته! اونجا که باید منتظر هواپیما باشی. یعنی از در و دیوار آدم و سگ و هر چی که بگی میریزه برای کشتن تو.
:11():

*MoJtAbA*
30-08-14, 15:28
تمام مراحل بازی Dark Souls 1 و 2 :1. (38):

afshin gtx
30-08-14, 17:32
سلام سخت ترین مرحله ی بازی که رفتم بازی devil may cry5 بود غول مرحله 19 فکر کنم یک ماه درگیرش بودم.

mohsen7077
30-08-14, 17:48
به نظرم اون مرحله معروف چرنوبیل تو بازی Call of Duty:MW2 سخت ترین مرحله ای بوده که رفتم.
مرحله ای که جوونی های کاپیتان پرایس رو نشون میده و اون به اتفاق مافوقش کاپیتان مک میلان برای ترور شخصیت منفی بازی (اسمش یادم نیس!) میرن.
بعد از یه ترور نا موفق دست به فرار میزنن. مخصوصاً اون آخرش که دیگه خیلی سخته! اونجا که باید منتظر هواپیما باشی. یعنی از در و دیوار آدم و سگ و هر چی که بگی میریزه برای کشتن تو.
:11():
سختترین مرحله منم همون بود.البته کال آف 4 بودش...
یعنی قلبم داشت از جا درمیومد از بس که هیجانش بالا یود این مرحله:lol:اصن یه وضی بوداااا:1. (27):

ali7892
30-08-14, 19:35
شما توی سایت گیمفا هم هتید چون همچین چیزیرو خخوندم:lol:

- - - Updated - - -

اون بله توی دارک سولز برا من خیلی سخت بود شمارو نمیدونم

Morteza.m1371
30-08-14, 19:40
شما توی سایت گیمفا هم هتید چون همچین چیزیرو خخوندم:lol:

- - - Updated - - -

اون بله توی دارک سولز برا من خیلی سخت بود شمارو نمیدونم

آره دوست من.
سپاس.
:11()::11()::11():

مهدی بهادرفر
30-08-14, 19:41
تو GTA Vice city و San Andreas چندتا مرحله بودن که باید یه هلیکوپتر کنترلی رو هدایت می کردیم، یادمه بچه تر که بودم عاشق این هلیکوپترها بودم اما این مراحل به قدری سخت بودن که هر وقت یه هلیکوپتر می بینم حالم بد میشه:lol:

اما سخت ترین مرحله ای که تو این اواخر رد کردم مرحله آخر metal gear revengeance بود.

برادر بزرگتر Dark souls یعنی Demon's souls هم بسیار بازیه سختی بود. Ninja Gaiden Black هم داشت یادم می رفت.
لامصبا چقدر سخت بودنا.:cry:

تاج
17-06-15, 10:05
کنسول آتاری یادتونهOnly the registered members can see the link
چه با حال بود
Save که نداشت:1. (29):
اون موقه ها که بچه بودیم .................
خلاصه ما جون میکندیم امتیازاتمون توی بازی بزنه بالای 100.000 وخداییش خیلی سخت وطاقت فرسا بود
بنزین هواپیمات که ته میکشید و خطر تموم شدن بازی
هیجاناتش هیچوقت از ذهن پاک نمیشه
یجورایی انگاری خودم خلبان:lol: بودم
تا الان یکیش سالم سالم دارم وگه گداری یه استارت میزنم زمان برمیگردم عقب:1. (31):

yas1717
17-06-15, 15:31
من سخت ترین مرحله ای که بازی کردم تو کستلوانیا2 اونجا که به موش تبدیل می شدی بود لامس هر چقدر میرفتی باز اون مرد گنده لقتت میکرد
با مرحله اخر تیکن 5 اون غوله اون غوله هم هرکاری میکردم نمیتونستم بکشمش:1~@$S (4):

mohammad reza11
17-06-15, 16:32
gta vice city
مرحله ای که باید اون هواپیما کوچیکرو هدایت میکردی
لامصب خیییییلی سخت بود

توی بازی atilla:total war
هم ادامه دادن بقای امپراطوری رم غربی خیلی خیلی سخت بود
تقریبا غیر ممکن باید به یه لژیون جلوی 15-16 تا لشکر بربر مقامت میکردی