ورود

مشاهده نسخه کامل : Cache

Z87
27-08-14, 13:26
سلام دوستان, بازهم من و بازهم سوال!
این قسمت‌هایی که تو عکس مشخص کردم, دقیقا چه معنی میده البته تا یه جاهاییش رو میشه به سادگی درک کرد(مثل سطح اول که منظورش دوهسته است! شایدم نیست؟؟) ولی خب اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم :1. (23):

AMD>INTEL
27-08-14, 14:17
حافظه اي ويژه اي است كه يك نسخه از مقادير داده اي پر مصرف در آن نگهداري مي شود.حافظه cache محتواي نقاطي از RAM كه بيشتر مورد استفاده قرار مي گيرند همراه با نشاني آنها مي باشد، هنگاميكه پردازنده به محلي از حافظه رجوع مي كند cache بررسي مي شود تا مشخص شود كه آن نشاني در آن موجود است يا خير، چنانچه نشاني مورد نظر در cache موجود باشد داده ها به پردازنده تحويل داده مي شوند در غير اين صورت دستيابي معمولي به حافظه صورت مي گيرد وقتي سرعت دستيابي به RAM در مقايسه با سرعت ريز پردازنده پايين باشد cache مفيد واقع مي شود چرا كه سرعت دستيابي به آن هميشه بيشتر از سرعت دستيابي به RAM است.
به صورت مختصر به حافظه سریع داخل پردازنده میگویند . که به نام های L1-L2-L3 نام گذاری میشه .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Z87
27-08-14, 15:38
خیلی ممنون از توضیحات جامع, مفید و ارزنده‌تون اما مثل اینکه منظورم رو خوب بیان نکردم؛ سوال من بیشتر در مورد اون قسمت 16-way در سطح 2 و یا 32-way در سطح 3 هست.

AMD>INTEL
27-08-14, 16:17
امیدوارم این عکس گویا باشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Z87
27-08-14, 19:13
بله, کاملا متوجه شدم؛ بسیار ممنونم که همیشه با حوصله جواب میدید:11():