ورود

مشاهده نسخه کامل : سخت افزار Esxi

mbhosein190
25-08-14, 18:57
با سلام من میخواستم یک سیسم برای تست کارهای شبکه ای جمع کنم سیستمی ک بشه esxi وکلیه کارهای vmware را روش بتونم انجام بدم
خودم در این باره خیلی تحقیق کردم و تا الان سیستمی ک مد نظرم هست برای خرید
مادربرد :ASUS P9X79 (Only the registered members can see the link)
سی پی یو: Intel 4th Gen Core i7-4930K
ram 16 گیگ هستش
دوستان میخوام بدونم با کسی توی زمینه Vmware کار کرده بهترین سیستم و با قیمت حد وسط چقدره نمیخوام زیاد هزینه کنم البته نمیخوام سیستم ضعیفی هم جمع کنم من با این سیستم حداقل 4 تا سرور مجازی و 2تا کلاینت مجازی میخوام همزمان اجرا کنم یا اینکه VSphere,esxi را بتونم روش نصب کنم بعد 3 تا سرور و 2 تا کلاینت مجازی روش اجرا کنم.
پیشنهاد شما برای سیستم مورد نیاز من چیه؟:merci:

AMD>INTEL
25-08-14, 19:03
با توجه به شکل کاری شما به نظرم بهتره از Intel Xeon E5-1650 v2 استفاده کنید

mbhosein190
25-08-14, 19:27
میشه یکم بشتر توضیح بدید
من با cpu i5 تونستم 3 تا سرور را توی ورک استشن باهم اجرا کنم هیچ مشکلی نبوده
فکر نکنم احتیاجی به استفاده از پردازنده های سروری باشه؟

AMD>INTEL
25-08-14, 19:31
این بر میگرده به نیاز شما و انتظاری که از قطعات دارید . تو موارد شبیه سازی عموما از پردازنده های زئون استفاده میشه . چون این کار تخصص این پردازنده ها هست .

nima_hl
25-08-14, 23:15
با سلام من میخواستم یک سیسم برای تست کارهای شبکه ای جمع کنم سیستمی ک بشه esxi وکلیه کارهای vmware را روش بتونم انجام بدم
خودم در این باره خیلی تحقیق کردم و تا الان سیستمی ک مد نظرم هست برای خرید
مادربرد :ASUS P9X79 (Only the registered members can see the link)
سی پی یو: Intel 4th Gen Core i7-4930K
ram 16 گیگ هستش
دوستان میخوام بدونم با کسی توی زمینه Vmware کار کرده بهترین سیستم و با قیمت حد وسط چقدره نمیخوام زیاد هزینه کنم البته نمیخوام سیستم ضعیفی هم جمع کنم من با این سیستم حداقل 4 تا سرور مجازی و 2تا کلاینت مجازی میخوام همزمان اجرا کنم یا اینکه VSphere,esxi را بتونم روش نصب کنم بعد 3 تا سرور و 2 تا کلاینت مجازی روش اجرا کنم.
پیشنهاد شما برای سیستم مورد نیاز من چیه؟:merci:

خوب این چه کاریه اون وقت :lol:

شما به جای اینکه 4-5 میلیون برای یک همچین سیستم هزینه کنید که بخواهید esxi زا سیمولیت کنید، 3-4 تا سیستم تهیه کنید با پردازنده i3 یا i5 و کانفیگ پائین بعد 4 تا سرور واقعی بیارید بالا و روش n تا کلاینت مجازی ران کنید

اینجوری هم هزینتون به شدت کم میشه هم کلی مطلب جدید در این خصوص یاد میگیرید

mbhosein190
26-08-14, 08:24
دوستان یادگیری vsphere برای من خیلی ضرورت داره پس حتما باید بتونم روی سیستمم بالا بیارمش واز طرفی نمیخوام با این هزینه ای ک میکنم سیستمم به مشکلی بر بخوره

mbhosein190
28-08-14, 16:29
با توجه به شکل کاری شما به نظرم بهتره از Intel Xeon E5-1650 v2 استفاده کنید
دوست عزیز این Intel Xeon E5-1650 v2 ک معرفی کردی سوکت 2011 است و مادربرد من هم سوکت 2011 را ساپورت میکنه اما ی سوال برام پیش اومده ک چرا توی دفتر چه راهنما مادربرد ASUS P9X79 (Only the registered members can see the link)
حرفی از پشتیبانی پردازنده های XEON نیامده ممنون از راهنماییتون:11():

AMD>INTEL
28-08-14, 16:34
دوست عزیز این Intel Xeon E5-1650 v2 ک معرفی کردی سوکت 2011 است و مادربرد من هم سوکت 2011 را ساپورت میکنه اما ی سوال برام پیش اومده ک چرا توی دفتر چه راهنما مادربرد ASUS P9X79 (Only the registered members can see the link)
حرفی از پشتیبانی پردازنده های XEON نیامده ممنون از راهنماییتون:11():

دوست خوبم شما به سایت اسوس قسمت ساپورت . قسمت cpu support list برید و این پردازنده رو مشاهده کنید .
Only the registered members can see the link

mbhosein190
28-08-14, 19:24
آره درست میگی شمالیست cpu های زئون را اونجا نوشته
چقدر سی پی یو ساپورت میکنه این مادربرد
تازه ی مطلب خوندم ک خیلی فکرم را درگیر کرده ی جا نوشته بود برای نصب esx در Vmware workstation l با سیستم های خانگی و مادربرد های معمولی به مشکل میخورم
انگار مادربرد های خانگی از نمیتوانند از درایورهای شرکت Vmware vsphere پشتیبانی کنند!!!این حقیقت داره؟
درضمن من میخوام تا 3 میلیون هزینه کنم به نظر شما خوب نیست سرورهای رده پایین را تهیه کنم قیمت سرورها از 2ونیم میلیون شروع میشه به بالا؟
به نظر شما ی سرور ک بخوام باهاش کارهای زیر را انجام بدم و باهاش به مشلکی برنخورم همچین مناسب من باشه چیه؟
من سروری میخوام ک بتونم باهاش رید سخت افزاری کانفیگ گنم پورت iLO داشته باشه و esxi به راحتی روش نصب بشه و 5 تا ماشین مجازی روش بالا بیام همزمان
ممنون از راهنمای مفید تان:love:

AMD>INTEL
28-08-14, 19:52
آره درست میگی شمالیست cpu های زئون را اونجا نوشته
چقدر سی پی یو ساپورت میکنه این مادربرد
تازه ی مطلب خوندم ک خیلی فکرم را درگیر کرده ی جا نوشته بود برای نصب esx در Vmware workstation l با سیستم های خانگی و مادربرد های معمولی به مشکل میخورم
انگار مادربرد های خانگی از نمیتوانند از درایورهای شرکت Vmware vsphere پشتیبانی کنند!!!این حقیقت داره؟
درضمن من میخوام تا 3 میلیون هزینه کنم به نظر شما خوب نیست سرورهای رده پایین را تهیه کنم قیمت سرورها از 2ونیم میلیون شروع میشه به بالا؟
به نظر شما ی سرور ک بخوام باهاش کارهای زیر را انجام بدم و باهاش به مشلکی برنخورم همچین مناسب من باشه چیه؟
من سروری میخوام ک بتونم باهاش رید سخت افزاری کانفیگ گنم پورت iLO داشته باشه و esxi به راحتی روش نصب بشه و 5 تا ماشین مجازی روش بالا بیام همزمان
ممنون از راهنمای مفید تان:love:

خیر این لینک رو با پراکسی باز کنید . لزوما نباید قطعات سرور باشه
VMware KB: Minimum system requirements for installing the vSphere/Virtual Infrastructure Client (Only the registered members can see the link)
با این pdf
میتونید سراغ بردهای سرور super micro هم برید از یک سرور قیمتش مناسبتر در میاد .

AMD>INTEL
28-08-14, 20:40
خیر این لینک رو با پراکسی باز کنید . لزوما نباید قطعات سرور باشه
VMware KB: Minimum system requirements for installing the vSphere/Virtual Infrastructure Client (Only the registered members can see the link)
با این pdf
میتونید سراغ بردهای سرور super micro هم برید از یک سرور قیمتش مناسبتر در میاد .

به لیست مادربردهای سوپر مایکرو آلبالو یک نگاهی بنداز
مادربرد - Motherboard (Only the registered members can see the link)