PDA

مشاهده نسخه کامل : گفتگو در مورد مادربرد Asrock H81 PRO BTC

nima_hl
24-08-14, 23:18
سلام به همه دوستان گرامی

در چند تاپیک در مورد این برد با دوستان صحبت کردیم و به دوستان قول داده بودم زمانی که پردازنده 4790k به دستم رسید یک سری تست با این برد برای دوستان بگیرم
Only the registered members can see the link(m).jpg
متاسفانه در حال حاضر به دلیل مشغله سنگین فرصت نمیکنم یک ریویوی کامل از این برد تقدیم دوستان کنم

ولی در این تاپیک یک سری تست از امکانات این برد از جمله قدرت آورکلاک بسیار جالب این برد برای دوستان قرار خواهم داد

دوستان هر گونه سوال داشتند مطرح کنند و هر بنچمارکی که دوست داشتند بفرمایند تا تقدیم کنم :give_rose:

mehrdad_ab
25-08-14, 11:04
سلام
نیما جان یه سوال خارج از کادر
من ورودی برق مولکس برای pci EX زیاد دیده بودم ، اما این ورودی مولکس رو که بالای برد هست رو برای اولین باره می بینم
برای تامین برق برق پردازنده هستش ؟
یعنی نصبش ضروری هست یا بستگی به مدل پردازنده داره ؟
اصلاحیه:
* البته الان که دارم سایت خود ازراک رو نگاه می کنم این ورودی رو هم برای کارت گرافیک در نظر گرفته
به تاکید گفته برای تامین بهتر برق اول نصب مولکسی که نزدیک pci هست و بعد مولکس بالایی تا برد داغ نشه

خیلی مشتاقم نتایج تست ها رو ارسال کنید.

Rezasam1
25-08-14, 14:03
نیماجان این برد برای اورکلاک لحظه ای هست یا 24/7 ؟

nima_hl
25-08-14, 22:50
سلام
نیما جان یه سوال خارج از کادر
من ورودی برق مولکس برای pci EX زیاد دیده بودم ، اما این ورودی مولکس رو که بالای برد هست رو برای اولین باره می بینم
برای تامین برق برق پردازنده هستش ؟
یعنی نصبش ضروری هست یا بستگی به مدل پردازنده داره ؟
اصلاحیه:
* البته الان که دارم سایت خود ازراک رو نگاه می کنم این ورودی رو هم برای کارت گرافیک در نظر گرفته
به تاکید گفته برای تامین بهتر برق اول نصب مولکسی که نزدیک pci هست و بعد مولکس بالایی تا برد داغ نشه

خیلی مشتاقم نتایج تست ها رو ارسال کنید.

سلام مهرداد جان

همانطور که فرمودی ورودیهای مولکس برای اتصال بیش از 1 گرافیک کارت توسط رایز به برد است

نیماجان این برد برای اورکلاک لحظه ای هست یا 24/7 ؟

تا 4.5 به صورت 7/24 به راحتی با فن استوک میشه رو برد حساب کرد ( تا این فرکانس نیاز به افزایش ولتاژ نیست )

البته همانطور که میدانید دمای این سری پردازنده ها بالاست و دمای هسته ها در حالت دیفالت تا نزدیک 80 درجه (در تست سنگین) میره

پس ما خواهی نخواهی چه با این برد چه با برد z97 برای آورکلاک نیاز به فن حرفه ای داریم

به دلیل نداشتن هیت سینک مدار تغذیه در این برد ما باید از فنهای افقی استفاده کنیم مانند این مدل

Only the registered members can see the link
یک همچین فنی علاوه بر خنک نگه داشتن پردازنده، مدار تغذیه را هم به راحتی خنک نگه میدارد

امروز یک برد سمپل z97 killer از دوستانم در سازگار ارقام گرفتم تا بتونیم تفاوت h81 و z97 را کاملتر تست کنیم

ولی متاسفانه فرصت برای تهیه فن نداشتم و این کار به فردا موکول شد

سعی میکنم امشب اگر از خستگی بیهوش نشدم یکی دو تست در تاپیک قرار دهم و فردا پس فردا یک تست جامع از h81 در مقابل z97 انجام دهم

Rezasam1
26-08-14, 00:12
تمام بردهای سری H ازراک این قابلیت رو دارند یا فقط سری خاصی ؟ مدل یا علامت مشخصی دارند ؟

مثلا بایواستار با نشان T Series مادربردهای اورکلاکش رو جدا میکرد از سایر محصولاتش حالا بعضی از این سری T , سیستم خنک کنندگی مناسبی هم نداشتند

nima_hl
26-08-14, 21:42
تمام بردهای سری H ازراک این قابلیت رو دارند یا فقط سری خاصی ؟ مدل یا علامت مشخصی دارند ؟

مثلا بایواستار با نشان T Series مادربردهای اورکلاکش رو جدا میکرد از سایر محصولاتش حالا بعضی از این سری T , سیستم خنک کنندگی مناسبی هم نداشتند

برای آورکلاک پردازنده نیاز به مدار تغذیه خوب وجود داره که در سایر بردهای h81 چه ازراک چه سایر برندها معمولا از مدار تغذیه ضعیف استفاده شده است

شخصا بردهای دیگه را تست نکردم ولی فکر نمیکنم امکانات آورکلاک آنها با قدرت و دقت این برد باشه

بعدا تصاویر تنظیمات بایوس را قرار میدم و خواهید دید که از نظر امکانات آورکلاک تفاوت چندانی با بردهای های اند z97 نخواهد داشت ( البته به جز تنظیمات رم )

nima_hl
28-08-14, 21:36
فن معرفی شده را به قیمت 90 تومن خرید کردم و به راحتی پردازنده در فرکانس 4.7 با ولتاژ 1.25 استیبل شد

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

متاسفانه مادربرد از فرکانس رم بالاتر از 1600 مگاهرتز پشتیبانی نمیکند

Rezasam1
28-08-14, 23:17
نیما جان واقعا" شعار حداقل هزینه و حداکثر بهره وری رو نشون دادی

با معرفی و کارایی این برد و کولر چه نیازی به این همه هزینه برای بردهای سری Z هست

نمیدونم کجا خونده بودم اینتل فقط به بردهای چیپست z قابلیت اورکلاک داده

این رو تو صفحه اصلی سایت هم بگذارید برای خیلی ها مفید واقع میشه

خیلی ها مثل من نمیدونن این مدل کولرها برای بردهای بدون هیت سینک مفید هستن و کاربردشون چی هست

اینم والپیپرش

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

nima_hl
29-08-14, 03:47
و چه میکنم با این برد h81

z97 تیا بی زحمت برن جلو بوق بزنند:lol:

Only the registered members can see the link
nima_hl`s Aquamark score: 281201 marks with a HD Graphics 4600 (Only the registered members can see the link arks)

nima_hl
29-08-14, 13:54
دوستان من خودم از این برد کاملا راضی بودم، کاملا استیبل و خنکه

نظرتون چیه یدونه vs بین این برد و z97 بزنیم و در برنامه های مختلف ببینیم کارائی این برد نسبت به یک z97 چیه ؟

nima_hl
29-08-14, 15:07
دوستات تشکر نکنید، لطفا نظرتون را بفرمائید

ممکنه این برد برای فقط من جالب باشه که خودم یک سری تست ازش گرفتم و کنجگاویم تمام شده

اگر براتون پیگیری این مطلب جذابه نظرتون را بفرمائید و پیشنهاد تست بدید ( مثلا بگید با یک گرافیک هیولا تست 3d mark 11 بگیرم )

اگر هم تفاوت کارائی h81 و z97 براتون جذابیتی نداره که بریم به دنبال کارو زندگیمون :1. (35):

Rezasam1
29-08-14, 15:16
من فقط یک سوال دیگه دارم

چون پردازندش سری k بود قابلیت اورکلاک داشت ؟ یعنی با سری معمولی هاسول هم میشه رکورد زد ؟

AMD>INTEL
29-08-14, 15:53
برد خوبی به نظر میرسه . تست های خوبی هم زدی . ممنون
فقط یک مقدار چیپ صوتیش خیلی قدیمی هست ALC 662

mehrdad_ab
29-08-14, 16:52
برا منم سئواله
من بعد سری 775 دیگه هیچ اورکلاکی انجام ندادم
برای سری سندی بریج هم توی انجمن گفته شده بود که باید پردازنده ی سری k روی برد z68 ببندیم تا از قابلیت اورکلاکش استفاده کنیم
یا با افزایش bclk که زیاد نمیشد روش حساب رفت.
حالا اینجا قضیه چه جوریاست ؟

Morteza.m1371
29-08-14, 17:25
واسه من یکی که خیلی جذاب بوده تا حالا و البته از این به بعد.
بی زحمت همونجور که خودتون فرمودید از h81 و Z97 تستهای متفاوت بگیرد تا ببینیم کدوم پیروز میدان میشه.من که میگم Z97.
البته اگر براتون امکانش هست از یک گرافیک نسبتا خوب در هر دو برد تست بگیرید تا تفاوت بین دو مین روشنتر بشه.
سپاس.
:11()::11()::11():

nima_hl
29-08-14, 20:02
من فقط یک سوال دیگه دارم

چون پردازندش سری k بود قابلیت اورکلاک داشت ؟ یعنی با سری معمولی هاسول هم میشه رکورد زد ؟

قابلیت آورکلاک فقط مخصوص پردازنده های سری k است و پردازنده های معمولی این قابلیت را دارا نمیباشند ( حتی روی مادربردهای سری z )

برد خوبی به نظر میرسه . تست های خوبی هم زدی . ممنون
فقط یک مقدار چیپ صوتیش خیلی قدیمی هست ALC 662

alc662 (Only the registered members can see the link) در سه مرحله بهبود پیدا کرده و آخرین تغییرات مربوط به سال 2009 است در حالی که مثلا alc887 (Only the registered members can see the link) که در محصولات گیگابایت استفاده میشه در سال 2008 به بازار عرضه شدند

من منکر قدرت بیشتر 887 نسبت به 662 نیستم ولی عبارت خیلی قدیمی برای این چیپست مناسب نیست

برا منم سئواله
من بعد سری 775 دیگه هیچ اورکلاکی انجام ندادم
برای سری سندی بریج هم توی انجمن گفته شده بود که باید پردازنده ی سری k روی برد z68 ببندیم تا از قابلیت اورکلاکش استفاده کنیم
یا با افزایش bclk که زیاد نمیشد روش حساب رفت.
حالا اینجا قضیه چه جوریاست ؟

در پلتفرمهای جدید افزایش بیس کلاک به صورت بسیار محدودی امکان پذیر است و برای آورکلاک نیاز به پردازنده سری k و مادربرد سری z است

تولید کنندگان مادربرد در حقیقت یه کلک به اینتل زدند ( البته ظاهرا چون ما از پس پردا خبر نداریم ) و امکان آورکلاک را برای مادربردهای سری h هم امکان پذیر کردند

اینتل بعدا یه بیانیه زد و ظاهرا این امکان را در چیپهای h از یه تاریخی به بعد بست ولی فعلا مادربردها با این امکان در بازار موجود است که یکیش همین مدل مورد بحث ماست

واسه من یکی که خیلی جذاب بوده تا حالا و البته از این به بعد.
بی زحمت همونجور که خودتون فرمودید از h81 و Z97 تستهای متفاوت بگیرد تا ببینیم کدوم پیروز میدان میشه.من که میگم Z97.
البته اگر براتون امکانش هست از یک گرافیک نسبتا خوب در هر دو برد تست بگیرید تا تفاوت بین دو مین روشنتر بشه.
سپاس.

گرافیک 290 دارم چشم یک سری تست میزنم

البته مسلما h81 در بهترین حالت میتونه پا به پای z97 پیش بره و انتظار معجزه نمیشه ازش داشت :wink:

AMD>INTEL
29-08-14, 20:11
نیما اگرتونستی یک تست گیمینگ هم با یک گرافیک خفن بگیر . :11():

Morteza.m1371
29-08-14, 20:25
گرافیک 290 دارم چشم یک سری تست میزنم

ممنونم /خیلی هم عالی من با Z97 تونستم گرافیک 290 از برند سافایر را مموری 1500 و جی پی یو 1200 اور کنم حالا ببینیم h81 چه میکنه.
سپاس.

hamed 111
29-08-14, 22:52
دوستات تشکر نکنید، لطفا نظرتون را بفرمائید

ممکنه این برد برای فقط من جالب باشه که خودم یک سری تست ازش گرفتم و کنجگاویم تمام شده

اگر براتون پیگیری این مطلب جذابه نظرتون را بفرمائید و پیشنهاد تست بدید ( مثلا بگید با یک گرافیک هیولا تست 3d mark 11 بگیرم )

اگر هم تفاوت کارائی h81 و z97 براتون جذابیتی نداره که بریم به دنبال کارو زندگیمون :1. (35):

سلام. خیلی جالب میشه منتظریم.

M3RS4D 50062
02-10-14, 15:54
این رو با Mpower z97 مقایسه کنید و گرافیک R9 290X
با تشکر

alksdj
02-10-14, 17:33
اخ حیف که این 775 دست از سر ما برنمیداره وگرنه من حاظر z97 رو با i7 4790k تست بزنم حیف حیف
ولی آقا نیما این رو هم در نظر داشته باشید که بحث اورکلاک چیز دیگه ای هست
مثلا برای من به شخصه اور کلاک یک تفریح هست و اگر یک زمان 4790k بگیرم حتما با برد z97 تست میزنم چون قابلیت هایی که z97 داره h97 نداره :give_rose:
با تشکر

nima_hl
03-10-14, 02:55
این رو با Mpower z97 مقایسه کنید و گرافیک R9 290X
با تشکر

سلام

این یک ماه اخیر واقعا زپلشک آید و زن زاید و مهمان عزیزم ز در آید برام بود :lol:

از دیروز دارم تستها را آماده میکنم البته کارت گرافیک 290 موجود دارم که با کمی آورکلاک قدرتش به 290x میرسه

asrock z97 killer در اختیار دارم که مادربرد قدرتمندیه و تستها را دارم با این برد میزنم

اخ حیف که این 775 دست از سر ما برنمیداره وگرنه من حاظر z97 رو با i7 4790k تست بزنم حیف حیف
ولی آقا نیما این رو هم در نظر داشته باشید که بحث اورکلاک چیز دیگه ای هست
مثلا برای من به شخصه اور کلاک یک تفریح هست و اگر یک زمان 4790k بگیرم حتما با برد z97 تست میزنم چون قابلیت هایی که z97 داره h97 نداره :give_rose:
با تشکر

حالا کی گفت h97 مهدی جان :1. (35):

ما داریم z97 را با h81 سر شاخ میکنیم

موضوع سر اینه که خود 4790k یه پردازنده آورکلاک شده است و روی 4.8 یه وال ناجور روی ایر داره

به همین دلیل برای 400 هرتز آورکلاک ( از روی فرکانس توربو ) چه مادربرد z97 oc furmula باشه چه نخود فرنگی فرق زیادی نمیکنه

البته شما نیتروژن بازها با این جور مین بردها آنچنان حال نمیکنید:wink:

alksdj
03-10-14, 03:51
سلام

از دیروز دارم تستها را آماده میکنم البته کارت گرافیک 290 موجود دارم که با کمی آورکلاک قدرتش به 290x میرسه

asrock z97 killer در اختیار دارم که مادربرد قدرتمندیه و تستها را دارم با این برد میزنم

حالا کی گفت h97 مهدی جان :1. (35):

ما داریم z97 را با h81 سر شاخ میکنیم

موضوع سر اینه که خود 4790k یه پردازنده آورکلاک شده است و روی 4.8 یه وال ناجور روی ایر داره

به همین دلیل برای 400 هرتز آورکلاک ( از روی فرکانس توربو ) چه مادربرد z97 oc furmula باشه چه نخود فرنگی فرق زیادی نمیکنه

البته شما نیتروژن بازها با این جور مین بردها آنچنان حال نمیکنید:wink:

شرمنده نیما جان اشتباه تایپی بود h81
اصل کار همون نیتروژن هست که گفتی :lol:
خواستین ما درخدمتیم

M3RS4D 50062
03-10-14, 09:54
سلام

اقا تستهات تموم شد بزار ببینیم چی دراوردی!

SajjadKhati
20-05-15, 12:16
من آخر نفمیدم
سری غیر از چیپست Z اورکلاک میشه یا نه؟
اگه میشه ، فقط با cpu های سری K میشه؟

AMD>INTEL
20-05-15, 12:24
من آخر نفمیدم

تو بعضی از مادربردهای h81 به دلیل بایوس مود شده امکان تغییر ضریب پردازنده های سری k موجود میباشد .

nima_hl
20-05-15, 13:39
من آخر نفمیدم

سجاد جان سریهای غیر k مقدار بسیار ناچیزی آورکلاک میشوند ( حتی با مادربردهای سری z ) که ارزش صحبت کردن را ندارد

پردازنده های k هم همانطور که امید گرامی توضیح دادند روی بعضی از مادربردهای h81 با بایوس مخصوص (که از طرف خود کمپانیهای سازنده مادربرد منتشر شدند) قابل آورکلاک هستند

SajjadKhati
20-05-15, 14:00
ممنون اوستا نیما و اوستا امید
روی مادربرد H97-D3H هم اورکلاک میشن؟
بایوس مگه 2 نوع award و ami بیشتره؟ فرقی نباید تو مادربردای مختلف داشته باشن که !!
بایوس مود شده دیگه چیه؟!

AMD>INTEL
20-05-15, 14:20
ممنون اوستا نیما و اوستا امید
روی مادربرد H97-D3H هم اورکلاک میشن؟
بایوس مگه 2 نوع award و ami بیشتره؟ فرقی نباید تو مادربردای مختلف داشته باشن که !!
بایوس مود شده دیگه چیه؟!
بایوسی مود شده به معنی این هست . بعضی از قابلیت ها توسط شرکت سازنده یا اورکلاکر مود کننده بایوس به مادربرد اضافه میشه . مثل همین امکان تغییر ضریب
بله تو مادربرد گیگابایت h97-d3h هم امکان تغییر ضریب پردازنده های سری k هست ولی نمیشه cpu bclk رو تغییر داد .