ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سیستم گیمینگ

rocky69
16-08-14, 22:57
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من میخوام یک سیستم مخصوص گیم برای دوستم جمع کنم تاکید میکنم فقط گیم برای خودم خوبه اما میخوام بهترین پیشنهاد رو به رفیقم بکنم به کمک شماها احتیاج دارم
کارت گرافیک که منتظره سریه 800 انویدا رو مد نظر قرار دارم که مطمئنم شماها هم موافقید
اما ماردبرد رو دقیقا نمیدونم انقدر مادربرد زیاد داریم که آدم گیج میشه اما مادربردی رو میخواد (میخوام) که فقط مخصوص گیم باشه نمیخوام چیزهای اظافه که رطی به گیم نداره داشته باشه که بابت قیمت مادربرد الکی بره بالا پیشنهاد شما چیه؟
خودم مادربرد MAXIMUS VII HERO NEW (Only the registered members can see the link)و GA-Z97X-Gaming 5 (Only the registered members can see the link) مد نظر دارم ممکنه پیشنهاد شما متفاوت باشه اما نظر شماها خیلی برام مهمه

و اما cpu اینجا یه پردازنده ای میخوام که قیمت حول و حوش 1 تومن داشته باشه خودم بیشتر 4770k 3.5 رو مد نظر دارم همینطور 4790k 4.0 هم بهش اظافه کنین نظرتون چیه صبر کنه تا سنل جدید پردازنده ها بیاد؟ چون ممکنه از نظر قیمت به شدت سنگین باشه

و اما مانیتور که خودم هم میخوام و به بین دو راهی گیر کردم ips یا tn ؟ چون برای گیم میخوام برخی ها میگن tn رو بردار چون زمان پاسخگوییش عالیه اما ips زمان پاسخ گویی بیشتری داره و همینطور گرونتره اما جدیده و کیفیت رنگی و زاویه دید بهتری داره اما نمیدونم کدومش رو بردارم برخی ها میگن ips خوب نیست و برخی ها هم میگن در بازی خیلی تفاوت ایجاد نمیشه به طور کلی نظر شماها جواب مطمئن رو به من میرسونه

دوستان میمونه بنده کیس که نمیدونم چی بردارم میخوام قیمت مناسب و از همه مهمتر خنک کننده ی عالی ای داشته باشه برای خودم خیلی جالب نیست تو این قسمت هم کمک کنین

مرسی

AMD>INTEL
16-08-14, 23:10
cpu به نظرم 4790k مناسبه حرارت کمتری نسبت به 4770k ایجاد میکنه قیمتش 1.70
مادربرد رو پیشنهادم GIGABYTE Z97X-Gaming 3 هم مورد مناسبیه قیمت 687
در مورد رم نظرم این حافظه هست که مخصوص گیمینگ هست Gskill Sniper 16GB 8GBx2 1866Mhz C9 قیمت 680
در مورد ssd نظرم روی Plextor M5 Pro 128GB SATA3 هست با قیمت 400
در مورد کیس هم میتونید گرین x6 black بگیرید 318 تومن
پاور هم Power Green GP750B-OC با قیمت 443 تومن
مونیتور هم ASUS VX228H با قیمت 717 تومن

---

برای کولینگ پردازنده هم نظرم روی Thermalright HR-02 Macho با قیمت 141 هست.اگر برای گیم هست میتونید حتی پردازنده رو 4790 بگیرید .

rocky69
16-08-14, 23:37
مادربورد از نظر گیم با MAXIMUS VII HERO NEW (Only the registered members can see the link)و GA-Z97X-Gaming 5 (Only the registered members can see the link) تفاوتی نداره؟
هارد و رم که نمیخواد
مانیتور حتما 23 یا 24 اینچ باشه
کیسی هم که گفتین از نظر خنک کنندگی چه جوریه؟

AMD>INTEL
16-08-14, 23:41
مادربورد از نظر گیم با MAXIMUS VII HERO NEW (Only the registered members can see the link)و GA-Z97X-Gaming 5 (Only the registered members can see the link) تفاوتی نداره؟
هارد و رم که نمیخواد
مانیتور حتما 23 یا 24 اینچ باشه
کیسی هم که گفتین از نظر خنک کنندگی چه جوریه؟

بین این دو نظرم روی GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 5 تو بررسی ها سایت های سخت افزاری هم موفق بوده
Only the registered members can see the link
کیس هم خنک کنندگیش عالیه . ولی فن cpu رو تهیه کنید .
Only the registered members can see the link
مونیتور هم این ASUS VS24AH 24inch WUXGA IPS
یا این مدل 23
ASUS VX239H AH-IPS

kaveh-gh
17-08-14, 11:33
سلام دوست عزیز؛

خرید i7 برای سیستم مخصوص گیم اصلاً به صرفه نیست.
Hyperthreading هیچ استفاده‌ای در گیم نداره، به همین دلیل هیچ تفاوتی در عملکرد «i5 4690 با i7 4790» یا «i5 4670 با i7 4770» در گیم وجود نداره.
با i5 4690 یا i5 4670 حداقل تا 2-3 سال بدون نیاز به اورکلاک هیچ مشکل پردازشی در اجرای گیم نخواهید داشت.

پیشنهاد من اینه که به جای خرید پردازنده i7 ضریب باز (سری K) و مادربرد سری Z ، پردازنده i5 ضریب ثابت و مادربرد سری H بخرید و اختلاف قیمت رو صرف خرید گرافیک کنید.
ترکیب Core i5 4690 و Gigabyte GA-H97-Gaming 3 تمام نیاز‌های گیمینگ شما رو برآورده میکنه.

اگر به هر دلیلی امکان اورکلاک براتون اهمیت داره ترکیب Core i5 4670K و Gigabyet GA-Z97X-Gaming 3 یا Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 پیشنهاد میشه.

AMD>INTEL
17-08-14, 11:58
به نظرم 4790 مناسبترین پردازنده برای این دوستمون هست .