با سلام
ویندوز ام آر تی چیست؟تفاوتش چیست؟و بهتر است یا خیر؟نسبت به غیر ام آر تی
AMD>INTEL
15-08-14, 17:00
توصیه میکنم ویندوزهای دستکاری شده رو نصب نکنید . مواردی مثل کندی و یکسری موارد پیش میاره .
hwcpmm
15-08-14, 17:51
آیا ویندوز 8 با 8.1 تفاوتی دارند؟کدام را نصب کنم بهتره؟اگر 8 را نصب کنم مشکلی ندارد؟
AMD>INTEL
15-08-14, 18:02
آیا ویندوز 8 با 8.1 تفاوتی دارند؟کدام را نصب کنم بهتره؟اگر 8 را نصب کنم مشکلی ندارد؟
به شخصه 8.1 رو ترجیح میدم . باز میل خودتون هست .
hwcpmm
15-08-14, 18:07
به شخصه 8.1 رو ترجیح میدم . باز میل خودتون هست .
خب اگر 8 را نصب کنم پس فرق چشم گیری نمی کند با 8.1؟؟؟
AMD>INTEL
15-08-14, 18:09
فرق چشمگیری ندارند .
STUXNET
16-08-14, 09:01
یه سری چیزهای جدید تو محیط ویندوز 8.1 عوض میشه فقط همین
hwcpmm
16-08-14, 15:31
توصیه میکنم ویندوزهای دستکاری شده رو نصب نکنید . مواردی مثل کندی و یکسری موارد پیش میاره .
جایی خونده بودم که این ویندوز ام آر تی دارای بدافزارهای جاسوسی است,درسته؟
AMD>INTEL
16-08-14, 17:03
جایی خونده بودم که این ویندوز ام آر تی دارای بدافزارهای جاسوسی است,درسته؟
این رو نمیشه 100% گفت . ولی دستکاری های انجام شده مشکلات زیادی براش بوجود میارند نمونه اصلیش کندی هست .
hwcpmm
17-08-14, 15:11
چگونه می توان فهمید که ویندوزی که نصب شده است , نسخه کامل و بدون نقص می باشد؟
AMD>INTEL
17-08-14, 15:18
چگونه می توان فهمید که ویندوزی که نصب شده است , نسخه کامل و بدون نقص می باشد؟
بهترین راه فهمیدن بدون مشکل کار ویندوز و عدم کندی و نداشتن خطاهای پشت سر هم هست .
Rezasam1
17-08-14, 16:41
معمولا" سرویسهای غیر ضروری ویندوز رو بصورت پیش فرض میبندن و عملیات فارسی نویسی و نصب درایورهای سخت افزاری و فعال سازی ویندوز خودکار انجام میشه
برای افراد غیر حرفه ای که با تنظیمات سرویسهای ویندوز آشنایی ندارند گزینه مناسبی هست یک ویندوز پوست کنده و حاضر و اماده
آنتی ویروس Avast در برخی موارد به نرم افزارهای نصب شده این ویندوز بعد از نصب گیر میده
Mehrdad.A 88
17-08-14, 16:50
منظوره شما از MRT چیه ؟
فک کنم اون RTM باشه
Rezasam1
17-08-14, 16:56
Mohamad Reza Tavakilo MRT
یکی از محصولات نرم افزاری ایشان هست محمد رضا توکلی
AMD>INTEL
17-08-14, 16:57
منظوره شما از MRT چیه ؟
فک کنم اون RTM باشه
MRT
مفف اسم محمد رضا توکلی هست . این شخص از زمان ویندوز 98 . اقدام به اضافه کردن امکانات فارسی به ویندوز میکرد . البته یکسری دستکاری دیگه هم انجام میشد که باعث کندی و ایجاد یکسری مشکلات میشد .
Mehrdad.A 88
17-08-14, 17:02
اوه بله چه زیبا واقعا
AMD>INTEL
17-08-14, 17:04
تو خیلی سایت های فارسی .درباره این ویندوز فارسی صحبت شده و داشتن بد افزار روی بعضی از نرم افزارهای موجود . من کلا چند سالی هست که ویندوز رو از سایت های فارسی دانلود نمیکنم . حتی پک گردو و پک پرند
STUXNET
18-08-14, 08:59
پیشنهاداینه که از ویندوزهای پک سری گردو استفاده کنید
hwcpmm
18-08-14, 11:11
بنظرم این ویندوز 8 خیلی مشکلاتی دارد؟از قبیل اجرا نشدن بازی ها و برنامه ها و .... که داخل چند سایت دیگر خواندم
دیشب برنامه پخش فیلمش گیر داده که باید آپدیتم کنی,حالا هم که می زنی آپدیت بشه باز هم نمی شه و....
Mehrdad.A 88
18-08-14, 12:58
من خودم win 8.1 رو از سایت asandownload.com دانلود کردم البته softgozar.com هم خوبه ویندوز هاشون دست نخورده و سالمه
البته کرک بد هم میتونه مشکل ایجاد کنه از نگاه من Microsoft toolkit بهترین و کاملترین کرکه
hwcpmm
18-08-14, 14:48
من ویندوزم را از نرم افزارهای لرد 2014 نصب کردم ؛ اولش که لپ تاپ را خریدم دیدم که فروشنده ویندوز 8 mrt enterprice را روش نصب کرده بود خودم آمدم ویندوز 8.1 enterprice را نصب کردم و بعد دیدم که ای بابا اینکه 32 بیتی بوده و 64 بیتی را نداشته است و برای بار سوم آمدم ویندوز 8 64 بیتی را نصب کردم که مثل اینکه برای سال 2012 است؛حالا هم که هی به مشکل بر میخورم از قبیل ارور 651 مودم و آپدیت و ناپدید شدن یکی از درایوهام و ...:1. (28):
الان که روی سیستم خانه ویندوز هفت دارم خداراشکر تا به حال با هیچ مشکلی بر نخوردم بااین حال که خیلی از نرم افزارها را روش اجرا میکنم و وبگردی و... انجام میدم.
خب ویندوز هشت خیلی کارایی هایی دارد ولی تا به حال که برای من همش درد سر بوده است با همین کار کنم و دونه دونه اشکالاتش را برطرف کنم و یا اینکه بروم سراغ ویندوز هفت؟؟؟منکه از هفت راضیم ولی خب قدیمی نیستش؟
و اینکه اگر هارد را پر و خالی کنی مشکلی پیش نمی آید؟؟ویندوز و برنامه پاک کنی و نصب کنی ؛ در کمتر از یک هفته سه بار ویندوز عوض کردم.
AMD>INTEL
18-08-14, 16:25
من ویندوزم را از نرم افزارهای لرد 2014 نصب کردم ؛ اولش که لپ تاپ را خریدم دیدم که فروشنده ویندوز 8 mrt enterprice را روش نصب کرده بود خودم آمدم ویندوز 8.1 enterprice را نصب کردم و بعد دیدم که ای بابا اینکه 32 بیتی بوده و 64 بیتی را نداشته است و برای بار سوم آمدم ویندوز 8 64 بیتی را نصب کردم که مثل اینکه برای سال 2012 است؛حالا هم که هی به مشکل بر میخورم از قبیل ارور 651 مودم و آپدیت و ناپدید شدن یکی از درایوهام و ...:1. (28):
الان که روی سیستم خانه ویندوز هفت دارم خداراشکر تا به حال با هیچ مشکلی بر نخوردم بااین حال که خیلی از نرم افزارها را روش اجرا میکنم و وبگردی و... انجام میدم.
خب ویندوز هشت خیلی کارایی هایی دارد ولی تا به حال که برای من همش درد سر بوده است با همین کار کنم و دونه دونه اشکالاتش را برطرف کنم و یا اینکه بروم سراغ ویندوز هفت؟؟؟منکه از هفت راضیم ولی خب قدیمی نیستش؟
و اینکه اگر هارد را پر و خالی کنی مشکلی پیش نمی آید؟؟ویندوز و برنامه پاک کنی و نصب کنی ؛ در کمتر از یک هفته سه بار ویندوز عوض کردم.
خیر مشکلی پیش نمیاد . درایورها ویندوز 8.1 رو از سایت سازنده مادربرد و کارت گرافیکتون بگیرید نباید مشکلی باشد .
hwcpmm
18-08-14, 23:01
این ویندوز هشت اعصابمو خورد کرده سه بار الکی ویندوز عوض کردم و حالا هم که فقط دارای ایراد می باشد.
اصلا برم همان ویندوز هفت نصب کنم چطوره؟کارایی هایش که همان ویندوز هشته فقط کمی کمتره,ها؟
ولی برای هفت نیز کمی دودلم , آخه هفت بیشتر از پنج ساله که آمده است و قدیمیه,نه؟و اینکه هفت تا چه زمانی اعتبار و کارایی دارد؟؟
AMD>INTEL
18-08-14, 23:07
ویندوز 8.1 اگر نسخه مناسب به همراه آخرین اپدیت هایش نصب بشه و بوسیله میکروسافت تولکیت کرک بشه . درایورهای به روز نصب کنید مشکلی نخواهید داشت . شما باید ببینید دقیقا ایراد از ویندوز هست یا برنامه ها یا درایورهایی که نصب میکنید
hwcpmm
18-08-14, 23:28
ممنونم ,ببینم چه می شود یا آخرش هم می روم ویندوز هفت و یا 8.1 و یا اینکه همین هشت را یکاریش میکنم.
این هشت گیر داده به آپدیت و موقع ریستارت هی پیام اینکه "خاموش نکنید و چند درصد دارد آپدیت می شود"(با این حال که از اینترنت قعطش کردم) میدهد , چکار باید کنم؟
AMD>INTEL
18-08-14, 23:32
ممنونم ,ببینم چه می شود یا آخرش هم می روم ویندوز هفت و یا 8.1 و یا اینکه همین هشت را یکاریش میکنم.
این هشت گیر داده به آپدیت و موقع ریستارت هی پیام اینکه "خاموش نکنید و چند درصد دارد آپدیت می شود"(با این حال که از اینترنت قعطش کردم) میدهد , چکار باید کنم؟
اپدیت رو خاموش کنید . سایت هایی هستند فایل های اپدیت ویندوز 8.1 رو برای دانلود موجود دارند .
مثلا این نسخه رو هم میتونید دانلود کنید که تمام اپدیت ها تا جولای 2014 دارد
دانلود Windows 8.1 - دانلود ویندوز 8.1 آپدیت july 2014 (Only the registered members can see the link)
hwcpmm
19-08-14, 09:59
ممنون,ولی اینکه کل ویندوز را دانلود و از ابتدا نصب می کند(شش گیگابایت)؛ نمی شود فقط فایل های آپدیت را دانلود و بر روی همین ویندوز هشت نصب کرد(بدون اینکه نیازی باشد ویندوز را تعویض کرد و حجم بالایی را دانلود کرد)
Mehrdad.A 88
19-08-14, 11:44
میدونستید که آپدیت های ویندوز رو میشه از سایت مایکروسافت دانلود کرد
من همه آپدیت های 8.1 رو براحتی دانلود و نصب کردم
STUXNET
20-08-14, 08:09
تو کنترل پنل ویندوز اگر آپدیت رو روشن کنید تمامی درایورهای جدید به صورت اتوماتیک آپدیت و نصب میشن
AMD>INTEL
20-08-14, 09:18
یکی از بهترین برنامه ها برای اپدیت ویندوز 8.1 این برنامه هست
WSUS Offline Update 9.3.1 (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
20-08-14, 11:04
اگر به تورنت دسترسی دشته باشی . میتونی فایل های اپدیت رو بگیری. فکر نکنم بیشتر از 700-800 مگ باشه .
این هم هست
Windows 8.1 Update KB2919355 (Only the registered members can see the link)