PDA

مشاهده نسخه کامل : هشدار به کاربران ابرانی

rainyman13
15-08-14, 13:55
نسخه های بازی Watch Dogs که از تورنت دانلود شدن به هکر ها این امکان رو میدن که از سیستم قربانی برای ماینیگ استفاده کنن ... بیشتر مشکلات نسخه های دانلودی از جمله کاهش سرعت در بازی و لگ ناشی از همین بد افزار پنهان در بازی هست ...

برای پیشگیری بهتر است در هنگام اجرای بازی اتصال اینترنت رو قطع کنید ... این کار رو در مواقع بیکاری سیستم و یا زمانی که احساس میکنید سیستم بدون دلیل تحت فشار هست هم انجام بدید .

11145

AMD>INTEL
15-08-14, 14:28
اگر یک فایروال خوب یا اینترنت سکوریتی داشته باشید . میتونید پروسس های مربوط به این برنامه رو block کنید .

rainyman13
15-08-14, 15:59
اگر یک فایروال خوب یا اینترنت سکوریتی داشته باشید . میتونید پروسس های مربوط به این برنامه رو block کنید .

با توجه به این که مشکلات نسخه های غیر قانونی و کپی های غیر مجاز چندان هم غیر عمدی نیست نمیشه 100% روی فایر وال ها و اینترنت سکوریتی ها حساب باز کرد ... به خصوص اینکه بیشتر ماها هم از فایر وال ها و اینترنت سکوریتی ها به صورت کپی غیر قانونی استفاده میکنیم !

AMD>INTEL
15-08-14, 17:03
با توجه به این که مشکلات نسخه های غیر قانونی و کپی های غیر مجاز چندان هم غیر عمدی نیست نمیشه 100% روی فایر وال ها و اینترنت سکوریتی ها حساب باز کرد ... به خصوص اینکه بیشتر ماها هم از فایر وال ها و اینترنت سکوریتی ها به صورت کپی غیر قانونی استفاده میکنیم !

خوشبختانه خیلی از کاربران حرفه ای اقدام به نسخه های ارجینال آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی کردند . حتی میشه از اینترنت سکوریتی comodo نصب کرد . که رایگان هست .

ganboo
15-08-14, 22:51
خوشبختانه خیلی از کاربران حرفه ای اقدام به نسخه های ارجینال آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی کردند . حتی میشه از اینترنت سکوریتی comodo نصب کرد . که رایگان هست .
با درود
کاربران حرفه ای یا پولدار؟
مطمئن باش اگه همه ی ما درآمد مناسب داشتیم پول صرف نرم افزار و بازی های ارجینال میکردیم.

Sent from my C6903 using Tapatalk

AMD>INTEL
15-08-14, 22:54
پست رو دقیقا مطالعه کنید . در قسمت دوم به اینترنت سکوریتی رایگان comodo اشاره کردم . اصلا مقوله بازی های ارجینال مطرح نیست .

rainyman13
15-08-14, 23:26
دوستانی که آنتی ویروس اورجینال خریداری میکنند من به شدت Kaspersky رو توصیه میکنم ... بقیه این آنتی ویروس ها (یعنی بیشترشون) خودشون بخشی از اطلاعات کاربر رو در غالب اسکن و جستجو برای ویروس رصد میکنند و به آژانس های امنیتی میفروشند یا با ایجاد ویروس های جدید از کاربران بابت بستن رخنه های امنیتی در غالب نسخه های جدید پول بیشتری میگیرند .

Cyberlife
16-08-14, 00:44
دوستانی که آنتی ویروس اورجینال خریداری میکنند من به شدت Kaspersky رو توصیه میکنم ... بقیه این آنتی ویروس ها (یعنی بیشترشون) خودشون بخشی از اطلاعات کاربر رو در غالب اسکن و جستجو برای ویروس رصد میکنند و به آژانس های امنیتی میفروشند یا با ایجاد ویروس های جدید از کاربران بابت بستن رخنه های امنیتی در غالب نسخه های جدید پول بیشتری میگیرند .

هموطن مدرکی هم برای این حرف دارید یا فقط شایعه پراکنی میکنید. ببینید کاربران شخصی که تنها مشتریان

شرکتهای امنیتی نیستند، اکثر مشتریان آنها شرکتهای بزرگ هستند که به شدت روی امنیت داده های خودشون

حساس هستند و با وسواس زیادی محصولات امنیتی را انتخاب میکنند. بهتره نگاهی به لیست مشتریان این

شرکتها بندازید و بعد اظهار نظر کنید.

ganboo
16-08-14, 01:34
پست رو دقیقا مطالعه کنید . در قسمت دوم به اینترنت سکوریتی رایگان comodo اشاره کردم . اصلا مقوله بازی های ارجینال مطرح نیست .
درود
کلیت حرف من محصول ارجینال بود.

Sent from my C6903 using Tapatalk

AMD>INTEL
16-08-14, 01:56
با اینترنت سکوریتی کومودو برای کسانی که مشکل مالی دارند و توانایی هزینه ندارند مناسبه . چون روی لپتاپ خودم هم نصب هست . ولی مبلغ 60 تا 70 تومنی خرید پکیج امنیتی رو حساب کنید و تقسیم بر 12 ماه سال کنید . میبینید که ارزش دارد به خاطر امنیت داده ها و سلامت سیستم چنین هزینه ای سالیانه کنیم .

STUXNET
16-08-14, 08:18
نرم افزار سکوریتی رایگان زیادهست یکیش همین Microsoft Security که خیلیم خوب کارمیکنه آپدیتش بدون نیاز به کدهست وکم حجمه

rainyman13
16-08-14, 15:57
هموطن مدرکی هم برای این حرف دارید یا فقط شایعه پراکنی میکنید. ببینید کاربران شخصی که تنها مشتریان

شرکتهای امنیتی نیستند، اکثر مشتریان آنها شرکتهای بزرگ هستند که به شدت روی امنیت داده های خودشون

حساس هستند و با وسواس زیادی محصولات امنیتی را انتخاب میکنند. بهتره نگاهی به لیست مشتریان این

شرکتها بندازید و بعد اظهار نظر کنید.

بزرگوار شما ظاهرآ چند سالی خواب بودی هنوز خبر های جاسوسی سرویس های امنیتی که توسط ادوارد اسنودن افشا شد ادامه داره ... لیست مشتریاشون رو به کسی نمیدن جناب ! البته از آنگل مرکل صدر اعظم آلمان که بزرگتر نداریم

چند کلمه انگلیسی جستجو کنید کلی منبع براتون باز میشه ... نقل همه ی خبر رسانی هاست

اینی که گفتم kasper به این دلیل بود که این نرم افزار روسی هست ... نرم افزار رایگان هم بلاخره تامین هزینه داره که خب نمیشه بهش اطمینان کرد ...

این نوشته های من هم "اظهار نظر " نیست توصیه امنیتی هست

هر وقت تو یه سایت ایرانی پست میزاری آخرش مثل ... پشیمون میشی

Cyberlife
16-08-14, 17:59
بزرگوار شما ظاهرآ چند سالی خواب بودی هنوز خبر های جاسوسی سرویس های امنیتی که توسط ادوارد اسنودن افشا شد ادامه داره ... لیست مشتریاشون رو به کسی نمیدن جناب ! البته از آنگل مرکل صدر اعظم آلمان که بزرگتر نداریم

چند کلمه انگلیسی جستجو کنید کلی منبع براتون باز میشه ... نقل همه ی خبر رسانی هاست

اینی که گفتم kasper به این دلیل بود که این نرم افزار روسی هست ... نرم افزار رایگان هم بلاخره تامین هزینه داره که خب نمیشه بهش اطمینان کرد ...

این نوشته های من هم "اظهار نظر " نیست توصیه امنیتی هست

هر وقت تو یه سایت ایرانی پست میزاری آخرش مثل ... پشیمون میشی

دور از جون دوست عزیز، شاید از طرز نگارش و مخصوصاً قسمت آخر نوشته من فکر کردید که لحن من

تند و یکجانبه است ولی باور کنید اینطور نیست، در مورد لیست مشتریان شرکتهای آنتی ویروس، گاهی

اوقات در سایتها و تبلیغات این شرکتها نام یکسری از مشتریان معروف با کسب اجازه از اونها ذکر میشه

اسنودن هم فقط بازیچه سیاست روسها شده و هر چی جلوش میگذارن میخونه و اطلاعات زیادی نداره

و برای اینکه دست سازمانهای اطلاعاتی آمریکا بهش نرسه و بتونه توی روسیه بمونه، به گفتن هر چیزی

که مقامات روسیه بهش میگن، تن داده و در این موارد نمیشه دروغ رو از راست تشخیص داد.

AMD>INTEL
16-08-14, 18:08
دوستانی که علاقه به بررسی عملکرد اینترنت سکوریتی های مختلف دارند این بررسی رو حتما بخونند
The Best Security Suites for 2014 | PCMag.com (Only the registered members can see the link)