تست اضطراب:
اضطراب عبارت است از نگرانی و ترس که علت به وجد آورنده ی آن مشخص نیست.
دراضطراب بر خلاف ترس طبیعی و واقعی یک عامل ترس آور یا خطرناک وجود ندارد بلکه فرد از درون احساس خطر میکند . اگر میزان اضطراب در انسان افزایش پیدا کند و از حد معینی بیشتر شود مانع تلاش و فعالیت میشود و خستگی شدید ذهنی و روحی را به همراه خواهد داشت .
برای پی بردن به میزان اضطراب در وجودتان تعیین کنید در همین لحظه چه احساسی دارید؟
به خود مطمین هستم.
میتوانم بر افکار خودتمرکز کنم.
آرام هستم
عصبی هستم.
ناراحت هستم.
بدنم همواره مرطوب است.
نفسم نامنظم است.
احساس درد و ناراحتی در معده دارم.
تمامی پاسخها به این صورت است:
الف:بسیار زیاد ب:زیاد ج:تاحد متوسط د:کمی ه:هرگز
تحلیل تست:
حالا با توجه به نمره گذاری هر گزینه مجموع امتیازتان را محاسبه کنید.
الف)5 ب)4 ج)3 د)2 ه)1
امتیاز کمتر از 24:
امتیاز پایین شما نشان میدهد که شما فردی کاملا طبیعی هستید و هیچ اختلال اضطرابی و مشکلی ندارید به روشی که در زندگی تان پیش گرفته اید ادامه دهید تا در کمال
آرامش از زندگی لذت ببرید.
امتیاز بین 25 تا 32 :
اضطراب شما کمی بیشتر از میزان طبیعی است که با توجه به کم بودن میزان اختلال جای نگرانی نیست و میتوانید با استفاده از راهکارهای کاهش اضطراب به راحتی بر
آن غلبه کنید.
امتیاز بین 32 تا 40:
شما به اضطراب شدید مبتلا هستید اضطراب شدید در کارهای شما اختلال ایجاد میکند و بسیاری از بیماریهای جسمی و روانی را با خود به همراه می آورد در اولین فرصت
حتما به روانپزشک مراجعه کنید.
Morteza.m1371
13-08-14, 01:55
همسرتان را بهتر بشناسید:
شما همسر خود راتا چه حد میشناسید ؟ یکی از مهمترین وجوه یک رابطه زناشویی موفقیت آمیز وجود رابطه ی دوستانه و جذاب بین زوجین است. شما از جهان درونی همسرتان چه میدانید؟برای یافتن جواب به موارد زیر فکر کنید و پاسختان را بنویسید.
من میتوانم بهترین دوستان همسرم را نام ببرم.
میدانم در حال حاضر همسرم با چه مشکلاتی دست به گریبان است.
میدانم اخیرا چه کسانی همسرم را به خشم آورده اند.
میتوانم برخی از آرزوهای همسرم رانام ببرم.
میدانم همسرم درباره ی مفهوم زندگی مشترک چه نظری دارد.
میتوانم خویشاوندانی را نام ببرم که همسرم علاقه ی زیادی به آنها دارد.
احساس میکنم همسرم مرا خیلی خوب میشناسد.
وقتی از هسرم دور هستم با علاقه ی زیادی به او فکر میکنم.
غالبا حرفهایم را با همسرم درمیان میگذارم.
همسرم برای شخصیت من ارزش زیادی قایل است.
من و همسرم رابطه صمیمی و دوستانه داریم.
بسیاری از مشکلاتم را بخاطر علاقه به همسرم نادیده میگیرم.
همسرم قدر زحمات مرا میداند.
همسرم از ویزگی های اخلاقی من خوشش می آید.
در پایان روز همسرم از دیدن من خوشحال میشود.
میدانم چه اموری از باقی امور برای همسرم مهمتر است.
میدانم همسرم چه رفتارهایی را دوست دارد.
من و همسرم از صحبت کردن با هم لذت میبریم.
معمولا تصمیماتی که همسرم میگیرد به نفع هر دوی ماست.
حتی زمانی که همسرم با من موافق نیست با احترام به حرفهایم گوش میدهد.
نقش همسرم در حل مشکلات زندگی مان بسیار پررنگ است.
من و همسرم در زندگی اهداف مشترک زیادی داریم.
ارزیابی و تحلیل تست:
اگر شما حداقل به 15 مورد جواب مثبت داده اید رابطه ی بسیار خوب و صمیمی با همسرتان دارید و در نظر او جذاب و دوست داشتنی هستید.
اگر به 8 تا 10 مورد جواب مثبت داده اید در مرحله ی حساس زندگی زناشویی خود قرار دارید . رابطه شما نقاط قوت زیادی دارد که با توجه به آنها و تقویتشان میتوانید بر
مشکلات غلبه کنید.
اگر به کمتراز7 مورد جواب مثبت داده اید لازم است که به روابطتان با همسرتان بیشترتوجه کنید.
Morteza.m1371
13-08-14, 02:32
تست هوش انیشتین:
معمای زیر تست هوش انیشتین میباشد که به گفته ی خود او 98% مردم نمیتوانند آن را حل کنند.
تلاش کنید تا پاسخ سوال را با توجه به 15 راهنمایی مذکور بیابید تا جزو 2% افراد تیز هوش جامعه قرار بگیرد.
سوال:
در خیابانی پنج خانه در پنج رنگ متفاوت وجود دارد . در هر یک از خانها یک نفر با ملیتی متفاوت از دیگران زندگی میکند این پنج صاحب خانه هر کدام نوشینی متفاوت مینوشن سیگار متفاوت میکشند و حیوان خانگی متفاوتی نگهداری میکنند با توجه به راهنماییهای تست بگویید کدام یک از آنها در خانه خود ماهی نگهداری میکند؟
راهنماییهای تست:
مرد انگلیسی در خانه قرمز زندگی میکند.
مرد سویدی یک سگ دارد.
مرد دانمارکی چای مینوشد.
خانه سبز رنگ در سمت چپ خانه سفید قرار دارد.
صاحب خانه ی سبز قهوه مینوشد.
شخصی که سیگار پال مال میکشد پرنده پرورش میدهد.
صاحب خانه ی زرد سیگار دانهیل میکشد.
مردی که در خانه ی وسطی زندگی میکند شیر مینوشد.
مرد نروزی در اولین خانه زندگی میکند.
مردی که سیگار بلندس میکشد در کنار مردی که گربه نگه داری میکند زندگی میکند.
مردی که اسب نگهداری میکند در کنار مردی که سیگار دانهیل میکشد زندگی میکند.
مردی که سیگار بلو مستر میکشد آبجو مینوشد.
مردی آلمانی سیگار پرینس میکشد.
مرد نروزی کنار خانه ی آبی زندگی میکند.
مردی که سیگار بلندس میکشد همسایه ای دارد که آب مینوشد.
SajjadKhati
13-08-14, 08:24
صد بار به انیشتین گفتم شیطان پیشته صوبت نکن ، وگرنه شعر میسرایی ها . از فیزیک دان و اجنه دان (شناس) به وادی روانشناس دان و شعرا قدم مینهی ها . گوش نکرد ، آخرین نسخه ی شعرشم سرود :Love-ssa~! (1):
دیدی ، اینم یکی از غزل هاش :Love-ssa~! (1):
گزینه ی 10 در خانه ی خود ، ماهی پرورش میدهد ینی مردی که سیگار بلن دس میکشد در کنار مردی که گریه نگه داری میکند ، در خانه ی خود ماهی پرورش میدهد :lol: جمله سازی انیشتین رو حال میکنی اوستا مرتضی عایا؟ قابل رقابت با معروف ترین غزل های حافظ هه:Love-ssa~! (1):
Morteza.m1371
13-08-14, 14:34
صد بار به انیشتین گفتم شیطان پیشته صوبت نکن ، وگرنه شعر میسرایی ها . از فیزیک دان و اجنه دان (شناس) به وادی روانشناس دان و شعرا قدم مینهی ها . گوش نکرد ، آخرین نسخه ی شعرشم سرود :Love-ssa~! (1):
دیدی ، اینم یکی از غزل هاش :Love-ssa~! (1):
گزینه ی 10 در خانه ی خود ، ماهی پرورش میدهد ینی مردی که سیگار بلن دس میکشد در کنار مردی که گریه نگه داری میکند ، در خانه ی خود ماهی پرورش میدهد :lol: جمله سازی انیشتین رو حال میکنی اوستا مرتضی عایا؟ قابل رقابت با معروف ترین غزل های حافظ هه:Love-ssa~! (1):
داداش چی داری میگی واسه خودت اودی بگی مثلا من جزو اون 2% هستم باید بگم که اشتباه کردی .Only the registered members can see the link!%20(1).gif
سپاس.
:11()::11()::11():
SajjadKhati
13-08-14, 15:58
نه
میگم فک کنم انیشتین فارسی بلد نبود ، Read تو جمله سازی :lol:
انیشتین کیلویی چنده . یه جن گیر شیطان پرست واسه ما بخاد بشه اسطوره که خودشون از ابوریحانی ها و خارزمی ها و ... تعلیم دیدن ، ما باید جور و پلاسمونو جم کنیم :Love-ssa~! (1):
خود این بشر جزء 98 درصد دانشمندای ایران نیست چه برسه 2 درصد :Love-ssa~! (1):
Morteza.m1371
13-08-14, 16:08
نه
میگم فک کنم انیشتین فارسی بلد نبود ، Read تو جمله سازی :lol:
انیشتین کیلویی چنده . یه جن گیر شیطان پرست واسه ما بخاد بشه اسطوره که خودشون از ابوریحانی ها و خارزمی ها و ... تعلیم دیدن ، ما باید جور و پلاسمونو جم کنیم :Love-ssa~! (1):
خود این بشر جزء 98 درصد دانشمندای ایران نیست چه برسه 2 درصد :Love-ssa~! (1):
من چیکار با عقاید انیشتین دارم اصلا دارنده مقام 33 فری میسون این تست یکی از معروفترین تستهای دنیاست البته انیشتین هم کارهای زیادی برای بشریت انجام داده جدای از اختراع بمب هسته ای .
سپاس.
:11()::11()::11():
Morteza.m1371
13-08-14, 18:25
شناخت شخصیت واقعی خود:
به سوالات زیر با دقت و صداقت پاسخ بدهید و در پایان تحلیل پاسخهایتان را مشاهده کنید تا دریابید در درون خود چه ویزگی هایی و علایقی دارید.
1-دریا را با کدام از ویزیهای زیر توصیف میکنید:
آبی تیره -شفاف-سبز-گل آلود
2-کدام یک از اشکال زیر را دوست دارید:
دایره-مربع-مثلث
3-فرض کنید در راهرویی راه میروید دو در میبیند یکی در 5 قدمی سمت چپ و دیگری در انتهای راهرو هر دو در باز هستند کلیدی روی زمین درست جلوی شما افتاده است آیا کلید را بر میدارید؟
4-رنگهای زیر را به ترتب اولویتی که برایتان دارند انتخاب کنید.
قرمز-آبی-سبز-سیاه-سفید
5-دوست دارید در کدام قسمت کوه باشید؟
6-در ذهنتان اسب چه رنگی است؟
قهوه ای-سیاه-سفید
7-طوفانی در راه است کدامیک را انتخاب میکنید؟
یک اسب یا یک خانه
تحلیل روانشناسی تست:
1
آبی تیره:شخصیت پیچیده و مرموز.
سبز:آسان گیر و بی خیال.
شفاف:به سادگی قابل درک.
گل آلود:آشفته و سردرگم.
2
دایره:سعی میکنید طوری رفتار کنید که خوشایند همه باشد.
مربع:کمی خودرای و خودخواه هستید.
مثث:اغلب اوقات یکدنده ولجباز هسید.
(اندزه اشکال با میزان ریشه دار بودن این خصوصیت در شما ارتباط مستقیم دارد)
7
این سوال نشان میدهد تکیه گاه شما در مواقعی که به مشکل میخورید چه کسی است.
اسب:همسر
خانه:فرزند
Morteza.m1371
13-08-14, 22:20
تستهای هوش کوتاه و جالب:
1-فرض کنید در یک مسابقه ی دوی سرعت شرکت کرده اید شما از نفر دوم سبقت میگیرید حالا نفر چندم هستید؟
2-فرض کنید در همان مسابقه از نفر آخر سبقت بگیرید حالا نفر چندم هستید؟
3-این سوال را فقط ذهنی حل کنید از قلم و کاغذ و ماشین حساب استفاده نکنید/ عدد 1000را در نظربگیرید . عدد 40 رابه آن اضافه کنید. حاصل را با عدد 1000 جمع کنید. عدد 30 را به جواب اضافه کنید. دوباره با عدد 1000 جمع کنید.حالا عدد 20 را به حاصل اضافه کنید. حاصل را با عدد 1000 جمع کنید و نهایتا عدد 10 را به حاصل اضافه کنید.حاصل چه عددی است. اشتباه کردید حالا با ماشین حساب انجام دهید.
4-پدر ماری پنج تا دختر دارد 1-هانیه 2-هنانه 3-سحر 4-میترا / اسم پنجمی چیست؟
Morteza.m1371
13-08-14, 22:39
تست هوش اشکال:
در تصویر زیر پنج شکل براى شما مشخص شده است و شما باید با کشف ارتباط منطقى بین این تصاویر شکل ششم را حدس بزنید. سعی کنید فکر کنید و تا زمانی که پاسخ را ننوشتید به پاسخ نگاه نکنید.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
…——————– سعیتو بکن تو میتونیییییییییییییییی ——————–
—————————————-
——————–
——————–
Morteza.m1371
13-08-14, 23:53
تست شخصیت شناسی از روی ظاهر:
1- فرض کنید شما مشخصه صورت کسی هستید,کدام قسمت ازصورت او هستید؟
الف : چین وچروک
ب : لکه
ج : خال (Only the registered members can see the link)زیبایی
د : کک ومک
ت :لبخند2- دوست دارید چه نوع پرنده (Only the registered members can see the link)ای باشید؟
الف : شباهنگ
ب : جغد
ج : عقاب
د : فلامینگو
ت : پنگوئن3- کدام یک ازآلات موسیقی (Only the registered members can see the link)را دوست دارید؟
الف: پیانو
ب : ویلون
ج : سازدهنی
د : گیتار
ت : دف
4- کدام یک ازبرنامه های تلویزیونی (Only the registered members can see the link)برای شما جالب تراست؟
الف : اخباروبرنامه (Only the registered members can see the link)های مستند
ب : فیلم های درام وزندگی نامه
ج : هیجانی وپلیسی
د : عشقی وماجرایی
ت : کمدی وکارتون
5- کدام یک ازبازی های شهربازی را بیشتردوست دارید؟
الف : هیچ کدام , من ازشهربازی متنفرم
ب : قطاریا قایق
ج : نمایش واجرای کمدی
د : چرخ وفلک ووسایلی که سریع می چرخند
ت :ترن های هوایی سریع السیر
6- آیا شما به اشتباهات خودتان (Only the registered members can see the link)میخندید؟
الف : هرگز
ب : به ندرت
ج : برخی مواقع
د: معمولا
ت: همیشه (Only the registered members can see the link)
7- اگردوست شما سربه سرتان گذاشت چه عکس العملی نشان می دهید؟
الف : عصبانی میشوید
ب: ناراحت میشوید
ج : برایتان جالب است
د: تلافی میکنید
ت :چندین برابرتلافی میکنید
8- اولین چیزی که صبح موقع بیدارشدن به فکرتان خطورمیکند چیست؟
الف : کارویا تحصیل
ب: مشکلات (Only the registered members can see the link)زندگی
ج : صبحانه
د : روزی که درپیش دارید
ت : کاری که تا شب انجام خواهید داد
9- درزندگیتان چه شعاری دارید؟
الف :وقت طلاست
ب: سحرخیزباش تا کامروا باشی
ج : آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
د : زندگی کن وبه دیگران هم اجازه زندگی کردن بده
ت : بی خیال باش , هرچه بادا باد
10- آیا به همه حیوانات (Only the registered members can see the link)علاقه مندید؟
الف : اصلا
ب: تعداد کمی ازحیوانات
ج : برخی ازحیوانات
د: بیشترحیوانات
ت : تمام حیوانات
11- شما لبخند میزنید؟
ب: به ندرت
ج : گاهی اوقات
د :اغلب
ت : آنقدرزیاد که برخی فکرمی کنند دیوانه هستم
12- نظردیگران (Only the registered members can see the link)راجع به شما اغلب کدام مورد است؟
الف : بی رحم
ب : سرد وبی احساس
ج :زیبا
د : دوست داشتنی
ت : خوشگذران
13- شما احساس (Only the registered members can see the link)عشق وقدردانی خود را نشان میدهید؟
ب : به ندرت
ج : گاهی
د :اغلب
ت : حداکثرتا جایی که امکان دارد
14- شما اعتقاد دارید که برای شاداب بودن باید ساعاتی (Only the registered members can see the link)ازروز را منحصرا صرف خودتان کنید؟
الف :اصلا
ب: احتمالا نه
ج : گاهی
د : بله
ت : البته ,تا جایی که امکان دارد به خودتان میرسید15- آیا زندگی (Only the registered members can see the link)شما بابرنامه ریزی پیش میرود؟
الف : من حتی درتعطیلات هم برنامه ریزی میکنم
ب : همیشه برنامه ریزی میکنم
ج : بستگی به روزهفته دارد
د :درصورت امکان اجازه میدهم که خودش پیش آید
ت:همیشه بدون برنامه ریزی روزها را طی میکنم
حال امتیازات کنارگزینه هایی را که انتخاب کرده اید جمع کنید.
گزینه الف1 امتیار, گزینه ب 2امتیاز , گزینه ج 3 امتیاز, گزینه د 4 امتیاز, گزینه ت 5 امتیازدارد سپس امتیازات خودتان ازپانزده سوال تست را مطابق با متن های زیرمقایسه کنید.
اگرامتیازشما بین 1تا 20باشد :
بدین معنی است که شما سوسن سفید هستید ..مردم شما را به خاطرپشتکارتان ,ازجان ودل مایه گذاشتنتان وموفقیت هایتان تقدیرمی کنند.اهداف مشخصی دارید وفکرتان برکارتان متمرکزاست .احتمالا (Only the registered members can see the link)فرزند اول خانواده هستید .احساستان (Only the registered members can see the link)را به سختی ابرازمی کنید .یکی ازمهمترین نگرانی های شما این است که چگونه دربرابرافراد مختلف ظاهرشوید.اندیشه هایتان کمی متمایل به بدبینی است .اعتماد به نفس دارید ولی درباطن گاهی به خود اعتماد ندارید.قادرهستید که هدفی تعیین کنید وبه آن برسید.بعضی مواقع دنیا را با دیدی باریک بین مینگرید .احساس میکنید که وقت کمی برای رسیدن به آرزوهایتان دارید.
مواظب باشید جدی بودنتان شما را ازدنیای اطراف دورنکند .خونسرد باشید واززندگیتان لذت ببرید .کارهایی انجام دهید که ازآنها لذت می برید .با انجام این دستورات قوه خلاقیت تان شکوفا می شود .سعی کنید که بیشتربخندید وبا دیگران (Only the registered members can see the link)درتماس باشید.
اگرامتیازشما (Only the registered members can see the link)بین 21تا 54 باشد :
بدین معنی است شما یک گل رزهستید (Only the registered members can see the link).کمی تیغ دارید ولی زیبایی های بسیاری دارید .حس شوخ طبعی دارید ولی ازشنیدن جوک لذت میبرید.احتمالا فرزند وسط خانواده هستید مردم دوست دارند دوروبرشما باشند .خونگرم هستید .دوستان صمیمی بسیاری دارید.زندگی را بادید واقع بینانه مینگرید .آگاهید که زندگی ازخوبی ها وبدی ها تشکیل شده است .قادرید شانس خودتان را با توجه به سرمایه های که دارید امتحان کنید .سخت کوش هستید وبه اهدافتان پایبندید .دوست دارید خودتان باشید واین مساله به شما اعتماد به نفس میدهد مشکلترین مساله درزندگیتان (Only the registered members can see the link)یکنواخت بودن مسایل است .یکنواختی درهرمساله ای شما را آزارمیدهد وباعث کسل شدن روحیه شما میشود .
به شما پیشنهاد میگردد که افق دیدتان را وسیع ترکنید .مسایل جدیدی را تجربه وکشف کنید .آنگاه متعجب خواهید شد که چه نتایج زیبایی به دست آورده اید ومهمترازهمه اینکه فراموش نکنید که درهمه چیزدنبال زیبایی بگردید مخصوصا درخودتان .
اگرامتیازشما بین 55 تا 75 باشد :
بدین معنی است که شما یک گل آفتابگردان (Only the registered members can see the link)هستید دربستری ازگلهای رز.یک ویژگی بارزدرشما وجود دارد که باعث گرمادهی به دیگران وجلوه گری شما میشود .ممکن است شما کوچکترین فرزند خانواده ویا تنها فرزند باشید ..دروقت لازم جدی هستید ولی دوستانتان شما را به عنوان یک شخص شوج طبع می شناسند .ازگفتن جوک لذت میبرید .گاهی شیطنت میکنید .مایلید که با افراد جدید وجالبی درزندگیتان آشنا شوید .با افرادی که هیچ وقت نمیخندند (Only the registered members can see the link)راحت نیستید ..دید مثبتی به زندگی دارید ..درهمه چیزبه دنبال خوبیها هستید .بیدی نیستید که با هربادی بلرزید .گرم ,دوست داشتنی ,با وفا واجتماعی هستید وهرکدام ازاین صفات میتواند دلیلی برای خوب بودن شما باشد .انرژی نامحدودی دارید ولی انگیزه تان کم است .برای شما مشکل است که فقط برروی یک کارمتمرکز شوید به شما پیشنهاد (Only the registered members can see the link)میگردد که اجازه دهید مردم روی جدی شما راهم ببینند همان طورکه چهره شاد شما را می بینند .دراین صورت میخواهند که همیشه با شما باشند .به احساسات دیگران احترام بگذارید ازاین شاخه به آن شاخه نپرید وکاری راکه دوست دارید انتخاب کنید وتا پایان آن را انجام دهید