PDA

مشاهده نسخه کامل : مشكل سوئيچ نكردن گرافيك لپ تاپ(حل شده )

mirzaei1892
12-08-14, 20:45
درود دوستان.
2 تا لپ تاپ ايسوس دارم كه گرافيك يكيشون 720 و اون يكي هم 820 هست.
مشكل اينجاست كه با نصب درايور هر دو لپ تاپ عمل سوئيچ انجام نميشه!!!
گرافيك اينتل و انويديا رو سيستم كامل شناخته ولي وقتي برنامه ايي مثل آتوكدو باز ميكنم كاملا مشخصه كه با اينتل داره كار ميكنه ويا
وقتي pes 2013 رو ميخوام تنظيم كنم روي آخرين رزوليشن نميشه.!!!
آخرين آپديت انويديا هم نصب كردم(340)!
واقعا نميدونم مشكل از چي ميتونه باشه! لپ تاپاي زيادي رو حل كردم ولي اين دو مدل نميدونم چه موردي دارن كه ....
مدل لپ تاپا هم :
asus a550cc
asus x552l
ممنون از راهنماييتون.

AMD>INTEL
12-08-14, 20:52
وارد NVIDIA Control Panel بشید و Manage 3D Settings > Preferred Graphics Processor روی NVIDA ست کنید
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

aryaiee
12-08-14, 21:49
در کنترل پنل به صورت پیشفرض تنظیم سوئیچ روی AUTO هستش.اما شما باید نرم افزار یا بازی مورد نظر رو در در NVIDIA ADD کنید به شیوه دستی.(البته اگر خودش نمیکنه)
اگر مشکل حل نشد یک بار درایور NVIDIA رو آپدیت کرده.بنده با آپدیت چند بار این مشکل رو حل کردم.

AMD>INTEL
13-08-14, 00:33
معمولا اگر دارای دو گرافیک باشید . با راست کلیک کردن روی برنامه ای که میخواهید اجرا کنید و انتخاب run with graphics processor میتونید بین گرافیک اینتل و nvidia یکی رو انتخاب کنید . این هم روش دیگری هست .

mirzaei1892
13-08-14, 09:34
ممنون از جوابي كه داديد.
تمام اين كارها رو كرده بودم، يعني آپديت انويديا و معرفي نرم افزار يا بازي در انويديا كه با گرافيك قوي اجرا بشه و استفاده از راست كليك و انتخاب گزينه run with graphics processor .ولي هيچ كدوم مشكلو حل نكرد!!!!
البته مشكل برطرف شد و علتش اينجا بود كه من نرم افزارها و بازي رو قبل آپديت كردن انويديا نصب كرده بودم كه اين باعث ميشد نتونن با گرافيك جي فورس اجرا بشن.
برنامه و بازي رو دوباره نصب كردم و مشكل حل شد:love:
حل شد.
:great::great::great:

E M A D
08-12-14, 07:24
سلام دوستان . خسته نباشيد

دوستان بنده دقيقا همين مشكل رو با كارت گرافيك AMD دارم . يعني يه گرافيك اينتل دارم و يه AMD . اما توي تنظيمات بازي اينتل رو نمايش ميده . بازي اجرا ميشه اما نميدونم بازي روي اينتل انجام ميشه يا AMD .

تصوير :

Only the registered members can see the link

مشكل چيه ؟ چاره چيه ؟

ممنون

AMD>INTEL
08-12-14, 11:06
سلام دوستان . خسته نباشيد

دوستان بنده دقيقا همين مشكل رو با كارت گرافيك AMD دارم . يعني يه گرافيك اينتل دارم و يه AMD . اما توي تنظيمات بازي اينتل رو نمايش ميده . بازي اجرا ميشه اما نميدونم بازي روي اينتل انجام ميشه يا AMD .

تصوير :

مشكل چيه ؟ چاره چيه ؟

ممنون

درایور AMD رو اپدیت کنید.
اینطوری تنظیم کنید
Switchable Graphics on Notebooks Configured with Intel and ATI GPUs | HP® Support (Only the registered members can see the link)

STUXNET
08-12-14, 11:12
امامن توبازی Call of avanced این کارو کردم ولی مشکل پابرجا بود مگه اینکه این بازی بااین روال حل بشه

vahidgk
09-08-15, 07:56
سلام خسته نباشید.من هم دقیقا همچین مشکلی برام پیش اومده ولی با این تفاوت که وقتی می خوام وارد nividia control panel بشم خطای زیر رو میده و اصلا وارد این قسمت نمیشه.

AMD>INTEL
09-08-15, 11:27
سلام خسته نباشید.من هم دقیقا همچین مشکلی برام پیش اومده ولی با این تفاوت که وقتی می خوام وارد nividia control panel بشم خطای زیر رو میده و اصلا وارد این قسمت نمیشه.
Only the registered members can see the linkمشكل-سوئيچ-نكردن-گرافيك-لپ-تاپ-حل-شده-capture-png

درایور nvidia ناقص نصب شده . یکبار انیستال کنید و دوباره نصب کنید . بهتره نسخه جدیدتر رو دانلود و نصب کنید .